Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Keppi
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Boss Waza Air ja taustojen päälle soittaminen?
Aika:28.02.2022 13:40
spedu ray: Yhteyttä ei vaihdeta, vaan luodaan uusi bluetooth-yhteys siihen rinnalle. Käytännössä siellä on kaksi bluetooth-yhteyttä päällä samaan aikaan kun soittaa kitaraa musan päälle:
1) se niin sanottu midipuoli, joka käytännössä on se appi eli vahvistinpuoli, tää yhdistyy monesti itsestään. Tämä ilmeisesti sulla pelaa, hyvä. Sitten:
2) mainitsemasi audio-puoli. Saat kuulokkeet paritus-moodiin siitä kuulokkeiden bluetooth-namiskasta painamalla sitä kytkintä suoraan alaspäin hetken aikaa: ei siis sivuille plussan tai miinuksen suuntaan. Sitten pitäisi puhelimen löytää se Wazan AUDIO -puoli.
 
Toivottavasti saat toimimaan, toi on loistava ominaisuus noissa kuulokkeissa. Kivasti saa lennosta puhelimesta säädettyä taustamusan voimakkuutta ja kuulokkeiden rullasta kitaran volaa, jotta saa ne hyvin balanssiin.
 
PS: Laita vaikka pikaviestiä, jos et saa pelaamaan, ni katotaan yhdessä, täytyyhän toi nyt saada wörkkimään.

 
No perhana...nythän minä sen vihdoin sain tomimaan?! Siis ihan oikein olin käsittänyt, eli painanu nimenomaan alas nappia, mutta nähtävästi en riittävän pitkään painanu?! Waza Audio ilmestyi vihdoin BT-listalle ja homma rupes pelittämään!
 
Katotaahan miten käy kohta uudestaan, kun kokeilen?!;D
No Joo...mutta Kiitoksia kovasti!
Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=245787