Muusikoiden.net
17.12.2018
 

Etno, proge, latin »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: The Police
1 2 3 4
badcompany
07.05.2003 18:22:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mitäs diggaatte kyseisestä bändistä?.hankin tossa äskettäin
the police LIVE levyn ja täytyy sanoa että aika tiukka live akti ollu aikoinaan.ps.aika kovia soittajia ainakin rumpali:)
 
Fletch
08.05.2003 09:27:13
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Allekirjoitan edellisen. Police ei kuitenkaan tainnut olla jazzia, fuusiota, etnoa, progea tahi latinia, mutta kylläkin aikanaan aivan uudenlaista pop-rockia reggaemausteilla. Ja olihan ne kovia äijiä soittamaan, vaikka esim Summers veti tarkoituksella hillitymmin ja simppelimmin kuin mihin tiedot ja taidot olisi riittäneet. Kai se oli vanhimpana niistä jo menettänyt näyttämisen halunsa tai jotain. Tuloksena laadukasta ja kestävää musaa!
 
"Gongiton bändi ei ole mitään." (Töysäläinen sanaparsi vuodelta 1257)
krushing
08.05.2003 14:28:05
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

uudessa soundissa taisi olla joku retroarvio policen tuotannosta. sitä voipi varmaan konsultoida jos hankinta kiinnostaa.
 
weelie
08.05.2003 14:33:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikki nuo 5 levyä on, liveä ei kun ei ole kokenut tarvetta moiselle. Kova bändi, eka ostin yhden levyn ja sitten piti yhtäkkiä ostaa kaikki, ja boxinkin meinasin ostaa sitten kun se ilmestyi. Eipä tosin tule enää paljon kuunneltua, syystä tahi toisesta.
 
Ronnie Earl: 'Music is not a sport, there's no competition'
Epämuusikko
08.05.2003 17:55:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä on kova bändi. Soittavat oikeasti. Stewartiakin on
aina kiva kuunnella, vaikka hänen time- ja fillin kohdalleen-
osumispolitiikka saattaa olla niitä näitä (livellä siis).
Loistobändi, paremmat biisit kuin Stingin soolotuotannossa,
IMHO.
 
www.stileproject.com
Notefix
08.05.2003 20:27:30
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, diggaan kovasti. Kuten myös Stingin soolojutuista.

Sellaista musaa, jote itsekin olisi ollut mukava tehdä.
 
2541
08.05.2003 22:17:42
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loistobändi, eikä liian siistiä kuten Stingin nykyinen soolotuotanto. Sting oli kuitenkin paras biisintekijä bändissä ja myös Copeland ja Summers myönsivät tämät.
 
Jos tykkää Copelandin biiseistä kuten On Any Other Day, Contact ja Bombs Away, niin kannattaa etsiä käsiin miehen Klark Kent -nimellä tehty 10" mini-LP vuodelta 1980. Hauskaa meininkiä ja Copeland hoitaa kaikki instrumentit itse ja laulaa.
 
Miehen Rumblefish -soundtrackia olen yrittänyt etsiskellä, mutta vielä tuloksetta. Onkos tästä levystä kellään mitään kuulohavaintoja?
 
VÄKIPÄÄ
13.05.2003 15:40:06
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omistan Message in a box:in eli koko julkaistun tuotannon ja pari liveä päälle ja tykkään! Siinä on pändi joka on vetänyt kaikkea punkista discoon. Hattua täytyy nostaa herroille taidoista! Eritoten Stingille: Äijällä on kaunenin ääni mitä tiedän ja vieläkin ihmetyttää miten se voi nakuttaa bassolla semmoisia kuvioita ja laulaa niin kuin laulaa? Suosittelen kaikille Stingin elämänkerran lukemista (jonkun niistä)! Äijä on buuattu pois lavalta parikymppisenä surkean laulunsa takia ja silti se muutti vaimon ja pienen muksun kanssa lontooseen vailla töitä koska uskoi parempiin mahdollisuuksiin tulla lontoossa rock staraksi! Mies uskoi ja sai mitä haki.
 
porcaro
14.05.2003 10:50:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Omistan myös ton message in a box:n. Sekä Stingin elämänkertaa luen tällä hetkellä kolmatta kertaa läpi.Kolahtaa meikäläiseen myös aika hyvin Stingin soolotuotanto. Onks tietoo löytyykö Policelta live-videoita? olen yrittäny etsii mut aika heikoin tuloksin.
 
VÄKIPÄÄ
14.05.2003 13:02:40
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löysin hyvinkään kirjastosta jonkun aika hyvän videon joskus. Livejä, TV esiintymisiä, Stingin ja Stewartin tappelemista jne. Kannattaa kysellä kirjastosta tai jostain lafkasta joka noita videoita diilaa!
 
Mr. Mustard
24.03.2005 20:54:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaimo luki Stingin elämäkertaa ja kertoi mielenkiintoisia juttuja. Päätin kokeeksi hankkia Synchronicityn ja tykkäsin siitä. Tänään sain käsiini Zenyatta Mondattan ja se on heti ensikuuntelujen jälkeen parempi levy kokonaisuutena. Erityisesti tuo Police soundi viehättää. Taitavia soittajia kaikki. Elämänkerran mukaan bändin jäsenet eivät kuulemma tulleet lainkaan toimeen keskenään. Sting ja Copeland saattoivat tapella lattialla kierien ennen lavalle menoa.
 
"Life is what happens to you while you´re busy making other plans" - John Lennon.
velioj
24.03.2005 23:38:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä on kova bändi. Soittavat oikeasti. Stewartiakin on
aina kiva kuunnella, vaikka hänen time- ja fillin kohdalleen-
osumispolitiikka saattaa olla niitä näitä (livellä siis).
Loistobändi, paremmat biisit kuin Stingin soolotuotannossa,
IMHO.

 
Samaa olen ihmetellyt iteskkin. Äijä on ihan kapteeni soittaan rumpuja, mutta kummastuttaa että ovat jättäneet jopa studiolevylle selviä fiboja rumpujen osalta esim. peruskompista jää virveli välillä lyömättä tms. Toisaalta...jos tarkemmin ajattelee niin tuohan voi olla tarkoituksenmukaistakin. Jos sillä on haettu sellaista inhimillistä otetta tyyliin "sattuuhan niitä virheitä itse kullekkin". Ei ne itseäni haittaa kyllä pätkääkään, ainoastaa yllättää.
Eikös Sting kuitenkin ollut aika perfektionisti joten siihen nähden vähän kummastuttaa miten tuollainen on päästetty läpi...?
 
MK73
25.03.2005 10:04:54 (muokattu 25.03.2005 10:07:45)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Message in a box löytyy hyllystä, tykkään paljon, mutta liian harvoin tulee kuunneltua.
 
Jos rumpali soittaa sellaisella groovella ja tempoilla kuin Stu soitti, on aivan sama, puutuuko joku isku jostain vai ei. Pidän hänen napakasta tyylistä ja soundista. Copeland osoitti, että rumpujen soitto on jotain ihan muuta kuin studiotekniikkaa. Sting ei myöskään ollut Police-aikoina vielä niin perfektionismin riivaama kuin sittemmin omissa projekteissaan.
 
Minua melkein ärsyttää, kun nykyään live-taltiointejakin niin paljon korjaillaan jälkikäteen. Sehän on juuri oikean soittamisen suola, että välillä joku vetää päin seiniä.
 
paranoid android
25.03.2005 19:06:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos rumpali soittaa sellaisella groovella ja tempoilla kuin Stu soitti, on aivan sama, puutuuko joku isku jostain vai ei. Pidän hänen napakasta tyylistä ja soundista. Copeland osoitti, että rumpujen soitto on jotain ihan muuta kuin studiotekniikkaa.
 
Juuri näin. Copeland on aivan loistava.
 
Mr. Mustard
25.03.2005 20:31:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo Zenyatta Mondatta vaan paranee kuuntelukertojen myötä. Huomio kiinnittyy loistavien sävellysten lisäksi tiukkaan yhteissoittoon. Copelandin rumpusoitto on todella napakkaiskuista, jota Stingin bassokuviot tukevat mainiosti. Summersin kitarointi vain alleviivaa tätä tanakkaa rytmipohjaa. Lukemani perusteella Summers on jonkinasteinen kitaravirtuoosi, joka ihan tietoisesti keskittyi yksinkertaistamaan soittotyyliään sopivaksi Police-soundiin. Summersin soitto onkin hyvin rytmistä, eli hän on komppikitaristi. Hän ei kuitenkaan rämpytä sointuja, vaan kehittelee näppäriä riffejä, joita hän nakuttaa tasaisen tappavasti, jolloin tuntuu siltä, että joka hemmo soittaa rytmisoitinta;)
 
Tällä levyllä on taiteelliset ambititiot ja tarttuvan toimivat sävellykset mukavasti tasapainossa. Fiilis on letkeä, soitto napakkaa, mutta tarkemmin kuunneltuna sovitukset ovat vain näennäisen yksinkertaisia. Bändi on selvästi levyllä enemmän kuin osiensa summa.
 
"Life is what happens to you while you´re busy making other plans" - John Lennon.
Meisseli
25.03.2005 22:32:55
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kyllä police on selkeimmin tämän osaston bändi.
 
Mull' on rytmi veressä, ja housut jalassa! www.strangefruitband.net
enema
26.03.2005 00:20:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tiukka bändi, ajoittain.
 
Aina ei voi voittaa, mutta aina voi hävitä!
jPekka
29.03.2005 15:45:45 (muokattu 29.03.2005 15:47:15)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Copeland osoitti, että rumpujen soitto on jotain ihan muuta kuin studiotekniikkaa. Sting ei myöskään ollut Police-aikoina vielä niin perfektionismin riivaama kuin sittemmin omissa projekteissaan.
 
Jep, ja siihen aikaa kun trio oli todella trio (ilman päällekkäisäänityksiä ja verhon taakse jemmattuja taustamuusikkoja) Police todella osoitti, miten hienolta kuulostaa TILA musiikissa.
 
Siitä syystä lempparilevyni onkin Reggatta de Blanc. Ja siltä suosikkibiisi "The Bed's Too Big without You". Ei yhtään turhaa ääntä tai iskua. Ja mielettömän kaunis kokonaisuus.
 
Myöhemmät albumit lähestyivät sitten jo liikaa keskivertopoppia minun makuuni, vaikka löytyyhän sieltäkin hienoja yksittäisiä biisejä. Samoin kuin Stingin soololevyiltä - tosin niillä herra tuntui alkuun menettäneen itseluottamuksensa basistina. Ja raahasi niille kaiken maailman jatsityyppejä...
 
- Mitä on biljoona mikrofonia? - ??? - Yksi megafoni.
biibob
29.03.2005 16:20:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämähän oli todella suosittu bändi mainstream -rockissa. Every breath you take on jo klassikko. Toinen hyvä on ainakin message in the bottle.
 
Jos joku olisi nimettävä jumalan jälkeen niin se on Jimmy Page.
HCW
29.03.2005 16:29:17 (muokattu 29.03.2005 16:29:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meikästä on hienoa että noilla Police levyillä kuuluu niitä "kämmejä". Ihmiset ei kuitenkaan ole koneita eikä kukaan aina voi vetää "virheettömästi" ja 100 lasissa.
 
Stewart on rumpalina mahtava kuten myös Sting basistina.
 
"Mikä h******n groove?Se on ihan yliarvostettua"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti