Muusikoiden.net
21.01.2019
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: VHT Speacial 6
1
trih
15.08.2010 17:10:38
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.vhtamp.com/avsp16h.html
Onkos kellään kokemuksia? Kiinnostaisi tämän bundlen takia:
http://www.thomann.de/fi/vht_special_6_bundle.htm
Tarkoituksena kotikäyttö ja säröt pedaaleista. Aiemmin on ollut näitä el84 putkareita joten 6v6 soundiero mietityttää ja kiinnostaa.
 
Rhythm In Jump, Dancing Close To You.
Grugi
15.08.2010 17:27:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://muusikoiden.net/keskustelu/p … sts.php?c=15&t=189012&o=0&#p9208789
 
SDMF
trih
15.08.2010 17:49:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Grugi: http://muusikoiden.net/keskustelu/p … sts.php?c=15&t=189012&o=0&#p9208789
 
Jees. Ei siis edelleenkään kenelläkään käyttökokemuksia. 6v6 vs el84 kellään tietoa?
 
Rhythm In Jump, Dancing Close To You.
spacemonkeyevolution
15.08.2010 18:41:33 (muokattu 16.08.2010 12:17:55)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

trih: Jees. Ei siis edelleenkään kenelläkään käyttökokemuksia. 6v6 vs el84 kellään tietoa?
 
Tuommoinen löytyy. Varsin kohtalainen kotikäytössä, joskin tuppaa olemaan herkästi melko kovaääninen. Alkuun ihmettelin kun en saanut minkäänlaista särömaailmaa laitteesta, mutta olin sitten epähuomiossa tökännyt 16ohm lähdöstä 8ohm kaappiin. Ei hirveästi kokemusta ole muista pikkuputkareista, mutta mielestäni tuo on ihan ok soundinen puhtailla sekä tuubihuutajan kanssa pikkurosoilla, johon tuo lienee pääasiassa tarkoitettu. Metallia ei tuosta lähde semmoisenaan, tuskin kovin mahtisoundeihin pääsee speduillakaa. Ei tuo minusta häpeile samantyylisille pikkunupeille, joskin painotan, etten kovin perusteellisesti ole tarjotaan tässä kategoriassa perehtynyt.
 
Mitä tuosta 6v6 vs el84 nyt sitten sanoisi. Ei varmaan puhuta suurista eroista näissä laitteissa, mutta yleisesti kai tuo 6v6 pitäisi olla toistoltaan enempi ala/yläpää voittoinen, kun el84 ehkä enemmän semmoinen keskialueen huutaja, vähän kuten "isoveli" el34, mutta kuitenkin erilainen. Vaikea selittää, on niissä eroja, mutta putkien tuomat erot vähän vesittyy sillä että eri valmistajilla vahvistimissa on eroja jo muutenkin, eli pelkän pääteasteen perusteella ei oikein voi päätelmiä tehdä kokonaissoundista.
 
Efektilooppi kun vaan olisi, niin olisi kyllä arvostelultaan kiitettävä hintaisekseen, voi tuon ~100e käyttää paljon huonomminkin.
 
eDIT: virheitä korjattu
trih
15.08.2010 21:56:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

spacemonkeyevolution: Tuommoinen löytyy. Varsin kohtalainen kotikäytössä, joskin tuppaa olemaan herkästi melko kovaääninen. Alkuun ihmettelin kun en saanut minkäänlaista särömaailmaa laitteesta, mutta olin sitten epähuomiossa tökännyt 16ohm lähdöstä 8ohm kaappiin. Ei hirveästi kokemusta ole muista pikkuputkareista, mutta mielestäni tuo on ihan ok soundinen puhtailla sekä tuubihuutajan kanssa pikkurosoilla, johon tuo lienee pääasiassa tarkoitettu. Metallia ei tuosta lähde semmoisenaan, tuskin kovin mahtisoundeihin pääsee speduillakaa. Ei tuo minusta häpeile samantyylisille pikkunupeille, joskin painotan, etten kovin perusteellisesti ole tarjotaan tässä kategoriassa perehtynyt.
 
Mitä tuosta 6l6 vs el84 nyt sitten sanoisi. Ei varmaan puhuta suurista eroista näissä laitteissa, mutta yleisesti kai tuo 6l6 pitäisi olla toistoltaan enempi ala/yläpää voittoinen, kun el84 ehkä enemmän semmoinen keskialueen huutaja, vähän kuten "isoveli" el34, mutta kuitenkin erilainen. Vaikea selittää, on niissä eroja, mutta putkien tuomat erot vähän vesittyy sillä että eri valmistajilla vahvistimissa on eroja jo muutenkin, eli pelkän pääteasteen perusteella ei oikein voi päätelmiä tehdä kokonaissoundista.
 
Efektilooppi kun vaan olisi, niin olisi kyllä arvostelultaan kiitettävä hintaisekseen, voi tuon ~100e käyttää paljon huonomminkin.

 
Mulla on tosiaan ollu näitä hb:n epin valve jr 'kopioita' (el84) ja niiden kanssa on säröpedaalit toiminu nätisti, siksi arveluttaa eri pääteputkien toimivuus. Tosiaan ihan vaan kotikäyttöön ja vahvarista puhtaat, säröt ja rohinat pedaalista. Kiinnostus on juuri tähän bundlehommaan kun sen 1x12" saisi mukavasti mukaan ja sen voi äänieristää helpommin kuin mun aikaisemmat viritykset (2x12" liian iso pelkkään kotiharrasteluun) ja mikittää kun tekee vaikkapa huonoja ääninäytteitä :).
 
Rhythm In Jump, Dancing Close To You.
spacemonkeyevolution
16.08.2010 12:10:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

trih: Mulla on tosiaan ollu näitä hb:n epin valve jr 'kopioita' (el84) ja niiden kanssa on säröpedaalit toiminu nätisti, siksi arveluttaa eri pääteputkien toimivuus.
 
Tietysti on vahvistinkohtaista miten minkäkin vahvistimen eteen pedaalit kelpaa. Kyllä tuo VHT ainakin tubescreamerin hyvin eteensä huolii.
 
Tosiaan ihan vaan kotikäyttöön ja vahvarista puhtaat, säröt ja rohinat pedaalista. Kiinnostus on juuri tähän bundlehommaan kun sen 1x12" saisi mukavasti mukaan ja sen voi äänieristää helpommin kuin mun aikaisemmat viritykset (2x12" liian iso pelkkään kotiharrasteluun) ja mikittää kun tekee vaikkapa huonoja ääninäytteitä :).
 
Kotikäyttöön toimii varmasti paremmin noin, itsestään jos meinaa särötkin repiä, niin voi volumetaso olla liian korkea. Tuosta ko. 1x12 kaapista ei itsellä kyllä ole kokemusta. Eli tilaa ja tuu tänne kirjoittamaan kokemuksesi =)
spacemonkeyevolution
16.08.2010 12:21:46
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aiheeseen liittyen olisi kysymyskin: Miten vaikea tuohon vahvistimeen olisi modata efektilooppi? Onnistuuko kaverilta jolla perustietämystä sähköhommista, vai vaatiiko jo enemmänkin specifimpää tietämystä myös kitaravahvistimista?
 
Tuota vahvistinta on ainakin hehkutettu helposti modattavaksi, joten luulisi ettei mikään mahdottomuus olisi. Tuossa schemat: http://www.vhtamp.com/pdf/VHT_Special_6_Schematic_5-17-10.pdf
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti