Muusikoiden.net
23.02.2019
 

Puhaltimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Lyhtelokuva etsii saksofonistia/näyttelijää
1
nuekas
16.04.2010 01:44:24 (muokattu 16.04.2010 03:06:22)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei!
 
Tulin vain jättämään ilmoituksemme tännekin, jos vaikka tärppäisi. Mikäli ei juuri sinua seuraava asia kiinnosta, pyytäisin silti kovasti lukemaan tekstin läpi, sillä saatat vaikka tuntea tai tietää jonkun sopivan henkilön hommaan. Kiitos paljon!
 
Toivottavasti olen oikealla alueella. Saa toki siirtää jos näin ei ole.
 
Olen siis ohjaajana opiskelijatuotannossa, lyhytelokuvassa nimeltä Buskin, ja etsimme miespuolista päänäyttelijää/saksofoninsoittajaa. Elokuva on mustavalkoinen, kestää n. 5 minuuttia ja on täysin dialogiton. Tarina lyhykäisyydessä:
 
Köyhä katumuusikko tekee parhaansa näyttääkseen tyylikkäältä ja hyvin toimeentulevalta. Eräänä aamuna hänen ainoa pukunsa sotkeutuu maaliin, eikä hänellä ole rahaa uuden ostoon. Muusikko taistelee epävarmuutensa kanssa ja tapaus johtaa hänet viimein ymmärtämään elämän tiettyjen asioiden arvon, ja mikä todella merkitsee on musiikki. Harmillinen ja harhaanjohtava käänne sekoittaa kuitenkin pakkaa vielä kerran ja muusikko menettää lopulta kalleimman ja ainoan korvaamattoman omaisuutensa.
 
Tunnelmaltaan teos on hidastempoinen ja melankolinen, silti kaunis ja tyylitelty. Ympäristöstä ja muusikosta tulisi välittyä jonkin asteen vanha länsieurooppalaisuus.
 
Ketä etsimme:
- Hoikka/normaalirakenteinen miespuolinen näyttelijä, iältään n. 25-35 vuotta.
- Mielellään hieman vierasmaalaisen (ei-skandinaavisen) näköinen
- Kielitaito: suomi, ruotsi tai englanti
- Aiempi kokemus saksofonin soitosta (jopa pelkät alkeet) on suuri plussa
 
Tietoa tuotannosta:
- Kuvauspäivät: 8.-9.5.2010 (vain aamuisin) ja 15.-16.5.2010
- Kuvataan Helsingin keskustan alueella
- Koska tämä on itsenäinen opiskelijaproduktio, emme pysty maksamaan työstä palkkaa. Tarjoamme silti upean kokemuksen innokkaiden nuorten elokuvatekijöiden parissa. Tietysti myös ilmainen lounas & catering.
- Mikäli olet kiinnostunut ja muuten uskot olevasi etsimämme henkilö, mutta sinulta puuttuu näyttelijäkokemus, järjestämme mielellämme sinulle pienimuotoisen koeharjoituksen.
 
Siinä olikin oleellisin info. Jos kiinnostuit, haluaisit lisää tietoa ja/tai haluaisit lukea koko käsikirjoituksen (suosittelen!) ota minuun yhteyttä joko tämän sivuston kautta tai sähköpostilla: idab ( at ) metropolia.fi. Tarkempia yhteystietojani saa myös samalla.
 
Tosiaan, olisi suuri apu jos sanaa levitettäisiin kaikille mahdollisille tahoille; kriteereihin ulkonäöllisesti/ajallisesti sopivaa henkilöä saattaa joutua etsimään kivien ja kantojen alta kunnes onnistaa. Positiivisin mielin ollaan silti liikkeessä, tästä on tulossa aivan mahtava elokuva :)
 
Kiitos!
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti