Muusikoiden.net
18.12.2018
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Toneport UX2 ja outo käynnistysongelma?
1
aalataur
28.01.2010 16:21:36
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mistä ihmeestä johtuu, että kun käynnistän PC:ni, Toneportista ei kuulu ääntäkään, ennen kuin irrottan USB-kaapelin, odotan hetken ja kytken takaisin? Olen päivittänyt ajurit ja firmwaren moneen kertaan, ei vaikutusta. Alkaa tympiä kun joka kerran koneen käynnistäessä joutuu irrottamaan johdon. Tämmöistä ei ole ennen ilmennyt, mutta tätä on kestänyt nyt monta viikkoa. Laitteen olen omistanut jo vuosia. Virta siihen tulee normaalisti ja level-mittarien viisarit heiluu kun ääntä pitäisi kuulua, mutta siihen jää..
mhelin
29.01.2010 20:58:44 (muokattu 29.01.2010 21:05:16)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muistaakseni tuosta oli juttua jossain, taisi olla niin että ääni menee Windowsista defaulttina digitaaliseen lähtöön ja sen vuoksi olisi parempi käyttää Windowsin omille äänille esim. emon äänikorttia (voi olla että sekoitan johonkin toiseen malliin, mutta tsekkaa kuitenkin ne lähdöt ja Windowsin asetukset sen Control Panelista ja myös UX2:n).
 
aalataur
31.01.2010 00:35:53
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mhelin: Muistaakseni tuosta oli juttua jossain, taisi olla niin että ääni menee Windowsista defaulttina digitaaliseen lähtöön ja sen vuoksi olisi parempi käyttää Windowsin omille äänille esim. emon äänikorttia (voi olla että sekoitan johonkin toiseen malliin, mutta tsekkaa kuitenkin ne lähdöt ja Windowsin asetukset sen Control Panelista ja myös UX2:n).
 
Mitähän tuolta control panelista pitäisi tarkalleen tehdä? Alavalikoita on vaikka minkälaista enkä saanut eri asetuksia kokeilemalla korjausta asiaan. Tarkemmin kun kuuntelee, niin kyllä tuolta kuuluu jotain hiljaista kohinaa + vaimeasti sen kohinan takana musiikkia. Eli täysin mykät kaiuttimet eivät ole.
 
Tämän näköisestä menusta oli kai kyse:
 
http://i603.photobucket.com/albums/ … persehiki/aani_win.jpg?t=1264890924
aalataur
16.02.2010 23:53:12
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei saatana joku pystys jeesaan :S Kun yrittänyt säätää Windowsin asetuksia ja saa millään ongelmaa korjattua :/ Tarviin ihan idioottivarmat kohta kohdalta -ohjeet, koska olen todella käsi tämän Vistan kanssa..
mhelin
22.02.2010 21:45:12 (muokattu 22.02.2010 21:51:26)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aalataur: Ei saatana joku pystys jeesaan :S Kun yrittänyt säätää Windowsin asetuksia ja saa millään ongelmaa korjattua :/ Tarviin ihan idioottivarmat kohta kohdalta -ohjeet, koska olen todella käsi tämän Vistan kanssa..
 
Ei tuo vika ehkä säädöissä ole. Joko laitteeseen on tullut vika tai ajurien asetus on korruptoitunut. En omista ko. laitetta joten sun täytyy lukea GearBoxin manuaalista miten ajurien uudelleen asennus tapahtuu:
 
If you believe that your MIDI or USB connections are OK, you may want to try re-installing the Line 6 devices Driver or GearBox software, which will not affect any Tones or Tracks that youve stored. The easiest way to do this is to run Line 6 Monkey with your Line 6 device connected and go to the Updates tab. Here you will see if you have the latest driver and GearBox software versions installed. You can download and install any available updates here by selecting them in the Monkey Updates tab, or choose to re-install the same versions to make sure all is configured correctly. Just follow the steps as prompted.
 
Tuota USB kaapelin irrottamista ja takaisinlaittamistakin siinä suositeltiin, mutta se ei tietty korjaa mitään. Auttaisikohan erillinen USB-interface PCI-korttina, en tiedä.
 
Tässä lisää juttuja joita voisi kokeilla:
http://line6.com/community/docs/DOC-4282
 
Line6 ei suosittele USB hubin käyttöä, mutta jos koneen oma USB ei kykene antamaan riittävää virtaa laitteelle niin tällöin aktiivinen, omalla virtalähteellä toimiva hubin monesti korjaa tilanteen.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti