Muusikoiden.net
23.03.2019
 

Kitarat: soittaminen »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Shawn Lane
1
ReBeat
28.09.2013 18:59:06
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näytti siltä että ilmeisesti voi olla mahdollista että Shawn Lanelle ei ole ollut omaa nimikko-otsikkoa tällä osastolla. Ainakin jutut ovat jääneet vuosien varrella aika vähiin. Tilannehan on melko absurdi.
 
Nyt kun pari päivää sitten soittajan poismenosta tuli kuluneeksi 10 vuotta, niin muistellaan nimi hetkeksi näkyville. Toisaalta Shawn Lanesta piirtyy toki sellainen maanläheinen mielikuva, että hän oli "aikalainen", joka vain oli joskus täällä ja sitten katosi pois.
 
Kyseessähän oli siis musikaalinen henkilö joka ilmaisi soitollaan asioita, mielenmaisemastaan.
 
http://www.youtube.com/user/MyShawnLaneVideos/videos
https://plus.google.com/116516356975075913869
 
hallu
28.09.2013 23:21:02 (muokattu 28.09.2013 23:21:57)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Häpeäkseni täytyy tunnustaa etten ollut tähän kaveriin pahemmin tutustunut, mutta katselin noita linkkaamiasi videoita ja pakko todeta, että onpahan vaan ihan oikea muusikko eikä mikään tilupetteri:-). Aivan huikeita vetoja esimerkiksi se liveveto "Little Wing" biisistä joka oli aivan huikean näkemyksellistä kitarointia tyylikkäitä viittauksia Hendriksin tapaan käsitellä harmoniaa ja harkittuja sitaatteja joiden avulla hän osoitti melodisten ideoidensa kontekstin alkuperäisteokseen. Ajattelevan ihmisen soitantaa, olen hyvin vaikuttunut.
 
Kyllähän ne tilutkin sieltä irtosi, mutta soitto hengitti musiikin tahtiin. Tuntuu että kaikessa teknisessä taituruudessa tuo kaveri oli astunut jo tasolle, jossa soitto kaikessa teknisessä loistossaan pysyi musiikin palveluksessa. kiitokseni näistä linkeistä ja tästä avauksesta. Toki tämä nimi oli minulle tuttu, mutta en ollut vain kiinnittänyt häneen huomiota aikaisemmin.
 
Jos se vaappuu ja vaakkuu, se on ankka.
Sammo
01.10.2013 09:44:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lane oli mahtava, vaikka jostain syystä se ei iskenyt 'silloin'. Tämä on mun yksi suosikki sooloista koskaan, vaikka kuvan-/äänenlaatu ei olekaan parhautta:
 
http://www.youtube.com/watch?featur … ayer_detailpage&v=c_eZTGS6x64#t=200
 
If the White House calls ... tell them... 'I'm out in the field'...
TommyWiseau
03.12.2013 18:19:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaikka jostain syystä Lanen sävellykset kuulostaa korviini enemmän tai vähemmän ostos tv:n ja urheilumontaasin fuusiolta niin pidän miehen soundista. Teknisyys ja nopeus oli kuin toiselta planeetalta, mutta jotain puuttui vaikea sanoa mitä...
 
Soittoni on kuin seksielämäni. Useimmiten lyhyitä sooloja ilman tunnetta.
Funkånaut
03.12.2013 20:17:46
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TommyWiseau: Vaikka jostain syystä Lanen sävellykset kuulostaa korviini enemmän tai vähemmän ostos tv:n ja urheilumontaasin fuusiolta niin pidän miehen soundista. Teknisyys ja nopeus oli kuin toiselta planeetalta, mutta jotain puuttui vaikea sanoa mitä...
 
Ootko kuunnellut Jonas Hellborgin kanssa tehtyjä yhteislevyjä? Niissä on todella maukkaita juttuja, eikä kuulosta niin paljoa ostos-TV:n ja urheilumontaasin perverssiltä ristisiitokselta. :)
 
Oli kevyesti dorka olo, kun ulisin siinä sisäisesti yrittäen samalla kamppailla todellisuuden rajat rikkovaa aamuheijaria hirveessä jysärissä vessanpöntön suuntaan. - Kitaravirtuaali Musaa
Töynävä
15.12.2013 17:34:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lukeudun myös myöhäisheränneisiin.
 
Kerta kaikkisen mahtava paketti oli tämä vetäjä. Vibran käyttö soittaessa toi sellaista ilmaa ja mukavaa aaltoilua touhuun.
Ihan huippu Youtubepätkä, jossa soittaa NAMM:issa muiden Iban sponssaamien skebailijoiden kanssa - niitä ilmeitä, kun Shawn'in vuoro koittaa...
 
Sujuvaa kauppaa: slx900, tiluttaja-pro, albero, DZN, JMT, tipi tuovinen, avantz, mattipar, Rakoni...
TommyWiseau
27.12.2013 21:42:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Funkånaut: Ootko kuunnellut Jonas Hellborgin kanssa tehtyjä yhteislevyjä? Niissä on todella maukkaita juttuja, eikä kuulosta niin paljoa ostos-TV:n ja urheilumontaasin perverssiltä ristisiitokselta. :)
 
Koitin tänään löytää Lanen materiaalia keltaisesta jäänsärkijästä, vaan ei tarttunut silmään, joten kysyin "asiantuntevilta" kauppiailta asiaa. Vastaukseksi sain omituisen mulkaisun ja vastakysymykseksi:Kenen onks se jotain jazzia vai? En ole koskaan kuullutkaan...
 
Jäi siis etsitty ostamatta, mutta mukaan tarttui kuitenki VHB:n Experience, jota en jostain syystä ollut vielä hankkinut.
 
Soittoni on kuin seksielämäni. Useimmiten lyhyitä sooloja ilman tunnetta.
TommyWiseau
17.07.2016 00:03:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

TommyWiseau: Vaikka jostain syystä Lanen sävellykset kuulostaa korviini enemmän tai vähemmän ostos tv:n ja urheilumontaasin fuusiolta niin pidän miehen soundista. Teknisyys ja nopeus oli kuin toiselta planeetalta, mutta jotain puuttui vaikea sanoa mitä...
 
Mikä hölmö olinkaan. Ei siltä mitään puuttunut vaan vika oli kuulijassa. Nyt suurin piirtein miehen kaikkeen saatavana olevaan tuotantoon perehtyneenä, ymmärrän hänen olleen täysin poikkeuksellinen yksilö vertaansa vailla.
 
Soittoni muistuttaa seksielämääni. Useimmiten lyhyitä sooloja ilman tunnetta.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti