Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:IKoski
Alue:Aloittelijat
Aihe:Kitaransoiton opettelua aikuisiällä (YouTube)
Aika:21.04.2019 19:35
Moi,
 
Jees, Kiitos palautteesta. Teoriaa en ole paljoa opetellut, mutta se on ollut nuissa kursseissa ajatus että teoriaa opetellaan vain silloin kun sitä tarvitaan, tai siitä tehdään heti jokin harjoitus. Mutta jotain kuitenkin, että olen saanut itsekkin tuota otelautaa vähän auki.
 
Tuossa jäi vielä paljon asioita sanomatta, mutta ostamalla jokin mielenkiintoinen kurssi netistä (jossa on valmiit harjoitukset ja jonkin sortin aikataulu) auttaa kovasti harjoittelemaan joka päivä, tai ainakin minimoi 'lepopäivät'. Tulee niitä itelläkin, viime kesä oli ehkä pahin, piti ottaa kesälomasta kaikki irti, mutta kävi päinvastoin ja tauko venyi 3kk mittaiseksi. Toistaiseksi paras lääke on ollut pitää kaikki kamat valmiina, kitara on seinällä ja siinä on piuha paikallaan, ettei se kaadu siihen että pitää piuhaa ettiä jostain ja jää soittamatta. Mutta välillä ei ole ollut vahvistinta ja siten kaikki ollut sen varassa että illalla jaksaa laitella iPadin ja muut vermeet valmiiksi. Jos ei ole mahdollista pitää kamoja heti valmiina niin siinä on yksi haaste aina lisää.
 
Toinen juttu minkä voisin lisätä on se että kaiken pitää onnistua kotisohvalta. Eikä juoksevia kuluja saa olla. Eli ettei tarvi lähteä mihinkään (aikataulut/polttoaine), eikä kurssi tms. voi varsinaisesti loppua kesken jos (ja kun) rahat loppuu, vaan sitä materiaalia on netissä tai tietokoneella ja mahdollisuus panetua siihen kun muksut on laitettu nukkumaan. Ja ostaa kursseja mahdollisuuksien mukaan. Ei optimaalinen tilanne, mutta jos tuo onnistuu niin siitä voi aina yrittää parantaa, ja kunhan kesä tulee ja ipanat pärjää ite paremmin hiekkalaatikolla niin mahdollisuuksia treenata on ehkä paremmin.
 
Kitarakamat jäi mulla kans käsittelemättä, eikä niistä paljoa sanottavaa olekkaan, mutta loopper pedaali oli yliveto, niin helppo heittää pikku improja samalla kun odottelee että ipanat vetää kamppeet niskaan ja sitten lähdetään harrastuksiin, sellainen pedaali pitää vielä ostaa takaisin.
 
Ilkka
Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=11&t=240143