Muusikoiden.net
18.04.2019
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Laney GH50L hurisee
1
Terry Pantheras
08.08.2013 21:00:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hopsan!
 
Kaipaisin vinkkejä järjettömään huminaan ja kiertoon. Kaksi viikkoa aiemmin ongelmaa ei ollut. Kun sitten tänään mentiin bändtreeneihin niin boost-kanavalla (1-kanavainen vahvistin, jossa särömäärä valittavissa footswitchillä) ilmeni todella kovaa huminaa ja hurinaa sekä kiertoa normaalia enemmän. Ei se sentään soiton läpi kuulunut.
 
Vaihdoin kaikki neljä etusputkea, mutta sama hurina jatkui. Missä voisi olla vika? Joku maaongelma? Jännä että tämä ilmenee pelkästään toisessa "kanavassa"; molemmissa kanavissa siis identtiset (?) potikat ja molemmista saa saman verran säröä.
 
http://www.laney.co.uk/products/product_details/51
 
Kiits jo etukäteen!
Terry Pantheras
10.08.2013 22:39:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eikö mittään ideoita? Pitänee kiikuttaa huoltoon...
 
Maailmankaikkeuden mittakaavasta Kokemus on osoittanut, että ihmiskunnalla on taipumus kärsiä niin kauan kuin paha on siedettävissä sen sijaan, että se hankkisi itselleen oikeutta rikkomalla muotit, joihin s
Krice
10.08.2013 23:53:01
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lionheartilla on myös välillä jotakin kohtauksia, mutta putket on ihan ok. Englantilaista laatua...
 
FFiction
11.08.2013 11:59:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Oletko koittanut eri kitaralla/piuhalla jne? Efektiluuppi sarjassa/rinnan/pois? Tekeekö samaa kummallakin inputilla? Luulisi että LO -inputtiin soittaessa olisi vähemmän tuota hälyä. Tuossa nupissa ei varsinaisesti ole kahta erillistä kanavaa, vaan sillä drive- kytkimellä saadaan ensimmäisen etuasteputken toinen puoli päälle tai pois. Näin maallikkopohjalta arvaukseni on, että vika löytyy signaalitiestä jostain kohtaa ennen tuota V1 putkea.
 
Terry Pantheras
11.08.2013 18:21:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

FFiction: Oletko koittanut eri kitaralla/piuhalla jne? Efektiluuppi sarjassa/rinnan/pois? Tekeekö samaa kummallakin inputilla? Luulisi että LO -inputtiin soittaessa olisi vähemmän tuota hälyä. Tuossa nupissa ei varsinaisesti ole kahta erillistä kanavaa, vaan sillä drive- kytkimellä saadaan ensimmäisen etuasteputken toinen puoli päälle tai pois. Näin maallikkopohjalta arvaukseni on, että vika löytyy signaalitiestä jostain kohtaa ennen tuota V1 putkea.
 
Joo, pitää tuota looppia ronklata ja testata toista inputia... Olen näköjään ymmärtänyt tuon "kanavoinnin" väärin. V1 taitaa olla takaa katsottuna ensimmäinen vasemmalta?
JuSu
12.08.2013 09:36:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terry Pantheras: Joo, pitää tuota looppia ronklata ja testata toista inputia... Olen näköjään ymmärtänyt tuon "kanavoinnin" väärin. V1 taitaa olla takaa katsottuna ensimmäinen vasemmalta?
 
V1 on yleensä se inputtia lähinnä oleva putki.
 
JuSu
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti