Muusikoiden.net
20.03.2019
Yli 300 sivua parasta musakamaa 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Bassolinjaskaba 61-Äänestys
1
poppamies
04.01.2012 09:25:05 (muokattu 04.01.2012 09:25:29)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pisteitä jaettavana 7 kpl. Arvioita ja pisteitä saavat antaa kaikki rekisteröidyt käyttäjät.
Äänetysaikaa viikko, eli keskiviikko 11.01 klo 21.00 mennessä.
 
sn http://maihinnousu.net/s/14879
absqua http://maihinnousu.net/s/14866
poppamies http://maihinnousu.net/s/14877
vt_17 http://maihinnousu.net/s/14884
joonas http://maihinnousu.net/a/2514
Thominisk http://maihinnousu.net/s/14924
JudeJude http://dl.dropbox.com/u/280035/Musa/judejude-bassolinjaskaba61.m4a
Esa H http://maihinnousu.net/s/14937
makkone http://maihinnousu.net/s/14960
sirdickyj http://maihinnousu.net/s/15043
mtnen http://maihinnousu.net/s/15047
hollstro http://dl.dropbox.com/u/2835701/Bassolinjaskaba%2061%20MOH.mp3
Zep Howe http://maihinnousu.net/s/15056
 
G strings are for strippers
poppamies
04.01.2012 21:13:40
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Täähän ei ollut sinänsä vaikea mutt ehkä tyylillisesti vaativa kisa. Pisteet lyhyen kaavan mukaan.
 
sn: Hyviä ääniä mutta ehkä paikoitellen jopa niitä liikaakin.
 
absqua: Hyvällä dubsoundilla soitettu. Jotain rytmistä vaihtelu jäin kaipaamaan. Vähän jotain off beattiä niinku väliin.
 
vt_17: Ok soundilla soitettu. Hyvin on saatu niitä juoksutuksia sovitettu sekaan.
 
1p joonas: Tässä minusta hyvin onnistunut rytmitys reggae hengessä. Ehdottomasti pisteen arvoinen
 
1p Thominisk. Loistavalla soundilla ja tyylillä vedetty. Tässä sellaista musatylille ominaista "ristivetoa". Mainio veto!
 
1p JudeJude. Hyvä dubsoundi tässäkin. Oikeastaan hyvä ja pisteen arvoinen veto!
 
Esa H: Hyvä linja tämäkin ja ehdottomasti pisteen arvoinen. Kivat ne kahdeksasosat siihen väliin.
 
makkone: Hyvin pysyy linja kasassa tällaisella "kiireisemmälläkin" soitolla.
 
1p sirdickyj: Tässä pitää antaa erikoismaininta siitä että on soitettu kakkoselle mikä on tyypillistä reggaessä. Hyvällä tekniikalla lyhkäisiä ääniä.
 
1p mtnen: Tosi hyvällä soundilla soitettu.
 
1p Hollstro: Hyvallä soundilla ja hyvällä painotuksella
 
1p ZepHowe: Teknisesti aivan loistavaa. Toisaalta saattaa olla että Marley olis mulkaissut jossin vaiheessa ja snonut että oot väärällä keikalla.
 
G strings are for strippers
sirdickyj
05.01.2012 20:25:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Heti aluksi; itsehän en reggaesta mitään tajua, tai sillee kun pitäis että vois siitä jotain sanoa. Kitarat painottaa aina vahvasti kakkosta ja nelosta, ja rantareggaerenkutuksissa basso sit taas ykkösiä. En saanut tästä mielleyhtymää rantareggaehen, vaan kuulin harhoissani kaiken painottuvan kakkoselle. Toiset kuuli toisin. Arviot kuitenkin omasta näkökulmasta, kuten omat soitotkin, aina.
 
sn; runsas soitto edustaa itselleni ja mun näkökulmasta itsensä korostamista, ilman että siihen on tässä kohtaa syytä. Tuolla soundilla ja paikoitellen päätään nostavalla timellä olis niukempi ja asiaa tukevampi soitanta ollut enemmän mun mieleen. Soundi tosiaan mainio.
 
absqua; ykkösillä mennään, loogisesti. Mä en kuule tätä näin. Tietenkään. Kun en itsekään näin soittanut. Looginen, ja omalla tavallaan hyvällä soundillakin soitettu. Ja hapuilematon, silti ei mun mielestä semmoinen joka natsais tähän muuhun musaan jouhevasti. Vika on kuulijan päässä. 1p
 
poppis; diippiä shittiä, soundin puolesta. pitkälti samat sanat kuin edellisestäkin. Hyvin kuitenkin vedetty, ja poppis oli malttanut miettiä ennen kuin vetäs. 1p
 
vt_17kuulostaa siltä kuin soittaja hakis linjaan perusääniä, ekalla kuuntelukerralla. Sinänsä sujuvasti soitettu. Mun mielestä tosta vasta ois homma lähtenyt. Ekalla vedit ja ekalla kuuntelulla? Hyvä soundi.
 
Joonas; pitkälti samoilla linjoilla tämän kanssa kuin Absquan ja Poppiksen soitantojenkin kanssa. Ei pöllömpää, en kuitenkaan täysin allekirjoita. Ei haittaa vaikka ei olekaan niin selkeesti ykköstä tai kakkosta painottava. Tääkin on looginen ja välittyy fiilis että ei vedellä hatusta. 1p
 
Thominisk; vaikka onkin soitettu ihan hyvin ja hyvällä soundilla, niin musta ei oikein istu tän taustan kanssa yhteen. Eikä sitten ole kuitenkaan niin röyhkeä että nousis sen kautta esiin.
 
Jude; voi voi, oikein mainio idea aina noissa osien lähdöissä, rohkeampaa ja röyhkeämpää toteutusta olis kaivannut vaan. Olisit vetäny muutaman kerran lisää ja kuunnellu noita istuvimpia kohtia. Toi juttu mikä toistuu moissa your love whatever 1p
 
Esa H; tästäkin tulee mieleen se, kun joku kuulee biisiin ja miettii että mitä tähän vois vetää. Aikalailla seurailee muuta orkesteria. Leppoisa soundi, mutta jää semmoseks mukanasoitteluks, mun korvaan.
 
Maokkone; pidän tästä rytmiikasta paikoin, mutta silloin esitys olis kaivannut tuekseen hallitumpaa fraseerausta. Soundi narisee hyvällä tavalla.
 
Mtnen; oho, onpa syvää kyntävä soundi. soitosta en oikein keksi sillee mitään sanottavaa, kun näitä periaatteessa samoin eväin eteneviä vetoja on ollu jo tässä kisassa. Mulle tää menee tohon biisin haistelu kategoriaan.
 
Hollstro; tää kolisee. Idea just semmonen jonka olisin halunnu keksiä. Ja toteuttaa. 2p
 
Zep; alussa sama idea ku Pilu-Markulla mutta tuplana. Taas on tultu sienimetsän kautta kisaan, mistä seuraa aina piste. 1p
 
Pisteet;
 
Hollstro 2
Zep 1
Absqua 1
Joonas 1
Poppis 1
Extrana Jude 1 siitä ideasta, joka olis ollu rouhee ku ois toistunu koko linjan kantavana ideana.
 
It's the singer, not the song.
absqua
05.01.2012 23:00:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sn
Mukavasti tulee Police vähän mieleen tästä bassolinjasta. Ehkä turhankin runsas, mutta ei se haittaa. 1p.
 
absqua
No tää on tällasta körttireggaeta, ettei vaan pääse liian hilpeäksi nousemaan tunnelmat.
 
Poppamies
Mun korvaani jotenkin levotonta leipomista ollakseen reggaeta. Urkupistepolitiikka hieman särähtää tässä korvaan myös.
 
vt-17
Tuhti soundi. Hyvä. Asiaa lähestytään samasta suunnasta kuin itsekin tein. Loppupuolella riehaannutaan mukavasti. 1p.
 
Joonas
Tässäkin piisaa botnea koko kylän tarpeiksi. Reggaeaiheita ripotellaan sekaan viljalti, mutta tuntuu siltä punainen lanka katkeaa hetkittäin. Hyvä veto silti.
 
Thominisk
Mukavasti pumppaava linja. Sopii hyvin taustaan, imee eteenpäin turhia hosumatta. Hetkittäistä levottomuutta ilmassa, mutta piste on tosiasia. 1p.
 
JudeJude
Bassolla sisään. Hyvä. Eihä täs mittää, hyvä veto tämäkin.
 
EsaH
Melodisempi kuin monilla on tulokulma a-osassa, se on hyvä. Tässä on muutenkin selkeän jäntevä meininki, aistii hyvin mitä on tavoiteltu ja tavoitettu. 1p.
 
Makkone
Soundi vois olla tuhdimpikin ilman että haittais yhtään. Rytmisesti selkeä ja hyvin vedetty. Ehkä hintsusti turhan aktiivinen linja mun makuuni, paljon kasiosia.
 
Sirdickyj
Basso naulaa takapotkuille koko matkan, mikäs siinä, hyvin pelaa näinkin. Kyllä mä pisteen annan. 1p.
 
mtnen
Jah man. Deep bass! Vähän sutii soittopuolella mitä selkeyteen tulee, tämä kuulostaa luonnokselta josta tulee hieno kuva kun 10 päällekkäisestä haeskelevasta viivasta lopulta piirtyy selvä linja. Haluaisin kuulla sen.
 
hollstro
Ykköset jätetään taktisesti tyhjiksi, toimii. Hyvä soundi, sopivasti tukevaa ja tuhnua. 1p.
 
Seppo Hovi
Nyt annostellaan kermavaahtoa isolla suuttimella. Tämähän on jo silkkaa sikailua, jolla on hyvin vähän tekemistä minkään reggaeasian kanssa. Hyvä! 1p.
 
Always play on one and don't fake the funk. -Bootsy-
T.Nick
06.01.2012 13:10:28
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sn: Vähän tahtoo ottaa pääroolin biisistä toi basso. Sinäänsä ihan nastoja liu'tuksia ja hyvällä otteella soitettu pääasiassa. Jossain vaiheessa alkaa jopa toistaa turhan paljon itseensä. Hyvin soitettu siis, mutta hintsusti turhan levoton.
 
absqua: Huomattavan laid-back, mikä on kiva. Soundi istuu mun näkemykseen hyvin. Muutoin kohtalaisen paatoksellinen, ei basson osalta jää kovin korostuneesti mieleen hyvässä eikä pahassa. Luulen kuitenkin että sellasessa bändikontekstiajattelussa tää olis esimerkki-veto ainakin ei-basistien mielestä.
 
Poppis: Nastan tiukka ja läsnäoleva saundi. Hakee jotain ihan jeppistä alennettua sointua tolla bassolinjalla, mutta ihan perhanan rauhaton. Tulee vähän sellanen mielikuva, että nyt kun soitetaan regeitä, niin pitää olla niin viimeisen päälle rytmillistä ja sitten onkin kaikki pelissä. Joka väli täyteen. Munsta ei näin. Mua erittäin paljon mielyttävästä saundista kuitenkin kunniamaininta.
 
vt17: Täsmällistä soittoa, mutta ei jotenkin lähde gruuvaamaan ihan toivotulla tavalla. Liekö hilppasen etunojassa soitto. Loppua kohden kuulostaa enemmänkin rokkibiisin bassosoololta. Hyvää soittoa ainaski taitojen puolesta, mutta tyylipuolella ei menny yksiin mun näkemyksen kanssa.
 
Jöönäs: Mukavan pehmee saundi. Ehkä hiemankin jyrkästi kompressoitu, tulee jostain syystä fiilis, että korvat ei enää toimikkaan. Erittäin tarkkaa soittoa kuiteski ja hyvää riddimiä. Kuulee, että vähän mietitty etukätees. Ainaski yhden pisteen arvoinen veto jokatapauksessa.
 
Mie: Yritin lähestyy tätä hommaa Wailersin Rastaman Vibrations levyn loppupään biisejä tyylillisesti ja saundillisesti mukaillen. Saundipuoli meni nyt jotenkuten (ei saanu presarilla aikaan vaan piti ottaa jazzari alas seinältä), mutta tässä vaiheessa jälkikäteen kuunneltuna hiton rauhaton kuiteski. Siinä kisatilanteessa se ei tietenkään kuulostanu rauhattomalta. Liikaa yritystä niinku aina.
 
Judejude: Soundi kohallaan. Alkupäässä ainaki mukavasti jätetty biisiin ilman. Tossa julävilävi-kohdassa paketti hajoo, kun lähtee kitaran peesiin. Loppupäässä taasen hyvää veistelyä. Pisteen arvoinen veto.
 
Esa H: Hyvä demppisaundi meininki. Riddim hyvä, mutta vähän siellä täällä erikoisii äänivalintoja ihan pari kappaletta. Harmonisesti pääasiassa ihan jees, tosin hieman ehkä kuulostaa siltä, että demppisoittoa ei tuu aivan joka päivä vedettyä. Kuitenkin paljon hyvää ideaa.
 
makkone: Saundi turhan honottava. Ei tuota biisille oikein munaskuita millään lailla. Tää olis kaivannu vielä ehkä suunnittelua. Soitto kylläkin ihan hyvin hanskassa varmaan.
 
Sirdickyj: Mä edustan tässä kohtaa sitä puolta, että en taasen saa biisistä sitä rytmillistä käsitystä mitä tässä on vedetty. Hyvä veto, mutta tyylillisesti oon eri mieltä vähän sekä saundista että etenkin tosta riddim-hommasta.
 
mtnen: Mukavan pehmeä saundi. Meinaa mennä vaan turhan täyteen. Jonkinlaisia rekilaulumaneereita siellä on kuitenkin tullu ihan hyvin niplattua. Mä oisin jättäny kuitenki puolet enemmän tilaa..
 
Hollstro: Basso on taitavasti miksattu muiden soittimien sekaan. Rytmitystapa on ainakin hyvin keinuttava. Erittäin hyvin mietitty ja soitettu, että ainoa mistä voi enää valittaa on se, että onko sitten staili sitä miten ite tän ymmärtää. Ja vastaus on se, että kohtalaisen paljon pidin. Siinä rajoilla, että oliko mun makuun turhan on/off -tyyppinen linja, vaikka sitäkin ominaisuutta tää pohja toki nimenomaan vaatii. Joka tapauksessa pisteille.
 
Seppo Hovi: Hivenen ohkanen saundi. Kylläkin tää muljuva saundi sopii tänne aika kivasti. Erittäin hienoja harmonisia näkemyksiä tarjottu tonne sekaan. En kyllä hoksannu näitä silleen etukäteen. Loppupäässä lähtee jo aika makeesti ilman alaleukaa. Mikäs siinä kun kerran pystyy näin vetämään. On tiedetty että mitä tästä skabasta tullaan hakemaan, ei oo tarvinnu murehtia tyylinmukaisuutta, kun osaa olla vaan röyhkee..
 
Pojot loppuviimein näin. Vaikka en hevon vittuja tiedäkkään näistä Reggae-jutuista, niin silti olen siinä käsityksessä että noi Absqua ja Joonas handlas stailin parhaimmin. Kaikki pisteytetyt vedot kylläkin hyviä vaikkakin paljon keskinäistä eroa löytyi. Kertoo siitä, että tää oli ihan hyvä skabatausta.
 
Absqua 1,5
Joonas 1,5
Zep 1
Hollstro 1
Esa H 1
Judejude 1
 
JudeJude
06.01.2012 19:33:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sn: Hauska riffi, hyvin soitettu! Tyylitietoinen en oo, mutta tuntuu että tämmöiseen perinteisenoloiseen rekeeseen se ei ehkä ihan sovi kuitenkaan.
 
absqua: Körttirekeetä tosiaan! Linja voisi olla jostain Löyttyn Jaakon levyltä. Ja nehän on hyviä linjoja ne.
 
poppamies: Onpa kovalla basso. Rytmisesti hieno linja, jonka äänivalinnoista en ole aina ihan varma.
 
vt_17: Hyviä pikku fillejä perusturvallisessa varmassa linjassa.
 
joonas: Hyvä linja, kivaa töpöttelyä ja asiaankuuluva timbales-henkinen fillittely.
 
Thominisk: Mainion syvä saundi! Peruskivan päälle eri maukasta on harkittu otelaudan laajempi käyttö.
 
JudeJude: Enpä ollut ennen soittanut kontralla rekeetä. Nyt on sekin kokeiltunna.
 
Esa H: Hyvä simppeli rytmitys, tanakka soitanta, muheva saundi.
 
makkone: Kiipitsimplestupid-kasiosaa varmalla otteella.
 
sirdickyj: Tässä mennään nyt jotenkin erityisen hyvin just tämän biisin ehdoilla eikä perinteen mukaan.
 
mtnen: More is more.
 
hollstro: Tip-tap. Hauskan pidättyväinen linja!
 
Zep Howe: Omaperäinen tulkinta toimii loistosti.
 
Pojot:
3p sirdickyj
2p Zep Howe
1p joonas
1p absqua
 
"Kaikki jotka soittavat bassoviulua tai pasuunaa, ovat useimmiten neuvottomia." -Anton Tsehov, Romaani bassoviulusta http://soundcloud.com/hohka
Esa H
06.01.2012 21:06:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sn: Hiukan heavy linja reaggeahen. Hyviä kuljetuksia murakalla saundilla.
absqua: Saundi on 100% reggaeta. Tarkkaa ja pelkistettyä.
poppamies: Basson ääni menee ruvelle. Hiukan hiljemmalla olisi ollut sopivan tumppu. Fiilispohjalla mennään on tavoitettu ruohonkäryinen R-tunnelma.
vt_17: Suoraviivaista bassottelua pitkillä äänillä. Tukee taustaa sopivasti.
joonas: Onpa hyvä saundi. Mites se on saatu aikaiseksi ? Hyvä viipyilevä bassolinja.
Thominisk: Tässäkin on hyvä saundi. Hyvä linja. Ehkä voisi olla hieman yksikertaisempikin - tai sitten ei.
JudeJude: Eka ääni oli hyvä. Muissakaan ei ole valittamista. Sopivan pelkistetty. Hyvä saundi.
makkone: Tauot on hyviä. Tässä on hyviä liu'utuksia. Kuullostaa hyvältä.
sirdickyj: Tässä on basso ottanut kiipparin tai kitaran roolin takapotkun soittajana. Hauska käänteinen systeemi.
mtnen: Basso murisee niin tummaksi että linja on jo hieman epäselvä. Bassolinja on ok.
hollstro: Tässä on paljon rytmijuttuja. Saundi on reggae. Hyvin vedetty.
Zep Howe: Epätyypillinen reggaebasso. Hyvin soitettu ja kuullostaa hyvältä. Hyviä ideoita hyvin toteutettuna
 
joonas 3p
Maokkone 2p
Jude Jude 1p
Zep Howe 1p
 
mtnen
07.01.2012 00:07:59
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sn: Ilkeänkiero tyylilajista piittaamaton veto hyvällä narinasaundilla.
 
absqua: Tausta oli mun mielestä tylsä, mutta tässä bassotellaan rauhallisen tyylipuhtaasti ja tarkasti biisin ehdoilla. Ja niinhän se elävässä elämässä pitääkin mennä.
 
poppamies: Äänitystaso käväisee ruvella aina välillä, muuten ihan hyvä. Pari nuottivalintaa mun korvani kuulee outoina.
 
vt_17: Ei hullumpi, parani koko ajan loppua kohti. Tässä taustassa kaikenlainen irrottelu kuulostaa piristävältä.
 
joonas: Kylläpä kuulosti hyvältä. Ammattimaiset otteet, ja valmiiksi mietitty paketti. Sinne oli saatu mahtumaan yksi sellainen hyvä jumituskin, joka käsittääkseni jotenkin kuuluu näihin jamaikahommeleihin.
 
Thominisk: Tämäkin oli huolella toimivaksi hiottu, niukasti ja hyvin soitettu ja soundi oli hyvä.
 
JudeJude: Kontralla on varmaan vaikeampaa saada samanlaista tarkkuutta iskuihin kuin sähköbassolla, mutta tämä pelitti kyllä.
 
Esa H: Surumielinen ja melodinen linja. Toi taustaan kaivattua elävyyttä.
 
makkone: Tarkkaa töpötystä pääosin sointujen perusäänillä. Ei mitään vikaa.
 
sirdickyj: Ihanan kerettiläisesti soitettu, siitä piste.
 
mtnen: Parin viikon ajan kuuntelin taustaa aina silloin tällöin, mutta pää pysyi tyhjänä, ei niin minkäänlaista ideaa mitä tähän soittaisi. Väkisin piti lopulta jotain sekavaa pruutata villasukka tallan juuressa.
 
hollstro: Kiva rytmitys, sellainen veikeä töpöttely tämän raskassoutuisen rallin päälle.
 
Zep Howe: No olipa huikea jatsi, tämä painii kyllä aivan omassa sarjassaan.
 
Pisteet
Zep Howe 2p
hollstro: 1p
sirdickyj: 1p
Esa H: 1p
joonas: 1p
sn: 1p
 
Zep Howe
09.01.2012 20:40:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

0,5p (puolikkaat extra pisteet heille)
 
vt_17 : Ei niinkään kokonaisuudesta, vaan lopussa olevista filleistä.
 
sirdickyj : En tiedä onko toi takapotku oikea paikka bassolle? Kitarakin on jo siellä.. mutta kaikki irrottelu kuulostaa hyvältä.
 
1p
 
absqua : Toimii kyllä tämä. Satan Claus is coming, ihan turhaan olette yrittäneet olla kilttejä.
 
Thominisk : Aika tiukka dub meininki joka puskee hyvin eteenpäin, jotain pientä rytmiongelmaa jossain kohdassa, mutta kenelläpä ei...
 
JudeJude : Hyvä linja joka sekä tukee biisiä että menee samalla myös omia polkujaan. Aloitus tulee mukavasti viiveellä ja ehkä kontra oli se oikea valinta.
 
2p
joonas : Hyvä soundi ja kiinnostava rytmi = sopivasti kahdeksasosia ja ghost noteja.
 
hollstro : Hyvää äänenkuljetusta. Vaikean kuuloinen linja saada pidettyä kasassa, mutta pysyy tarpeeks hyvin. He nailed it. Ehkä olisit voinut laittaa kovemmalle?
 
JudeJude
09.01.2012 21:23:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ehkä kontra oli se oikea valinta.
 
Ei ollu valinta - ei oo muuta :)
 
"Kaikki jotka soittavat bassoviulua tai pasuunaa, ovat useimmiten neuvottomia." -Anton Tsehov, Romaani bassoviulusta http://soundcloud.com/hohka
hollstro
10.01.2012 14:01:48
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Reggae osoittautuu haastavaksi taiteenlajiksi. Harvalla lähtee rennosti ja yllättävän harvalla sävelet osuvat kohdalleen. Johtuisikohan kitarasta, se kun on aika viitteellinen ja pohjasäveltä on hankala hahmottaa? Useamman kohdalla sitä ganjaa man tyyliä olisi pitänyt annostella isommin.
 
Sn: Tässä ei joko huomata, tai sitten tyylikeinona soitetaan A- ja B-osaan sama kuvio. Aika kiharainenkin näin simppeliin taustaan ja osittain menee sävelet sävellajin reunoja hipoen. Lyhyessäkin biisissä bassokuvio saisi perustua enemmän kuin yhden riffin varaan. Ei tämä ole huono missään nimessä. Soitto on varmaa ja taimi toimii. 1p
 
absqua: Hienostui hönkii matalalta ja jättää bändile tilaa hengitellä. Reggaehkoa toimintaa. 3p.
 
poppamies: Poppacamel-mihellä on ihan omat sävellajit ja taimit. Basso on huiman pinnassa, menee välillä säröllekin
 
vt_17: Tässä myös basso on ihan liian pinnassa ja säröllä peittäen bändiä alleen. Jos sen unohtaa niin perusbassolinja on kohdallaan ja hoitaa asiansa.
 
joonas: Hyvä saundi ja vola. Soitto on aika varovaisen oloista, enemmän asennetta peliin niin homma toimisi paremmin. Lopussa paranee.
 
Thominisk: Jamaicasaundit. Pikkusen menee time ajoittain nokilleen ja muutama sävel ojan puolelle. Rentous puuttuu niin kuin suomen mäkihyppyjoukkueella. Tässäkin loppu paranee.
 
JudeJude: Tosi varovainen ote ja tuntuu ettei soittaja saa selvää mistä sävellajista tämä kappale oikein menee. Kontra toki lisää haastetta.
 
Esa H: Nyt on plöm-saundi, joka toimiikin tässä. Ihan kuin basso ja tausta olisi vähän eri vireessä. Reggaen syvin olemus tästä kuitenkin puuttuu.
 
makkone: basso jää aika hiljaiseksi. Nypyttävä meininki. Sävelet kohdallaan ja tulkinta on omaperäinen. Tässä sakissa nousee positiiviseti esiin. 1p
 
sirdickyj: Hämäännyin vähän tästä painottavasta keinunnasta joka keinuu vastakarvaan biisin kanssa. Sävelissäkin pientä lipsumista.
 
mtnen: nyt on reggaesaundia. Isoa. Pikkusen on liikaa nuotteja tähän taustaan eikä anna kitaraistille sen kaipaamaa tilaa. Less is more, mutta pisteille toki. 1p
 
Zep Howe: Tässä on hienot sävelvalinnat ja ihan oma meininki. Takuulla kieli poskessa. Soittomiehen veto. 1p
 
vasemmassa lahkeessa-klubin elinikäinen kannatusjäsen
poppamies
12.01.2012 00:29:03
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joidenkin antamat pisteet oli vähän vaikea hahmottaa muta mun käsityksen mukaan näin. Valitusoikeus on kaikilla.
 
Joonas 10,5p
Seppo Hovi 10p
Hollstro 7,5p
Absqua 7p
Sirdickyj 7p
Judejude 5,5p
sn 3p
EsaH 3p
makkone 3p
Thominisk 2,5p
mtnen 2p
vt_17 1.5p
poppamies 1p
 
G strings are for strippers
sn
12.01.2012 03:04:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ai tää loppui jo, hups. Luulin että vasta sunnuntaina, mut se olikin toi missikisa. Heitän kuitenkin vielä omat pisteet.
 
absqua 2
joonas 2
JudeJude 1
sirdickyj 1
hollstro 1
 
Eli.
 
Joonas 12,5p
Seppo Hovi 10p
Absqua 9p
Hollstro 8,5p
Sirdickyj 8p
Judejude 6,5p
sn 3p
EsaH 3p
makkone 3p
Thominisk 2,5p
mtnen 2p
vt_17 1.5p
poppamies 1p
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti