Muusikoiden.net
23.04.2019
 

Media ja viihde »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kännykeskustelua
1 2 3
vinouma
25.11.2010 20:51:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tänne puhelimiin liittyvä keskustelu: vertailut, arvostelut ja kysymykset.
 
Itselläni on hyvin laaja kokemuspohja eri laitteista: on ollut Ericcsonia SonyEricssonia, nokiaa..
 
Tällä hetkellä puhlimena toimii nokian 5228 - oli pakko saada kosketusnäyttö halvalla. Käytettävyydeltä ko. luuri saa huonot pisteet. On valikkoa valikon perään, eikä mitään löydy soittamatta nokian asiakaspalveluun. Vrt iPhoneen.. jollaisen aion kyllä ostaa, kun budjetti antaa periksi.
 
Paskin luuri tähän mennessä on ollut nokialainen, valkoinen kuminen läppähirvitys, joka lähtikin vaihtoon aika nopeasti. paras.. en tiedä.
 
Miksi tämä ketju? Minua kiinnostaa puhelimet suuresti, ja nautin keskustella niistä. Toivottavasti tekin.
 
"Mulla on elämä jos vain jaksaisin elää sitä..."
vinouma
25.11.2010 20:54:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moni on haukkunut iphonea, koska se on iTunes riippuvainen. Minusta tämä on loistava, ja ennenkaikkea helppo ja käyttäjäystävällinen ratkaisu. Nykyinen nokialaiseni... äh, en ole onnistunut samaan puhelimeen yhtään kuvaa tai kappaletta siirrettyä. Miksi tehdät asiat vaikeaksi, kun ne voi tehdä helposti. :/
 
/V
 
"Mulla on elämä jos vain jaksaisin elää sitä..."
Tande
25.11.2010 20:56:40 (muokattu 25.11.2010 20:56:50)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mielestäni nykyään on erittäin sääli, ettei minkään valmistajan luureissa ole vaihdettavia kuoria. Ennen kuoret tekivät kännystä käyttäjänsä näköisen ja niiden hajotessa saattoi halvalla vaihtaa uudet tilalle. Nykyisen puolitoista vuotta vanhan Nokian näyttö on naarmuinen kuin hiekkapuhallettu tuulilasi, mutta ainoa vaihtoehto on hankkia kokonaan uusi!
 
Anteeksi.
vinouma
25.11.2010 21:02:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anteeksi että floodaan näin viestiä viestin perään, mutta tietääkö kukaan kuinka vaikeaa olisi päästä johonkin puhelinkauppaan töihin. Olen erittäin kiinnostunut tekniikasta ja olen sosiaalinen, ts. myyjäainesta. :)
 
/V
 
"Mulla on elämä jos vain jaksaisin elää sitä..."
Cujo
25.11.2010 21:07:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

vinouma: Anteeksi että floodaan näin viestiä viestin perään, mutta tietääkö kukaan kuinka vaikeaa olisi päästä johonkin puhelinkauppaan töihin. Olen erittäin kiinnostunut tekniikasta ja olen sosiaalinen, ts. myyjäainesta. :)
 
/V

 
Suhteellisen paljon näkee ainakin työpaikkailmoituksia noihin. Mie olin taannoin vuoden töissä kodinkoneliikkeessä ilman sen ihmeempiä pohjakoulutuksia ja ihan hyvää hommaa oli. Kannattaa aina kokeilla : )
 
VikiViljami
25.11.2010 21:08:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mol.fi ja sieltä löytyy sonera yms myyntipistejobia
 
Decadetroll
25.11.2010 22:05:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tande: Mielestäni nykyään on erittäin sääli, ettei minkään valmistajan luureissa ole vaihdettavia kuoria. Ennen kuoret tekivät kännystä käyttäjänsä näköisen ja niiden hajotessa saattoi halvalla vaihtaa uudet tilalle. Nykyisen puolitoista vuotta vanhan Nokian näyttö on naarmuinen kuin hiekkapuhallettu tuulilasi, mutta ainoa vaihtoehto on hankkia kokonaan uusi!
 
Nääh, kyllä ne kuoret suurimmasta osasta saa edelleen vaihdettua, mutta monasti tarttee jo sopivaa torx-avainta tai vähintään Houdinin taitoja, jotta saa keploteltua kuoren irti liitoksistaan. Ja noita kuoriahan löytyy netistä, kun vähän jaksaa etsiä ja tutkia. :)
 
I'll be back again next week. Bring your friends, we'll have an ice cream treat. Mom don't like it, but he don't give a fuck, Kids come running for satan's ice cream truck.
Linnunlaulupuu
25.11.2010 22:11:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tande: Mielestäni nykyään on erittäin sääli, ettei minkään valmistajan luureissa ole vaihdettavia kuoria.
 
Esim. HTC:n Tattoo-mallissa on hyvinkin vaihdettavat kuoret.
 
"Sitten tuli monia hittejä leijat ehkä suukon antaa saan viimeiseen mieheen"
Kimmo72
25.11.2010 22:18:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuolla
 
http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=24&t=191960&co=90
 
Tunne ja improvisaatio korvaa tekniikan.
"She said I dont like Dream Theater that much, but I had a pen, and some paper, so what the fuck..." -Kevin Moore
vinouma
25.02.2011 14:46:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nyt tuli ryppyjä rakkauteen! :) iPhone vaatii itunes version 10.jotain, kymppi.jotain ei taas suostu asentumaan macciini, koska käyttis on liian vanha... wtf!!!
 
/V
 
Tämmöne resupekka
oulukyllosa
25.02.2011 16:16:21
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Onko tietoa milloin Samsungin Galaxy S kakkonen tulee myyntiin?
 
Gov`t Mulea ja Allman Brothers Bandiä oululaisittain coveroituna www.myspace.com/allmancousins
Guitaristi
25.02.2011 16:18:09
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

oulukyllosa: Onko tietoa milloin Samsungin Galaxy S kakkonen tulee myyntiin?
 
Eikös joskus toukokuussa kyseisen vehkeen pitäisi ilmestyä.
 
Älä itke ruma lapsi, ota Pastilli?
MaD PiAnIsT
25.02.2011 16:27:25
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itellä on 635€ toissakesänä maksanut N97. Oli niin susiostos ettei ihan hetkeen tulee vaihdettua puhelinta. Kyllähän tuo nyt toimii ihan okei, mitä nyt välillä jumittelee jne, mutta parin firmispäivityksen jälkeen tuli ihan käyttökelpoiseksi peliksi.
 
"Olen edelleenkin sitä mieltä että kakkonen on mielettömästi ykköstä parempi." -Kikolaa
Aakoo
26.02.2011 00:21:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

vinouma: Nyt tuli ryppyjä rakkauteen! :) iPhone vaatii itunes version 10.jotain, kymppi.jotain ei taas suostu asentumaan macciini, koska käyttis on liian vanha... wtf!!!
 
Mäkki on siitä kiva, että käyttiksen päivitys ei maksa juuri mitään. Täysiverinen (=ei siis päivitys) käyttis maksaa muistaakseni 28€. Vertaa windows 7 jssaa päivitysversio maksaa vähintään sen 120€, ja tässäkin hinnassa on vielä M$ gold partner työnantajan alennus mukana.
 
vinouma
26.02.2011 19:37:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aakoo: Mäkki on siitä kiva, että käyttiksen päivitys ei maksa juuri mitään. Täysiverinen (=ei siis päivitys) käyttis maksaa muistaakseni 28€. Vertaa windows 7 jssaa päivitysversio maksaa vähintään sen 120€, ja tässäkin hinnassa on vielä M$ gold partner työnantajan alennus mukana.
 
Mutku mulla on käyttiksenä tiikeri, jonka päivittäminen snow leopardiin maksaa 129 euroa, prkl
 
/V
 
Tämmöne resupekka
Niskamies
27.02.2011 04:35:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

vinouma: Mutku mulla on käyttiksenä tiikeri, jonka päivittäminen snow leopardiin maksaa 129 euroa, prkl
 
/V

 
Eipä maksa, kun sillä 29 euron Lumileopardilla voi päivittää suoraan 10.4->10.6.
 
JPQ
27.02.2011 08:17:25
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Elämäni vika ja eka nokia menossa jollen nyt väärin laske. ja vika ainakin varmaan koska M$ää en puhelimeeni halua. toisaalta ei ole syytä päivittää kun varmaksi en muista taisi olla kaksi 20€ laskua vuodessa. laskutuslisää pääosin ja tekstareita lähinnä lähetän niitäkin hyvin vähän. ja jos ihmettelette miksi näin eipä oel paljoa ketään jolle lähettää.:(
 
Laajan musiikkityylien kirjon edustaja. Tähän asti kehutuin kappale musiikki näytteessä download linkkinä. Ehkäpä toinen puolisko tyylistäni jota eniten edustan.
vinouma
27.02.2011 11:24:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Niskamies: Eipä maksa, kun sillä 29 euron Lumileopardilla voi päivittää suoraan 10.4->10.6. Humacin sivuilla lukee näin:
 
"Huom! Päivitys vain Mac OS X 10.5 Leopard -käyttöjärjestelmästä. Jos sinulla on 10.4 Tiger -käyttöjärjestelmä tai sitä vanhempi, tarvitset Mac Box Set -paketin (sisältää iLife 09, iWork 09 ja Snow Leopard täysversion). Huomaa myös että Mac OS X 10.5 vaatii Intel-prosessorin toimiakseen."
 
/V
 
Tämmöne resupekka
obiwan
27.02.2011 11:28:28 (muokattu 27.02.2011 12:20:59)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vähän mietteitä HTC:n Desire Z:sta näin parin päivän käytön jälkeen
 
- Näppis oli suurin syy hankkia tämä luuri ja kyllähän toi on ihan korvaamaton apu. Kosketusnäytön virtuaalinäppikseen ei sormet osu millään oikeille napeille mut tolla kirjottaminen sujuu hyvin. Napsahtaa myös helposti esiin tarvittaessa ja näppäimiin on kiva tatsi (Nesoidilla 8bittisten pelien myllyttäminen onnistuu hienosti :P). Miinuksena muutamien erikoismerkkien puuttuminen.
 
- Akunkesto on ns. "aktiivikäytössä" surkea. Wlani/3G/GPS päällä näytön kulutukseen yhdistettynä virrat häviää tunneissa. Etusivulle laitoin nappulat näitten sulkemiseen yksitellen. Vähän vaivalloista sulkea noi joka kerta kun jättää puhelimen pidemmäks aikaa pöydälle mut kai tohon tottuu. Musiikin kuuntelu sun muu normikäyttö ei tuhlaa akkua mitenkään kamalasti.
 
- Musa kuulostaa pakkauksen omilla napeilla mielestäni helvetin hyvältä. Latasin soittimeksi MixZingin, jossa on ihan pätevä EQ. Mitään ihmeempää särkemistä ei mun korvaan aikanaa sattunut ekukäppyrän alataajuuksien ollessa isommallakin.
Johdossa olevat kontrollit ovat iso plussa, niihin kun vielä lisäisi volumenapit niin homma olis perfecto.
 
- GPS toimii yleensä suht hyvin, mutta esim tässä kotona gmaps ei onnistu paikallistamaan sijaintia ihan tarkasti, vaikkei ihan korvessa ollakaan eikä mitään korkeampia rakennuksia oo ympärillä. Locations pelittää paskasti Suomessa ja luurin oma autonavigaattorikin toimii (vissiin) vain 30 päivää kokeiluversiolla (hyviä ilmaisia navigaattori-appeja?).
MyTracks on hauska softa omien reittien piirtämiseen. Laiton duunissa päälle ton ja aika millintarkasti osasi seurata liikkumista kävellen ja autossa.
 
- Osoitekirjan käyttö yms yhteystietojen synkronointi on näin kokemattomalle aika saatanasta. Onnistuin nyt tärkeimmät kontaktit laittamaan välilehdelle näkyviin.
 
- Kaikkea appia ja sälää on vitusti, puolillakaan ei tee hirveästi mitään... Pitää kai jossain vaiheessa alkaa poistaa turhuuksia ja hakea Marketista vain tarvittavat. Ärsyttää myös kun softat jää pyörimään taustalle eikä task killerikään sammuta näitä kaikkia. Hyvä selain on vielä hakusessa, tällä hetkellä Operan Mini käytössä, luurin omakin oli ihan pätevä.
 
- Valokuvista/videoista ei voi oikeen sanoa mitään, kauheesti en oo kuvaillu. Aika perus kamerapuhelinlaatua, eli valosalla tulee hyviä kuvia, hämärässä voi olla aika karua jälkeä. "Salamahan" tossa on, mutta ei sekään ihmeitä tee.
 
Kaiken kaikkiaan vois kyllä suositella tätä luuria, jos haluaa näppiksellä varustetun älypuhelimen eikä E7 kiinnosta. Oli pakko ottaa DNA:n kytkyllä että toivottavasti tästä nyt riittää hupia pariksi vuodeksi :D
 
E: typo
 
Niskamies
27.02.2011 12:10:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

vinouma: Humacin sivuilla lukee näin:
 
"Huom! Päivitys vain Mac OS X 10.5 Leopard -käyttöjärjestelmästä. Jos sinulla on 10.4 Tiger -käyttöjärjestelmä tai sitä vanhempi, tarvitset Mac Box Set -paketin (sisältää iLife 09, iWork 09 ja Snow Leopard täysversion). Huomaa myös että Mac OS X 10.5 vaatii Intel-prosessorin toimiakseen."
 
/V

 
Ei pidä paikkansa. Itse päivitin kanssa 10.4-10.6 juuri tuolla 29e päivityslevyllä.
 
TJEU http://www.youtube.com/watch?v=loFUyDjCbK8
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti