Muusikoiden.net
22.04.2019
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mediajättien radiosoittopolitiikka
1
Bullitt
19.11.2017 14:23:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

En keksinyt äkkiseltään minkä ketjun alle tämän laittaisi, niin päätin perustaa oman. Eli itse asia pähkinänkuoressa: räppäri Mikael Gabriel, joka on ollut mukana mm. Nelosen hittiformaatti Vain elämässä joutui melko totaaliseen boikottiin Nelonen median radiokanavilla siksi, kun osallistuu tuomarina Maikkarin X Factoriin. Melkoisen "kypsää" toimintaa Neloselta ja osoittaa taas osaltaan sen, että musiikki tuntuu olevan näille ihan joutava sivuseikka rahan tahkoamiseen verrattuna.
 
On toki ollut varmaan suunnilleen aina käytäntönä se, että ns. omia suositaan radiokanavilla, mutta tämä on minusta jo aika räikeä esimerkki tästä toiminnasta. Mutta kuinka rajua tuo suosiminen mahtaa todellisuudessa nykypäivänä olla ja onko tässä millaisia eroja eri toimijoilla? Itselle on muodostunut ainakin mielikuva siitä, että Yle olisi epäkaupallisena toimijana muita suvaitsevaisempi tässä suhteessa, ja ovatpa soittaneet kanavillaan myös Vain elämää -biisejä. Vaikea kuvitella, että Nelosen mikään radiokanava soittaisi koskaan mitään Ylen tuottamia kappaleita.
 
Millaisia ajatuksia aihe herättää? Areena (no pun intended) on vapaa keskustelulle.
 
Tuossa vielä linkki, josta tuo Mikael Gabrielin soittoboikotti käy hyvin ilmi: www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/201711182200542982_vd.shtml
 
"Yhdistelmä nyt voitolla kakka" - haitaripartio
Jormaz
19.11.2017 14:57:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mikael Gabrielinkin uraa on varmaan kaikenlaiset runkkuringit ja ulkomusiikilliset tekijät edistäneet niin onko se nyt kohtuutonta jos ei välillä pääsekään poimimaan rusinoita pullasta?
 
No tiedäthän.. Tarkoitettu.. tiedäthän..
Presidentti
19.11.2017 16:42:08
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jormaz: Mikael Gabrielinkin uraa on varmaan kaikenlaiset runkkuringit ja ulkomusiikilliset tekijät edistäneet niin onko se nyt kohtuutonta jos ei välillä pääsekään poimimaan rusinoita pullasta?
 
Näinpä. Koskaan ei kannata kääntää selkää niille ihmisille, jotka ovat oikeasti auttaneet eteenpäin.
 
"Vielä kun riisuu itsensä alastomaksi, mutta jättää tennissukat jalkaan ja laittaa aurinkolasit päähän niin tuntuu kuin katselisi suomipornoa" -DM-
Sergei Fallinen
19.11.2017 16:56:45
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisihan se omistaja-arvon vessanpöntöstä vetämistä jos kaverin artisteja mainostettaisiin. Kuka tässä niin kuin menettää ja mitä? Yle nyt tekee ihan mitä huvittaa kun rahaa on siellä puolella äärettömästi enemmän kuin älyä.
 
Kavereista pidetään huolta ja muut saa kävellä järveen. Aika keskinkertaista räveltäjää sitä rokkipuolellakin kaikkina aikoina on tähteyteen noussut ihan vain siksi että on sattunut piikittämään gannabista gunnareitten kanssa tms.
 
evo
20.11.2017 18:12:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: Olisihan se omistaja-arvon vessanpöntöstä vetämistä jos kaverin artisteja mainostettaisiin. Kuka tässä niin kuin menettää ja mitä?
 
Mikael Gabriel on nuorten naisten keskuudessa hyvin suosittu, ja media-alan konserneille nuoret naiset ovat tärkein asiakasryhmä.
 
"Liikaa Sussa Kii"- kappaleella on Spotifyssä hieman yli 8 miljoonaa kuuntelukertaa.
 
Aika typerää Sanoman kannalta, jos näin pienen asian takia menetetään tärkeitä asiakkaita kilpailijalle. Lisäksi Sanoma huomaamattaan antaa kilpailijan ohjelmalle ilmaista julkisuutta tässä.
 
Impulsiivisuus ei oikein kuuluisi näin ison konsernin toimintaan.
 
Knowledge is power.
StJerky
21.11.2017 09:04:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: Yle nyt tekee ihan mitä huvittaa kun rahaa on siellä puolella äärettömästi enemmän kuin älyä.
 
Kaupallisilla kanavillahan sitä älykästä ohjelmaa onkin.
 
Sax-pappa
21.11.2017 10:01:16 (muokattu 21.11.2017 10:02:57)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

StJerky: Kaupallisilla kanavillahan sitä älykästä ohjelmaa onkin.
 
Plussan arvoinen lausahdus.
 
Sergei Fallinen
21.11.2017 11:00:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

StJerky: Kaupallisilla kanavillahan sitä älykästä ohjelmaa onkin.
 
Ylestä on ehkä jauhettu muissa yhteyksissä tarpeeksi ja tullaan jauhamaan, mutta tässä ilmeisesti ei ollut ohjelman älykkyydestä kyse vaan siitä, onko kukaan minkäänlaisessa vastuussa tekemisistään yhtään kenellekään kun kilpaillaan verorahoilla epäsymmetrisesti kaupallisten toimijoiden kanssa.
 
Sax-pappa
21.11.2017 11:28:51
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Sergei Fallinen: Ylestä on ehkä jauhettu muissa yhteyksissä tarpeeksi ja tullaan jauhamaan, mutta tässä ilmeisesti ei ollut ohjelman älykkyydestä kyse vaan siitä, onko kukaan minkäänlaisessa vastuussa tekemisistään yhtään kenellekään kun kilpaillaan verorahoilla epäsymmetrisesti kaupallisten toimijoiden kanssa.
 
Yleisradiossa ylin vastuu on eduskunnan valitsemalla hallintoneuvostolla. Kaupallisten toimijoiden vastuusta en tiedä.
 
HaloOfFlies
21.11.2017 12:15:14
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nythän nuo olivat jo tehneet sovinnon. Mun mielestäni nyky-Suomessa olisi taas tilausta Radiomafian kaltaiselle riippumattomalle kanavalle, jossa voisi kuulla ihan mitä tahansa musiikkia, Osoittaa vaan miten ison virheen Yle teki 14 vuotta sitten lopettaessaan Mafian. Ei ole toista samanlaista sen jälkeen tullut eikä tule.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
aivokuolio
21.11.2017 15:38:29
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HaloOfFlies: Mun mielestäni nyky-Suomessa olisi taas tilausta Radiomafian kaltaiselle riippumattomalle kanavalle, jossa voisi kuulla ihan mitä tahansa musiikkia
 
Eikös internet aja aikalailla saman asian? Jos ei ite jaksa etsiä niin kai jotkut Radio Helsinki ja Basso soittaa aika hyvää kamaa.
 
jannu
21.11.2017 16:50:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oli kyllä alusta asti semmoinen huuhaa-sirkuksen tuoksu koko jupakassa, että voi etän että.
 
"You can't really be jealous of something you can't fathom." -Nigel Tufnel
Saatanan kojootti
Nori Eka
22.11.2017 23:06:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HaloOfFlies: Nythän nuo olivat jo tehneet sovinnon. Mun mielestäni nyky-Suomessa olisi taas tilausta Radiomafian kaltaiselle riippumattomalle kanavalle, jossa voisi kuulla ihan mitä tahansa musiikkia
 
Yle Puhe on hyvä!
 
öl m
23.11.2017 09:36:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nori Eka: Yle Puhe on hyvä!
 
Paitsi sille Aktin scooped mids -ääniselle jätkälle voisi sanoa, että opettelee puhumaan kuuluvasti, parempia juttuja ja ennen kaikkea olemaan hiljaa, kun muut puhuvat. Saatana.
 
"Voidaan varmaankin olla yhtä mieltä siitä, että te tarvitsette tällaisen laitteen."
lurkki
23.11.2017 11:23:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HaloOfFlies: Nythän nuo olivat jo tehneet sovinnon. Mun mielestäni nyky-Suomessa olisi taas tilausta Radiomafian kaltaiselle riippumattomalle kanavalle, jossa voisi kuulla ihan mitä tahansa musiikkia, Osoittaa vaan miten ison virheen Yle teki 14 vuotta sitten lopettaessaan Mafian. Ei ole toista samanlaista sen jälkeen tullut eikä tule.
 
YleQ oli, ehkä. Melkein.
 
Ymmärrän, että haluat osallistua keskusteluun, mutta täällä tuo keskustelu on viety paljon pidemmälle ja ymmärrys on paljon korkeammalla tasolla kuin sinulla. Joten - älä tule puhumaan asioista joista et tiedä mitään, vaan ota selvää.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti