Muusikoiden.net
18.02.2019
 

Muut soittimet »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Viipurin soitintehdas Suomi
1
Merjah
27.04.2012 11:09:16
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hei!
 
Minkä arvoinen mahtaa olla vuoden 1939 haitari, jossa lukee Viipurin soitintehdas Suomi. Vuoden löysin Jukka Suutarin kuvista, joka näköjään keräilee näitä haitareita.
 
Kiitos tiedosta.
 
Merja
 
KoskPaavo
27.04.2012 17:47:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kunnostahan se riippuu, satasista puoleentoista tonniin, näin luulen ma.
 
"Quidquid Latine dictum sit, altum videtur."
viipurilainen
04.05.2012 16:18:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kunnostettu Viipurilainen maksanee 1500 -2500 e just tässä oli myynnissä vähän aikaa sitten Viipurin Soitintehtaan sarvimalli jonka hinta kipusi huutonetissä reilusti ylki 2000 euroon . Myydäänhän näitä joskus liikkeissäkin kun sattuu löytämään nytkin on Ahosen musiikki liikkeellä myynnissä Viipurin Pikkikulma hinta on 2100 e harvoin enää löytää hyväkuntoisia .
 
viipurilainen
04.05.2012 16:28:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Anteeksi tuli virhe tuohon Ahosen musiikkiliikkeessä oleva on Viipurin Poikkikulmamalli ei Pikkikulma . Keräilijät myös joskus myyvät näitä kun omistavat samanlaisia mutta hinnat ovat kovasti nousseet . Toisessa liikkeessa on myös myynnissä Viipurin Soitintehtaan luulisin Aurinkomalli 1400 e mutta kuntoa ei tiedä millaisessa kunnossa on . Myös Kouvolan vanhat mallit onvat hinnoissa ykkösenä ehdoton Kravatti malli joka on mielestäni turhan yliarvostettu eikä oikeastaan sen kummempi soittaa kuin muutkaan mallit tunnetuksi tämän Kravattimallin juuri teki Veikko Ahvenainen levyttämällä Kravattimallilla kasetin muistaakseni v.1975 siinä ehkä syy Kravattimallin suosioon kunnossa olevasta Kravatista saa nykyään pulittaa liki 3000 e jos sen haluaa hankkia ja jos yleensä joku näitä enää myy . Kyllä Viipurilaisissakin kauniit äänet on ja mukavia keveitä soitella jos joku osaa näitä nykyään verrata kuunnelkaa netistä ja vertailkaa sielä löytyy kaikilla malleilla soitettua jos viitsii hakea .
 
viipurilainen
09.05.2012 21:34:31
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Viipurilaisista soittimista vielä löytyisiköhän mistään enää kunnossa olevaa Viipurin Kukkamallia niitä lienee tehty vähän aikoinaan, jos jollain on tietoa tästä mallista vositko heittää viestiä . Olen kiinnostunut tästä mallista kovasti .
 
jajuhani
15.07.2012 00:41:54
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Merjah: Hei!
 
Minkä arvoinen mahtaa olla vuoden 1939 haitari, jossa lukee Viipurin soitintehdas Suomi. Vuoden löysin Jukka Suutarin kuvista, joka näköjään keräilee näitä haitareita.
 
Kiitos tiedosta.
 
Merja

 
Täältä saa monenmoista arviota, mikä ymmärrettävää onkin. Jos sulla on aito, kunnossa oleva peli, niin ota yhteyttä johonkin luotettavaan ammattilaiseen (harmonikka-artesaani, Ikaalisista valmistunut). Vie peli hänen arvioitavakseen, tulee kunto selväksi. Entisöijät haluavat vanhoja pelejä halvalla kunnostettavakseen ja sitten myyvät kovalla voitoalla eteenpäin. Näitä kannattaa varoa - no on niitä luotettaviakin - jos on niitä joppareitakin. Omasta soittokunnossa olevasta "Kouvolan Kravatistani" vuosimallia 1939 maksoin 2400 euroa ja tyytyväinen olen ollut. (No tein siihen täyshuollon, luonnollisesti, jotta soitto on edelleen hauskaa)!
 
Ellei tiedä minne on menossa, päätyy todennäköisesti jonnekin muualle.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti