Muusikoiden.net
16.02.2019
Akustiset Furch-kitarat | Kohtuuhintaista eurooppalaista huippulaatua jo vuodesta 1981! 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: The Zombies Suomeen keikalle
1
GrooverMan
01.03.2012 13:34:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Löytyykö täältä bändin diggareita? Ite tutustuin muutama vuos sitten bändiin aivan hemmetin kovan levynsä "Odessey & Oracle" kautta. Jos esim. Beatles ja Myöhäisempi Beach Boys ja miksei Lovekin putoa, on tää aika takuuvarma levy.
 
Bändissä näköjään mukana alkuperäinen laulaja sekä urkuri, joka teki suurimman osan biiseistä. Tää on pakko lähteä katsomaan.
 
I started out with nothing, and I still got most of it left. - Seasick Steve
Jokapaikanapina
01.03.2012 14:20:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Nytkin soi Zombies. Loistava yhtye, joka parhaimmillaan on mielestäni aivan Beatlesin tasoa. Molempien liidilaulajien äänet ovat aivan huippuluokkaa, mutta erityisesti Colinin hönkäilevä laulusaundi uppoaa + falsetit. Valitettavasti yhtye ei ehtinyt julkaista kuin muutaman albumin alkuperäiskokoonpanollaan (vaikkakin ylijäämäkamassakin on paljon todella hyvää).
 
En tiedä menenkö katsomaan, koska samanlaista svengiä ei näytä oikein löytyvän nykykeikoista, puhumattakaan laulusaundien heikentymisestä :/ Toki saavat omaa musiikkiansa soittaa, mutta mulle nimenomaan laulajana tuo saattaisi olla hieman pettymys. Toisaalta, jos auton saisin käyttöön niin mikäs siinä hurautellessa.
 
HaloOfFlies
01.03.2012 14:41:13 (muokattu 01.03.2012 14:42:49)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Loistava yhtye kyllä on. Valitettavasti keikka ei tällä hetkellä ole oikein budjetin rajoissa. Rahatilanne estää menon.
 
She's Not There on ehkäpä varhaisin psykedeelisiä viitteitä sisältänyt pop-kappale.
 
We're like migrating birds, we smell the air and scratch our arses and say, "Hmm think it's time." - Brian Johnson S.M.A.K.-jäsen #5
GrooverMan
01.03.2012 16:21:52 (muokattu 01.03.2012 16:22:19)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kieltämättä youtube pätkien perusteella laulusaundi on muuttunut Colinillakin, mutta ihmeen hyvin se niistä falsettijutuistakin selvisi. Ainahan se on pikkusen jokerilla menoa ku näitä nostalgiabändejä lähtee tsekkaamaan, mutta ajattelin että tää nyt on kuitenkin paras ja mahdollisesti ainoa tsäänssi nääki nähdä :) Colinin laulu on kyl mulla ihan kaikkien aikojen top 10:ssä.
 
Kävin jokunen vuosi sitten katsomassa Tavastialla Roky Ericksonia, ja vaikka meininki oli paikoin horjuvaa ja laulukin aika eri sfääreissä ku aikanaan, jäi keikasta silti jotenkin erittäin hyvä ja sympaattinen fiilis. Toivottavasti tässäkin jäädään plussan puolelle.
 
Ja joo, She's Not There tosiaan on aika eteeristä ja leijuvaa menoa ottaen huomioon että on vuoden -64 biisi. Ylipäänsä Zombiesilla on jotenkin omanlaisensa saundi, liekö sit johtuen noista paikoittain aika vahvoista jazz-viboista.
 
I started out with nothing, and I still got most of it left. - Seasick Steve
Rodger
02.03.2012 02:36:34 (muokattu 02.03.2012 02:36:49)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näitä meni 60-luvulla tusinaan aika monta, jos retrosepktiivisesti katsotaan. Ja sillai katsottunahan "God Gave Rock And Roll To You" oli ja on Rod Argentin suurin saavutus. Kiss my arse.
 
GrooverMan
02.03.2012 09:06:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rodger: Näitä meni 60-luvulla tusinaan aika monta, jos retrosepktiivisesti katsotaan.
 
Eipä 60-luvun juttuja paljon muuten voi katsoa. Joo, hyviä bändejä toki oli 60-luvulla paljon, en kiistä. Silti Zombiesilla oli aika omintakeinen saundi, vai mitä muita laittaisit samaan karsinaan?
 
Ja sillai katsottunahan "God Gave Rock And Roll To You" oli ja on Rod Argentin suurin saavutus.
 
Taiteellinen, kaupallinen, vai jotain muuta? Taiteellisesti kyse on aika paljon makuasioista ja kaupallisesti ja kulttuurihistoriallisesti veikkaisin että "Time of The Season" on "God Gavea" suurempi saavutus.
 
Kiss my arse.
 
Jätänpä väliin.
 
I started out with nothing, and I still got most of it left. - Seasick Steve
Jokapaikanapina
02.03.2012 11:26:41
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olisko jollain muuten linkittää Argent-bändiltä jotain hyvää? Mun mielestä heidän versio (huom. ei muuten ole siis edes Argentin biisi vaan muistaakseni Russ Ballardin, joten vähän hassua pitää ko. kappaletta miehen suurimpana saavutuksena) on köykäinen ja munaton. En käsitä miksi Rod Argent tahtoi pistää Argent-bändiä pystyyn, vaikka Zombies sai hitin, vaikkakin jo hajoamisensa jälkeen. Siinä olis ollu sitä saumaa minkä eteen tekivät pitkään töitä. Toki Zombiesin jäsenten välillä on saattanut olla jotain. Tai sitten ei ole vaan enää jaksanut vääntää samaa tavaraa.
 
GrooverMan
02.03.2012 12:02:35 (muokattu 02.03.2012 12:04:23)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jokapaikanapina: Mun mielestä heidän versio (huom. ei muuten ole siis edes Argentin biisi vaan muistaakseni Russ Ballardin, joten vähän hassua pitää ko. kappaletta miehen suurimpana saavutuksena) on köykäinen ja munaton.
 
Totta muuten, ei ollut Rod Argentin kynäilemä veisu. Ylipäänsä oon aina pitänyt sitä turhana rock-anthemina.
 
Ei sillä Argentilla mun mielestä mitään huippuhuvää matskua ole, suurin hittinsä tais olla "Hold Your Head Up" levyltä All Together Now. Ihan pätskyä aikansa hard rockia, nothing more, nothing less.
 
I started out with nothing, and I still got most of it left. - Seasick Steve
PLO
02.03.2012 14:04:44 (muokattu 02.03.2012 21:28:02)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tämä on minun mielestäni parasta mitä Argent aikanaan sai aikaiseksi. Lothlorien http://www.youtube.com/watch?v=xo2G69VNzrA Koko Ring Of Hads levy on ihan ok, mutta ei nyt mikään unohtumaton klassikko.
 
Edit. Piti oikein virkistellä muistia, kun taitaa olla kulunut yli pari vuosikymmentä, kun viimeksi tuota levyä oon kuunnellut :) Onhan tuolla ihan hyviä biisejä muitakin, kuten Chained http://www.youtube.com/watch?v=-EdUArKjHt0&feature=related ja Where are we going wrong http://www.youtube.com/watch?v=gHoZc54KGiY&feature=related
 
Rodger
02.03.2012 23:17:05
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

GrooverMan: kulttuurihistoriallisesti veikkaisin että "Time of The Season" on "God Gavea" suurempi saavutus.
 
Maailmassa on jo ihan liikaa hyvää musiikkia. Ilmiö alkoi viimeistään 60-luvulla ja taisi tulla kynnykseksi tällekin bändille. 30 vuotta myöhemmin ei voi kun enää ihmetellä, että kuka enää ehtii kuunnella kaiken kuuntelemisen arvoisen läpi.
 
"God Gave Rock 'N' Roll To You" olikin Argentin kitaristi-laulajan Russ Ballardin biisi, kuten Rainbow-klassikot "Since You've Been Gone" ja " I Surrender". Vähennän sis yhden pisteen Rod Argentilta :-P
 
GrooverMan
03.03.2012 08:34:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Rodger: Maailmassa on jo ihan liikaa hyvää musiikkia. Ilmiö alkoi viimeistään 60-luvulla ja taisi tulla kynnykseksi tällekin bändille.
 
Tää on sen verran kryptinen lauselma, että avaa toki hieman. Varsinkin miten tämä liittyy siihen, että "Time of the Season" on suurempi saavutus millä tahansa mittarilla kuin "God Gave...".
 
30 vuotta myöhemmin ei voi kun enää ihmetellä, että kuka enää ehtii kuunnella kaiken kuuntelemisen arvoisen läpi.
 
Mun mielestä on todella ankea näkökulma tähän aivan helvetin väsyneeseen aiheeseen, että olis joku epämääräinen kasa musiikkia joka "kaikkien pitäis kuulla". Se on pelkästään rikkaus, että hyvää musaa maailmassa riittää ja jokainen saa tehdä omat valintansa siitä mitä haluaa kuulla. Lisää lunta tupaan vaan, ei mua ainakaan hyvän musan määrän kasvaminen hirvitä, päinvastoin.
 
Btw, jos 60-luvusta puhutaan niin siihen on vähintään se 42 vuotta.
 
I started out with nothing, and I still got most of it left. - Seasick Steve
kepe-5
03.03.2012 14:06:18 (muokattu 03.03.2012 14:08:22)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tarkoituksena ois mennä katsomaan tuota keikkaa. Zombies on meikäläiselle erittäin tärkeä bändi, parhaimmillaan tosiaankin aivan lyömättömän hyvää poppia. Argentille en ole ikinä sen kummemmin syttynyt, mutta Colin Blunstonen soolotuotanto on äärimmäisen pätevää.
 
Walking In The Sun on toinen varsin psykedeelinen vuoden '64 biisi: http://www.youtube.com/watch?v=DJup4T5IxtI
 
And you don't stand an outside chance
HaloOfFlies
02.03.2018 21:51:36 (muokattu 02.03.2018 21:57:11)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Saapuvat loppuvuodesta Suomeen Uriah Heepin kanssa.
 
29.11.2018 Helsinki, Kulttuuritalo
30.11.2018 Seinäjoki Areena
1.12.2018 Oulu Terminaali Areena
 
Oulun keikka pitää ehdottomasti nähdä. Bändissä vaihtui basisti, kun hiljattain edesmenneen Jim Rodfordin tilalle pestattiin Sören Koch.
 
Odessey & Oracle löytyy hyllystä orkkisjäsenten nimmareilla varustettuna.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
Marlowe
03.03.2018 16:53:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

HaloOfFlies: Saapuvat loppuvuodesta Suomeen Uriah Heepin kanssa.
 
Näin the Zombiesin joitakin vuosia sitten Edinburghissa vieraillessani. En suoranaisesti uskaltanut odottaa mitään ihmeellistä, etenkin kun tietää millaisilla kokoonpanoilla monet 1960-luvun tähdet nykyisin kiertävät, mutta turhaan pelkäsin. Se oli vallan mainio keikka. Komeasti irtosivat lauluosuudet edelleen, ja hienoa materiaaliahan yhtyeeltä löytyy vaikka millä mitalla.
 
"Barry, Dick ja minä olemme tulleet siihen tulokseen, että vakavasti otettavalla ihmisellä täytyy olla... vähintään viisisataa levyä" (Nick Hornby)
varakeef
03.03.2018 17:25:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jokapaikanapina: En käsitä miksi Rod Argent tahtoi pistää Argent-bändiä pystyyn, vaikka Zombies sai hitin, vaikkakin jo hajoamisensa jälkeen. Siinä olis ollu sitä saumaa minkä eteen tekivät pitkään töitä. Toki Zombiesin jäsenten välillä on saattanut olla jotain. Tai sitten ei ole vaan enää jaksanut vääntää samaa tavaraa.
 
Luin juuri Ken Sharpin Power Pop teossarjan I osaa, jossa Argent kertoo hajoamisen johtuneen puhtaasti taloudellisista syistä. Muut kuin biisintekijät Argent ja White eivät kokeneet, että sillä voisi perheen elättää. Jäljelle jäänyt parivaljakko ryhtyi
sitten Argentia puuhaamaan.
 
(Bändihän hajosi jo ennen O&O:n julkaisemista, ja levy ei myynyt. Ja eihän se ensimmäinenkään mikään jymymenestys tainut olla. Time of the Season breikkasi vasta 69.
 
"Käytös siivo ja hillitty sopii lehmälle" - Laura Latvala
HaloOfFlies
04.03.2018 00:07:49
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Marlowe: Näin the Zombiesin joitakin vuosia sitten Edinburghissa vieraillessani. En suoranaisesti uskaltanut odottaa mitään ihmeellistä, etenkin kun tietää millaisilla kokoonpanoilla monet 1960-luvun tähdet nykyisin kiertävät, mutta turhaan pelkäsin. Se oli vallan mainio keikka. Komeasti irtosivat lauluosuudet edelleen, ja hienoa materiaaliahan yhtyeeltä löytyy vaikka millä mitalla.
 
Ovat myös tehneet joitakin todella hienoja covereita, kuten vaikka tämä Dusty Springfield-laina The Look Of Love. https://www.youtube.com/watch?v=r4emLYfb9rA
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
HaloOfFlies
18.12.2018 22:07:22 (muokattu 18.12.2018 22:11:15)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

The Zombies valittiin hiljattain Rock And Roll Hall Of Fameen. Tuoreessa haastattelussa Colin Blunstone totesi, että seuraavan Zombies-levyn työstäminen on jo alkanut. Edellinen Still Got That Hunger toi bändille ensimmäisen jenkkilistasijan 50 vuoteen.
 
Niin ja se Oulun keikka oli ihan huikea. Time Of The Season oli mahtava elämys livenä. Rod Argentilta lähti melkoisen huikeita revityksiä Hammondilla.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
stapani
19.12.2018 17:24:51 (muokattu 19.12.2018 17:26:45)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Time Of The Season on kyllä hieno biisi. Tulikos mitään Argent-kamaa,
Hold Your Head Up, God Gave Rock & Roll To You yms...?
 
Tapani
HaloOfFlies
19.12.2018 19:34:21
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

stapani: Time Of The Season on kyllä hieno biisi. Tulikos mitään Argent-kamaa,
Hold Your Head Up, God Gave Rock & Roll To You yms...?

 
Hold Your Head Up tuli. Hieno versio oli sekin.
 
Out on the street for a living, picture's only begun. Got you under their thumb.
Gaines
27.12.2018 09:34:40 (muokattu 27.12.2018 09:34:55)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Erittäinkin hyvä oli ja hienoa oli nähdä livenä Oulussa. Hämmästyttävän hyvin hoitivat herrat laulustemmat ja Argentin sooloilut olivat hetkittäin varsin säväyttäviä.
 
Sydän lyö ja parta kasvaa.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti