Muusikoiden.net
19.05.2024
 

Etusivulle
KeskusteluSäännöt & OhjeetFAQKeskustelualueetUusi kirjoitusHaku
Palaute

Muusikoiden.net Keskustelu

Tervetuloa Muusikoiden.netin Keskustelupalstalle! Ennen kuin osallistut keskusteluun lue tämän sivun ohjeet ja säännöt. Jos et ole vielä rekisteröitynyt kannattaa se tehdä viimeistään nyt. Rekisteröitymällä saat täyden hyödyn irti keskustelusta.
Kirjoittaminen palstalle, sekä osan alueista lukeminen vaatii rekisteröitymisen!


Tärkeimmät Säännöt

1.Muusikoiden.netin keskustelu on itsenäinen ja riippumaton Internetissä julkaistava foorumi, joka toimii alla olevien periaatteidensa mukaan. Sivusto pitää itsellään oikeuden muokata kaikkia palstaan jätettyjä kirjoituksia tai poistaa ne kokonaan linjansa mukaisesti.
2.Kaikki kirjoitukset, joissa on henkilökohtaisia loukkauksia ja muita hyvän tavan vastaisia asioita poistetaan. Väkivaltafantasiointi tai uhkailu johtaa väliaikaiseen kirjoituskieltoon. Sen kohdistuessa muihin foorumilaisiin johtaa se suoraan käyttäjätunnuksen sulkeutumiseen.
3.Mieti tarkoin mitä kirjoituksellasi haluat sanoa. Lue teksti ennen sen lähettämistä. Jos kerrot mielipiteesi, muista perustella se. Provokatiiviset ja riidanhaluiset viestit poistetaan.
4.Mieti kirjoitukseesi hyvä sisältöä kuvaava otsikko, saat enemmän vastauksia kun asiasta kiinnostuneet huomaavat viestisi muiden joukosta. Kirjoita otsikoksi ennemmin "Kannattaako ostaa Richard Ashcroftin uusi levy?" kuin vain "Kannattaako ostaa..?". Ennen uuden aiheen aloittamista, käytä keskustelun hakua ja tarkasta ettei samasta aiheesta ole keskusteltu lähiaikoina.
5.Kiinnitä huomiota mille alueelle viestisi postitat. Keskustelualuekuvaukset kertovat mistä asioista on tarkoitus puhua. Väärällä alueella olevat viestit siirretään paremmin sopivalle alueelle tai poistetaan kokonaan.
6.Käytä välimerkkejä ja pitkässä kirjoituksessa muista kappalejaot. Älä paina enteriä tai pistä monia pisteitä/huuto/kysymysmerkkejä joka rivin loppuun sillä se tekee tekstistä sekavan. Älä kirjoita koko viestiä isoilla kirjaimilla sillä se tulkitaan huutamiseksi ja on epämiellyttävää lukea.
7.Pitkään jatkuva muita häiriköivä kirjoittelu ja useiden varoitusten saaminen Muusikoiden.netin jäseniltä johtaa väliaikaiseen tai pysyvään kirjoituskieltoon. Internet tarjoaa lukuisia muitakin foorumeita, joihin on parasta tällöin tutustua.
8.Kirjoituskiellon eli jäähyn pituus riippuu rikkomuksen vakavuudesta, sekä kirjoittajan aikaisemmin keräämien jäähyjen määrästä.
9.Muusikoiden.netissä jokainen muusikko on yhtä arvokas. Artistin tai kokoonpanon solvaaminen johtaa väliaikaiseen tai pysyvään kirjoituskieltoon. Perustellun mielipiteensä musiikista voi sanoa, mutta asiattomat hyökkäykset musiikin tekijöitä kohtaan ovat kokonaan kiellettyjä.


Moderointi

Keskustelupalstaa valvovat ylläpidon lisäksi vapaaehtoiset moderaattorit. Moderaattoreiden nimimerkit näkyvät keskustelualueet- ja aiheet -sivujen lopussa. Heidän osallistuessaan keskusteluun moderaattorin roolissa on viestin lopussa erillinen merkintä. Moderoinnista ja keskustelupalstan toiminnasta yleisesti voi keskustella ja antaa palautetta Muusikoiden.net backstage -alueella (vaatii kirjautumisen sisään).

Ylläpidon (Johtaja ja Juhani) lisäksi tällä hetkellä moderaattoreina toimivat nimimerkit jannu, Juho L, kid ego ja Sir Härö.

Moderoinnista voi keskustella ja antaa palautetta Backstage -alueella (vaatii näkyäkseen kirjautumisen sisään), sekä käyttäen palaute-lomaketta.


Kannattaa myös huomioida se, että palstalle kirjoittaa tuhansia ihmisiä. Yksittäisten ihmisten mielipiteet eivät edusta Muusikoiden.netin, sen Ylläpidon, tai Muusikoiden.netin kanssa kytköksissä olevien tahojen mielipidettä. Jokainen vastaa omista sanomisistaan itse.

Kyllä, olen lukenut säännöt
ja hyväksyn ne

» KeskusteluunIkonit

 Vastaa lainaten. Voit vastata kirjoituksiin lainaamalla osia toisen kirjoittajan tekstistä.
Muokkaa kirjoitusta. Voit muokata omia kirjoituksiasi jälkikäteen viikon ajan. Kirjoitusvirheet on hyvä korjata.
Varoita. Jos jokin kirjoitus on mielestäsi sopimaton palstalle, voit ilmoittaa siitä ylläpidolle. Nopeuttaa sopimattomien kirjoituksien siivoamista.
Kotisivu. Linkki kirjoittajan omalle kotisivulle.
Musiikkinäyte. Linkki näytteeseen kirjoittajan soittamasta musiikista.
Sähköposti. Voit lähettää kirjoittajalle sähköpostia.
Pikaviesti. Lähetä kirjoittajalle yksityinen kommentti pikaviestillä. Pikaviestien käyttäminen vaatii kirjautumisen sisään.
Arvostele. Voit antaa kirjoitukselle plus-äänen jos pidät sitä erityisen hyvänä. Vaatii kirjautumisen sisään.
Merkitse muistiin. Muistiin merkityt kirjoitukset näkyvät erillisellä sivulla. Vaatii kirjautumisen sisään.
Tulosta. Saat haluamasi kirjoituksen tulostettavaksi sopivassa muodossa.


Kansiot

 Alueella/aiheessa uusia kirjoituksia. Aiheen kansiossa on linkki ensimmäiseen uuteen kirjoitukseen.
Alueella/aiheessa ei uusia kirjoituksia.
Aiheen kirjoitukset ovat keränneet paljon plussia suhteessa kirjoituksien määrään.
Lukittu aihe. Ei enää uusia kirjoituksia.
Poistettava aihe. Ei enää uusia kirjoituksia. Aihe poistetaan automaattisesti noin vuorokauden sisällä.