Muusikoiden.net
20.11.2018
 

Tietokoneet ja musiikkiohjelmat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Ignite ongelma
1
pepev
10.09.2018 18:21:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Moro !
 
Ignite musiikkiohjelmassani laulu/puhe ym. tulee muutaman millisekunnin viiveellä ?
 
miten saan sen korjattua ?
 
Pikaista vastausta odotellen ! PePe Vlasov
 
Kalmo
10.09.2018 19:13:49 (muokattu 10.09.2018 19:15:17)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En tunne lainkaan ko. ohjelmaa, mutta noin keskimäärinhän lähdetään näistä:
Mikä äänikortti?
Mikä näytteenottotaajuus/bittisyvyys?
Mitkä ajurit äänikortissa (ASIO on suositeltavin, ASIO4ALL ei ole ASIO, mutta pelaa joskus ok emojen äänipiireillä)?
Mitkä puskuri/latenssiasetukset?
Riittävätkö koneen tehot?
Käytätkö raskaita VST:tä?
 
Et tarjoa lainkaan niitä perustietoja, joita kysymykseesi vastaamiseen tarvittaisiin.
 
Muutaman millisekunnin viive on väistämätön. 10 millisekuntia on sama, kuin seisoisit kolmen metrin päässä styrkkarista. Hyvillä systeemeillä päästään 2-5 millisekunnin latenssiin.
 
Asus P5B, E6600 Core 2, E-MU 1820, 2 G RAM, GF 7300, XP, SONAR 8.5 Keski-ikäisellä amatöörillä on se etu, että edessä olevia turhautumisen vuosia on vähemmän.
lmu2002
11.09.2018 13:18:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Muutaman millisekunnin viiveellä mistä?
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti