Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:LesPaul70
Alue:Klassinen
Aihe:Suomen paras sävellys
Aika:06.02.2017 07:07
megatherium: uskoisin, että kysymys on tai voi olla nuorista ja kokemattomista orkesterimuusikoista, joille suppean ja sibelius-painotteisen ohjelmiston vuoksi ei ole voinut (vielä) muodostua laajempaa ja kattavampaa näkemystä....
 
Lisäksi tuo aika hyvin kuvastaa sitä paradoksia, ettei yhtä stemmaa soittaville soittajille itselleen voi ehkä muodostua sisältäkään käsin orkesterissa sitä kokonaiskuvaa teoksesta joka yleisölle konsertissa välittyy....

 
Tuosta ei voi muuta sanoa kuin että jos tosissasi olet tuota mieltä, osoittaa kirjoituksesi aivan järkyttävää ylimielisyyttä ja tietämättömyyttä. Tai sitten vain itselle epämieluisien tosiasioiden kieltämistä.
 
Fakta on että jotakuinkin kaikki niistä "yhtä stemmaa soittavista" ammattimuusikoista ovat käyneet läpi sen verran laajan, kattavan ja syvälle menevän koulutusputken, että heidän ymmärryksensä musiikista on ihan eri tasolla kuin sinun - ja kyllä, tähän sisältyvät myös ne "nuoret ja kokemattomat orkesterimuusikot".
 
Äänestystuloksesta tietysti voi olla mitä mieltä tahtoo, mutta aika heikko yritys selittää sitä pois ammattimuusikoiden kokemattomuudella ja ymmärtämättömyydellä.
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=9&t=234052