Muusikoiden.net
24.04.2019
 

Studiotyöskentely »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kellään purkuosia TAC Scorpion -mikseriin ?
1
kaukopoika
29.10.2011 12:05:42
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisi varmaan ollut tori -osaston ilmoituksen paikka ,mutta musta tuntuu ,että hukkuis sinne ,joten tiedustelen tässä ,että olisko kellään tiedossa purkuosana lähinnä potikan ja faderien nuppeja ja muutama potikka myös ,ainaski 10K log 2 gang.Sellaista pikku viimeistelyä ,kun ostin tuollaisen mikserin ja peli muuten kunnossa ,mutta ko. osia vähän hukassa ja rikki.Jos siis jollakin olis sellaisia hallussa ,tai tietää esim jonkun huoltomiehen ,jolla olis ,niin olisin vinkeistä kiitollinen.
 
hape
29.10.2011 18:14:43
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kaukopoika: Olisi varmaan ollut tori -osaston ilmoituksen paikka ,mutta musta tuntuu ,että hukkuis sinne ,joten tiedustelen tässä ,että olisko kellään tiedossa purkuosana lähinnä potikan ja faderien nuppeja ja muutama potikka myös ,ainaski 10K log 2 gang.Sellaista pikku viimeistelyä ,kun ostin tuollaisen mikserin ja peli muuten kunnossa ,mutta ko. osia vähän hukassa ja rikki.Jos siis jollakin olis sellaisia hallussa ,tai tietää esim jonkun huoltomiehen ,jolla olis ,niin olisin vinkeistä kiitollinen.
 
No e valitettavastii oo, mutta mulla kiinnostaisi myös kun ihan samassa tilanteessa olen. Oot varmaan tsekannu jo Audiomaintenancen? Sielthänä saa vaikka mitä, sekä alkuperäisiä varaosia että kolmannen osapuolen korvikkeita ja modauksia, mutta faderien nuppeja ei niiltäkään löydy.
 
http://www.audiomaintenance.com/home.htm
 
http://www.thespyro.com
kaukopoika
29.10.2011 19:48:32
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo kyllä tutut sivut on ja faderin nuppeja nimenomaan löytys siitä verkkokauppaosiosta ,mutta kun eivät oo ihan samanlaisia ,riittävän samanlaisia kuitenkin ,että jos ei ny lähempää löydy niin sieltä sitten ,hintaa oli vähän toista puntaa /kpl.
Mutta potikan nuppeja en sieltä ainakaan honannu ,potikoita kuitenkin.
 
hape
29.10.2011 20:04:24 (muokattu 29.10.2011 20:11:51)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

kaukopoika: Joo kyllä tutut sivut on ja faderin nuppeja nimenomaan löytys siitä verkkokauppaosiosta ,mutta kun eivät oo ihan samanlaisia ,riittävän samanlaisia kuitenkin ,että jos ei ny lähempää löydy niin sieltä sitten ,hintaa oli vähän toista puntaa /kpl.
Mutta potikan nuppeja en sieltä ainakaan honannu ,potikoita kuitenkin.

 
Ei ne siellä verkkokaupassa olevat P&G:n faderin nupit käy, niissä on erilainen kiinnitys. Lähimpänä alkuperäisiä lienee Cliffin CS9A, mutta en ole vielä löytäny mistä niitä sais.
 
http://www.cliffuk.co.uk/products/knobs/index.htm#start
 
Edit: mä kyllä väittäsin että sieltä saa myös niitä potikan nuppeja, vaikka niitä ei verkkokaupassa olekaan (eipä siellä ole näkyvillä monia muitakaan varaosia). Kandee kysyä. http://www.audiomaintenance.com/pdf/s1000.pdf
 
Edit2: ja eikös ne oo ihan perus Sifam-nupikoita, niitähän saa melkeen mistä vaan elektroniikkakomponentteja myyvästä kaupasta. http://www.vekoy.com/index.php?cPath=65_1039_389
 
http://www.thespyro.com
mleppila
30.11.2011 00:44:30
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Terve,
 
Minulla on Tac Scorpionin strippejä myynnissä ja yksi virtalähde.
 
Groovi
21.01.2012 18:11:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Lainataanpa tätä topikkia sen verran, että minulla kiinnostaisi löytää joko koko pöytä tai edes vaikka vajaa/rikkinäinen about 24-32 kanavainen Scorpion I / Scorpion II
 
Kunnolla ei ole niinkään väliä, vaikka puuttuisi kanavalohkojakin, mutta ehjä frame saisi olla ja mieluiten virtalähde mukana. Eli täysi raatokin kelpaa.
 
Torilla on ostoilmoitus aiheesta, tarjoa jos sinulta moinen sattuu löytymään.
 
"the difference between stupidity and genius is that genius has its limits" -Albert Einstein
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti