Muusikoiden.net
15.04.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Äänitys- ja livepalvelut › Muut

1–7 (7)


« edellinen sivu | seuraava sivu »1


Myydään: Tehdäänkö kasetti?  Lisätty: 07.04.2024
  Voimassa: 05.06.2024
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Pikaviesti
Moronääs!

Onko teillä hyviä biisejä, jotka pitäisi saada talteen?
Täällä Kangasalla se onnistuu - ja mikä parasta: talon puolesta löytyy muikea valikoima toinen toistaan parempia soundeja erilaisten instrumenttien ja vahvistimien muodossa. Äänitys voidaan toteuttaa joko studiolivenä, soitin kerrallaan tai sitten mietitään jokin sopiva välimuoto. Lisäksi voin asiakkaan niin toivoessa osallistua myös tuotantoon ja/tai sovituksiin. Myös sessiomuusikon roolista voidaan sopia.

Äänityskalusto ja tilat
Äänityslaitteistona toimii Mac Studio ja RME:n huippulaadukkaat muuntimet (UFX+, UC ja ADI-8 DS) ja äänitysympäristönä Logic Pro X. Mikrofoni- ja etuastekattaus on laadukas ja hartaudella koottu. Ilmastoitujen studiotilojen lisäksi löytyy keittiö, kaksi WC:tä ja suihkua sekä tunnelmallinen puulämmitteinen ulkosauna ja sympaattinen grillikatos. Majoittuminen ja saunominen sovitaan erikseen.

Vahvistimet, kaapit, efektit
Legendaarisia kitaravahvistimia kummaltakin puolen rapakkoa etenkin 60- ja 70-luvuilta on tarjolla tositoimiin parikymmentä: niistä moni toimii bassollekin mainiosti. Kaiutinkaappeja löytyy niin ikään toistakymmentä, kaikissa toki eri kaiuttimet. Kaiken kukkuraksi erilaisia efektipedaaleja löytyy pari-kolmekymmentä: monenlaiset surinat, pörinät ja muljutukset saadaan varmasti aikaan - ja talteen!

Rummut ja lyömäsoittimet
Rumpusettejä on tarjolla kolme, virveleitä neljä sekä kylliksi telineitä. Rumpali tuo lähtökohtaisesti omat symbaalit. Bongot, shakereita, marakasseja, tamburiineja, lehmänkelloja, triangeleja, kulkusia, kellopeli, bassopalat yms. löytyy - ja mikä parasta: mm. Kummelista tuttu Zildjianin 40" gongi on vapaassa käytössä - se sopii biisiin kuin biisiin yhtä hyvin, eikä sitä varmasti löydy muista studioista!

Koskettimet, kitarat, bassot
Klaviatuuria ymmärtävälle on tarjolla Yamaha M108 -pystypiano, Rolandin RD600-digitaalipiano, A-33-kiippari sekä JV-1010-synamoduuli pianolaajennuskortilla. Sähkökitaroita löytyy puolestaan kymmenkunta, samoin kaksi sähköbassoa, Larrivéen teräskielinen akustinen, Landolan nylonkielinen sekä Ibanezin ukulele.

Yksityiskohtainen kalustolistaus löytyy täältä:
http://jucciz.com/laitteet.html

Täältä löytyy liuta omia tekeleitä, jotka olen äänittänyt, miksannut (ja suurimmaksi osaksi soittanutkin) täällä:
https://soundcloud.com/jucciz

Äänitysten jälkeen
...saatte mukaanne joko raakaraidat tai Logic-projektin. Vaihtoehtoisesti voidaan sopia, etten anna heti mukaanne mitään, vaan myös miksaan tuotoksen. Miksaus on oma erillinen työvaiheensa ja toimeksiantonsa, ja se käynnistyy vasta kun kaikki raidat on äänitetty ja artisti/bändi on poistunut vetämään happea. Asiakkaan toiveet ja kommentit luonnollisesti huomioidaan reiluuden nimissä miksauksen edetessä.

Kuinka kauan ja kuinka paljon?
Tyypillisesti äänitysten enimmäiskesto on perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, joten tehollista peliaikaa jää turnauskestävyydestä ym. seikoista riippuen n. 15-25 tuntia. Jossain välissä on terveellistä myös nukkua, olen oppinut. Lyhyemmät, muutaman tunnin sessiot onnistuvat arkisinkin. Hinta määräytyy projektin luonteen ja keston sekä talon kaluston/tilojen käyttöasteen mukaan, mutta 350 euroa + ALV per kokonainen äänityspäivä on hyvä lähtökohta.

Yhteydenotot sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 350 €

Ilmoituksen #1773799 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 


Myydään: Liveäänentoiston perusteet 8.-9.6.2024  Lisätty: 31.03.2024
  Voimassa: 29.05.2024
Ilmoittaja: Laaksonen (#79588)Pikaviesti
🟡 Liveäänentoiston perusteet 8.-9.6.2024
Kurssilla käydään läpi erilaisten äänentoistojärjestelmien (mm. point source ja line array) yhtäläisyyksiä ja eroja. Tarkemmin syvennytään 2.1 / 2.2 point source-järjestelmän asetteluun ja virittämiseen kulloiseenkin tilaan sekä siihen, kuinka akustinen tila vaikuttaa äänentoistoon ja miten tila tulee huomioida äänentoistoa virittäessä.
Tämän lisäksi perehdytään monitorointiin (in ear- sekä kaiutin-), monitorien viritykseen ja kierron (vihellys, vinkuna) välttämiseen. Opittuja teoria-asioita kokeillaan käytännössä äänittämällä jotain instrumenttia ja kuuntelemalla äänitystä erilaisissa tiloissa äänentoiston kautta.

📍 Kurssit pidetään päivätoteutuksena Paimiossa, Varsinais-Suomen kansanopiston tiloissa.
Hinta on 110¤/kurssi.
🪪 Kurssien opettajana toimii musiikkiteknologi, Kari Laaksonen
🖱 ILMOITTAUDU MUKAAN:
www.vsko.fi

Hinta: 110 €


Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Paimio (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 


Vuokrataan: Äänityskalustoa.Mikkejä YLI 50.Etuasteita...Turku.  Lisätty: 27.03.2024
  Voimassa: 25.05.2024
Ilmoittaja: Mobilestudioredhouse (#155276)Kommentit | Pikaviesti
VUOKRATAAN:

Akg d 112 2kpl
Akg 414 B- uls 2kpl ( kondensaattori ) 90- Vintage.
Akg C 414 Xls 2 kpl (5 eri suuntakuviota )
Akg c 451 B 4 kpl ( kondensaattori )
Akg D 14 A 60-luvun mikki
Akg 40
Akg P 17 2 kpl (kondensaattori)
Akg P2
Akg D5
Akg precicion live 4 3 kpl
Beyedynamic TG V 35 d s
Beyedynamic TG V 50 d
Beyerdynamic opus 87 ( kondensaattori )
Beyerdynamic opus 88 2 kpl
Beyerdynamic m 201 tg
Gap mk 2 2 kpl
Rode Ntk Putkimikrofonit 2kpl. 90-luku
Royer R-121 nauhamikrofoni.3 kpl.
Royer R-122 nauhamikki.
Mojave M 200 putkimikki 50¤ / kk.
Manley Reference putkimikrofoni 60 ¤ kk.
Sennheiser 914 2 kpl
Sennheiser e 935, 945, 865 kondensaattori.
Sennheiser md 419 Vintage
Sennheiser md 421 2 kpl
Sennheiser md 421 u - 4 Vintage.
Sennheiser md 421 u - 5 Vintage.
Sennheiser 441-U Vintage
Sennheiser 609 2kpl.
Shure beta 52
Shure 55 Sh ( Elvis mikki )
Shure sm57 lc 5 kpl
Scope Labs Periscope. Kompressorimikki.
Telefunken M80 Sh
Warm Audio Wa 87

ETUASTEITA:
Api 3124+ 4 kanavainen etuaste.60 ¤ kk.
Amek system 9089 EQ ja etuaste. 40 ¤ kk.
Focusrite isa 828 8 kan. etuaste Highend
Dbx 586 2 kan.( Putkietuaste. Eq,Phantom,low cut..ym.)16¤.kk
Dbx 786 2 kan. Etuaste. Highend 40 ¤ kk.
Digidesign 002 4 kan.etuaste -muunnin
Golden Age Project Pre-73 Jr Preamp.Neve tyylinen etuaste. 3 kpl
Universal audio apollo 16 muunnin.
Universal Audio 4-710d 4 kan etuaste.+ 4 kan.linja sis.
Solid State Logic SSl 2 kan. äänikortti.
Mpa- 90 10 kan.SSL laatu etuastemikseri. Voidaan summata stereoksi.Erilliset ulostulot. Tapio Rantanen ( Finnvox) tekemä.
Kajaani Ut Mix 8 etuastetta EQ:lla( Api,Neve,SSl.Amek,Studer laatua).Lundahl muuntajat.40¤/ kk.Erilliset ulostulot.

Soittajalle oma kuuntelu !!!

Beyerdynamic, Akg.Genelec 6010A
Pro Tools ohjelma

Muita juttuja:

https://www.dropbox.com/s/jdk1s3zhb … ioredhouse%20vuokrattavat..rtf?dl=0
Ilmoituksen #1770557 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Turku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: mobilestudioredhouse@gmail.com
 


Myydään: Opetusta  Lisätty: 12.03.2024
  Voimassa: 10.05.2024
Ilmoittaja: JohnnyHendrix (#222352)Pikaviesti
Tarjoan musiikin opetusta kaikille musiikista tai sen tekemisestä kiinnostuneille ja olen valmis sitoutumaan pitkälläkin tähtäimellä.

Olen itse soittanut ja säveltänyt musiikkia yli puolet elämästäni, aloitin kitarasta ja sen hallitsen parhaiten, viimeisenä olen päätynyt viuluun ja sen hallitsen surkeasti.. Olen ollut keikoilla keulahahmona, jammaillut ammattilaisten kanssa, äänittänyt instrumentteja, tehnyt konemusiikkia, antanut kitaratunteja, opettanut rumpuja tutuilleni tai tuttujen tutuilleni ja nyt tarjoan jokaiselle kiinnostuneelle tai uteliaalle yksilöllisesti poikkeuksellisen sekä uniikin tavan löytää oma identiteetti artistina. Mikäli kunnianhimona ei olekkaan valloittaa olympiastadionia tai whiskey a go go, voin takuulla auttaa sinua vaikkapa vain löytämään tavan rentoutua ja oppia jotain uutta sekä luomaan omia musikaalisia taideteoksia. Yleensä hyvä lähtökohta on pelkkä uteliaisuus tai intohimo, ei niinkään maineen tavoittelu.

En kannata ns. koulunpenkki-metodia opetella soittamaan nuoteista tai oppikirjaa käyttäen ja samoja sääntöjä noudattaen vaan lähtökohtaisesti pyrin avaamaan halukkaan talentit, havaitsemaan oman sävelkorvan, kehittämään luovuutta ja täten laajentamaan taiteellista tajuntaa "oppilaan" omien halujen ja toiveiden mukaisesti. Improvisointi luo pohjan täysin omanlaiseen musiikkiin ja itseoppineena olen kuullut kansainvälisestikin omanlaisesta saundistani, joten ymmärrän itseoppimisen ja improvisaation tärkeyden, kun haluat erottua joukosta. Näin kehität luovuuttasi elämäsi kaikilla aloilla.

Teknisesti en varmastikkaan ole paras opettaja, mutta inspiraation sytyttäjänä olen erinomainen ja minun opetuksieni jälkeen, pystyt jammailemaan kaikkien kanssa missä vaan, kirjoittamaan laulun ja säveltämään siihen muut soittimet, tietysti opetellaan joitain covereita ym., mutta tähtäimenä olisi luoda jotain uutta ja hallita eri tekniikoita sekä yhdistellä niitä. Tietysti eri tyylilajit, skaalat ja soinnut kuuluu asiaan siinä missä kitaran virittäminenkin, mutta tähdätään aina sinuun ja mitä sinusta löydetään, tämä vaatii avoimuutta ja hieman ilmaisun taitoja, niin tuloksena saadaan hauskanpitoa ja laatuaikaa.

Hintaa viilataan ajankäytön ja soittimien mukaan, mutta studiotilan käytöstä en varsinaisesti veloita mitään extraa. Esim. Kitaratunnit voi melkeinpä järjestää missä milloinkin, mutta rumputunnit järjestäisin mieluiten studiossa. Elektronisen musiikin tekemistä ja instrumenttien äänittämistä voin opettaa myös eli tietokoneeni pystyn myös raahaamaan mukana tarvittaessa vaikkapa kotiisi, mutta mieluiten studiotilassani. Siellä on parhaimmat puitteet ja mahdollisuus kokeilla vaikkapa yhteensoittamista rummuilla ja kitaralla. Myös PA-laitteet löytyy ja niideen käytön opettaminen kuuluu asiaan.

Kun syntyy pidempiaikainen suhde ja havaitsen lahjakkuuden, käytän mielelläni myös suhteitani auttamiseksesi kohti ammattilaisuutta, jos niin haluat. Tai jos nyt huomaan, että minä en pysty sinua jostain syystä kehittämään, ohjaan sinut mielestäni oikealle henkilölle.

Ota rohkeasti yhteyttä sähköpostitse tai viestillä! Kerro kiinnostuksistasi ja tavoitteestasi, niin katsotaan miten lähdetään rakentamaan sinua. Suunnittelen jokaiselle treenin yksilöllisesti henkilön itsensä kanssa!

Ps. Ilmoituksen hinta on ajateltuna yksittäiselle kitaratunnille! HUOM! Minun kitara"tunnit" on väh. 75min.

Hinta: 45 €


Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Järvenpää (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: joni.henkka@hotmail.com
 


Myydään: Tuotanto, äänitys, miksaus: joshuamusic.fi/äänitysstudio.fi  Lisätty: 02.03.2024
  Voimassa: 30.04.2024
Ilmoittaja: JuNie (#53712)Pikaviesti
Hei!

•musiikin sävellys, tuotanto, äänitys ja miksaus
•laadukkaat kitara-, basso- ja rumpuraidat tilaustyönä,
(löytyy myös baritoni-akustinen)
•ammattikäyttöön rakennettu 111m² äänitysstudio, huippuvarustelu (sijainti: FI-67100)
•muut äänituotannot, kuten podcastit

•vuokraamme studiota myös ilman henkilökuntaa (tuottajat, muusikot, artistit, podcast-tarpeet, biisileiritoiminta jne.)

Refe:
https://open.spotify.com/track/6Qi9 … bRBX66mdKsQ1AZ1?si=7e867d65c0734a39

. . .

JOSHUAMUSIC.FI
ÄÄNITYSSTUDIO.FI
myynti@joshuamusic.fi
+358405753185

@joshuamusicfi

Hinta: 199 €

Ilmoituksen #1756882 kuva
Yhteensä 4 kuvaa
Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Kokkola (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: juhana.niemela@joshuamusic.fi
 


Myydään: Reamp-palveluita hulppean vahvistinvalikoiman läpi  Lisätty: 19.02.2024
  Voimassa: 18.04.2024
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Kommentit | Pikaviesti
Onko teillä liuta hyviä biisejä ja hyvät soittajat, mutta kitara- tai bassosoundi jättää toivomisen varaa? Lähetä raakaraitasi meille reampattavaksi!

Tarjolla on yhteensä kolmisenkymmentä kitara- ja bassovahvistinta, parikymmentä kaappia, kasa efektipedaaleja, kunnon äänitysmikit ja tallennusvehkeet - ja muutenkin hyvä meininki!

Tsekkaa lisätiedot täältä:
http://jucciz.com/raitasoimaan

Yhteydenotot sivustolta löytyvällä lomakkeella tai sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 40 €

Ilmoituksen #1761679 kuva
Yhteensä 2 kuvaa
Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 


Muu: Jalava Sound  Lisätty: 19.02.2024
  Voimassa: 18.04.2024
Ilmoittaja: tuplasatsi (#115390)Kommentit | Pikaviesti
Äänentoisto-, miksaus- ja valopalvelut pienistä yksityistilaisuuksista suuriin tapahtumiin, toiveidesi mukaan.
Meiltä myös erikokoisia livemusakokoonpanoja
Duosta-Sextettiin, Sextetistä 10miehiseen bändiin.
Kysy lisää.
Lisätietoja: http://www.jalavasound.fi/

Osasto: Äänitys- ja livepalvelutMuut
Paikkakunta: Seinäjoki (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


« edellinen sivu | seuraava sivu »1

Näytä

Lääni:tai
Maakunta:
Ilmoitustyyppi: 
Näytä: 


Osastot

 Klikkaa alaosastot näkymään + -merkistä ja voit selata ilmoituksia tarkemmalla rajauksella. 
[+] Akustiset kitarat212
 Vasurit4
 12-kieliset8
 Teräskieliset115
 Nailonkieliset24
 Elektroakustiset38
 Muut23
[+] Sähkökitarat1032
 Vasurit55
 7+-kieliset63
 Baritonit9
 Muut905
[+] Bassot251
 Vasurit12
 Akustiset9
 5+-kieliset39
 Muut191
[+] Rummut720
 Sähkörummut79
 Setit147
 Virvelit62
 Irtorummut29
 Symbaalit179
 Perkussiot27
 Kalvot19
 Pedaalit51
 Telineet56
 Muut71
[+] Kosketinsoittimet607
 Akustiset pianot12
 Sähköpianot47
 Syntetisaattorit298
 Samplerit, modulit139
 Muut111
[+] Muut instrumentit176
 Muut kielisoittimet28
 Jousisoittimet33
 Puhaltimet81
 Harmonikat26
 Muut8
[+] Kitaravahvistimet ja -kaapit917
 Kombot401
 Nupit248
 Kaapit111
 Muut157
[+] Bassovahvistimet ja -kaapit194
 Kombot48
 Nupit73
 Kaapit53
 Muut20
[+] Kitara- ja bassovaraosat428
 Kitaramikrofonit171
 Bassomikrofonit17
 Rungot ja kaulat49
 Tallat56
 Virittimet30
 Plektrasuojat26
 Kaapelit10
 Muut69
[+] Efektit, pedaalit1267
 Kitara1022
 Basso98
 Tarvikkeet61
 Muut86
[+] PA-laitteet293
 Kaiuttimet113
 Mikserit80
 Vahvistimet26
 Tarvikkeet29
 Muut45
[+] Mikrofonit202
 Dynaamiset mikrofonit54
 Kondensaattorimikrofonit87
 Muut61
[+] Studio/PC523
 Monitorit, kaiuttimet56
 Mikserit, raiturit59
 Vahvistimet35
 Kuulokkeet31
 Digitaalitallentimet20
 Tietokoneet24
 Äänikortit78
 Ohjelmistot31
 Muut189
[+] DJ-kamat39
 Soittimet13
 Mikserit11
 Kontrollerit9
 Muut6
[+] Kotelot ja telineet157
 Soitinkotelot60
 Laiteräkit ja tarvikkeet30
 Kuljetuslaatikot25
 Jalustat, telineet34
 Muut8
[+] Valo- ja showtekniikka67
 Valot29
 Ohjaimet/pöydät13
 Tarvikkeet10
 Muut15
[+] Hifi51
 Soittimet13
 Vahvistimet11
 Kaiuttimet15
 Muut12
[+] Äänitteet42
 CD13
 Vinyylit21
 DVD / Bluray2
 Muut6
[+] Kirjallisuus37
 Nuotit11
 Tabulatuurit9
 Muut17
[+] Äänitys- ja livepalvelut39
 Kaupalliset30
 Harrasteet2
 Muut7
[+] Treenikämpät68
 Vuokrataan52
 Halutaan vuokrata12
 Muut4
[+] Muille osastoille sopimattomat71
 Muille osastoille sopimattomat71
 Kaikki osastot7400


Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai tuki on kytketty pois päältä. Saadaksesi parhaan käyttökokemuksen suosittelemme JavaScriptiä tukevan selaimen käyttämistä.