Muusikoiden.net
21.05.2024
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Ohjeita

Tältä sivulta löydät yleistä tietoa ja ohjeita Muusikoiden.netin Toriin liittyen. Ellet löydä vastausta sinua askarruttaviin kysymyksiin lähetä palautetta tai kysy asiaa keskustelupalstan backstagella (vaatii kirjautumisen sisään).


Yleistä

Muusikoiden.netin Tori on kaikille avoin palsta, joten emme voi taata ilmoituksien tai ilmoittajien todenperäisyyttä! Emme suosittele myynnissä olevien tavaroiden etukäteen maksamista myyjän tilille, ellei myyjä ole ennestään tuttu.

Varovaisuutta ja puhdasta maalaisjärkeä mukaan kaupantekoon, erityisesti jos rahamäärä on suuri myytävä tuote arvokas!


Rajoitukset

Väärinkäytöksien ja ammattimaisen myynnin johdosta ilmoituksien määrää on rajoitettu. Ilmoituksia voi jättää maksimissaan 5 kappaletta viikossa. Ilmoituksia poistamalla ei rajoitusta voi kiertää. Lisäksi ilmoituksia voi olla samanaikaisesti maksimissaan 10 kappaletta per käyttäjä. Ilmoituksen poistamisen ja uudelleen lisäämisen sijasta käytä tarvittaessa ilmoituksien muokkaus, sekä uudista -toimintoja.


Säännöt

Lue Torin säännöt täältä

Huijareista

Torilla esiintyy ajoittain tapauksia, joissa myyjänä on epärehellinen henkilö. Harhaan johtavien myydään -ilmoituksien lisäksi huijarit vastailevat myös palstalla oleviin ostetaan -ilmoituksiin.

Huijarit voivat olla hyvinkin asiantuntevia ja tietävät paljon myymistään laitteista. Useimmiten huijarit kommunikoivat käyttäen Muusikoiden.netin pikaviestejä tai sähköpostia, mutta ajoittain myös prepaid-liittymiä.

Epäselvissä tapauksissa suosittelemmekin tavaran noutamista postimyynnin sijaan. Kannattaa miettiä myös mahdollisuutta lähettää joku lähempänä myyjää asuva kaveri tekemään kauppa henkilökohtaisesti.

Ellei tavaran noutaminen ole mahdollista, suosittelemme pyytämään myyjältä uusia kuvia myynnissä olevasta tuotteesta. Kuvaan voi pyytää mukaan esimerkiksi paperin missä myyjän nimimerkki on näkyvissä. Lähes kaikissa tapauksissa huijari myy olemattomia tuotteita muualta lainatuin kuvin, joten uusien kuvien toimittaminen ei onnistu.

Vaikka myyjä saataisiinkin kiinni ja tuomittua epärehellisestä toiminnasta ei rahojaan välttämättä saa kuitenkaan ikinä takaisin. Monet huijarit ovat taparikollisia, joilla saattaa olla useita kymmeniä vastaavia huijauksia tilillään. Olemattomista tuloista on mahdotonta periä mitään takaisin.