Muusikoiden.net
15.05.2021
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sooloskaba 508 äänestys
1
WanhaWetäjä
06.03.2021 22:02:49
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vähän vetoja joten su 7.3 klo 22.00 asti riittänee äänestykseen.
-----------------------------------------------------------------------
ÄÄNESTYS:
- kuka tahansa voi äänestää kerran per/kisa, mutta SKABAN ULKOPUOLISTEN ON KOMMENTOITAVA antamansa pisteet (vaatii kirjautumisen)
- äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
 
Pisteet voi jakaa niin kuin kukin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa maksimissaan 3 pistettä.
- äänestys on voimassa noin 3 päivää
- itseään ei saa äänestää
- osallistuminen skabaan ei velvoita äänestämään, mutta mikäli osallistuja ei äänestä, hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa
 
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
 
Jos sama kilpailija voittaa kaksi kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
 
Seuraava kilpailu olisi suotavaa aloittaa noin viikon kuluessa edellisestä skabasta, ettei kilpailijat / raati hermostu.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Osallistujat :
 
1. tjj2000: https://www.dropbox.com/s/kedz10vqplzzvz3/tjj2000soolo508.mp3?dl=0
2. Vesa423: https://maihinnousu.net/s/30658
3. Safaweb: https://youtu.be/QqzLX7U2KKY
4. rautapieru: https://maihinnousu.net/s/30659
5. WW : http://www.mikseri.net/artists/wanh … wetaja/sooloskaba-508-soolo/605345/
 
Ollaan hiljaa saadaan kalaa...ei sovi mulle eli perseitä ei nuolla!
Safaweb
07.03.2021 07:33:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

+ tjj2000: Saundi oli tukossa efekteistä, joten emme päässeet kuulemaan tatsiasi. Soolon alkupuoliskolla oli selkeä rakenne erilaisine vaiheineen, vaikkakaan sävelet eivät olleet ehkä parhaat mahdolliset?
 
1p rautapieru: Alku toimi hienosti, mutta sitten homma kääntyi turhan nopeasti Satrianiksi :) Juoksutuksia tuli liian monta ja aivan sattumanvaraisissa paikoissa, mikä sai soolon välillä tuntumaan asteikkotreeniltä ja söi soolon tarinallisuutta. Harkitummissa, hitaammissa kohdissa toit esille tyylikästä vibratoa ja maukkaita venytyksiä. Saundi toimii.
 
2p WanhaWetäjä: Yllättävän paljon säröä ja kaikua näin herkkään taustaan. Paljon hienoja melodioita ja hyviä fraseerauksia, mutta tarina ei tuntunut niin eheältä kuin Vesalla.
 
3p Vesa423: Maukasta, taustaan sopivaa soittoa. Tunnelmallista, herkkää ja kiireetöntä. Tyylikkäitä venytyksiä. Kaipaisin vielä enemmän vibratoa mausteeksi. Paras saundi tähän taustaan.
 
rautapieru
07.03.2021 08:21:23
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tjj2000: Soundi tottavie aika kokeileva. Odottava tunnelma, milloin lähtee? Vähän jopa orientaali.
Vesa423: Valittava tunnelma, sä jätit mut ja nyt mä voin surkeasti. Jotkut kohdat suorastaan mahtavia.
Safaweb: Visuaalisesti hieno video, ilmettä sopivasti, ja mikä lippis! No niin.. Tarina hieno ja pysyi kasassa. Tällaisia katsoo mielellään.
WanhaWetäjä: Minä taasen tykkäsin tuosta reverbistä, se ei muhjuunnuttanut soittoa ollenkaan vaan pyöri taustalla. Siirappia. Ehkä juu vähän tarina hatara mutta niin taustakin, en tiedä?
 
2p Safa
2p WW
1p Vesa
1p tjj
 
Monkey see, monkey do.
tjj2000
07.03.2021 08:34:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vesa423: lopun terävyys miellytti 1 p
Safaweb: hallintaa ja tunnelmaa 2 p
rautapieru: varsin eteeristä 1 p
WanhaWetäjä: sopivasti kaikuisaa 2 p
 
All I hear is Hellhounds...
Vesa423
07.03.2021 10:26:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1p tjj2000: 80-luvun scifielokuvasoundi, joka parhaimmilla pitkillä äänillä soitetuissa melodia-aiheissa.
2p Safaweb: Rauhaa ja tyyliä. Hyviä fraaseja ja tarpeeksi ilmaa väleissä, että tehot tulee esiin.
1p rautapieru: Alku lähtee rauhallisesti taustan hengessä. Hyvä soundi. Loppupuolellakin makeita juttuja, etenkin ylärekisteristä vedetyt melodiapitoisemmat kohdat. Tiluosiot vähän hajanaisen/irrallisen oloisia.
2p WW: Hyviä pitkiä melodialinjoja. Reipas kaiku toimii minusta ihan kivasti tällaisissa rauhallissa fraaseissa. Tuo sellaista ilmavuutta, jotkut 80-luvun kallionkielekesoolot tulee mieleen soundista.
 
WanhaWetäjä
07.03.2021 14:44:46
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

tjj2000 - Synamaista progea, soundi toimii yllättävän hyvin tähän taustaan, joku ihme Weather Report takautuma ja 70-luku tulee mieleen vaikkakin jotkut sävelkulut eivät täysin vastaa taustan harmonian henkeä, toki eivät ole sinällään vääriä ääniä.
Hieman hankala sanoin selittää tätä, lienee siis enempi kuulijan korvassa miten asian kokee, "Sweet home Alabama" kitarasoolossa on vähän vastaava tilanne eli soitetaan tavallaan eri laatikosta vaikka äänet sopivatkin harmoniaan, tämäkin kuulijasta kiinni.
 
Vesa423 - Hyvin jaksoteltua soittoa, hyviä bendeja, melodiakulut taustan mukaisia, ehkä jotenkin soivampi/laulavampi soundi voisi olla paree mutta hyvin tämäkin toimii, soundit ovat tietty aina makuasioita ja mielikuva siitä mikä mihinkin sopii tai miten tausta inspiroi soundin valinnassa, se on kaikilla omansa, hyvä niin.
 
Safaweb - No nyt on makkarikitarointia livena sanan varsinaisessa merkityksessä koska ilmiselvästi soitto on suoritettu makuuhuoneessa...toimivaa soittoa ja soundia ja varmaan melko spontaanisti lähestyen joten kokonaisuus ei ole aivan ehyt, hyvä ja kiinnostava liveveto kuitenkin.
 
rautapieru - Mun korvaan tässä vedossa ollaan lähimpänä taustan henkistä melodiankuljetusta, myöskin paljon hyviä lickeja, rytmiikan paikoin melko vapaa toteutus ja pyrähdyksenomaiset juoksutukset tuovat tiettyä hajanaisuutta mutta kokonaisuus menee kuitenkin reilusti plussan puolelle, toimiva soundi myös.
 
rautapieru 2p
Safaweb 2p plussat videosta ++
Vesa423 1p
tjj2000 1p
 
Ollaan hiljaa saadaan kalaa...ei sovi mulle eli perseitä ei nuolla!
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti