Muusikoiden.net
24.04.2024
 

Konsertit, keikat, tapahtumat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: PH/Mr. Peter Hayden 13.9 G Livelab HKI 14.9. Rytmikorjaamo SJK
1
reos
10.09.2019 10:12:56
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Fri. 13.9. G Livelab, Helsinki *FREE ENTRY*
+ Multishiva
event: https://www.facebook.com/events/376587889683874/
 
Sat. 14.9. Rytmikorjaamo,Seinäjoki
+ K-X-P, Aavikko
event: https://www.facebook.com/events/995840973954628/
 
Edellisen albuminsa yhteydessä nimeämisensä PH-tunnukseensa vaihtanut, aiemmin Mr. Peter Hayden -nimellä toiminut, yhtye julkaisee syksyllä 2019 Svart Recordsin kautta viidennen täyspitkän albuminsa. Vuosien saatossa eri julkaisujen yhteydessä musiikkiaan on kuvailtu kaikeksi kosmisesta doomista post-rockin kautta aina tantriseen avaruusrockiin asti. Kehitys on jatkunut eikä yhtye petä tälläkään kertaa vaan on jälleen kaivanut itsestään esiin seuraavan tason.
 
Tulevalla viidennellä täyspitkällään yhtye tunkeutuu tapojensa mukaan yhä uudemmille alueille, ilmaisu ja instrumentaatio elää sen mukaisesti. PH on luonut nahkansa jälleen sekä livenä että levyllä, kokoonpano on kehittynyt, kuten jokaisen albumin yhteydessä aiemminkin, ilmaisu on koventunut ja viilentynyt. Vaikka kaikki aiemmat genre-lokeroinnit ovat yhtä relevantteja kuin aiemminkin, voidaan pitkään yhtyettä seurannut määritelmä Post-Everything kirjoittaa nyt isolla.
 
Vuodesta 2000 asti toiminut yhtye on julkaissut neljä kansainvälistä huomiota saavuttanutta levyä ja esiintynyt Euroopan kiertueiden ohella mm. Roadburn Festivaaleilla kahdesti, Flowssa, Tuska Open Airissa ja Roskilde Festivaaleilla.
 
Svart Records julkaisee PH:n uuden levyn Osiris Hayden 1.11.2019. Sitä ennen yhtye esiintyy 13.9. Helsingin Glivelabissa ja päivää myöhemmin 14.9. vuorossa on Seinäjoen Rytmikorjaamo. Levyjulkaisukiertueen keikkoja ilmoitetaan lähiviikkojen aikana. Ensimmäinen ääninäyte marraskuussa ilmestyvältä levyltä on kuunneltavissa nyt Svartin YouTube-kanavalla osoitteessa https://youtu.be/xtb9nAXMLSo
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «