Muusikoiden.net
19.05.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Akustiset kitarat

1–15 (204)


« edellinen sivu | seuraava sivu »1 2 312 13 14


Myydään: Yamaha APX1000 kovalla laukulla  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 16.07.2024
Ilmoittaja: waldos (#97136)Kommentit | Pikaviesti
Virheettömässä kunnossa oleva laatu kitara, ei vikoja. Uudet kielet päällä kaula öljytty ja nauhat kiilloitettu. Kova laukku mukana löytyy viritin itsessään ja tietty sähköt.

Kansi: kokopuinen kuusi

Sivut ja pohja: loimuvaahtera

Kaula: nato

Otelauta ja talla: ruusupuu

Yamaha System 63 SRT -mikrofonijärjestelmäHyvä soittaa siistit isot äänet ja helppo soittonen.

Nouto käteisellä

Hinta: 699 €

Ilmoituksen #1919981 kuva
Yhteensä 4 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Nurmijärvi (Etelä-Suomen lääni)
 


Myydään: Takamine EF - 591 MD  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 24.05.2024
Ilmoittaja: Jokke9 (#163458)Kommentit | Pikaviesti
80 - luvun puolenvälin japanilainen elektroakkari tarjolle. Kaikin puolin kunnossa ja mielestäni kaunis soitin. Kova laukku mukaan. Nouto tai lähetys Matkahuollon kyydissä ostajan piikkiin.

Hinta: 600 €

Ilmoituksen #1918016 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Masku (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Gibson Chet Atkins CEC 1990  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 16.07.2024
Ilmoittaja: Sakusto (#155665)Pikaviesti
Myynnissä siis vuoden 1990 Chet Atkins nylonkielinen elektroakustinen Gibson! Harvinainen malli kyseessä, jolla on soittanut mm. Sting, David Gilmour, Gipsy Kings ja Mark Knopfler.

Sisältää kaikki sähkiksen hyvät puolet (hiljainen akustisesti, piezo-mikit, kaularauta, volume ja aktiivinen tone-säädin (toimii 9V-paristolla)). Kitaran sisältä löytyy myös erilliset volumesäätimet joka ikiselle kielelle.

Kunto on 34-vuotiaalle kitaralle käytännössä täydellinen. Kaula on suora, ei vinoumia mihinkään suuntaan ja nauhat täysin moitteettomat. Ainoa mainittava jälki on 7. nauhan kohdalla puussa pieni vaalenema. Kielten korkeus matala ja kitaralla on äärimmäisen helppo soittaa. Jos kuitenkin haluat korottaa kieliä, saat mukaan pienen puupalikan jonka voi laittaa tallan alle helposti seuraavan kieltenvaihdon yhteydessä.

Kitarassa tällä hetkellä kiinni juuri vaihdettu D’Addario Pro-Arte’ Extra Hard Tension-setti. Voin heittää kaupan kylkijäisiksi pari noita settejä lisää, itselläni ei tarvetta niille.

Mukaan tulee Gibsonin alkuperäinen koodillinen kova laukku.

Kaupat ja nouto kasvotusten Espoon Leppävaarassa. Parhaiten minut tavoittaa tekstiviestillä tai sähköpostilla. EI VAIHTOJA!

- Saku Rekonen
Puh. 0445558610
saku.rekonen@hotmail.com

Hinta: 2250 €

Ilmoituksen #1888218 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: saku.rekonen@hotmail.com
 


Myydään: 1965 Landola Model 22 Nro37 (51977)  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 16.07.2024
Ilmoittaja: Keppimatti (#218374)Kommentit | Pikaviesti
Kesä tulee ja nuotiot kutsuu. Suvisuharin morsian eli vanhee viiluparlor Landola uudestaan markkinoilla.

Alkuperäinen talla korvattu matalammalla ite-kloonilla. Näin oli pakko tehdä sillä tarkemman tutkiskelun suoritettuaan, asentaja totesi kaulan profiilin olevan suora. Kestää jopa uusien akustisen kielen sietämättömän paineen. Pysyy mukavasti vireessä ja muutoinkin instrumentaalisesti erittäin tyydyttävä. Yes, I can get satisfaction..

Mikrofoni taka-idän helmiä ja mutikat samaten. Johtuen vol-potikan käsittämättömästä vinoudesta normi nupit ei käy laatuunsa. Korvattu humoristisesti pojan vanhan lego-laatikon syövereistä löytyneistä osista. Tuo vakava plexipäinen poliisi on Vol ja Tone taas vastaavasti se toinen pelle. Hatut hukassa. Ennenkaikkea äänentoisto toimii vaikkakin vol hiukka jäykkä.

Soitettavuus paksun kaulansa ansiosta perussoinnuilla miellyttävää. Ylemmillä freteillä paksuus kertaantuu ja vaikka keveä soittaa tällaiseksi, puuttuu tästä se siro näppärä fiilis. Täydellinen nuotiolle kesäillan hämärtyessä. Ehkä nää on sillee suunniteltukin 60-luvun hämmentyneessä muutoksen ilmapiirissä. Suomalaisen miehen lapiokouraan soveltuvaksi.

Koristeet otelaudassa taiteiltu lyijärillä ja samaa myös oletettavasti käytetty plektrana. Alimmat vapaat kielet merkitty, ettäs tiedät sit. Ylimmät fretit laskettu ohuinta kieltä pitkiin oikeaan suuntaan ja seuraavaa kieltä väärään suuntaan. Päädytty lukuun 23 johon laskeminen lopetettukin, ja hyvä niin. Takakannen viilussa kosteusvaurioita. Liimailtu pahimpien lohkeamien suurenemisen estämiseksi. Lisänä eri tasoon jo tehtaalla asennetut virityskoneistot. Loistava kuvaelma tuon ajan huolettomuudesta..

Postitus onnistuu rahaan 15¤-25¤ riippuen kuinka ehjänä haluat perille.

( SUOSITUS: 25¤ sisältää särkyvää lähetyksen jossa kitara lajitellaan samaan hyllyyn kristallimaljakoiden kanssa VAROVASTI. Ilman tätä 10¤ lisää posti lajittelee liukuhihnalta samaan lootaan kumppareiden ja kattiloiden kanssa.)

Hinta: 80 €

Ilmoituksen #1919871 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Vaasa (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Sigma DR-28  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 16.07.2024
Ilmoittaja: Humanoid (#6536)Kommentit | Pikaviesti
Kitarapajalta 2018 ostettu Sigma kaipaa uutta kotia. Käytön jälkiä on jonkin verran, tosin lähinnä takakannen naarmuja jotka eivät näy kuin valoa vasten, ja satulassa muutama painauma tappien reunoilla. Kannessa on myös aavistuksen verran bridge bow:ta jota on hankala saada kuvaan. Ei kuitenkaan vaikuta soittoon tai vireeseen millään tavalla, ja on tarvittaessa korjattavissa kosteuskäsittelyllä.

Kaula on todella miellyttävä viimeistelyltään ja profiililtaan, ja kitaran sointi on todella iso.

Speksit:
- Koivukansi, kyljet ruusupuuta. Kirkas lakka.
- Ruusupuotelauta, mahonkikaula, mattalakka, 20 nauhaa.
- Skaala 25,4" (645mm)

Ei vaihtoa. Kovaa laukkua ei ole, joten mielellään nouto. Kulkee myös Oulun lähiseuduille tarvittaessa. Jos kitaralle haluaa tehdä lähempää tarkastelua, testaamaan saa toki tulla :)

Hinta: 300 €

Ilmoituksen #1919852 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratTeräskieliset
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Ovation Folklore 1614  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 31.05.2024
Ilmoittaja: jaahahjavainiinkö (#171200)Pikaviesti
- Teräskielinen vintage-jenkki.
- Folklore 1614:n tuotanto alkoi kesäkuussa 1972.
- Tämän kitaran sarjanumero on 191207, joten se on valmistettu Ovationin New Hartfordin tehtaalla Connecticutissa vuonna 1979.
- Syväkoppainen.
- Kansi kokopuuta, kuusta. Viimeistely natural, eli Ovationin kirjanpidossa 4 (siis 1614-4).
- Talla tehtaan mukaan ruusupuuta.
- Pohja Ovationin Lyrachordia, joka ei ole lasikuitua eikä pvc-muovia, vaan heidän oma innovaationsa.
- Kaula mahonkia ja vaahteraa viidestä viipaleesta. Kiinni kopassa 12:nnelta nauhalta, eikä 14:nneltä. Skaalan pituus 25 ¼ tuumaa. Soundi siten hieman pyöreämpi, kellomaisempi, kuin pidemmän skaalan kitaroissa.
- Otelauta leveämpi kuin tavan teräskielisissä, nut width tehtaan mukaan 1 7/8 tuumaa. Sopii siis hyvin sormityöskentelyyn molemmissa tunnetuissa musiikin lajeissa (siis sekä country että western...).
- Otelaudan materiaali ebony (with mother of pearl diamond & dot inlays with white side dots).
- Lapa mallia slotted headstock, kuten nylkkäreissä. Alkuperäiset Ovation-virittimet.
- Mukaan alkuperäinen, pornahtavan ruskeakarvainen muotolaukku.

- Ostin tämän Kitarapajalta joskus vuosituhannen alussa. Jäi alkuinnostuksen jälkeen seisomaan hyllyyn, koska enempi tykkään kuitenkin kapeakaulaisista Ovationeista, joita meillä on rivi. Muutenkin alkaa olla vähitellen aika vähentää kalustoa ja tyhjentää taloa.

- Lavan juuressa näkyy pientä lakkauksen murtumaa. En ole saanut selvää, onko ollut joskus puuhun asti. Jos on, on korjaus tehty asiantuntevasti (oisiko pajalla, en ostaessa hoksannut kysyä). Ei vaikuta soittamiseen tai soundiin millään tavalla. Tämä on nykyään myös täysakustinen, koska mikitys on poistettu joskus aikoinaan, jo edellisen omistajan toimesta.

- Kitara on siis aikoinaan nähnyt paljon elämää. Laukussa yhä viipyilevästä tuoksusta päätellen tuota elämää on vietetty kapakoissa, joissa tupakointi oli yleistä ja jopa suositeltavaa, ja viinaksia vedettiin kituset punaisina aamuun asti.

- Fokloren kuvia kun netistä tutkailee, niin aika monesta näkyy puuttuvan metallinen (foliomainen) valmistajan label kopan sisältä. Niin tästäkin. Liekö ollut herkästi irtoavaa mallia, hauska keräilykohde, vai oisiko kapakoiden sankka sauhu liuottanut liiman...?

- Olen nähnyt näitä Suomessa myynnissä vain pari sen reilun 25 vuoden aikana, jonka olen ollut kiinnostunut Ovationeista. Että ei ihan yleisimmästä päästä.

- Hintapolitiikasta: Nettiä kun selailin, niin tarjontaa näytti olevan lähinnä Jenkeissä. Joku hupiveikko siellä huutaa 1 700 taalaa minttikuntoisesta. Järkevämmän tason pyynnit, mitä löysin, näkyi liikkuvan bauttiarallaa 700 taalan kahta puolta. Plus shipping tietysti, jos sieltä asti tilaa. Tullikin.

- Vaan emme ole amerikkalassa, joten laitetaanpas tälle hinnaksi kohtuulliset 450 eeroa. Maksu mieluiten seteleinä käpälään, tai tilisiirto. Vaihdossa kiitos ei mitään.

- Lähettämiseen suhtaudun hiukan niuhosti, mutta onhan se mahdollista, sun piikkiin ja vastuulla.

- Koesoitot Kuopiossa tai Varkaudessa, muuallakin jos satun siellä liikkumaan. Varmalle ostajalle voin jopa tuoda, lähinurkille ainakin.

Ystävällisesti

Matti

PS: Kun on kyselty, että eikös tämän pitäisi olla nylkkäri, niin ei pitäisi. Nailonkielinen oli 1613.

Hinta: 450 €

Ilmoituksen #1902311 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratTeräskieliset
Paikkakunta: Varkaus (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Ovation Ultra 1512  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 31.05.2024
Ilmoittaja: jaahahjavainiinkö (#171200)Pikaviesti
- Elektroakustinen teräskielinen 1980-luvulta
- Korean tuotantoa
- Kuusikansi (plywood, eli kotoisammin kuusivaneria)
- Pohja Ovation Lyracordia. Ei siis lasikuitua eikä PVC-muovia, vaan firman oma innovaatio.
- Syväkoppainen, mikä tarkoittaa paitsi soundin heleyttä myös botnea.
- Kaula mahonkia yhdestä kappaleesta, mukavan kapea ja nopea. Sopii hyvin sähkökitarahenkilöille ja pienikäpäläisille.
- Mikitetty (alkuperäinen), on volumepotikka ja paristokotelo. Toimii.
- Muutama pieni kolhu ja lakkahalkeama, mutta yleisilme ikäisekseen varsin siisti.

Ollut minulla vuosituhannen taitteesta. Ostin soitinliikkeestä käytettynä. Taisi olla eka Ovationini. Sittemmin meille tuli niitä useampireikäisiä ja jenkkivalmisteita, joten tämä jäi seisomaan komeroon turhakkeena.

Mukaan alkuperäinen punaisella verhoiltu vanerilaukku. Siisti, ehjä, normaalia kulumaa. Avaimet hukassa tietenkin.

Tai 50 eeron lisäsummalla saat Gatorin muovisen, juuri näille pyöreäpohjaisille vehkeille tehdyn muotolaukun. Sisustus mustaa plyyshiä. On käytännössä uusi. Tilasin joskus Saksasta, käytetty vain soittimen säilömiseen eli seisottamiseen vaatehuoneen nurkassa. Avaimet tallessa pikku muovipussissa, jota ei ole koskaan avattu.

Isossa maailmassa näistä näköjään jo pyydetään näin myyjän näkövinkkelistä ihan kivoja summia, mutta eihän täällä pienessä ja kylmässä kotomaassa ilikiä...

Siksi tiemme voisivat erota muodollista 350 euron korvausta vastaan. On vähemmän, kuin mitä tästä itse maksoin. Ei silti pakkomyynnissä, mutta kun Ovationeita on jo useita, ja siihen päälle muut soittimet, niin voisi jo alkaa harventaa.

Lähettämiseen suhtaudun niuhosti, mutta onhan se mahdollista, sun piikkiin ja vastuulla. Koesoitot Kuopiossa tai Varkaudessa, muuallakin jos satun siellä liikkumaan. Varmalle ostajalle voin jopa tuoda, lähinurkilla ainakin.

Ystävällisesti

Matti

Hinta: 350 €

Ilmoituksen #1902321 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Varkaus (Itä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Cadenza akustinen ym.  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 15.06.2024
Ilmoittaja: amhoo (#40039)Kommentit | Pikaviesti
Cadenza merkkinen mikitetty akustinen soololovella.
Matala koppa, sähkökitaramainen kaula, helppo soittaa.
Nauhat kiillotettu ja päät ok.
Tein kompensoidun tallan, intonaatio ok. Alkuperäinen mukaan
Akustisesti vähän ohut sointi (bassot) , mikitettynä jees.
Pehmeä laukku mukaan

100e

Dreadnought kitaralle erikseen tai yhdessä myytävänä
Cnb kova laukku 50e

Laukussa voi lähettää kitaran +20e hintaan (matkahuolto 20x60x120 tjs)

Hinta: 100 €

Ilmoituksen #1896890 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratTeräskieliset
Paikkakunta: Lahti (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Hb delta blues mjce  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 25.05.2024
Ilmoittaja: Teemu35 (#159488)Kommentit | Pikaviesti
Aikaisempi omistaja modannut. Jos oikein muistan niin piezo mikki oli vaihdettu myös.

Nyt mm. nauhojen päät hiottu ja yhteen virittimen vaihdettu rikkinäisen muoviholkin tilalle uusi. Ollut mulla ja on edelleen avoin G vireessä.

Myynti tai vaihdossa voi ehdottaa hyvää strato osaa.

https://www.thomann.de/fi/harley_benton_delta_blues_mjce.htm?reload=1

Hinta: 80 €

Ilmoituksen #1919816 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratTeräskieliset
Paikkakunta: Kerava (Etelä-Suomen lääni)
 


Myydään: Som Douro Rio konserttikitara  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 19.05.2024
Ilmoittaja: slowfingeri (#101511)Kommentit | Pikaviesti
Myydään Brasiliassa 70-luvulla käsin valmistettu Som Douro Rio konserttikitara. Viimeiset 30 vuotta se on oleillut laukussaan käyttämättömänä. Tummaääninen ja leveäotelautainen lähes 50-vuotias klassinen kitara. Kaikukopan syvyys kansi-pohja 11,5cm. Kopan sivut ja pohja (ehkä kaulakin?) Brasilian ruusupuuta. Lisäkuvia saa pyydettäessä.
Kostuttimen puutteesta on kanteen on itullut jokunen halkeama. Satulan D-kielen ura joskus korjattu epoxilla. Muutama pieni kolhu korjautettu 80-luvulla kitarakorjaajalla eikä minulla ole tarkempaa muistikuvaa niistä. Paksuimman E-kielen viritystappiei meinaa pysyä paikoillaan. Jos myynti kestää pidempään niin hommaan uudet virityskoneistot ja vaihdan ne itse.

En ole löytänyt myynnistä tätä mallia enkä ole löytänyt myöskään tarkempaa tietoa kyseisistä malleista. Mahtava kitara jollaista ei tule helposti samanlaista vastaan!
Jos olet kiinnostunut, niin lähetän lisäkuvia pyydettäessä tai sitten suosittelen tulemaan paikan päälle katsomaan kitaraa

Ei vaihtoja.
Nouto tai lähetys kauppaan kuuluvan kovan laukun kanssa. (Lähettäessä toimituskulut 30¤)

Maksu tilisiirto/Mobilepay.
Järkevät tarjoukset huomioidaan.

Hinta: 500 €

Ilmoituksen #1918957 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratNailonkieliset
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Peders Marvin E 1998  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 22.05.2024
Ilmoittaja: brian64 (#23451)Kommentit | Pikaviesti
Tästä todella upeassa kunnossa oleva elektroakustiseen made in Pedersöre.

Ruusupuu sivut ja pohja, Ruusupuu otelauta, kokokuusikansi, b band elektroniikka, shaller virityskoneistot.

On mukava ja hyväsoundinen kitara.

NYT HALVALLA in cash!!!!!!

Ei pussia, ei laukkua, joten noutokauppa.

Hinta: 180 €

Ilmoituksen #1914179 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Orimattila (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Takamine EF261AN made in japan  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 22.05.2024
Ilmoittaja: brian64 (#23451)Kommentit | Pikaviesti
Nyt olisi erittäin maukas elektroakustinen kaupan.
Takamine ef261an vuosimallia 2001. Puut ihan parhautta ja Japanislaisella pieteetillä tehty.
Mukana seuraa orkkis laukku ja kostutin.
Yksi pieni dingi on tullut 23 vuoden aikana, muuten nauhoja myöten uskomattoman hienossa kunnossa.
Loistava elektroniikka...nam.

Uutena 1400¤

Justiinsa kiillotettu nauhat otelauta putsattu ja öljytty ja uudet kielet!!!

Vaihdossa käy Les Paul !!!!!¡!

Hinta: 790 €

Ilmoituksen #1915702 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Orimattila (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
Sähköposti: Näkyy kirjautuneille
 


Myydään: Yamaha ncx900fm klassinen kitara+abs kova laukku  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 19.05.2024
Ilmoittaja: ukala100 (#64207)Kommentit | Pikaviesti
Myydään siistikuntoinen laadukas klassinen kitara kovalla abs laukulla.
Kokopuinen kuusikansi
Sivut ja pohja: Loimuvaahteraa
Otelauta: Ruusupuu
Talla: Ruusupuu
A.R.T. -mikrofonijärjestelmä
Hinta ollut uutena noin 1000 euroa
Laukun hinta uutena noin 150 euroa

Nyt tästä molemmat yhteishintaan
575 euroa

Vaihdossa 00 tai 000 koppainen teräskielinen.
Myös puoliakustinen sähkökitara vois kiinnostaa.

Hinta: 575 €

Ilmoituksen #1917700 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratNailonkieliset
Paikkakunta: Vantaa (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: Näkyy kirjautuneille
 


Muu: Klassinen Ibanez GA30 1993  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 20.05.2024
Ilmoittaja: Monvisti (#161324)Pikaviesti
Ei naarmuja, ei kolhuja. Ollut lepäämässä laukussaan. Selkokielellä uusi. Uudet Martin kielet asennettu. Kuusikansi, sivut ja pohjan mahonkia.. Erittäin laadukas ja kevyt soittaa. Pussukka messiin. Netissä infoa ja hintatietoa.

Vaihtokin.
Ilmoituksen #1918482 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratNailonkieliset
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 


Myydään: Martin 000-16E  Lisätty: 18.05.2024
  Voimassa: 20.05.2024
Ilmoittaja: Rauer (#198049)Kommentit | Pikaviesti
Myydään kuin uudessa kunnossa oleva Martin 000-16E teräskielinen elektroakkari.

Ei tullut minusta akustisen soittajaa, joten kitara on kuin uusi. Kitara on ollut minulla vähän yli vuoden ja viettänyt elämänsä aika pitkälti kovassa laukussa kostuttimen kanssa. Dingejä tai muita en löytänyt vaikka kuinka etsin. Taattua jenkkilaatua ja sointi on erinomainen.

Speksit täältä: https://musacorner.fi/tuote/martin-000-16e/

Tai alle kopioituna suunnilleen tätä:

Rungon malli: 000-14 Fret
Kansi: kokopuu sitkankuusi
Rimoitus: X, Scalloped
Sivut ja pohja: kokopuu Granadillo
Kaula: valikoitu kokopuu, Modified Low Oval -profiili (High-Performance Taper)
Otelauta: Eebenpuu, skaala 24,9″
Elektroniikka: Fishman® Matrix VT Enhance™
Virittimet: nikkeli, avoin
Viimeistely: sivut, pohja, sekä kaula satiiniviimeistelty, ja kiilloitettu kansi
Made in U.S.A.

Mukaan vielä setti Martinin kieliä ja kuvissa näkyvä tyylikäs Martinin kova laukku. Tästä ei paljon setti parane.

Pikaviestillä tavoittaa hyvin ja jos hinta ei miellytä niin tarjoa. Nouto ja lähetys, molemmat onnistuvat.

Hinta: 1500 €

Ilmoituksen #1919306 kuva
Yhteensä 4 kuvaa
Osasto: Akustiset kitaratElektroakustiset
Paikkakunta: Espoo (Etelä-Suomen lääni)
 


« edellinen sivu | seuraava sivu »1 2 312 13 14

Näytä

Lääni:tai
Maakunta:
Ilmoitustyyppi: 
Näytä: 


Osastot

 Klikkaa alaosastot näkymään + -merkistä ja voit selata ilmoituksia tarkemmalla rajauksella. 
[+] Akustiset kitarat204
 Vasurit4
 12-kieliset4
 Teräskieliset102
 Nailonkieliset29
 Elektroakustiset45
 Muut20
[+] Sähkökitarat939
 Vasurit55
 7+-kieliset55
 Baritonit6
 Muut823
[+] Bassot250
 Vasurit17
 Akustiset10
 5+-kieliset39
 Muut184
[+] Rummut683
 Sähkörummut65
 Setit132
 Virvelit73
 Irtorummut30
 Symbaalit196
 Perkussiot26
 Kalvot13
 Pedaalit52
 Telineet37
 Muut59
[+] Kosketinsoittimet592
 Akustiset pianot13
 Sähköpianot45
 Syntetisaattorit297
 Samplerit, modulit122
 Muut115
[+] Muut instrumentit176
 Muut kielisoittimet26
 Jousisoittimet34
 Puhaltimet76
 Harmonikat31
 Muut9
[+] Kitaravahvistimet ja -kaapit847
 Kombot366
 Nupit224
 Kaapit103
 Muut154
[+] Bassovahvistimet ja -kaapit169
 Kombot42
 Nupit60
 Kaapit47
 Muut20
[+] Kitara- ja bassovaraosat390
 Kitaramikrofonit173
 Bassomikrofonit14
 Rungot ja kaulat41
 Tallat49
 Virittimet25
 Plektrasuojat21
 Kaapelit4
 Muut63
[+] Efektit, pedaalit1069
 Kitara886
 Basso64
 Tarvikkeet52
 Muut67
[+] PA-laitteet293
 Kaiuttimet116
 Mikserit88
 Vahvistimet27
 Tarvikkeet18
 Muut44
[+] Mikrofonit188
 Dynaamiset mikrofonit49
 Kondensaattorimikrofonit85
 Muut54
[+] Studio/PC519
 Monitorit, kaiuttimet60
 Mikserit, raiturit55
 Vahvistimet34
 Kuulokkeet29
 Digitaalitallentimet28
 Tietokoneet19
 Äänikortit73
 Ohjelmistot34
 Muut187
[+] DJ-kamat43
 Soittimet13
 Mikserit13
 Kontrollerit9
 Muut8
[+] Kotelot ja telineet116
 Soitinkotelot48
 Laiteräkit ja tarvikkeet25
 Kuljetuslaatikot20
 Jalustat, telineet18
 Muut5
[+] Valo- ja showtekniikka64
 Valot38
 Ohjaimet/pöydät9
 Tarvikkeet8
 Muut9
[+] Hifi43
 Soittimet11
 Vahvistimet10
 Kaiuttimet15
 Muut7
[+] Äänitteet36
 CD15
 Vinyylit11
 DVD / Bluray1
 Muut9
[+] Kirjallisuus35
 Nuotit10
 Tabulatuurit7
 Muut18
[+] Äänitys- ja livepalvelut39
 Kaupalliset31
 Harrasteet2
 Muut6
[+] Treenikämpät55
 Vuokrataan44
 Halutaan vuokrata10
 Muut1
[+] Muille osastoille sopimattomat62
 Muille osastoille sopimattomat62
 Kaikki osastot7016


Selaimesi ei tue JavaScriptiä tai tuki on kytketty pois päältä. Saadaksesi parhaan käyttökokemuksen suosittelemme JavaScriptiä tukevan selaimen käyttämistä.