Muusikoiden.net
23.06.2018
Gibson Custom Shopin upeat 2018-mallit nyt esillä Kitarapajassa 

Rock, pop, alternative »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Mamba - Suomen vaarallisin yhtye
1 2 3 4 57 8 9 10 11
Lux
29.11.2007 10:23:10 (muokattu 29.11.2007 10:32:56)
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Olen aina (n. 20 vuotta) pitänyt Mambaa harmittomana yhtyeenä niin musiikillisesti kuin muutenkin. Musiikillisesti se on yhä sitä (iskelmää) mutta enpä ollut aiemmin kuullut taiteilja Vaaran nimensämukaisesta persoonasta. Mieshän on suoraan piikittelevä angstikimppu, oikea suomalaisen iskelmän Ruben Stiller. (Anteeksi Ruben)
 
Tässä ote Mamban päiväkirjasta:
Hämmentävä näytelmä koettiin keikalla 24.11. Sekalaista instrumenttikrääsää lavalle kesken Mamban esiintymistä keräilemään noussut ääniteknisen taivaan tähti nimimerkki Pitkä herätti yhtyeen riveissä kevyttä pöyristystä. Monituhatpäisen yleisön ilonpidosta piittaamatta tämä vuoden roudariksikin kukitettu suuruus katsoi sopivaksi nousta tähtien tontille kesken kukkeimman nousukiidon kokoillakseen instrumentteja, piuhanpätkiä ja muuta sälää. Sitä arvostelukyvyn juhlaa! Ammattikuntien keskinäistä kunnioitusta, työrauhaa, kommunikointia ja yhteistyötä liputtava Mamba-yhtye lähettää nyt isillisen mestaroinnin merkeissä jokaiselle bändipaidoissa ja mustissa farkuissa viihtyvälle avainnippujen ja MagLite-lamppujen kanssa kädet puuhkassa patsastelevalle Leathermanin ja Gerberin paremmuudesta kinastelevalle Pitkälle, Pätkälle, Uffelle, Jaffalle, Peffalle, Akelle, Unskille, Hanskille, Makelle, Peralle, Pavelle, Kakelle ja kaikille muillekin nimimerkkien taakse kätkeytyneille wanna-be staroille selkokieliset terveiset:
 
Kun mi-kä ta-han-sa yh-ty-e on kei-kal-la, ä-lä tun-ge it-se-äsi la-val-le, vaik-ka o-li-sit va-lit-tu suo-men yk-kös-rou-da-rik-si, pää-öyk-kä-rik-si tai A-ku An-kak-si.
 
An-na täh-dil-le työ-rau-ha ja muis-ta: y-lei-sö ei ole seu-raa-mas-sa si-nun toi-min-taa-si, vaan nii-den, jot-ka si-nul-le pal-kan-kin mak-sa-vat. Py-sy ku-lis-seis-sa ja pi-dä roo-li-si, el-lei kiis-tat-to-man ter-ve-tul-lut-ta a-pu-asi ja työ-pa-nos-ta-si eh-dot-to-mas-ti tar-vi-ta. Py-sy pois-sa la-val-ta var-sin-kin naa-pu-ri-or-kes-te-rin e-siin-ty-es-sä, väl-tyt mo-nel-ta har-mil-ta ja saat jat-kos-sak-in naut-tia lou-naa-si täh-ti-en pöy-däs-sä.

 
Huomatkaa että tähtien pöydässä lounastaminen on luonnollisesti se asia, mikä saa kenet tahansa teknikon haluamaan Mamban keikalle töihin. Ai toisen osapuolen versio? Kas tässä:
Tuli tehtyy itse sellainen moka mikä saikin sit aikamoiset mittasuhteet loppupeleissä. Ajattelin aiemmin illalla jättää Aaltosen laulumikin sen pianon päälle ja Friben laulumikin sen Voxin päälle jotta ei tarvitsis lähtee hakeen niitä vaihdon aikana. No, kävikin sit silleen,että saatiinkin lisää mikkistandejä ja Pitkä alkoi asetteleen mikkejä niihin valmiiks lavan sivussa,mutta sit piti saada ne mun lavalle jättämät mikit lavalta pois mikä olikin sitten aivan liikaa Mamba-yhtyeen solistille Tero Vaaralle kun Pitkä kävi hakeen ne pois lavan takaa ja lavan sivusta heidän keikan aikana. Voitte varmaan kaikki kuvitella ja usea tietää,että kovin montaa sekunttia ei mene kun hakee noi kaks mikkii lavalta pois,mutta Tero Vaaran mielestä Pitkä pilasi heidän shown hiippailemalla lavalla. Artistin joka on käynyt edes kerran festarikeikalla pitäis varmaan tietää,että siellä lavalla ja sen välittömässä läheisyydessä pyörii "talon" -ja bändien teknistä henkilökuntaa ja tämä kyseinen ammattikunta mihin itsekkin kuulun ei myöskään saa Tero Vaaralta juurikaan arvostusta jonka voitte myös käydä lukemassa osoitteessa www.mamba.fi/uutiset2007.html .
Tilanne ja tän ko.popparin käytös sai kyllä suuren määrän ihmisiä niin hämilleen, että ei oikeistaan voinut muuta kuin nauraa!

(fikkarispede.blogspot.com)
 
Tässähän täytyy itse kunkin alalla työskentelevän ryhtyä äärimmäisiin varovaisuustoimenpiteisiin kun tuolla kentällä heiluu. Ei kai kukaan halua joutua Tero Vaaran kynsiin. Ikävä kyllä Lappeenrannan Dylan eli Suomi-Rockin ZZ-Top Jouni Hynynen on jo päätynyt Tero-Luciferin karmaisevaan otteeseen. Kuten Ari Koivunenkin. Jättäisi nyt iso mies edes nuorison rauhaan.
 
Yllättävän sitkeästi Vuoden Lappeenrantalaisen, muusikko Jouni Hynysen hampaissa pysytellyt Mamba-yhtye ei edelleenkään vastaa kitaransoittajan louskutukseen. Vartin vääntämisellä yhtyeen isillinen johtaja Vaara kysyy, Onko Jouni vetänyt stringit liian syvälle vakoon?"
 
Laiskalle viihdetoimittajalle Lappeenrantalaisen kitaristin kaltainen lausuntoautomaatti on tärkeä väline loputtoman sisällöntuottamisen virrassa. Raflaavia lohkaisuja lähtee, kun suunta annetaan. Käsite ulkoaohjautuva koiranpentu konkretisoituu osuvasti.
 
Kaupallisten lauluntekijöiden tupaillassa vallitsi yhteinen hyminä Vaaran tuumaillessa, miten lappeenrantalaiskitaristin kompetenssi näkyy ja kuuluu rajoittuvan öykkäröintiin. Jossain vaiheessa suomalaiseksi rockiksi tituleerattu alistuneisuuden, luovuttamisen ja älyllisen epärehellisyyden kaupallistaminen näköjään tarvitsee tällaiset ruokkoamattomat vauvankasvot. Ensin oli Hevi-Ari, nyt tämä, mitä seuraavaksi?, kysyy Vaara.

 
Niin, mitä tähän nyt voisi sanoa? Ensin oli kaiketi Mamba, nyt tämä ja lauantai-iltana kai sukat kirjhyllyssä. Kahvimukissa lukee "Mamba, hyvää suomalaista poppia jo 20 vuotta." Minä juon kahvia ja pohdin miksi Teron piikikkyys ei kuulu musiikissa. Olenko kuunnellut vääriä kappaleita? Vai onko Terolle tullut murrosikä vasta nyt? Onko Mamban seuraava albumi raivokasta metallisävytteistä hc-punkkia?
 
Hyniö.
 
PS. Haluan nostaa tuosta Mamban päiväkirjasta esille yhden lausekkeen:"älyllisen epärehellisyyden kaupallistaminen" Älyllinen epärehellisyys? Älyllisen epärehellisyyden kaupallistaminen? Älyllinen epärehellisyys? Voisin toistella tätä hämmentyneenä koko loppupäivän..
 
vapaus veljeys vandalismi
aikavaikea
29.11.2007 10:28:58
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Minä juon kahvia ja pohdin miksi Teron piikikkyys ei kuulu musiikissa...
 
No onhan sitä vituttanut yhdessä biisissä jonka otsikossakin on ruma sana. Ja siinä leivotaan ihan turpaankin. http://lirama.net/song/122628
 
Burn the midnight oil. Or pour it on my salad.
paavi
29.11.2007 11:34:34
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ammattikuntien keskinäistä kunnioitusta, työrauhaa, kommunikointia ja yhteistyötä liputtava Mamba-yhtye my ass.
Aika hämmentynyt olo. Ensimmäistä kertaa käväisin noilla mamban (musiikkinsa oloisilla) kotisivuilla ja lueskelin juttuja. Vaikea sanoa, onko siellä ironiaa ja millä tasolla. Roudareista/tekniikan äijistä mulla ei oo koskaan ollut mitään pahaa sanottavaa (useimmiten tosin olen yksi heistä eli siis wanna-be-stara enkä todellinen tähti). Ehkä juuri sen takia osaan asettua roudarin asemaan tässäkin episodissa. Tiedän, mikä sähellys siellä lavalla on ja kaikkien lopullisen edun mukaista on saada tekniikka toimimaan vaikka se valtava uhraus olisikin mag-liten välähdys tähtien takana.
Eipä tästä sen enempää kun ei tästä sen enempää tiedä. Mun silmissä vaan Vaara muuttui harmittomasta pellestä vähän harmillisemmaksi pelleksi.
 
Unholy water /Sanguine addiction /Those silver bullets / A last blood benediction
tinkezione
29.11.2007 13:01:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuota se vissiin sitten teettää, kun tarpeeksi kauan nauttii radiosoiton, paikallisten palkintojen ja 45-vuotiaiden laivanseinäruusujen päiväunien kohteena olemisen statuksesta. Tuo Teron vuodatushan on päivänselvää Tavastian bäkkärinovimatskua, ja vastapainoksi joku voisi tavuttamalla suomentaa Terolle samaisesta bäkkärinovesta (muistaakseni) Henry Rollinsin kuolemattomat ohjeistukset.
 
Lux
29.11.2007 13:24:07
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuota se vissiin sitten teettää, kun tarpeeksi kauan nauttii radiosoiton, paikallisten palkintojen ja 45-vuotiaiden laivanseinäruusujen päiväunien kohteena olemisen statuksesta.
Jaa-a, tämän jälkeen tulee uusia ajatuksia: http://www.terovaara.fi/skala/etusivu.html
 
Epäilen ennemminkin että tämä kultalevyihin ja kaupalliseen menestykseen uskova hittinikkari on päättänyt ottaa mallia Kotiteollisuudesta ja vastaavista omilla nettisivuillaan ja haastatteluissaan muille poppareille kevyesti piruilevista artisteista. Ehkä Vaara ajattelee että tällä tavoin saa lisää näkyvyyttä ja uudenlaista särmää imagolle - juohan Hevi-Arikin lonkeroa ja kiroilee julkisesti!
 
Nyt vaan taisi Tero sahata omaa oksaansa. En usko että Suomessa on enää ainuttakaan teknikkoa joka ei olisi kuullut tuota tarinaa.
 
vapaus veljeys vandalismi
foetor ex ore
29.11.2007 13:37:59
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ennemminkin Sex Pistols, eikös sitä taannoin kielletty pääsemästä Suomeen.
 
Simo78
29.11.2007 13:47:20
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kai se nyt vähemmästäkin alkaa vituttamaan, kun teet 20 vuotta musaa, eikä kukaan(?) oikea musadiggari ei välitä paskaakaan sun tekemästä musasta=) Aika huvittavaa tekstiä, liekö vaan pitänyt keksi/etsiä syyllinen huonosti menneelle keikalle muualta kuin itsestään? Aika monella keikalle, missä mä oon ollut katsomossa, jossain vaiheessa show:ta teknikko käy jotain lavalla hääräämässä. Ei se ole ainakaan minua häirinnyt, eikä kyllä ketään jonka mä tunne. Jos se teknikko olisi vetässyt Vaaraa turpaan, kussut punttiin tai esitellyt sukuelimiään, niin silloin se olisi voinut jotain häiritä=) Tuskinpa Mamba tällä tempauksellaan tosiaan lisää kavereita saa... Kyseessä siis m.netissäkin kirjoitellut miksaaja/äänimies?
 
Void
29.11.2007 13:48:17
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Teron ulosanti ihmetytti minuakin, kun taannoin yhtyeen sivuilla vierailin tuota Hynys-juttua lukemassa. Angsti-Teron piikittely- ja kiukkutekstit luettuani, jatkossa näen varmasti Teron "susi lampaan vaatteissa" tyylisesti. SGn pirunsarvet saivat uuden merkityksen.
 
Sitä hc- levyä odotellessa...
Nimismies
29.11.2007 14:21:49
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Todella vaaralliselta kaveri kyllä vaikuttaa.
 
"AK-47 7,63x39 oli hieman liian lyhyt ja ärjy vehje meikäläiselle, kuittasi olkapäätään pidellyt solisti, mutta AR-15:een koin lämmintä yhteyttä. Tarkka ja tarkoituksenmukainen laite."
 
Lämmintä yhteyttä rynnäkkökivääriin? Just.
Sarko
29.11.2007 16:38:11 (muokattu 29.11.2007 16:38:28)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Todella vaaralliselta kaveri kyllä vaikuttaa.

"AK-47 7,63x39 oli hieman liian lyhyt ja ärjy vehje meikäläiselle, kuittasi olkapäätään pidellyt solisti, mutta AR-15:een koin lämmintä yhteyttä. Tarkka ja tarkoituksenmukainen laite."

Lämmintä yhteyttä rynnäkkökivääriin? Just.

 
Todella pelottavaa ajatella jos Tero tarttuisi rynnäkkökivääriin tappamisaikeissa, sillä Teron tarttumiset kitaraankin ovat olleet liian drastisia.
 
Tsäpätitsäijjää
kyseinen
29.11.2007 18:16:07
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Todella pelottavaa ajatella jos Tero tarttuisi rynnäkkökivääriin tappamisaikeissa, sillä Teron tarttumiset kitaraankin ovat olleet liian drastisia.
 
Onhan tuo Valokuvia-biisin kitarakuvio aika murhaava. Aina kun vahingossa sen radiosta kuulee, tekee mieli vetää itsensä jojoon.
 
It is better to remain silent and be thought a fool than speak and remove all doubt.
Roadari
29.11.2007 18:27:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tuo Teron vuodatushan on päivänselvää Tavastian bäkkärinovimatskua, ja vastapainoksi joku voisi tavuttamalla suomentaa Terolle samaisesta bäkkärinovesta (muistaakseni) Henry Rollinsin kuolemattomat ohjeistukset.
 
Tätä varmaan tarkoitit. Siitä vaan suomentamaan "maitomiehelle". Hoho
 
"Listen to the stage manager and get on stage when they tell you to. No one has time for the rock star bullshit. None of the techs backstage care if you're David Bowie or the milkman. When you act like a jerk, they are completely unimpressed with the infantile display that you might think comes with your dubious status. They were there hours before you building the stage, and they will be there hours after you leave tearing it down. They should get your salary, and you should get theirs."
 
Henry Rollins
 
"Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa."
teg
29.11.2007 18:47:02
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

olen melkolailla varma, että mikäli helvetissä soitetaan pop-musiikkia, sen täytyy olla mambaa.
 
Lux
29.11.2007 20:04:29
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

olen melkolailla varma, että mikäli helvetissä soitetaan pop-musiikkia, sen täytyy olla mambaa.
 
Tai sit sitä lauletaan siellä karaokena.
 
Luin vasta nyt ajatuksella tuon Teron vuodatuksen. "Ei ssaatana", oli toinen reaktio, aamulla räjähdin vain nauramaan. Tähti? TÄHTI? Huh huh, jos Tero Vaara on tähti, Jouni Hynynen on Linnunrata ja jokainen teknikko oman galaksin arvoinen. Tämä ei enää mene hihittelyllä, Mamba on paitsi boikotissa myös toivottavasti mahdollisimman suuren julkisen vittuilun kohteena. Ottaisin loparit jos olisin kuulunut Mamban henkilökuntaan. Urpo.
 
vapaus veljeys vandalismi
LHU
30.11.2007 00:00:12
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tero on näköjään ylläpitämiensä sivujen perusteella oikea muusikoden Erkki Puumalainen. http://www.terovaara.fi/skala/syystapaaminen.html
 
Liimatainen: "Sanotaanko näin että kyllähän 20% voi yhtä-äkkiä tuntua paljolta mutta haluan muistuttaa että meidän tallissa on henkilöitä jotka korreloi kenttää että kosketuspinta säilyy".
Meisseli
30.11.2007 00:08:57
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tero on näköjään ylläpitämiensä sivujen perusteella oikea muusikoden Erkki Puumalainen. http://www.terovaara.fi/skala/syystapaaminen.html
 
Nauroin hiukan.
 
www.strangefruit-band.net www.groovinghighallstars.com www.ketolajawitikainen.com Syksyistä meininkiä.
Jiihaa
30.11.2007 01:52:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vaikuttaa hyvältä tyypiltä tämä Tero Vaara. Pitänee alkaa tutustumaan tarkemmin miehen ajatusmaailmaan. Ainakin tuhat kertaa uskottavampi kuin vaikka Hynysen kaltainen örveltävä juntti.
 
Nazareth
30.11.2007 07:47:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikkea perkelettä sitä näkee.
 
Man who buys a drowned cat pays for wet pussy.
Zed
30.11.2007 13:45:01
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kah, tämä Vaarahan on loppujen lopuksi hieno mies. Terveisiä hänelle, jos lukemaan sattuu.
 
Ville-Ville-PÖH!
M-Juhana
30.11.2007 15:48:28
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Teron ego on nykyään niin iso, et vaikeuksia mahtua ittensä kanssa samaan huoneeseen.
 
Paskaa huumoria Pirkanmaalta vuodesta 1964.
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 57 8 9 10 11

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti