Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:januszian
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Musamaailma
Aika:09.08.2004 09:39
Moro. Mä en tiiä onks mussa jotain huonoa karmaa vai ONKS MUSAMAAILMA OIKEESTI NIIN PERSEESTÄ?!?
 
Tilasin 2 viikkoa sitten sieltä ENGL Powerball nupin. Sanottiin että "juu, tulee mahd. jo tällä viikolla." Ja aattelin että, cool pääsen sitten vielä 9.8 olevalle keikalle sen kanssa joten tyytyväisenä miehenä myin Mesa 2:50 päättärini pois kun kelasin että saan Powerballin tilalle.
 
No, viikko meni ja soitin musamaailmaan. "juu, ei oo vielä tullut mutta ens viikolla varmasti." Aattelin että onhan tässä sitten vielä viikko aikaa ennen keikkaa että saan saundit kuntoon.
 
Keskiviikkona alkoi jo hiki valumaan ja soittelin vahvarin perään, "onks kuulunut mitään?" vastattiin, "joo, ei ole kuulunut mutta saatiin mailitse vahvistus että se on VARMASTI tulossa joten ootellaan vaan."
 
Sitten torstaina soitin liikkeeseen ja kyselin taas vahvarin perään ja taaskaan ei tiedetty mitä tehdä ja tässä vaiheessa kysäsin sitten jo myyntipäällikön puhelimeen ja hän myös kertoi että "juu, pitäisi tulla tänään tai huomenna viimeistään" ja että hän henkilökohtaisesti soittaisi kun vehje on paikalla. Kysyin samalla sitten puhelimessa että olisiko mahdollista tehdä avokauppa jostain toisesta värkistä jos jää Powerball saamatta ja hän käski soittaa perjantaina aamusta ja jutella Iffen kanssa.
 
Perjantaina sitten menin heti aamusta käymään liikkeessä ja selvitin asiani mahdollisimman asiallisesti (jossain välissä vielä kysäsin Powerballin perään ja sanottiin että ei ole ensimmäinen kerta kun ENGLin lähetys myöhästyy..) "tarvisin vahvistimen 9.8 olevalle Tavastian keikalle ja kun teidän lupaama ENGL Powerball ei ole tullut niin voisiko tehdä mahdollisesti avokaupan että tuon värkin sitten takaisin esim. tiistaina?" No, ei tietenkään onnistunut koska eihän ne voi noin vain vahvareita lainailla..
Lähdin menemään ja muutaman kaupan läpi juostuani mietin että mitä jos sitten ostaisinkin VHT:n päättärin kun tuntuvat olevan parasta mitä rahalla saa.
 
Soitin musamaailmaan perjantain puolella 17.30 ja tietenkään ei ollut Powerball tullut ja Iffe, tuo pirunsarvinen muusikon vihaaja sanoi puhelimessa että "juu, nyt on käynyt niin että sitä Powerballia ei ole edes tulossa ja ENGLillä on tehdas kiinni elokuun eli menee syyskuulle." Tässä vaiheessa teki mieli lyödä luuri kiinni niin lujaa että iskun voima tappaisi puheluun vastanneen mulkun!!
Mutta maltoin mieleni ja kysyin "onko teillä tuota VHT:n 2/90/2 päätevahvistinta?" kusipää vastasi "juu, kyllä löytyy ja hinta on sitä ja sitä." Sanoin että tulen sitten kokeilemaan huomenna. (lauantaina)
 
Sitten lauantaina aikaisin aamulla pakkasin etuasteeni mukaan ja lähdin Musamaailmaan. Perille päästyäni sanoin että "juttelin eilen Iffen kanssa puhelimessa puhuttiin että tulen huomenna testaamaan VHT:n 2/90/2 päättäriä." Myyjä sanoi että kyllä tiedän mistä puhut ja mentiin testihuoneeseen jossa olikin 2/50/2 päättäri. (Jossa EL34 pääteputket jotka ovat AIVAN TOISTAMAATA kuin KT-88 putket jotka olisi ollut 2/90/2 päättärissä)
Myyjä sitten aikansa etsi toista päättäriä mutta kun mitään ei löytynyt niin soitti jollekin. Epäilemättä suoralinja helvettiin jossa tuo Manalan herra Iffe Kusipää Pirunsarvi majailee.
Ja hetken puhelimessa juteltuaan myyjä tulee luokseni ja lataa että "Juu, nyt on käynyt niin että tuo tuolla testihuoneessa on ainut vehje joka meillä on. Iffe muisti varmaan väärin!"
 
VOI SAATANAN SAATANAN SAATANAN SAATANAN SAATANA!!
MULKKU EI EDES OLLUT VAIVAUTUNUT KATSOMAAN VARASTOSALDOJA ETTÄ LÖYTYYKÖ NIILTÄ KYSEISTÄ VÄRKKIÄ VAAN OLI "MUISTELLUT" ETTÄ KYLLÄ MEILLÄ JOKU VHT ON, SE ON VARMAAN JUST SE!!
 
Kaikki joukolla Musamaailmaan.. MITEN VITUSSA TOI LAFKA PYSYY EES PYSTYSSÄ?!?
 
Lupaa jengille että "juu, kyllä tulee." tai "juu, kyllä löytyy, tänne vaan testaamaan." Ja sitte ku OIKEESTI ON KEIKKA KAHEN PÄIVÄN PÄÄSTÄ NIIN KAIKKI MENEE PERSEELLEEN!!
 
Kiitos!!
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=68225