Muusikoiden.net
14.12.2018
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHakuOmat ilmoituksetAsetuksetOhjeitaSäännöt
Palaute

Tori: Haku


Hakusanat:
Mistä haetaan:
 
Lääni:
tai
tai
Maakunta:
Paikkakunta:
 
Ilmoitustyypit:
Myyntihinta: -
Osasto:
Kuvat:
 
Tulokset:
 
 


Hakutulokset

Hakusanaa etsittiin yhteensä 6592 ilmoituksesta ja löytyi 1 hakuasi vastaavaa ilmoitusta.


Tulokset 1-1 (yhteensä 1)« edellinen | seuraava »


Myydään: Tehdäänkö kasetti?  Lisätty: 08.11.2018
  Voimassa: 06.01.2019
Ilmoittaja: Jucciz (#12635)Pikaviesti
Moronääs!

Tahtooko bändisi tulla taltioimaan hengentuotteitaan leppoisaan ja inspiroivaan ilmapiiriin Kangasalan rauhaan? Täällä onnistuu laadukas moniraitaäänittäminen - ja mikä parasta: talon puolesta löytyy niin paljon soittokamaa, että ainakin periaatteessa riittää kun raahaudutte itse paikalle. Luonnollisesti omaa soittovälineistöä saa - ja kannattaakin - kiikuttaa tilanteeseen sen verran kuin parhaaksi katsoo.

Raitoja saadaan sisään kerralla 18, mikä riittää vähän kookkaammallekin rumpusetille tai ihan koko rokkibändille, jos studiolive kiinnostaa. Tyypillisesti varmaankin edetään soitin kerrallaan lähtien rummuista. Äänityskalusto on laadukas ja hartaudella koottu: etuasteet aivan huippuja ja mikrofonit (tällä hetkellä 33 kpl) mahtavia. Äänitysympäristönä toimii Logic Pro X ja muuntimina RME:n laadukas rauta. Kuuntelupuolelta löytyy AKG:n suljettuja luureja, toki omiakin saa tuoda halutessaan.

Kitaravahvistimia on tarjolla talon puolesta 18 kappaletta, vuosilta 1960-2015, painottuen rehelliseen ja terveeseen soundiin: klassikkokoneita on vaikka millä mitalla - ja monihan näistä toimii myös bassolle mainiosti. Samoin erilaisia kaappeja on tarjolla liki kymmenkunta: vahvareiden ja kaappien hyvinkin luova yhdistely onnistuu kaapin tehonkeston rajoissa. Lisäksi eri huippukitaroita on kymmenkunta plus pari laadukasta bassoa - näidenkin käytöstä voidaan sopia.

Rumpusettejä löytyy kaksin kappalein (Premier ja Ludwig), virveleitä kolme kappaletta, telineitä helposti tyypillisiin tarpeisiin (5-6 peltiä). Laadukkaita peltejäkin löytyy talon puolesta: niitä saa myös lainata, kunhan ei säre: useampi crash, kolmet haitsut ja kolme rideä. Joitain lyömäsoittimia (shakereita, triangeli, kellopeli, tamburiini) on tarjolla niin ikään. Ja mikä parasta: Kummelistakin tuttu 40-tuumainen Monkki Mähösen gongi on vapaassa käytössä - se sopii biisiin kuin biisiin yhtä hyvin, eikä varmasti löydy joka studiosta!

Mitä inhimillisiin tarpeisiin liittyviin fasiliteetteihin tulee, puitteisiin kuuluu paitsi keittiö ja kaksi vessaa, myös ehkäpä Suomen paras puulämmitteinen ulkosauna sekä grillikatos. Majoituskin on tilanteesta riippuen neuvoteltavissa. Tämä katsotaan sitten tapauskohtaisesti.

Koskapa musiikki on minulle intohimo, halutessanne - ja vain halutessanne! - en tyydy pelkän äänittäjän rooliin, vaan jakelen myös tuotannollisia ja sovituksellisia ehdotuksia kaupan päälle, jotta musiikistanne saataisiin entistäkin mielenkiintoisempaa. Sessiomuusikkoa en väkisin leiki, mutta tarvittaessa voin tarjota myös soitannollista panostani. Tämä, jos mikä, katsotaan tapauskohtaisesti.

Täältä löytyy yli 20 tekelettä, jotka olen itse soittanut, äänittänyt ja miksannut täällä:
https://soundcloud.com/jucciz

Tarkempi kalustolistaus löytyy täältä:
https://muusikoiden.net/artikkelit/1862

Äärimetallia tai konemusaa en edes väitä osaavani tuottaa tai äänittää, mutta kaikenkarvainen pop/rock/blues/jazz/country-vaikutteinen musiikki sen lukuisine vivahteineen onnistuu kyllä, kaikenlaisia pöljäilyjä unohtamatta. SoundCloud-pätkien perusteella pääsee aika hyvin jyvälle, millaista täällä ainakin on mahdollista tehdä.

Perustilanteessa tarjoan orkesterille heidän poistuessaan raakaraidat sessioista, mutta mikäli arvelette minun osaavan synnyttää raidoista myös käyttökelpoisen miksauksen, voidaan sitäkin vaihtoehtoa katsoa.

Normaalitilanteessa yksittäisen koko bändin session maksimikesto on perjantai-iltapäivästä sunnuntai-iltaan, joten tehokasta peliaikaa jää orkesterin turnauskestävyydestä ym. seikoista riippuen n. 15-25 tuntia. Jossain välissä on terveellistä myös nukkua, olen oppinut. Lyhyemmät, muutaman tunnin sessiot onnistuvat arkisinkin.

Hinta määräytyy projektin luonteen, keston, talon kaluston käyttöasteen ja aurinkotuulten puhallussuunnan mukaan, mutta heitetään tuohon hintakenttään vaikkapa summittainen 300 euroa. Nämä jutut tarkentuvat sitten ihan tapauskohtaisesti.

Yhteydenotot aluksi pikaviestillä tai sähköpostilla (jucciz ät gmail piste com).

Hinta: 300 €

Ilmoituksen #1409665 kuva
Yhteensä 5 kuvaa
Osasto: Äänitys- ja livepalvelutHarrasteet
Paikkakunta: Kangasala (Länsi-Suomen lääni)
 Tulokset 1-1 (yhteensä 1)« edellinen | seuraava »

Ohjeita

Voit käyttää maksimissaan 5 hakusanaa. Erota hakusanat välilyönnillä.

Jos haluat hakea sanoja määrätyssä järjestyksessä voit laittaa ne lainausmerkkien sisään (esim. "harley benton").

Käyttämällä miinus-merkkiä hakusanan alussa (esim. -fender) voit hakea ilmoituksia, joissa ko. hakusana ei esiinny.


Tallennetut haut

Kirjautuneena sisään voit tallentaa tekemiäsi hakuja muistiin. Tämä nopeuttaa usein toistuvien hakujen tekemistä.

Hosted by Nebula.fi

 

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti