Muusikoiden.net
20.04.2021
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Yhteistyö Pro Toolsissa etänä
1
mmmkkkkuuu
14.12.2020 20:55:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei,
 
Oletteko tehneet yhteistyötä ä Pro Toolsilla etänä. Millaisia kokemuksia teillä? Huomasin, että maksullsiessa PT:ssä on giga tilaa pilvessä, eli pitäisi varmaan HD versio Pro Toolsista, että homma pelittäisi kunnolla. Kuinkahan paljon silloin voi olla biisejä pilvessä? Teen nimittäin levyä ja olisi hyvä työstää kappaleita simultaanisti. Ja sitten pitäisi varmaan saada muusikot lataamaan ilmainen PT First.
 
Mutta siis, onko kokemuksia etäyhteistyöstä?
 
t.
artistiHelsingistä
 
basisti1971
15.12.2020 07:42:50
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moi.
 
Tervetuloa mnettiin.
 

 
mmmkkkkuuu: Oletteko tehneet yhteistyötä ä Pro Toolsilla etänä. Millaisia kokemuksia teillä? Huomasin, että maksullsiessa PT:ssä on giga tilaa pilvessä, eli pitäisi varmaan HD versio Pro Toolsista, että homma pelittäisi kunnolla. Kuinkahan paljon silloin voi olla biisejä pilvessä? Teen nimittäin levyä ja olisi hyvä työstää kappaleita simultaanisti. Ja sitten pitäisi varmaan saada muusikot lataamaan ilmainen PT First.
 
Mutta siis, onko kokemuksia etäyhteistyöstä?

 
Audioetäyhteistyöstä ei ole etenkään pilvipalvelimien kautta kokemusta, mutta veikkaan että saat paremmin vastauksia "Studiotyöskentely" alafoorumilla.
 
Tuplapostaukset ja floodaaminen ovat hanurista, joten nyt kun moderoinnissa on tapahtunut aimoharppaus, pyytäisin modeja siirtämään keskustelun sopivammalle alafoorumille.
 
T:Samuli
 
kid ego
15.12.2020 13:39:55
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

basisti1971: Tuplapostaukset ja floodaaminen ovat hanurista, joten nyt kun moderoinnissa on tapahtunut aimoharppaus, pyytäisin modeja siirtämään keskustelun sopivammalle alafoorumille.
 
T:Samuli

 
Tehty. Kiitos sekä varoitusnapin painamisesta että ongelman kuvauksesta.

-— Moderaattori —-

 
"Ehkä se on ihan hyvä ettet juo sitä viinaa. Ihan kaikki lähtee aina lapasesta." - Karvamammutti
Arkka
20.12.2020 14:38:38 (muokattu 20.12.2020 14:42:39)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

mmmkkkkuuu: Huomasin, että maksullsiessa PT:ssä on giga tilaa pilvessä, eli pitäisi varmaan HD versio Pro Toolsista, että homma pelittäisi kunnolla. Kuinkahan paljon silloin voi olla biisejä pilvessä?
 
Ei kokemusta, mutta eiköhän tuo riipu ihan siitä, paljonko projekti sisältää audioraitoja. Ilmeisesti tuo Avidin pilvipalvelu käyttää jotain häviötöntä pakkausta, jolloinka tohon gigaankin voi saada ehkä useemmankin audioraitoja sisältävän biisin (paino sanalla ehkä, koska edelleen riippuu projektista), mutta kyllä se surkeen pieneltä tilalta kuulostaa. Pro Tools First -versiossa se on myös rajattu kolmeen projektiin, muissa versioissa projektimäärä on rajaamaton.
 
Kaikissa versioissa: Pro Tools First, Pro Tools ja Pro Tools Ultimate, näyttäis olevan oletuksena giga. 100 Gt näyttäis saavan $4.99/kk lisähintaan.
 
https://www.avid.com/pro-tools/comparison
https://www.avid.com/pro-tools/cloud-collaboration
 
Jos kokeilet, niin kerro sit meillekin oliko toimiva systeemi.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti