Muusikoiden.net
28.03.2023
 

Elektroniikka ja soitinrakennus »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Behringerin takuu?
1
zedder
15.01.2023 14:23:18 (muokattu 16.01.2023 15:40:10)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisi tarve hankkia useammalla (ainakin neljällä) XLR-sisäänmenolla ja EQ-säädettävillä kanavilla varustettu pikkumikseri. Behringerejä olen "harrastanut" tähänkin asti, ja ajattelin jatkaa samalla linjalla huolimatta siitä, että jo aika monta vuotta käytössäni olleesa QX1002USB:ssäni on jotain hurinahäikkää tietyissä tilanteissa jotka eivät käytössäni onneksi juurikaan haittaa.. Tuota vanhempi kompuraton "sotaratsu" eli X1002 pelittää yhä ongelmitta.
 
Koska kokemuksen perusteella tosiaankin halpojen kiinalaisten elektroniikkahärpäkkeiden kanssa saattaa brändistä riippumatta kuitenkin tulla ongelmia, niin onko Thomann 3 vuoden takuunsa kanssa ainoa järkevä ostopaikka? Behringerin sivuilta saa semmoisen käsityksen, että rekisteröimälllä kapineen olisi mahdollista saada 3v takuu muualtakin ostettuna. Onko näin?
 
Jos tuo Behringerin tarjoama takuu on tosiaan 3 vuoden pituinen, niin sitten ehkä uskaltaisi ostaa vaikka Verkkokaupastakin. Asian selvittäminen on kyllä hiukan hankalaa, koska behringer.com -sivun linkit johtavat community.musictribe.com -osoitteisiin, jotka eivät aukene sitten millään...
 
EDIT: Huomasivat itekin että jossakin on jotain häikkää: "Well be back soon.We apologize for the inconvenience. Our site is currently under maintenance and will be back shortly.Thank you for your patience."
 
Trubamolli.
rintapek
24.01.2023 12:08:28
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

zedder:
Jos tuo Behringerin tarjoama takuu on tosiaan 3 vuoden pituinen, niin sitten ehkä uskaltaisi ostaa

 
Takuu ei oikein oo elektroniikkaa eikä soitinrakennusta joten koska kyseessä on mikseri niin ehkäpä studiopalsta olis oikeempi osoite?
Jos Behku sanoo, et rekisteröimällä tuotteen siihen saa lisätakuuntakuun, niin lähdetään siitä, et näin on.
 
Mut sit on hyvä muistaa, et ollakseen takuu sen on oltava selkeesti enemmän kuin normaali virhevastuu.
 
https://www.kkv.fi/kuluttaja-asiat/ … uiden-virheet/takuu-ja-virhevastuu/
 
Ja se kolme vuotta on oikeesti vähän. Sanoo hän jolla ei o käytössä ensimmäistäkään musavehjettä jolla olis ikää alle kymmenen vuotta. Eiku onpas bassocombo ja yhden Shure55:n iästä en oo varma.
 
Onneksi maailmassa on paljon hyviä ja helppoja biisejä. Ei tarvitse soittaa huonoja eikä vaikeita.
nightbird
24.01.2023 13:06:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ei saa sekoittaa virhevastuuta ja normaalia takuunalaisuutta, kaikki viat eivät millään mene virhevastuun piikkiin vaikka näin jossain päin uskotaan.
Virhevastuussa tuotteessa pitää oikeasti olla "virhe" jonka takia sen oletettua normaalisti odotettavaa käyttöikää ei saavuteta,.
Normi takuu kyllä yleensä riittää korvaamaan tavalliset takuuaikana tapahtuneet komponenttivauriot ilman tuota "virhevastuu" lausumaakin.
Pitkät elinajan odotukset ovat arkipäivää lähinnä kuluttajien kodinkoneissa joissa usein tuohon vedotaan, Jossain pikkumikserissä ei kukaan voi määritellä sille odotettua kestoikää, mielestäni.
Noiden kuluminen ja kestäminen riippuu niin suuresti käyttötavasta, olen monta kertaa törmännyt keikalla rähjääntyneeseen mikseriin joka näyttää kiertäneen maailmaa sata vuotta mutta onkin "just hankittu vuosi sitten".
Jos joku hankkii pikkumikserin satasella ja lähtee keikkailemaan ammattimaisesti ei voi olettaakaan sen kestävän ikuisesti ja vedota virhevastuuseen.Tietysti "kuluttajapuolella" voi odottaakin kun se makaa olkkarin kirjahyllyssä mutta rundaaminen muuttaa heti tilannetta ( myös kuluttaja-asiamiehen kynnykseen antaa lausuntoa, ammattikäyttö taitaa sulkea tuon luukun)
SIKSI tuo vapaaehtoinen 3 vuoden takuu on plussaa ilman muuta, tosin moni suomalainen maahantuoja on joutunut antamaan tuotteille tehdastakuisiin verrattuna ylipitkiä takuuaikoja koska Thoman tekee niin, eli ottamaan siis omaan takkiin kilpailun takia.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti