Aihe: Rumpu ja bassokone ?
1
LASSESIR
21.12.2005 11:31:49
Katselin Kanarialla trubaduurikaksikkoa jolla oli vahvistimeen kytkettynä laite josta tuli rumpua sekä bassoa. Kaverit lykkäsivät c-kasetteja (tai sen näköisiä) ja taustat tulivat valmiina. Kertokaa amatöörille mistä mokomia vempaimia saa, ja mikä sellaisten nimi on. Tällä palstalla puhutaan niin "ammattislangia" että puolet myyntipalstan teksteistäkin on minulle täyttä hebreaa.
mikko k
21.12.2005 11:47:25
Stereot?!

anteeksi...
Auf Wiedersehen..sanoi Lapin polttaja
LASSESIR
21.12.2005 12:28:46
KIITOS PALAUTTEESTA! OLEN JO TOTTUNUTKIN YLIMIELISEEN KÄYTÖKSEEN SUOMALAISISSA SOITINLIIKKEISSÄ JOISSA POIKKEUKSETTA PARVEILEE MYYJIEN KAVEREITA NIIN SUURIN PARVIN, ETTÄ KALTAISENI AMATÖÖRI JÄÄ AINA ILMAN PALVELUA.
32788
21.12.2005 12:33:28
KIITOS PALAUTTEESTA! OLEN JO TOTTUNUTKIN YLIMIELISEEN KÄYTÖKSEEN SUOMALAISISSA SOITINLIIKKEISSÄ JOISSA POIKKEUKSETTA PARVEILEE MYYJIEN KAVEREITA NIIN SUURIN PARVIN, ETTÄ KALTAISENI AMATÖÖRI JÄÄ AINA ILMAN PALVELUA.

LAITA NYT JUMALAUTA SE CAPSLOCK POIS PÄÄLTÄ!!!

Mitä jos ne oli _oikeasti_ jotkut stereot tai joku kasettisoitin?
Ehei, Tiluman ei suinkaan tarkoita tiluttavaa miestä, vaan on lyhenne sanoista Tappelunhaluinen Iltatorimyyjä Lattajalkainen Uudistaja ja Monumentaalisen Aneeminen Nikotinisti
Antti1
21.12.2005 12:34:28
Mitä jos ne oli _oikeasti_ jotkut stereot tai joku kasettisoitin?

Todennäköisesti jompikumpi noista, tai kasettiraituri.
"Paskat soundit bändikäyttöön, hyvät soundit sängynlaitasoittoon." -Fortune
mikko k
21.12.2005 13:02:10

no ole hyvä palautteesta...siis jos johonkin vermeeseen työnnetään "c-kasetteja tai sen näköisiä" niin todennäkösesti kyseessä on jonkunsortin nauhuri eli esim ne stereot.
Auf Wiedersehen..sanoi Lapin polttaja
samsonov
21.12.2005 13:03:20

tervetuloa kerhoon
"It's not baaaad, It's getting smoooother now"
‹ edellinen sivu | seuraava sivu ›
1
Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (vaatii kirjautumisen)