Aihe: Suhtautuminen epäonnistumiseen
1 2
Kefiiri
06.05.2017 21:07:01
peltsi451: Halusin lähinnä sitä pointtia korostaa että jos ei sittenkään lähde ja iskee masennus.
Kannattaa niitä kouluja käydä. Vanhuuden turva :-)

 
Plan B on toki realismia, mutta eihän realismilla rockbisneksessä päästä alkua pidemmälle. En itsekään ole Amerikan listaykkönen.
En ole musiikin asiantuntija.
LaMotta
06.05.2017 21:21:36 (muokattu 06.05.2017 21:27:42)
 
 
Tuossa kun 90-luvulla aloittelin suunnittelijan uraa niin eräs vanhempi suunnittelija sanoi, että virhe kun sattuu niin se vähän aikaa niska punoittaa ja siitä se sitten homma suttaantuu, mitä se ikinä tarkoittaakaan.
 
Lisäsi vielä, että nämä 'meidän' työstämät kohteet on vaan rautoja, ja että se olisi vähän eri homma jos olisi leikattu potilaalta väärä käsi ja pitäisi sitten virhettä selitellä tai jotain.
 
Niin että on epäonnistumisia ja 'epäonnistumisia'.
 
Voimia vai mitä ne nyt oli kaikille tai jotain.
 
E: Antakaa 2++ plussaa hey kamoon.
(Lausutaan elämään kyllästyneellä äänellä): "Jos ei kiinnosta niin ei tiällä mikkää pakko oo olla. Työ tiijättä missä on ovet."
peltsi451
06.05.2017 21:31:36
LaMotta: Tuossa kun 90-luvulla aloittelin suunnittelijan uraa niin eräs vanhempi suunnittelija sanoi, että virhe kun sattuu niin se vähän aikaa niska punoittaa ja siitä se sitten homma suttaantuu, mitä se ikinä tarkoittaakaan.
 
Lisäsi vielä, että nämä 'meidän' työstämät kohteet on vaan rautoja, ja että se olisi vähän eri homma jos olisi leikattu potilaalta väärä käsi ja pitäisi sitten virhettä selitellä tai jotain.
 
Niin että on epäonnistumisia ja 'epäonnistumisia'.
 
Voimia vai mitä ne nyt oli kaikille tai jotain.
 
E: Antakaa 2++ plussaa hey kamoon.

 
Emmä mitään ymmärtänyt mutta joternkin sympaattinen toi sun kirjoitus, annan niin monta plussaa kurkulle kun systeemi hyväksyy.
LaMotta
06.05.2017 21:34:34 (muokattu 06.05.2017 21:42:18)
 
 
peltsi451: Emmä mitään ymmärtänyt mutta joternkin sympaattinen toi sun kirjoitus, annan niin monta plussaa kurkulle kun systeemi hyväksyy.
 
Lähes melkkein orjananne tästä huomijonossoituksesta niin duodam.
 
E: Vissiin tarkoitin sitä, että on olemassa sellaisia epäonnistumisia joista kannattaa masentua ja sellaisia joista ei ja silti kaikki on kiinni tarkastelijasta vai mistä se nyt oli tai jotain.
 
EE: Mussun mussun.
(Lausutaan elämään kyllästyneellä äänellä): "Jos ei kiinnosta niin ei tiällä mikkää pakko oo olla. Työ tiijättä missä on ovet."
Kampela77
07.05.2017 04:21:24
Arkka: Jep. Eiköhän parempi ole, että hankitaan kaikki oikee ammatti ja jätetään harrastukset.
 
Ei jätetä harrastuksia. Musiikki harrastuksena on mulle ainakin hyvä rentoutumiskeino, eikä mitään pakkopullaa.
Interviewer: "So Frank, you have long hair. Does that make you a woman?" Frank Zappa: "You have a wooden leg. Does that make you a table?"
Man0Sand
12.05.2017 12:09:43
Useimmat ovat kaatuneet jäsenten, tai yleisen motivaation puutteeseen.
 
Tätä vastaan on helppo (yrittää) taistella: kun pystytät uutta soittopoppoota, varmista heti aluksi että kaikilla on samat tavoitteet. Kivi puhuu tästä Rokkibändin ABC -kirjassaan (hyvä teos ylipäätään, suosittelen) bändisopimuksen tekemisenä. Juttele siis halki, poikki ja pinoon, mitä kukin jäsenkandidaatti haluaa, ja jos tavoitteet eivät kohtaa, ei sellaisen kanssa kannata alkaa soittaa. Ikää on jo sen verran että uskon keskustelemisen onnistuvan.
 
Minä olen soitellut lähinnä kavereiden ja kaverinkavereiden kanssa, ja bändit ovat loppupeleissä kuivuneet siihen ettei joku sitten olekaan ollut ihan niin kiinnostunut hommasta. Tämä on näkynyt vaikkapa treenien skippaamisena ja biisien osaamattomuutena. Uskon, että kunnon alkukeskusteluilla tällaiselta oltaisiin yleensä vältytty.
Eihän tossa oo knubii eikä slarvaa.
Kampela77
12.05.2017 22:57:07 (muokattu 12.05.2017 22:57:59)
Mulla on ongelma, että olen niin monessa asiassa helvetin lahjakas, mutta en osaa valita mihin keskittyisin. Teen vain monia asioita todella hyvin, mutta en aio poimia yhtä asiaa jossa haluaisin olla vieläkin parempi. Kai se johtuu siitä, että kun saavuttaa sen tietyn tason niin ei tavallaan tarvitse enää yrittää olla parempi.
Interviewer: "So Frank, you have long hair. Does that make you a woman?" Frank Zappa: "You have a wooden leg. Does that make you a table?"
Gary Enfield
13.05.2017 00:29:15
Kampela77: Mulla on ongelma, että olen niin monessa asiassa helvetin lahjakas, mutta en osaa valita mihin keskittyisin. Teen vain monia asioita todella hyvin, mutta en aio poimia yhtä asiaa jossa haluaisin olla vieläkin parempi. Kai se johtuu siitä, että kun saavuttaa sen tietyn tason niin ei tavallaan tarvitse enää yrittää olla parempi.
 
Juu, sama juttu. Tosin yritän aina vaan parantaa, vaikka se onkin nykyään enimmäkseen vastatuuleen kusemista.
LamaAjanElvis
13.05.2017 01:24:08
Minä taas olen ihan roiskuen huono joka asiassa. Mikään osa-alue ei ole parantunut koskaan jälkeen taukojen.
Sormet lähtee saundista. "So I say live and let live. That's my motto: Live and let live. Anyone who can't go along with that, take 'em outside and shoot the motherfucker. It's a simple philosophy, but it's always worked in our family." -George Carlin
Kefiiri
13.05.2017 08:57:14
Minulla taas on se ongelma, että olen aika tyytyväinen vaikka en paljon mitään osaakaan :)
En ole musiikin asiantuntija.
hallu
13.05.2017 10:33:52
Kefiiri: Minulla taas on se ongelma, että olen aika tyytyväinen vaikka en paljon mitään osaakaan :)
 
Mulla on tämä sama juttu :-D . Mulle se musiikki on avainasemassa ja tarvitsen soittotaitoa osatakseni soittaa omaa musaani, jos en osaa niin sitten pitää tehdä vähän helpompia biisejä.... tai soittaa niitä vähän hitaammin :-). Viimeksi kun liityin uuteen bändiin, niin tein aika intensiivisesti duunia oppiakseni bändin biisit mahdollisimman hyvin ennen ekoja treenejä. Alku oli aika hankalaa kun joutui soittamaan itselle niin vierasta matskua, mutta nyt sekin on tullut tutuksi. Nyt teemme uutta materiaalia täyttä päätä niin on helpompaa kun on itse mukana biisintekoprosessissa ja on soitannollisesti samalla viivalla muun bändin kanssa.
 
Tämä on kyllä ollut todella kehittävä ja vaiherikas vuosi keikkoineen ja äänitysprojekteineen ja ennenkaikkea, että miten musaa tehdään yhdessä ja erilaiset ihmiset löytää toisensa. Olen oppinut ihan valtavasti ja tavannut uusia ihmisiä, että ihan kertakaikkiaan hienoa ollut tämä vuosi. Ehdin vuodesta 2009 istua yksin himassa nysväämässä juttuja pöytälaatikkoon ja treenasin ja äänitin ja treenasin lisää ja yritin värkätä biisejä ominnokkineni. Vuosi sitten kun lähdin noiden kavereiden kelkkaan, niin tuntuu kuin omassa soitossakin olisi tapahtunut kvanttiloikka. Mun soitto on muuttunut varmemmaksi ja se johtuu varmaan tosta livesoitosta jossa pitää vaan puskea eteenpäin ja ratkoa ongelmia lennossa eikä keikalla voi sanoa "eiku" ja ottaa uudestaan :-) eikä treenikämpälläkään kovin montaa kertaa. Toinen juttu mikä on kehittänyt soittoa, on toisten ihmisten visioiden toteuttaminen. Kun joku toinen antaa "työtilauksen" tai sanoo miten pitää soittaa tai sen miten sen biisin pitää mennä, niin joutuu mukautumaan ja se kehittää valmiuksia soittajana.
 
Bändissä tai ylipäätään toisten ihmisten kanssa soittamista suosittelen lämpimästi ihan vaikka ei keikoilla kävisikään.... eihän ne keikat mitään itseisarvoisia ole. Niitä tehdään jos niistä saa jotakin hyötyä, mutta muutenhan kannattaa keskittyä olennaiseen.... eli musiikin tekemiseen.
Jos se vaappuu ja vaakkuu, se on ankka
‹ edellinen sivu | seuraava sivu ›
1 2
Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (vaatii kirjautumisen)