Muusikoiden.net
19.04.2024
 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe:
1 2 3 4 5 620 21 22 23 24
paavi
17.10.2005 22:18:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toisaalta metaxan nostamana ketju on taas ainakin puoliksi ajankohtainen, niin ei kai sillä ole niin väliä.
 
Kukas täällä on Metaxaa nauttinut? Se kyllä saattaa kieltämättä nostaa kaikenlaista hämärää juttua....
 
...and left his cave, glowing and strong, like a morning sun coming out of gloomy mountains.
Järvihirviö
18.10.2005 01:41:39
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Son wannabe-mode. Tuntuu olevan yleinen ilmiö tällä sivustolla.
 
Ei tuo ole edes paha kun vertaa rumpupalstan wannabe-tilaan. Mitä wannabeita ne sitten ovat, on toinen juttu.
Mutta takaisin yöhön, kuten me kaikki!
 
kiss
19.10.2005 14:03:11
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yö=suomen bon jovi.
 
on se pienikin nyrkki vaikea kaivaa hampaiden välistä pois
Järvihirviö
19.10.2005 14:37:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jätä Bon Jovi pois tästä, hän ei ansaitse tällaista!
 
yellow
19.10.2005 20:40:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bon Jovi edes yrittää olla rock. Yö on jo lakannut yrittämästäkin.
 
Guitar Hero
19.10.2005 21:39:15
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ei saatana.. yö on tosiaan.. kuolematon
 
Net, kun on kuornevia, ovat välillisesti roipautettuja keesoja.
Antti1997
19.10.2005 22:14:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Bon Jovi edes yrittää olla rock. Yö on jo lakannut yrittämästäkin.
 
Vaikkei viimeiset levyt tosiaan mitään rockia olekaan, niin ainakin Aitoon Kirkastusjuhlilla Yö osoitti mun mielestä olevansa vielä rock ainakin livenä. Siellä tuli paljon vanhoja kappaleita ja hienoja kitarasooloja, tuplapedaaliakin käytettiin muutamaan biisiin. Mun mielestä rokkasi.
 
THV-Klubi #18
yellow
20.10.2005 10:31:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaikkei viimeiset levyt tosiaan mitään rockia olekaan, niin ainakin Aitoon Kirkastusjuhlilla Yö osoitti mun mielestä olevansa vielä rock ainakin livenä. Siellä tuli paljon vanhoja kappaleita ja hienoja kitarasooloja, tuplapedaaliakin käytettiin muutamaan biisiin. Mun mielestä rokkasi.
 
Toki keikoilla niiden on vedettävä ne pakolliset kuten Likaiset legendat, Kuorotyttö jne. näitä kun olisi setissä kunnolla niin olisi hyvä. Mutta kun on pakko tunkea setti melkein täyteen niitä iskelmäitkuvirsiä. Kaiholla muistelen keikkoja vuosilta 1985-1988 kun Petsku oli kitaroimassa. Oli todella rankkaa meininkiä kun tykittivät Lasisilmää yms.
 
Samoin vielä 90-luvun lopulla kun Raumalla olin keikkaa katsomassa, Petander ja Viitanen olivat kääntäneet niin sanotusti nupit kaakkoon ja kitarat murisivat kuin Metallicalla konsanaan. Mutta Ollihan sai tästä meiningistä sitten tarpeekseen ja Viitanenkin kyllästyi lopulta Petanderiin. Kun nämä kaksi poistuivat Yöstä, niin rock meni myös mukana. Kysyin joskus Ollilta että mites olisi jos keikoilla soitettaisi vielä edes pari raskasta vääntöä; vastaus oli, että ne ajat on ollutta ja mennyttä. Ei kiinnosta enää. Iskelmämeininki on Ollin sydäntä nyt lähinnä, ja tuntuu olevan nykyfanienkin, levymyyneistä päätellen. Toki hyvä, että vihdoin Olli saa taloudellisesti hyötyä bändistä, koska äijä on nähnyt ison vaivan yön eteen. Ei siinä minun kaltaiseni rankemman musan ystävän mutina hirveästi paina :)
 
Metaxa
20.10.2005 22:46:23 (muokattu 20.10.2005 22:54:19)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Daffy pysyy kaikki keikat pystyssä ja soittaa kunnialla ja komeasti viimeiseen asti! Samaa ei kyllä voinut sanoa hänen edeltäjästään kun useampikin keikka meni vituiksi jonkun kiukuttelun tai ryyppäämisen takia. Toki hyvässä vireessä ollessaan Petsku on Suomen ykkösrivistöä, mutta nykyisenä tiedonvälityksen kulta-aikana huonoista keikoista ja epäonnistumisista mennään kirjoittamaan bändien vieraskirjoihin puoli tuntia viimeisen biisin jälkeen ja sana leviää taudin lailla. Minkähän vuoksi luulette että Popeda lopetti kokonaan vieraskirjansa ja Yö on uhkaillut samalla toimenpiteellä ? Suomalaiset jaksavat kyllä innostua (ja kirjoitella mielipiteitään) kateuspäissään viinaan kaatuneista keikoista paljon enemmän kuin onnistuneista. Yhden bändin jäsenen totaalista mokaa ei voi korvata nykyään edes sata huippukeikkaa! Tämä tosin pätee vain Suomessa. Petanderin potkuihin oli kuulemma myös osasyy sillä että äijä vaansi skittakamat aina kybälle ja kukaan muu ei kuullut soitostaan/laulustaan yhtään mitään. Varmaan moni tietää että pitemmän päälle tuo alkaa aika lujasti korpeamaan?
 
HaloOfFlies
27.06.2009 16:31:16 (muokattu 27.06.2009 19:01:08)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Huom! Olet kirjoittamassa yli 1345 päivää vanhaan ketjuun!
 
Kävin ihan mielenkiinnosta tsekkaamassa bändin livekunnon eilen ja herranjumala että oli väsynyttä menoa. Edes vanhat klassikot eivät toimineet livenä ei sitten pätkääkään, ja niitä nimenomaan menin kuulemaan. Tai sitten Popedan jälkeen mikään ei tuntunut miltään, sillä muu yleisö tuntui olevan aivan pähkinöinä. Ei silti, lopetin bändin kuuntelun jo 6 vuotta sitten kun Rakkaus on lumivalkoinen ilmestyi ja koko yhtyeestä on jotenkin mennyt maku.
 
Tässä setti:
Vie mut minne vaan
Pettävällä jäällä
Tie sydämeeni
Laulu rakkaudelle
Tia-Maria
Pieni ihminen suuressa maailmassa
Deadline
nimetön biisi
Yötä vastaanottamaan
Ihmisen poika
Likaiset legendat
Hän tanssi kanssa enkeleiden
 
Encoret:
Loisto
Rakkaus on lumivalkoinen
 
"Kolme yötä jouluun on, laskin aivan itse eilen..." "Urpo laski väärin, joulu meni jo". S.M.A.K.-jäsen #5
peetu
30.06.2009 15:42:43
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse asiassa aika vähän tuossa Dannyn listassa edes vanhempia biisejä olikaan. Encore tuntuu ainakin kovin erikoselta. Kumpainenkin biisi ihan hienoja, mutta jotenkin tuntuu ettei ehkä toimi kuitenkaan kesäfestareilla. Silmiinpistävää setissä oli, että sieltä puuttui muutamien aikakausien biisejä kokonaan, mikä ei sinällään ole iso yllätys. Saa nähdä tuleeko tänä kesänä keikalle eksyttyä ollenkaan.
 
Atomic Cafe
01.07.2009 05:17:24 (muokattu 01.07.2009 05:20:20)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

danny:Kävin ihan mielenkiinnosta tsekkaamassa bändin livekunnon eilen ja herranjumala että oli väsynyttä menoa. Edes vanhat klassikot eivät toimineet livenä ei sitten pätkääkään, ja niitä nimenomaan menin kuulemaan. Tai sitten Popedan jälkeen mikään ei tuntunut miltään, sillä muu yleisö tuntui olevan aivan pähkinöinä. Ei silti, lopetin bändin kuuntelun jo 6 vuotta sitten kun Rakkaus on lumivalkoinen ilmestyi ja koko yhtyeestä on jotenkin mennyt maku.
 
Popeda oli uransa pahimmassa aallonpohjassa vielä toissa kesänä mutta kulkee taas kun unelma. Se on ikuista nousua ja laskua keikkailijan arki.
En ole kovin tarkkaan asiaa seurannut mutta oletan että Yö on keikkaillut suunnilleen tauotta lumivalkoisen hitin jälkeen.
Olli Lindholm on todellinen työn sankari joten pakkohan sitä on arvostaa vaikka yhtyeen musiikki ei muutamaa poikkeusta lukuunottamatta erityisemmin kolise.
 
Diagnoosi: Bändi telakalle ja baanalle vasta sitten kun motivaatiota riittää ja akut on ladattu, miehistönvaihdoskin piristää aina.
 
Antzy
02.07.2009 00:37:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Antti1987: Tästä oon samaa mieltä. Ja eikös ton Valon teossa ollut muutenkin vähän häslinkiä, joku systeemi kyrvähti ja koko levy kasattiin jossain viikossa...? Ehtikös Petander muuten jo tuolle Myrskyn jälkeen -levylle tehdä omia sävellyksiä vai tuliko vasta siinä levyn ilmestymisen aikaan bändiin? Jäänyt vähän hämäräksi mulle tämä. Lanka Palaa -levyltä löytyvä Tia-Maria on kyllä yks parhaita Petanderin sävellyksiä.
 
Myrskyn jälkeen ja Äänet-levyjen biisit ovat käytännössä lähes kaikki Markku Petanderin sävellyksiä (miehen ensimmäiseltä Yö-visiitiltä 1985-87). Bändissä oli vain tuohon aikaan käytössä täysin järjetön tapa merkitä sävellykset koko bändin nimiin tekijätiedoilla "Yö". Kuitenkin samaisten levyjen sanoitukset on taas merkitty pääosin Olli Lindholmin nimiin eli täysin eri käytännön mukaisesti.
 
Ihmettelen tuota kollektiiviratkaisua (ilmeisesti se oli sitä 80-luvun jonkinlaista kaveri- ja reilumeininkihenkeä), ja tiedän, että esimerkiksi Petander ei ole asiasta nykyisin kovin hyvillään. No kukapa olisi, onhan se selvä, että tuollainen tapa tekijätietojen merkitsemisestä antaa ensinnäkin täysin virheellisen ja epäoikeudenmukaisen kuvan siitä, kuka on tehnyt suurimman työn kappaleiden eteen. Toisaalta kyse on aina myös taloudellisesta puolesta sen kohdalla, kuka on tehnyt mitäkin. Kyllähän samankaltaisista asioista on riidelty musiikkimaailmassa lukuisisa eri yhteyksissä.
 
Petanderin kädenjälki säveltäjänä näkyy erittäin vahvahti myös toisella Yö-visiitillä 1996-2000 ja tuolloin mies sentään sai tekemänsä biisit myös yksin omiin nimiinsä sävellysten osalta. Jotain oli siis vuosien varrella opittu. Kyllähän se näin varmasti on, että 90-luvun jälkipuolella orkesterin levyt olisivat todennäköisesti jääneet ainakin osin tekemättä ilman kyseisen herran panosta. Markun paluu Yön riveihin nimittäin liittyi pitkälti juuri siihen tosiseikkaan, että bändillä oli tuolloin yllättävän menestyksekkään Parhaat-hittikokoelman jälkimainingeissa huutava pula uusista biiseistä. No Olli Lindholm onkin tunnetusti ollut koko uransa ajan erittäin riippuvainen muiden biisintekolahjakkuudesta ja avusta. Eli ei siis niin paljon pahaa, ettei jotain hyvääkin.
 
rideon
21.01.2012 08:22:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kiitos tämän m-netin käsittämättömän paskan haun,en nyt sattunu löytämään viimeisintä yö-topikkia jota joku innokas fani kuitenkin ylläpitää ni päätin sitten kirjoittaa tähän,poistakaa jos tuntuu siltä mutta;näinpä yö:n tuossa hiljattain keikalla tai eihän ne mitään keikkoja ole vaan KONSERTTEJA.Ei nyt millään pahalla kenellekään mutta yhtä pateettista paskaa kuin ennenkin ja kaiken kruunaa sen bändin basistin ilme.Mutta onhan ne hilpeitä ralleja ja hyviä biisejä tehneet ja olin paikalla kun 94 live levy täältä tulee yö-nauhoitettiin ja silloin se oli oikeasti aika peijakkaan kova bändi ja etenkin basisti Jesu Hämäläisen olemus ja soundi kolahtivat samoin kuin se miten mukava heppu se oli.
 
Pedroz
24.02.2012 16:51:45
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä oli viimeisin Yö-ketju, jonka löysin.
 
Voi lapsiparkoja: http://www.hs.fi/kulttuuri/Olli+Lin … ekee+tuutulaululevyn/a1305556388373
 
"Vapaa on vasta kun päivissä sekoaa" -Tommi Liimatta
Atomic Cafe
24.02.2012 17:58:59 (muokattu 27.02.2012 16:55:45)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tekstit löytyivät Vexi Salmen pöytälaatikosta joulusiivouksen yhteydessä vuonna 2010. Kuoressa luki "tuutulaulut".
 
flowerpower
27.02.2012 16:20:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Aika falskin kuuloista laulantaa...en tykkää Yöstä!
 
Atomic Cafe
27.02.2012 16:55:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hyvää humppaa.
 
Dinorocker
27.02.2012 18:58:37 (muokattu 27.02.2012 19:10:33)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yöhön erittäin vähän liittyen, Markku Petander mukana tässä:
 
GTR-kiertue
www.gtrtour.com
GTR tour ´12 on ainutlaatuinen monen erityyppisen, toisiaan täydentävän karismaattisen karriäärikitaristin festivaali maaliskuussa. Jartse Tuominen, Ben Granfelt, Erja Lyytinen, Marzi Nyman, Markku Petander, Heikki Silvennoinen, Jari Yliaho. Tule tsekkaan!!
 
Helvetin hienoa ja Petander on hieno mies! Kitara soi!
 
http://soundcloud.com/markkupetander/white-strat-test
 
Turbo!!!
HaloOfFlies
16.08.2014 18:27:01 (muokattu 16.08.2014 19:08:18)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Yö lähdössä kiertueelle Varietee-albumin tiimoilta, ja Jussi Hakulinen haluaa mukaan.
 
http://www.iltasanomat.fi/musiikki/art-1288726111312.html
 
Nykyinen iskelmä-Yö ei kiinnosta pätkääkään mutta voisin kyllä maksaa Varietee-levyn kuulemisesta kokonaisuudessaan ja vielä mahdollisesti Hakulisen kanssa.. Ehkä voisi Ylivieskaan mennä katsomaan lokakuun alussa.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5 620 21 22 23 24

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «