Muusikoiden.net
19.03.2019
 

Kitarat: kitarakamat »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Vox AC4 Blue
1
Gabe
17.07.2012 16:02:59 (muokattu 17.07.2012 16:13:17)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

http://www.voxamps.com/ac4/ac4c1-bl/
 
Onkos kenellekään kertynyt vielä kokemuksia kyseisestä vahvistimesta? Haeskelen pikkuwattista putkicomboa ja tuo vaikuttaa soundinsa puolesta aika sopivalta mulle. Kiinnostais kuulla miten laadukkaat osat ja pintamateriaalit tuossa on?
 
Onhan voxilla tuo käsintehty mallikin jos odottelis veronpalautuksiin:
 
http://www.voxamps.com/us/handwired/ac4hw1/
 
Mitään ajatuksia siitä?
 
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=gUSH71iTe30
 
Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä muille.
karateadonis
18.07.2012 08:52:54
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen saanut ymmärtää että tuo termi "handwired" ei voxin tapauksessa tarkoita muuta kuin että piirilevyltä lähtee potikoille johdot yms. Osta mielummin jokin oikea point-to-point vahvistin josta kyllä saat myydessä jotain takaisinkin... Ja jos ostat käytettynä niin tällöin vielä varmemmin saat omasi takaisin.
 
"pull the trigger on rock'n roll nigger, who's bigger than jesus on a bumper sticker"
Gabe
18.07.2012 09:39:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

karateadonis: Olen saanut ymmärtää että tuo termi "handwired" ei voxin tapauksessa tarkoita muuta kuin että piirilevyltä lähtee potikoille johdot yms. Osta mielummin jokin oikea point-to-point vahvistin josta kyllä saat myydessä jotain takaisinkin... Ja jos ostat käytettynä niin tällöin vielä varmemmin saat omasi takaisin.
 
Ok, eli en varmaan tuota HW versiota sitten ainakaan osta. Ostankin jonkun täysin mieluisaksi kyhätyn Bluetonen point-to-point vahvarin vielä lähivuosina, nyt vaan muksun myötä rahavarat suuntautuu muualle kuin kitarakamoihin joten etsin jotain tilapäisratkaisua vuodeksi pariksi, sitten kiikuttaisin tämän edullisemman mökki/mummolavahvistimeksi kun saan kalliimman hommatuksi :)
 
Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä muille.
Kefiiri
18.07.2012 10:30:44
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joskus aiemmin epäilin täällä jotain Voxin mallia, että mitä lie myyntipuhetta moinen handwired-mainostus. Vastaukseksi linkattiin kuvat, joiden perusteella kyseinen vahvari oli helkkarin järkevästi ja kestävän tuntuisesti rakennettu.
 
Olihan siinä vissiin piirilevy, mutta putkenkannat, potikat ja liittimet olivat johtojen päässä eikä suoraan piirilevyllä. Sehän lisää toimintavarmuutta olennaisesti. Handwired-nimitys oli mielestäni vallan perusteltu.
 
varakeef
18.07.2012 10:44:04
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos itse olisin AC4:n tarpeessa katsastaisin tällaisia:
http://www.kitarapaja.com/pics/voxac460s1_576_768.JPG
 
Kolme yksilöä olisi myynnissä, aitoa asiaa.
 
"Käytös siivo ja hillitty sopii lehmälle" - Laura Latvala
Andy J.
18.07.2012 11:26:22
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

karateadonis: Olen saanut ymmärtää että tuo termi "handwired" ei voxin tapauksessa tarkoita muuta kuin että piirilevyltä lähtee potikoille johdot yms. ...
 
Internetiä parhaimmillaan: kuulo- ja luulopuheen edelleen välittämistä... Ihan nopealla googlauksella paljastui esim. tällainen kuva, jossa kyllä näkyy ihan perinteinen turret-rakenne modernissa Handwired-Voxissa: http://static.musicbusiness.fr/medi … v/o/vox-ac15hw1-handwired-panel.jpg
 
Amerikan pellejen mukaan sitä uutta handwired- AC4:sta ei ole messukappaleiden lisäksi vielä nähnyt kukaan, eli sellaisen hankkimisen kanssa täällä päin maailmaa joutunee odottelemaan tovin jos toisenkin...
 
Hyviä kauppoja: jars, gaunt666, Twinkle, JPHe, slowfinger, Akilles, E Tone, jaripat, kuolio, GoshFlardon, flea laven, joppejoo, runrunrun, santeriv, StevieRayVehkakoski, p. s, esaruoho, jarialanaama, jaroslove_80, DaNoNe, georges, mataki, jubar1, Kunnalli
Wäiski
18.07.2012 11:50:33
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kefiiri: Joskus aiemmin epäilin täällä jotain Voxin mallia, että mitä lie myyntipuhetta moinen handwired-mainostus. Vastaukseksi linkattiin kuvat, joiden perusteella kyseinen vahvari oli helkkarin järkevästi ja kestävän tuntuisesti rakennettu.
 
Olihan siinä vissiin piirilevy, mutta putkenkannat, potikat ja liittimet olivat johtojen päässä eikä suoraan piirilevyllä. Sehän lisää toimintavarmuutta olennaisesti. Handwired-nimitys oli mielestäni vallan perusteltu.

 
Ainakin suuremmat HW-Voxit on rakennettu erittäin fiksusti turret-levylle ja johdottaen putket, potijat jne. erillisjohdoin (kuvia nähtävissä esim. http://www.voxamps.com/uk/handwired/ac15hwac30hw/). Myös kotelot ovat rakenteeltaan ja työn laadultaan aivan eri luokkaa kuin perussarjassa. Komponentit ovat kunnollisen näköisiä, muuntajista en tiedä.
 
Joissain malleissa on erikoinen suunnitteluvirhe kun pääteputkien gridstopperit on sijoitettu turretille ja johdotettu sieltä putkille. Tämän vuoksi osa putkimerkeistä (esim. JJ) ei toimi vaan aiheuttaa kovan häiriön. Onneksi virhe on helppo korjata vastaamaan normaalia toteutustapaa. Lisää tietoa osoitteesa http://www.mcallister-productions.com/vox.php
 
Soundiin liittyen juutuubissa on mielenkiintoinen AB-testi AC15C1 vs. AC15HW1 osoitteessa http://www.youtube.com/watch?v=ZuTPxdAVlcA&feature=related
 
AC4 Blue:n nimessä annetaan kuvitelmaa, että siinä olisi Alnico Blue-elementti vaikka ei ole. Mielestäni kuitenkin ne saavat Voxit kuulostamaan todella hyviltä, mutta hinta onkin sitten toinen asia.
 
Gabe
18.07.2012 12:25:41 (muokattu 18.07.2012 12:31:41)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Andy J.: Amerikan pellejen mukaan sitä uutta handwired- AC4:sta ei ole messukappaleiden lisäksi vielä nähnyt kukaan, eli sellaisen hankkimisen kanssa täällä päin maailmaa joutunee odottelemaan tovin jos toisenkin...
 
Thomannilta sais tämän kuun puolella ja DLX:sästä kyselin mut ei ole vielä vastattu.
 
Olishan tuo 60 luvun ac4 tietty kiva mutta nyt varmaan säästän isommat rahat siihen kalliimpaan vahvariin.
 
Onko kukaan päässyt kokeilemaan tuota AC4 Blue mallia?
 
Elämäni tarkoitus on olla varoittavana esimerkkinä muille.
Kefiiri
18.07.2012 12:41:45 (muokattu 18.07.2012 12:42:13)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Wäiski: Ainakin suuremmat HW-Voxit on rakennettu erittäin fiksusti turret-levylle ja johdottaen putket, potijat jne. erillisjohdoin.
 
Näin se varmaan oli niissäkin kuvissa joita aiemmin katselin. En vaan muistanut turret-asiaa ihan varmaksi, niin en arvannut ruveta inttämään :D
 
probus
18.07.2012 13:40:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

varakeef: Jos itse olisin AC4:n tarpeessa katsastaisin tällaisia:
http://www.kitarapaja.com/pics/voxac460s1_576_768.JPG
 
Kolme yksilöä olisi myynnissä, aitoa asiaa.

 
Kumpaakaan en ole kokeillut, mutta ymmärtääkseni nämä uudet ovat jokseenkin erilaisia kytkennältään ja ääneltään verrattuna alkuperäisiin. Ja onhan noissa iso ero jo kaiuttimessa.
 
samikk1
20.07.2012 14:29:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Dlx toimitti tuollaisen n.2-3 viikkoa takaperin.. Kotisoittoon ihan maukkaat saundit saa.. Mun mielleen hyvät kuulaat ja helposti vähän honottavaksi muuttuva cleeni.. Sellaiset perus roketti roll pikkusäröt tulee ihan ok. Ja tarvittessa oikeinkin äänekäs kapine!
 
guitarcaravan
20.07.2012 22:35:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

samikk1: Dlx toimitti tuollaisen n.2-3 viikkoa takaperin.. Kotisoittoon ihan maukkaat saundit saa.. Mun mielleen hyvät kuulaat ja helposti vähän honottavaksi muuttuva cleeni.. Sellaiset perus roketti roll pikkusäröt tulee ihan ok. Ja tarvittessa oikeinkin äänekäs kapine!
 
Ilmeisesti et puhu HW -mallista. Sen sijaan AC4 Blue.
 
samikk1
20.07.2012 22:48:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo tuo jäi tuosta pois.. Blue versiosta oli kyse..
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti