Muusikoiden.net
17.02.2019
 

Koskettimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Hei pianoihmiset!
1
janskuliini
04.03.2011 13:08:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mistä saisin nuotit klamydian pienen pojan elämää- kappaleelle?? En oo oikeen mistään niitä löytäny ja tarvitsisin ne. Tai löytyykö keltään ees sointukiertoo tälle kappaleelle?
 
pekka montin
04.03.2011 13:21:17
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

janskuliini: Mistä saisin nuotit klamydian pienen pojan elämää- kappaleelle?? En oo oikeen mistään niitä löytäny ja tarvitsisin ne. Tai löytyykö keltään ees sointukiertoo tälle kappaleelle?
 
On kuule sen verta helppo biisi, että suosittelen blokkaamaan ne ihan itse. Kehittää musikaalisuutta ja korvaa. Tuon blokkaamisen jälkeen osaat jo takuuvarmasti soittaa kyseisen kappaleen.
 
Nim. Katse pois lapuista rock zipaleiden suhteen
 
Luotettava.
pekka montin
04.03.2011 13:21:45
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

pekka montin: On kuule sen verta helppo biisi, että suosittelen blokkaamaan ne ihan itse. Kehittää musikaalisuutta ja korvaa. Tuon blokkaamisen jälkeen osaat jo takuuvarmasti soittaa kyseisen kappaleen.
 
Nim. Katse pois lapuista simppelin rockin suhteen
 
Luotettava.
Jubjub
04.03.2011 21:35:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos joku kysyy nuotteja/sointukiertoa, silloin sille annetaan nuotteja/sointukiertoa.. Edelliset kommentit ovat nimittäin täysin hyödyttömiä. Niissä annetaan vinkki, miten kehittää omaa musikaalisuutta, mutta niitähän tässä ei kysytty, eikö näin ole?
 
Auttaisiko tämä?
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=56103&o=160
 
Sergei Fallinen
05.03.2011 11:39:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jubjub: Jos joku kysyy nuotteja/sointukiertoa, silloin sille annetaan nuotteja/sointukiertoa.. Edelliset kommentit ovat nimittäin täysin hyödyttömiä. Niissä annetaan vinkki, miten kehittää omaa musikaalisuutta, mutta niitähän tässä ei kysytty, eikö näin ole?
 
Auttaisiko tämä?
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=3&t=56103&o=160

 
Periaatteessa olen kyl samaa mieltä. Jos kysytään nuotteja, vastataan nuoteilla, eihän sitä koskaan muutenkaan tiedä mihin tarkotukseen niitä tarvitaan - ehkä kyseinen biisi on tarkotus sijottaa humppabändin ohjelmistoon jolloin kaikkia ei ehkä kiinnosta tai ei oo tarkotuksenmukasta plokkailla sitä levyltä.
 
That being said, toi nyt vaan on sellanen biisi et nuottien kysely on aika turhaa, katso sitä miltä kantilta hyvänsä
 
JPQ
05.03.2011 13:04:15 (muokattu 05.03.2011 13:04:52)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osasalle meistä "blokkaus" tuskaa vaikka olisi kyse "yksinkertaisesta rokista". minusta typerää saarnata jatkuvasti mainitusta asiasta. mutta minäkin saarnaan aloittajalle otsikosta harvassa on me jotka katsomme ketjuja vaikka nimi olis inäin epäkuvaava.
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
Jubjub
07.03.2011 18:56:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En ole todellakaan varma janskuliinin soittotaidoista, mutta aloittelijan olisi hyvä saada ensin kokeilla sointujen kanssa soittelemista, niin saattaa jonain päivänä se blokkauskin onnistua. Minusta vain nämä "tee ite nuotit ja harjoita sävelkorvaas"-viestit voisi kääntää myös muotoon "ei tommosilla hyypiöillä oo mitään asiaa muusikoiden.nettiin kun ei osaa tommosesta biisistä ite nuotteja tai sointukiertoa tehä".
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti