Muusikoiden.net
17.02.2019
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Bassolinjaskaba 32 äänestys
1 2
hollstro
27.09.2009 23:26:19
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Osallistujat:
 
1. Ölm: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5205
2. Poppamies: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5206
3. Omarklah: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5213
4. Juki 68: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5216
5. Hollstro http://maihinnousu.net/s/?song_id=5217
6. Sirdickyj: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5218
7. 2541: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5247
8. Ärilö: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5259
9. Aho: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5292
10. Rattledad: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5312
11. Okabass: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5317
12. Absqua: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5319
13 Bize: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5322
 
Pisteitä jaossa 6
 
vasemmassa lahkeessa-klubin elinikäinen kannatusjäsen
poppamies
28.09.2009 10:09:18
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

öl.m : Hyvinkin tyylinmukainen veto. Vähän erikoisia äänivalintoja siellä täällä mutt niin on taustan soinnutkin. OK veto kaikenkaikkiaan erottelevalla plekusoundilla.
 
Omarklah : Hyvä veto tämäkin. Erittäin melodinen sellainen. Tässäkin taustan sointuvalinta häiritsee basistin työskentelyä.
 
+Jukki : Hyvällä soudilla vedetty. Tarkkana miehenä jukki pääsee lähelle soinnutuksessakin mutta kyllä sielläkin on trow offia. Plussan arvoinen suoritus joka tapauksessa.
 
+Hollstro : Hyvä veto tämäkin. Mitä muuta säveltäjältä olisi voinut vaatia.
 
+Sirdickyj : Ehkä mielenkiintoisin ja tyylinmukaisin veto tähän mennessä.
 
2541 : No tällä kertaa ei tämän yleensä huipputaitajan hommasta oikein tullut mitään. Minusta huuhailit vain sinne tänne.
 
+Arilö . Tässä alkaa jo olemaan vähän kuviota mukana eikä pelkkää huuhailua. Hyvä veto hyvällä soundilla kyllä.
 
Aho : Hakee hakee ääniä niin kuin niin monella muullakin. En välttämättä pidä tuosta säröstäkään. Ihan lopussa alkoi tulla varsinaista bassonsoittoa.
 
Rattledad : Paljon oikeita ääniä mutta ei skulannut rytmisesti minusta. Vähän liika tökkivä.
 
Okabass : Hakee ääniä niin kuin niin monella muullakin. Pelkät kasit, vaikka pisteytettyjä, ei minusta oikein riitä tähän. Intro ja joppu mahtava.
 
+Absqua : Hylällä soundilla soitettu. Tuo synkoopeilla toteutettu tiputus lopussa oli hieno. Muuten ehkä ei niin yllätyksellinen ja vaihteleva kuin olisin odottanut.
 
+Bize : Hyvä ja tyylinmukainen linja. Tukee hyvin kappaletta. Olisin antanut kaksikin pistettä jos olisi ollu varaa. Paras suoritus.
 
G strings are for strippers!
sirdickyj
28.09.2009 16:56:59 (muokattu 28.09.2009 16:59:24)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ÖlM; aika paljon tommosta soittelun makua, jostain syystä ei kuulosta mun korvaan tarpeeks aggressiiviselta toi kuudestoistaosan soittaminen. Ei voi mitn. Mulle ei toimi. Varmaan tekninen toteutus myös osasyynä, tai jtn. En halua lytätä.
 
Poppis; matalan kuuloista murinaa, ääniä soiteltu sinne tänne. Lähes heikko, tämä, must Poppis ois voinu käyttää aikaa enemmän kuin sen minuutin, koska kyllä bassolinjaakin saa miettiä. Varmana ois lähteny.
 
Omar; nasta soundi, mulle olis kolissut enemmän pidemmät äänet. Tällaisenaan jää mun mielestä irralliseksi osaksi tuota taustaa.
 
Juki; nastoja sävelvalintoja omien yksinkertaisten äänieni sijaan. Noin tää varmaan kuuluu mennä. Soitto on tässäkin must hiukan omia menojaan menevää, ei oikein huomioi tuota taustaa henkisesti
 
Marku; hienosti soitettu, toi rumpali kuitenkin sleebailee tuolla sillee, että tässä tuntuu basso vetävän perässään tota juttua. Ehkä ei kuuluis ollenkaan tähdätä rumpalin soittoon?
 
2541; totuttuun tapaan selkeä linja, vaikkei helppotajuinen. Selkeä=mietitty, tai vähintään sen kuuloinen. Omia polkujaan tallaa tämä basso, tekee tästä taustasta silti n.s. kokonaisuuden, josta toki ++.
 
Arilö; lepää, paku soundi, joka ei tuo bassoa liiaks esiin. Rauhaisa, jostain syystä pelaa mulle suurimmaks osaks. Äänten kestot kivoja, toimivia. +
 
Aho; oho, mitens tää on soitettu? Hyviä ideoita tuolla, mutta jotenkin katkonaisen olista menoa. Ei basso kyllä voi biisissä näin mennä. Itsetarkoituksellista erikoisuutta, ehkä. Vaikee tähän toki mitn oli keksiäkään.
 
Rattle; vouvaa kamalasti, ei toimi mun kuuntelussa. Miks?
 
Oka; suora lähestymistapa, se on oikein, naisasioissa. Mutta tässä jättää hiukan liian päällekäyvän vaikutelman, Must esim. tommonen kasimeininki vaatis tiukan rumpalin, jota tässä ei ole. Hiukan menee soitteluks. Mun mielestä.
 
Absqua; pidän soitosta sinänsä, ja soundista, Hyvä time ja kaikki, mutta en kyllä lämpene noille nuottien pituuksille, eli mie tykkään pyöreämmästä, leijuvammasta meiningistä, jos näin soitetaan. Eihän täs vikaa, niinku ei useimmissa muissakaan.
 
Bize; must samaa henkeä ku tossa edellisessä, piti oikein kuunnella, että mikä se ratkaiseva ero on. Aksentoinniksiko tuota sitten vois kutsua, pyöreämpi tää kuin tuo edellinen. Ja toki tuo vaihtobassoääni tulee eri paikkaan. Tää lepää ja on pyöreä. Vähän ku mun muija, siks +++.
 
Pisteet siis;
 
Bize 3
Pekka 2
Arilö 1
 
Hieno kisa taas, ja hienoa että löytyy osallistujia, kiitos Pilu-Markulle.
 
* Paskaa - > Ei-vielä-hiottu-timantti * Ei osaa laulaa -> Potentiaalinen tulkitsija * Epävireinen - > Ongelma monitoroinnissa * Ei svengaa pätkääkään -> Erilaiset musiikilliset arvot * Huono saundi -> Tavanomaisesta poikkeava
okabass
28.09.2009 18:01:11 (muokattu 28.09.2009 19:23:27)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1. Ölm: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5205
 
Hyvä soundi. 16-osat ideana hyvä, mutta ei minusta kanna koko sävelteoksen mittaa. Ylä-oktaanit minusta hassuja. Vähän liian konemainen (siis huonolla tavalla konem.)
 
2. Poppamies: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5206
 
Lähtö ei vakuuttava. Muutenkin tuli mieleen fiilis (fraseeraus, äänet): kuin kulkisi metsässä silmät kiinni. Soundi ok.
 
3. Omarklah: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5213
 
Ok veto. Mukava loiva narina soundissa. Voisi olla napakammin soitettu. Eli nyt minusta liian staattinen fraseeraus, muutama mikrosekuntidesibaali eteen voisi olla ok. Siis minusta.
 

4. Juki 68: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5216
 
Lähtö perus-perus, mutta ihan napakka. Hyvä taustaan sopiva idea bassossa. Soundi ok, perinteinen vanhan liiton soundi. Mikäs siinä: hyvä veto.
 
5. Hollstro http://maihinnousu.net/s/?song_id=5217
 
Introssa hyvä idea.Jotenkin sellainen fiilis, että tausta säestää bassoa kun pitäisi minusta olla päin vastoin. Eli basso on melkein solistinen, muttei kuitenkaan ole. Se jotenkin hieman häiritsee. Hyvä veto sinänsä. Kaipaisin paksumpaa soundia.

 
6. Sirdickyj: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5218
 
"Erilainen" lähtö. Hyvä. Minusta soitettu liikaa "ylhäältä". Lopussa voisi olla ankkurin heiton sijaan "nouseva", tihenevä fiilis. Perinteinen, ok soundi.
 
7. 2541: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5247
 
Hyvä soundi. Nauhaton? Tuplattu? Chorus? Minusta "tapahtuu liian vähän". Jotenkin perusidea ei kanna riittävän pitkälle. Outro hyvä.
 
8. Ärilö: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5259
 
Taustaan sopiva, reipas veto. Hyvä perinteinen soundi, joka kestää vaikka isältä pojalle.
 
9. Aho: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5292
 
Eka kaksiääninen startti. Terssi oktaavia ylempää olisi ehkä soinut paremmin. Vähän haaveileva ja maalaileva. Minusta liikaa, mutta en huonona kuitenkaan pidä. Soundit tässäkin ok.
 
10. Rattledad: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5312
 
Ok lähtö, samoin varsinainen kipales. Outrossa persoonallisempaa näkemystä. Mikäs siinä.
 
11. Okabass: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5317
 
Ihanaa! Ihanaa! Jälleen kerran basso helkähtää kuin taivainen kannel Siionin vuorelta käsin.
 
12. Absqua: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5319
 
Hyvä veto. Käyty panemassa äänet kohilleen kuleksimasta. Muutama nauhasärähdys olisi voinut jäädä pois. Hyvä, napsakka soundi ja tatsi.
 
13 Bize: http://maihinnousu.net/s/?song_id=5322
 
Suoraan piisiin kiinni kuin sika limppuun. Hyvä. Mukava soundi. Chorus? (merkki?) Minusta saisi olla enemmän rytmistä vaihtelua, nyt vähän konemainen. Eli pieniä rytmisiä variaatioita ja kohoja.
 
**********************************
 
Pisteet tässä
 
Omar
Juki
Ärilö
Rattledad
Absqua
Bize
 
Siinäpä se. Aikaa meni pari tuntia, mutta huonomminkin sen olisi voinut viettää: esimerkiksi olemalla selvinpäin ;) On kyllä kuunneltu vesiselvänä tietsikan kautta AKG K701 hörluureilla. Tietysti hurja luonteeni vaikuttaa selvitepäinkin.
 
Mulla oli muuten vaikeuksia rytmisesti ton taustan kanssa. Siinä oli jotain minulle kummallista, rytmiikkapuolen omituisuutta: lähinnä oli vaikeuksia saada passo osumaan virveliniskun kanssa. Olisi tietenkin voinut vaihtaa rytmi-ideaa sellaiseksi, missä ei tule passoiskua kakkoselle ja neloselle. Päätin kuitenkin pitää tuon 1/8 idean.
 
Kiitokset hollstrolle kisasta. Ja mahdollisille säälipisteiden antajille ;)
 
In porto perse vitulus est. Käännös: "Satamassa on vasikka".
2541
28.09.2009 18:16:30
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

okabass:
 
Hyvä soundi. Nauhaton? Tuplattu? Chorus?

 
Tuplattu, kaks kertaa sama linja eri mikillä. Köyhän miehen stereo, bassokin kun oli köyhän miehen Alembic (no offense, MPU!;)).
 
okabass
28.09.2009 19:25:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

2541: Tuplattu, kaks kertaa sama linja eri mikillä. Köyhän miehen stereo, bassokin kun oli köyhän miehen Alembic (no offense, MPU!;)).
 
Ok. Tänks.
 
In porto perse vitulus est. Käännös: "Satamassa on vasikka".
arilö
28.09.2009 20:19:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

öl-m:
Biisiin sopivaa nakutusta hyvällä soundilla
Poppamies:
Alkoi tosi hienosti, loppua kohden olis voinut olla vähemmän tavaraa
Omarklah:
Mukavaa kuviota puskee läpi biisin, pikkuisen paksumpi soundi olisi sopinut tähän
Juki68:
Varmalla otteella lähtee ja hyvin istuu. Kuulosti hyvältä +
hollstro:
napakka alku - ja jatko, jännä kyky soittaa "liikaa" niin ettei se kuulosta pahalta
sirdickyj:
Sopivaa soittoa tämäkin, enemmän ytyä alhaalta soitettaessa olisi sopinut hyvin tähän
2541:
Jännemmällä rytmityksellä soitettu, puolivälistä eteenpäin toimii hyvin
Aho:
Mehevä alku, sitten vähän "mitä tähän nyt soittaisi" ja puolivälistä loppuun taas toimii hyvin
Rattledad:
Varmaa soittoa, yllättäen näinkin napakka soitto toimii tässä leijuvassa biisissä
Okabass:
Tukevalla otteella liikkeelle, rohkeaa pyöritystä paksulla soundilla
absqua:
hyvin vedetty mehevälla soundilla, kuulostaa hyvältä +
bize:
Kunnon kuu-soundi joka sopii tähän hyvin, ok soittoa, ei paha
 
Pisteet:
Juki68: 2-p
absqua 2-p
hollstro 1-p
bize 1-p
 
okabass
28.09.2009 20:42:27 (muokattu 28.09.2009 20:43:57)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Okabass : "Hakee ääniä ..."
 
Förlåt Poppis. mutta voitko hieman selventää? Jos tarkoitat tuota E/H kohtaa, niin ei se ole vahinko, vaan ihan tarkoituksella tämmätty.
 
In porto perse vitulus est. Käännös: "Satamassa on vasikka".
rattledad
28.09.2009 20:59:43
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sirdickyj:
Rattle; vouvaa kamalasti, ei toimi mun kuuntelussa. Miks?

 
Meni näköjään vahingossa 48kHz näytteenottotaajuudella (tms), eikö toimi edes jos tallentaa ja kuuntelee sitten?
 
"Opinions are like elbows, almost everyone has at least two!"
poppamies
28.09.2009 22:14:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

okabass: Lähtö ei vakuuttava...
 
kun taas...
 
arilö: Alkoi tosi hienosti...
 
soittojen sekä arvostelujen diversiteetti on näitten skabojen suola.
 
G strings are for strippers!
okabass
28.09.2009 22:57:07 (muokattu 28.09.2009 23:08:50)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

poppamies: kun taas...soittojen sekä arvostelujen diversiteetti on näitten skabojen suola.
 
Ok. Siis sinulla ihan se lähtötilu saisi olla mielestäni selkeämpi tai napakampi rytmisesti.
 
Saat olla vapaasti toki mitä mieltä tahansa, mutta olen edelleen ymmälläni: "hakee ääniä" ?? Eli minulle tarkoittaa sanonta basisti "hakee ääniä" sellaista, että huomattava osa äänistä on vääriä, eli kohdistuslaukauksia, eli oho...eiku. Ei tuo minun veto mikään hyvä ole, mutta en kyllä luonnehdintaa "äänten hakua" sieltä löydä. Mutta pyydän : laita esimerkkejä. Kiitos.
 
In porto perse vitulus est. Käännös: "Satamassa on vasikka".
hollstro
28.09.2009 23:47:13
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ölm: Mukavaa sahausta alkuun. Toimii tyylillisesti. Sävelalinnat ei ihan mun makuun, vaikka mutta sävellaji on kohdallaan. Hyvä näkemys ja kokonaisuus
 
Poppamies: Miusta hyvä alku. Ja saundi on mainio. Säveliin uidaan sisään, kuin oikeaa tavoitellen, mukavasti tunnelmoiden. Tässä on utuinen meininki.
 
Omarklah: Paisuttamalla sisään niinkuin vanha tekijä. Saundi on hieno, sopivan nasaali. Taimi on hyvä. Kyl. Tää toimii. +
 
Juki 68: Mahtavan pehmeä bassosaundi. Tässä on hyvää ja soljuvaa soittoa. Tykkäsin. +
 
Sirdickyj: Utuisaa vetoa ylärekisteristä. Tyylikästä. Fiilistelyä. +
 
2541: Piitles. Hyvää ideaa tossa sävelkudelmassa. Itäsuomen bassokeisari osuu jälleen hyvin kohdilleen. +, ehdottomasti
 
Ärilö: Bassosaundi on erilainen, sellainenontto. Hieno silti. Makeita nousuja B-osassa. Muutama sävelvalinta alussa ei ihan mun mielestä osuvimpia. Lopu on mainio ja todella biisiin istuva. +
 
Aho: Soinnuilla liikkeelle. Nyt maalataan leveällä pensselillä, välillä menee kehyksen ulkopuolelle, mutta kokonaisuus on hyvä. Hyvä saundi.
 
Rattledad: aika pintaan on vetästy toi basso. Ideaa tässä on kyllä. Toteutus on paikoin kulmikas. Loppu reilusti pipariksi.
 
Okabass: No hitto, alkuun kunon rykäsy. Taimi on vähän poketin ulkopuolella. Jotenkin alakuloinen, oisko alavireessä? Lopun maalalilu paranee, paitsi ihan vimeinen Jacoklangi, se ei istu ihan mun makuun tähän, vaikka hienohan se ois yksinään.
 
Absqua: Mukavan leppoisaa soittoa ja saundia. Tässäkin maalaillaan ja kyllähän tuo tausta sellaiseen yllyttää. Lopun lasku ja päätösosuus on makee. +
 
Bize: Tuo saundi istuu tähän. Toisto on joissakin asioissa hieno homma. Tässä olisin toivonut bassolta vähän enemmän vaihteua kun tausta on niin tasapaksu. Lopun nousevat linjat ovat hienoja. +
 
Plussaa piti antaa 7, kun en halunnut jättää näistä ketään ilman:
 
Omarklah
Juki 68
Sirdickyj
2541
Ärilö
Absqua
Bize
 
vasemmassa lahkeessa-klubin elinikäinen kannatusjäsen
rattledad
29.09.2009 00:20:09
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pienillä marginaaleilla mennään kuten edellisessäkin kisassa, mikä on ihan kiva. Arvioitsija ei vaan ollut oikein hereillä, sori.
 
Pinnat:
bize - kolome
absqua - kaks
okabass - yks
muille kunniamaininta
 
öl m
Plekullakin lähtee. Perusok veto.
 
Poppis
Mukavan leijuvaa. Välillä ikävystytti, mutta loppu taas pelasti.
 
Omarin Sekalaiset
Tunnistettava käsiala, mutta nyt ei ollut parasta omaria.
 
Juki
Eiköhän jukinkin sokkotestistä poimisi. Hyvä veto vaikka niukkeni loppua kohden.
 
Hollstro
Ihan alussa oli kiva idea, vaikka tuli paljon tavaraa vähän puudutti kuten muillakin, hyvä että lopussa oli taas erilainen kuvio.
 
sirdickyj
Toimiihan tämäkin, vaikken ihan tuollaisena biisiä mieltänyt. Itse asiassa toimii aika hyvin.
 
2541
Melodinen idea, josta en ole ihan varma kantaako loppuun asti. Ehkä joo. Ei parasta harjapekkaa, mutta silti.
 
arilö
Soundi tulee kuin veden alta, sopii tähän kuten linjakin.
 
Aho
Varmaan liian myöhä kuunnella tähän taustaan vedettyjä linjoja, vaikka sitten vähän aggressiivisellakin soundilla. Toimiva alku ja loppu. Miksei välilläkin.
 
rattledad
Lippukomppi on liian hätäistä tähän, muuten nukahtaminen on entistä lähempänä.
 
okabass
Piristävän erilainen lähestymistapa. Ainakin aluksi. Ei, hyvä veto tämä on, kehittyykin, lopetus oli vähän kököhkö.+
 
absqua
Sopivasti junnaavan ja mielenkiintoisen välillä. Paras tähän astisista, ehkä. ++
 
bize
Toimiva tremolo tai mikälie. Tyylinmukainen tylsä linja tylsään taustaan. +++
 
Ei vais, ei taustassa mitään vikaa ollut vaikka olikin vaikea pitää mielenkiintoisena. Haastavampi näin.
 
"Opinions are like elbows, almost everyone has at least two!"
poppamies
29.09.2009 00:37:17
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

okabass:
...Saat olla vapaasti toki mitä mieltä tahansa, mutta olen edelleen ymmälläni: "hakee ääniä" ?? Eli minulle tarkoittaa sanonta basisti "hakee ääniä" sellaista, että huomattava osa äänistä on vääriä, eli kohdistuslaukauksia, eli oho...eiku. Ei tuo minun veto mikään hyvä ole, mutta en kyllä luonnehdintaa "äänten hakua" sieltä löydä. Mutta pyydän : laita esimerkkejä. Kiitos.

 
Huomattava ja huomattava. Näin minä sen kuulen. Siellä on siellä täällä G ja D ääniä. Ehkä ne "häiritsee". Ei ne H äänet niinkään.
 
http://maihinnousu.net/dyn/gallery/f/1207.jpg
 
G strings are for strippers!
okabass
29.09.2009 01:03:24 (muokattu 29.09.2009 14:38:21)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

poppamies: Huomattava ja huomattava. Näin minä sen kuulen. Siellä on siellä täällä G ja D ääniä. Ehkä ne "häiritsee". Ei ne H äänet niinkään.
 
http://maihinnousu.net/dyn/gallery/f/1207.jpg

 
Ok. Kiitos selvennyksestä. Onhan hieman eroa siinä, että jotkut äänet "ehkä häiritsee" kuin että "hakee ääniä". Tämän varmaan toimittajana (?) -kielen ammattilaisena- ymmärrät.
 
Minusta taas on ihan normaalia koristella tuollaista amerikan poppia "blues"-äänillä. Suurin osa -ellei kaikki- noista g ja d äänistä on koruja ja väliääniä. Eli pentatoninen E skaala ja lisäksi g ->g# sekä c# ->d. Ne lisäävät minusta jännitettä: ettei piisi ole ihan kivaa ja siloteltua maitonaama-poppia.
 
Case closed.
 
PS. Kiitos nuotista. Olen aina halunnut kysyä: mitä se semmoinen norsun kärsän näköinen merkki ihan nuottiviivaston alussa tarkoittaa? ;)
 
In porto perse vitulus est. Käännös: "Satamassa on vasikka".
aho
29.09.2009 08:33:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Poppis ei diggaa säröstä mun soundissa ja Rattledadin viittaa agressiiviseen soundiin... Hmm... Onkohan nyt jotain häikkää tsydeemissä, koska ei mulla pitäis tossa mitään säröä olla.
 
www.myspace.com/boristheconductor
hollstro
29.09.2009 13:12:23
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aho: Poppis ei diggaa säröstä mun soundissa ja Rattledadin viittaa agressiiviseen soundiin... Hmm... Onkohan nyt jotain häikkää tsydeemissä, koska ei mulla pitäis tossa mitään säröä olla.
 
Ihan puhdas saundi mun mielestä, semmonen StingRay-tyyppinen pyöreä ja napakka.
 
vasemmassa lahkeessa-klubin elinikäinen kannatusjäsen
poppamies
29.09.2009 15:49:18
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aho: Poppis ei diggaa säröstä mun soundissa ja Rattledadin viittaa agressiiviseen soundiin... Hmm... Onkohan nyt jotain häikkää tsydeemissä, koska ei mulla pitäis tossa mitään säröä olla.
 
Tämä on niitä henkimaailman hommia. Ei siinä nyt oo mitään säröä. Ihan mukavan pyöree soundi. Ei ymmärrä ?
 
G strings are for strippers!
absqua
29.09.2009 16:16:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ÖLM
1/16-lähestyminen sinänsä hyvin vedetty, mutta jotenkin tämä tausta huutaa minusta jotain rytmisesti liennyttävämpää bassolinjaa.
 
POPPIS
Mukavaa uiskentelua. Äänet valittu melko harvalla seulalla, mutta ei se väärin oo. Loppua kohden meinaa rakennelma vähän huojua.
Pidän soundista.
 
OMARKLAH
Varmaa työstöä jälleen. Linjassa on selkeä idea jota lähdetään hakemaan. Soundi on luonteeltaa vähän liian moderni mun makuuni tässä taustassa, vaikka itsessään hyvä onkin.
+
 
JUKI68
Juki pistää koko laulun ravaamaan. Näköjään tähän voi tarjota rytmisesti aika dominoivaakin asiaa. Seppämiehiä.
+
 
HOLLSTRO
Hyvin vedetty, hassuja ääniä joukossa. Nyt tarjoillaan jo liiankin runsasta kattausta luonteeltaan jo ennestäänkin hieman epämääräisen taustan päälle.
 
SIRDICKYJ
Vähän samaa vikaa kuin edellisessä tiuhempien rytmien osalta. Ikuisen roudan maalla liikuskelu saa kaipaamaan Bassoa joka täyttäisi alarekkarin.
Visiosta silti +
 
2541
Melodia-aihe heti alkuun. Hyvä. Loppuun asti toistettuna kaavan teho alkaa kadota, sisääntulona olis ollut täyden kympin homma minusta.
Mietitty juttu joka tapauksessa ja siitä plussa. Jätkä on kova.
+
 
ARILÖ
Leppoisaa, vähän leijuvaa hommaa. Äänivalinnat vähän häiritsevät minua, mutta rytmisesti ollaan varmasti keinahtelevalla pohjalla.
Loppupuolen keski/ylärekkarissa liikkuva aihe saa taas kaipaamaan bassoa, varsinkin kun kiipparit touhuilevat aika aktiivisesti samalla taajuusalueella.
 
Aho
Äänivalinnat vähän kirpaisevat välillä tässäkin. Noissa kitaran ja kiippareiden soinnuissa on yhteenlaskettuna utua jo sen verran että ehkei basson sitä enää kannattaisi lisätä.
Rytmisesti hallittu homma.
 
RATTLEDAD
Fillillä sisään, asiaa! Hyvällä soundilla selkeää asiaa, tukee teosta. Loppupuolen fillailu tuntuu ylimääräiseltä.
 
OKA
Fillillä sisään tämäkin, asiaa! Yllättävän hienosti toimii kasiosapamputus. Äänivalinnat jättävät, kenties tarkoituksellisesti, välillä huomiotta kitaran ja kiipparit, mutta yllättävästä tulokulmasta pisteet kotiin. ACDC miedoissa huumeissa.
+
 
ABSQUA
Nauhasärinä vituttaa, en kiinnittänyt huomiota asiaan lainkaan taltioinnin yhteydessä, mutta nyt se pistää esiin, eikä soundikaan ole niin hyvä kuin toivoisin. Uusi interface näemmä kerää yläpäitä mukaan 10x enemmän kuin edellinen systeemin.
 
BIZE
Efektit sopivat viitekehykseen mahtavasti. Rytmipuoli hienosti otteessa, ainoastaan toistuvan kuvion lievä monotonisuus häiritsee, mutta toisaalta jos tässä olisi esim vokalisti kiekumassa päällä niin eipä häiritsis enää.
Plussa tulee, vahva plussa.
+
 
Always play on one and don't fake the funk. -Bootsy-
rattledad
29.09.2009 17:39:13
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

aho: ...ja Rattledadin viittaa agressiiviseen soundiin... Hmm... Onkohan nyt jotain häikkää tsydeemissä
 
Ihan hyvin kuului, musari vaan on luonnostaan vähän räyhäkkä.
 
"Opinions are like elbows, almost everyone has at least two!"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti