Muusikoiden.net
28.05.2018
 

Yleistä keskustelua musiikista »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Kokemuksia opistoista
1 2
Ianuarius
12.10.2008 18:14:38
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaivelin kovasti vastaavaa ketjua ja jotain vastauksia jo löytyikin, mutta parempi varmaan kun kysyn ihan suoraan.
 
Ajattelin haeskella opiskelemaan muusikoksi jossain päin Suomea (Lukio on takana ja vähän korkeakouluopiskeluakin). Olisi kuitenkin mukava tietää, että millaisiin paikkoihin kannattaa hakea, kun näitä opistoja kuitenkin tuntuu olevan melkoisesti. Kitaran soitto itseäni nyt kiinnostaa, joten erityisesti jos on näistä opettajista kokemuksia, niin tarinoikaa pois vain. :)
 
Mitä nyt ite oon koonnu listaa, niin ilmeisesti näillä paikkakunnilla olisi mahdollista opiskella (laitoin linkitkin kiinnostuneita varten):
 
HELSINKI
Helsingin Pop&Jazz Konservatorio
http://www.popjazz.fi/
 
ESPOO
Espoon pop/jazzopisto Ebeli
http://www.ebeli.info/
 
TURKU
Turun Konservatorio
http://www.turunkonservatorio.fi/
 
KOTKA
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
http://www.ekami.fi/
 
TAMPERE
Tampereen Konservatorio
http://www.tampereenkonservatorio.fi/
 
PORI
Palmgren Konservatorio
http://www.pori.fi/palmgren/
 
JYVÄSKYLÄ
Jyväskylän Ammattiopisto
http://www.jao.fi/?deptid=11018
 
JOENSUU
Joensuun Konservatorio
http://www.konservatorio.jns.fi/
 
KUOPIO
Kuopion Konservatorio
http://www.kuopionkonservatorio.fi/
 
KOKKOLA
Keski-Pohjanmaan Konservatorio
http://www.kpkonsa.fi/
 
KAJAANI
Kainuun Ammattiopisto (Konservatorio)
http://www.kao.fi/?deptid=11402
 
OULU
Oulun Konservatorio
http://www.oulunkonservatorio.fi/popjazz/
 
TORNIO
Pop & Jazz Konservatorio Lappia
http://konservatorio.lappia.fi/index.php
 
Oulussa asustelen tällä hetkellä itse ja luultavasti tämä Oulun konservatorio on yksi paikka, jonne keväällä haen, ihan vain siksi että kaupunki on jo entuudestaan tuttu. Pohjoisemmaksi tuskin lähden, että tuo Tornio on varmaankin jo poissa listoilta, mutta kertokaa ihmeessä siellä käyneet siitäkin, jos tästä ketjusta olisi vaikkapa hyötyä muillekin.
 
Niin ja kertokaa myös että millaisia kaupunkeja nämä ovat opiskella, millaista asutusta tai asumismahdollisuuksia löytyy opistojen läheisyydestä ja muutenkin vähän että onko paikkakunnalla kuinka kuollutta tms.
 
En siis tässä hae nyt mitään apuja hakemiseen tai kysele pääsykokeista tai mitään sellaista, vaan ihan sitä että millanen meininki missäkin opistossa on. Mielellään jos just sais niitä plussia ja miinuksia niin tulis sellanen realistinen kuva. Edellisestä opistosta (tietojenkäsittelyä) jäi vähän vaivaamaan ammattitaidottomat opettajat, joten juuri opettajista olisi ainakin mukava kuulla jotain. :)
 
Kiitosta jo etukäteen.
 
Animate-Inanimate
kozmik
12.10.2008 22:35:39
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

PORI
Palmgren Konservatorio
http://www.pori.fi/palmgren/

 
Opiskelen toista vuotta kyseisessä laitoksessa. Olen viihtynyt hyvin, niin koulussa kuin kaupungissakin, tosin olen enemmän kotona luuhaavaa kuin baareissa juoksentelevaa tyyppiä, joten arvioni kaupungin viihtyisyydestä ei välttämättä ole hirveän valistunut.
 
Porin mainehan on, tuota... No, ei kovin hyvä. Itse en ole mihinkään uhkaaviin tilanteisiin joutunut. Opiskelija-asuntoja täällä on, itse asun ihan yksityisessä kämpässä parin kilometrin päässä koululta. Tosiaan kaiken kaikkiaan olen viihtynyt ihan hyvin.
 
Mitä itse opistoon tulee, niin aikas hyvä meininki sielläkin on. Kanssaopiskelijat on mukavia, samoin opettajat. Opetuksen taso on hiukan vaihtelevaa, mutta pääsääntöisesti hyvä kuitenkin. Ehdottomasti mainitsemisen arvoinen seikka on se, että koulun tilat on opiskelijoiden käytössä periaatteessa 24/7, tosin tietyillä melurajoituksilla. Myös koulun studio on opiskelijoiden vapaasti hyödynnettävissä.
 
Niin juu, samassa rakennuksessa toimii myös catering-alan oppilaitos, jossa meidänkin pöperöt valmistetaan. Ruoka siis hyvää, ja paikalla pyörii paljon tyttöjä. ;)
 
"Anything goes in, anything goes out, fish, bananas, old pyjamas, mutton, beef and trout!"
Ianuarius
14.10.2008 07:47:06
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jospa mäki kirjotan muutaman sanasen muiden varalta Oulusta näin kaupunkina. :)
 
Mulle ei oo täällä ikkään sattunu mitään vaikka joskus oon yksinki laahustellu kaupungilta kotiin joskus yöllä kahen ja neljän välillä. Mun mielestä tää on suht rauhallinen kaupunki. Levykauppojaki on mukavasti, joista Kullaksella myydään myös soittimia. Pienempiä soitinliikkeitäkin taitaa olla tuossa keskustassa... tai ainakin yhden tiedän.
 
Mulla on tullu kulutettua kirjaston musiikkiosastoa aikatavalla. Ei oo oikein sellasta vertailukohdetta, mutta minusta sieltä löytyy matskua tosi hyvin. Viimeksi oon lainannu esim. Maidenin tablatuureja (a matter of life and death ja dance of death) sekä teoriakirjoja, joita löytyy uudesta ikivanhaan toki. :) Tää yleinen musiikkioppi I, johon oon tykästyny, on vuodelta '57, joskin eka painos on '38. Hyvää tavaraa.
 
Mulle tärkeitä on myös tällaset viherpiipertäjien putiikit, kuten "Life". Sellasiakin on Oulussa ainakin kolme, jotka tiedän. Lisäksi on myös muita enemmän yksityisiä.
 
Mun mielestä täällä on suht paljon kaikkea, silleen monipuolisesti, jos lähtee vertaan johonki Tornioon tai Rovaniemeen (jotka tietenkin ovat pienempiä kaupunkeja), mutta silti täällä on aika rauhallinen meno. Varmaan se riippuu aika paljon ihmisestäkin, että millasta se meno on. Heh.
 
Animate-Inanimate
Ianuarius
18.10.2008 09:09:49
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hitto, aattelin että täällä ois ollu oikeasti jotain opistomuusikoitakin, mutta taisin olla väärässä (tätä yhtä lukuunottamatta).
 
Noh, pitänee sitten vaan summissa hakea johonki.
 
Animate-Inanimate
SSilver
18.10.2008 12:45:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Hitto, aattelin että täällä ois ollu oikeasti jotain opistomuusikoitakin, mutta taisin olla väärässä (tätä yhtä lukuunottamatta).
 
Noh, pitänee sitten vaan summissa hakea johonki.

 
Eiku tää on kyllä tosi hyvä ketju. Pian ne opistomuusikotkin drapuloistaan heräilee tänne kirjoittelemaan.
 
Sexhundrasextiosex 27.01.2004-07.05.2008 RÖYTÖFEST!!
Ianuarius
18.10.2008 16:19:15 (muokattu 18.10.2008 16:22:07)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eiku tää on kyllä tosi hyvä ketju. Pian ne opistomuusikotkin drapuloistaan heräilee tänne kirjoittelemaan.
 
Niin, niin, eli ne oli sunnuntaina juomassa ja on nukkuneet krapulassa koko viikon ja kohta heräilevät. On se melkosta tuo opiskelijaelämä. :D
 
Oiskohan tää nyt sitten kuitenki pitäny laittaa jolleki toiselle alueelle, kuten vaikka tuonne offtopic-alueelle.
 
e: Nii just, ensi laitoin tän tonne työskentelyalueelle, mutta ku siellä ei kukaan ollu käynykään kuukausiin, niin sitten aattelin, että pistänpä tän kuitenki tänne ja pyyhin sen viestin sieltä tyhjäksi. Nyt sitten näyttää siltä, että ne jotka lukee tätä aluetta, niin niitä ei vaan kiinnosta vastata mihinkään tällaseen...
 
...tai sitten ihmisiä yleensä ei vaan kiinnosta kertoa kokemuksiaan, mikä kyllä meikän mielestä kuulostaa vähintäänkin omituiselta. Yleensä kun niitä kerrotaan ihan pyytämättäkin.
 
Painanpa varoitusta, jos joku mode vaikka siirtäisi tämän tonne offtopiciin.
 
Animate-Inanimate
wavelength
18.10.2008 23:22:31
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Valmistuin Jyväskylän konservatoriolta viime keväänä. Erittäin hyvä paikka!
 
En tiedä mistä puhun.
moderndrummer88
18.10.2008 23:36:18
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Opiskelen ite toista vuotta Kajaanin konsalla.
 
Täällä on aika nuorta sakkia opiskelemassa ja paikka on vähän sellaisessa maineessa, että ne jotka ei pääse kuopioon tulee sit kajaaniin, sama itellä. Tuntuis siltä, että monella on vähän motivaatio-ongelmia - ei tulla workshoppeihin tai teoriatunneille ja sit opinnot jää roikkumaan, mutta opetus itsessään on laadukasta ja ne joita on oikeasti kiinnostanu asiat ja ovat tehneet töitä koulun eteen ovat kyllä hyvin päässeet jatko-opintoihin.
 
Plussaa siitä, että arkisin ei ole pulaa treenitiloista, koska tyypit ei tunnu treenailevan, tai sit soittelevat kotona
 
Iso miinus etenkin rumpalin näkökulmasta on se, ettei viikonloppuisin pääse treenaamaan konsan tiloihin.
 
"jazzahtavia ridekomppeja tyyliin Ian Paice" -Brother Michael
Ianuarius
21.11.2008 10:07:18
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä oon nyt vähän miettiny näitä hakupaikkoja akselilta Oulu, Tampere, Pori, Turku, Espoo, Helsinki.
 
Suht etelään kuitenki haluttas, että siksi toi Oulu saattaa jäädä poiskin. Oisko joillaki heittää vielä noista etelän opistoista kokemuksiaan?
 
Animate-Inanimate
seteli
24.11.2008 03:11:06
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse opiskelen ensimmäistä vuotta Kotkassa Etelä Kymenlaakson ammattiopiston konservatoriossa. Koulu on meren rannalla vanhassa höyrypanimossa, joka on joku kotkan arvokkaimpia rakennuksia tms. Ihan hyvä perusmeininki. Aika vähän meitä on (n. 30 koko koulussa) joten on ihan mukava yhteishenki. Opettajat on ihan asiantuntevia, vaikka aikalailla omalaatusia ovatkin. Pääsykokeissa ei vaadita aikaisempaa teorian tuntemusta, koska täällä sitä voi opiskella aivan alusta. Tosin aikaisemmista opinnoista on aika lailla hyötyä, koska eteenpäin mennään nopeasti.
 
Soittajien taso vähän vaihtelee. On tosi hyviä ja sitten vähän huonompia. Aika vähän on hakijoita, joten pääseminen ei liene kovin hankalaa. Jos opistomeiningistä tykkää niin tämä on varmasti hyvä paikka opiskella "muusikoksi" Mua ei henkilökohtaisesti opistomeininki niin paljoa nappaa. Harjoitustilat ovat ihan asiallisia. (Joistain luokista on merinäköalakin) Niissä saattaa olla toisinaan hieman ruuhkaa. Yksi miinus on mielestäni studion puuttuminen. Studio on mielestäni aika oleellinen apuväline asia musiikin opiskelussa/ tekemisessa. Mutta suosittelen kyllä koulua muuten. Tulet varmasti viihtymään, jos tämä koulutusvaihtoehto on sitä, mitä haet.
 
Ianuarius
24.11.2008 06:27:19 (muokattu 24.11.2008 07:07:38)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Njaa, ettei ole studiota. Onkohan noita muitakin opistoja, mistä se puuttuu? Tai onkohan muissa opistoissa jotain oleellisia juttuja, mitä niistä puuttuu?
 
Toi on aika jännä, ettei pääsykokeissa tarvi osata teoriaa. Musta tuntuu että se karsii monissa paikoissa valtaosan niistä hakijoista pois. Tiedä sitten onko se hyvä vai huono asia... millaisia soittajia se sitten pois karsii. Itellä on aina ollu suurin kynnys tuo melodiatapailu, koska teoria kyllä muuten on ihan hyvin hanskassa.
 
Hyville kirjoituksille annan kyllä plussaa. :)
 
E: Joissa kerrotaan siis aikalailla muutakin kuin vain "tosi hyvä".
 
E: Onko tuolla Tampereella muuten mahdollista opiskella edes pop/jazz/rytmimusiikkia?
 
Animate-Inanimate
seteli
24.11.2008 16:40:26
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tampereella on vaan klassisen musiikin koulutus. No siis, meillä on ollut semmoisia tyyppejä, jotka eivät kouluun tullessaan osanneet lainkaan teoriaa, mutta ovat oppineet täällä niin hyvin, että ovat stadiallekin päässeet.
 
J_Mikkonen
25.11.2008 12:46:01 (muokattu 25.11.2008 12:47:51)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Opiskelen ite toista vuotta Kajaanin konsalla.
 
Täällä on aika nuorta sakkia opiskelemassa ja paikka on vähän sellaisessa maineessa, että ne jotka ei pääse kuopioon tulee sit kajaaniin, sama itellä. Tuntuis siltä, että monella on vähän motivaatio-ongelmia - ei tulla workshoppeihin tai teoriatunneille ja sit opinnot jää roikkumaan, mutta opetus itsessään on laadukasta ja ne joita on oikeasti kiinnostanu asiat ja ovat tehneet töitä koulun eteen ovat kyllä hyvin päässeet jatko-opintoihin.
 
Plussaa siitä, että arkisin ei ole pulaa treenitiloista, koska tyypit ei tunnu treenailevan, tai sit soittelevat kotona
 
Iso miinus etenkin rumpalin näkökulmasta on se, ettei viikonloppuisin pääse treenaamaan konsan tiloihin.

 
Opiskelen itse myöskin Kajaanin konsalla, niin voisin hieman kertoa myös Kajaanin kaupungista. Kajaanihan on periaatteessa ihan nätti kaupunki, varsinkin kesäisin. Talvisin tämä kylä on synkkä ja ahdistava, kuten muutkin saman kokoiset kaupungit talviaikaan.
Suurimpana miinuksena on ehkä se että (hyvää) elävää musiikkia kuulee suhteellisen harvoin. Onhan näitä baarirokki-bändejä, mutta niissä on sitten jokaisessa samat soittajat niin en sit tiedä onko se kovin mielenkiintoista yleisön kannalta, tai soittajankaan. Aika nihkeästi kuulemma ottaa "isompia" staroja keikalle, kun yökerhot kuitenkin vievät suurimman osan asiakkaista. Jameja järjestetään periaatteessa vain yhdessä kuppilassa, jossa vanhat äijät käy vetämässä puolen tunnin blyysvetoja.
Toki kaupungista löytyy varmasti myös paljon hyvää sanottavaa, itselläni Kajaani alkaa vaan maistua fossiiliselta piimältä.
 
Itse koulusta vielä sen verran, että kyllähän täälläkin varmasti on se tietty "paskakiintiö", mutta niinhän se on jokaisessa koulussa. Eli en pidä meidän koulun porukkaa yhtään laiskempana tai huonompana kuin muiden koulujen porukkaa.
Opettajat ovat omasta mielestäni erittäin ammattitaitoisia, ja kaikkien kanssa tulen ainakin itse hyvin toimeen. En sitten tiedä muista.
 
badcompany
25.11.2008 13:14:44 (muokattu 25.11.2008 13:15:45)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse opiskelen ensimmäistä vuotta Kotkassa Etelä Kymenlaakson ammattiopiston konservatoriossa. Koulu on meren rannalla vanhassa höyrypanimossa, joka on joku kotkan arvokkaimpia rakennuksia tms. Ihan hyvä perusmeininki. Aika vähän meitä on (n. 30 koko koulussa) joten on ihan mukava yhteishenki. Opettajat on ihan asiantuntevia, vaikka aikalailla omalaatusia ovatkin. Pääsykokeissa ei vaadita aikaisempaa teorian tuntemusta, koska täällä sitä voi opiskella aivan alusta. Tosin aikaisemmista opinnoista on aika lailla hyötyä, koska eteenpäin mennään nopeasti.
 
Soittajien taso vähän vaihtelee. On tosi hyviä ja sitten vähän huonompia. Aika vähän on hakijoita, joten pääseminen ei liene kovin hankalaa. Jos opistomeiningistä tykkää niin tämä on varmasti hyvä paikka opiskella "muusikoksi" Mua ei henkilökohtaisesti opistomeininki niin paljoa nappaa. Harjoitustilat ovat ihan asiallisia. (Joistain luokista on merinäköalakin) Niissä saattaa olla toisinaan hieman ruuhkaa. Yksi miinus on mielestäni studion puuttuminen. Studio on mielestäni aika oleellinen apuväline asia musiikin opiskelussa/ tekemisessa. Mutta suosittelen kyllä koulua muuten. Tulet varmasti viihtymään, jos tämä koulutusvaihtoehto on sitä, mitä haet.

 
onko basisteista pulaa talossa!.onko vaikee päästä nelikielisellä sisään?.
 
TuoBass
26.11.2008 00:45:19 (muokattu 26.11.2008 19:33:39)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eipä mittään, olin innoissani vastaillut tähän ihan mitä sattuu. Jatkakaa...
 
Tämä on parasta ikinä, Hulk Hogan soittaa bassoa!
seteli
26.11.2008 17:09:52
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

onko basisteista pulaa talossa!.onko vaikee päästä nelikielisellä sisään?.
 
Onhan niistä täällä pulaa kyllä, en usko että on kovin vaikeaa, varsinkaan kun noi teoriatkaan ei paljoa paina pääsykokeissa.
 
Eikö tuo "Ebeli" ole ihan yksityinen musiikkikoulu eikä toisen asteen oppilaitos.
 
badcompany
04.12.2008 13:17:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Itse opiskelen ensimmäistä vuotta Kotkassa Etelä Kymenlaakson ammattiopiston konservatoriossa. Koulu on meren rannalla vanhassa höyrypanimossa, joka on joku kotkan arvokkaimpia rakennuksia tms. Ihan hyvä perusmeininki. Aika vähän meitä on (n. 30 koko koulussa) joten on ihan mukava yhteishenki. Opettajat on ihan asiantuntevia, vaikka aikalailla omalaatusia ovatkin. Pääsykokeissa ei vaadita aikaisempaa teorian tuntemusta, koska täällä sitä voi opiskella aivan alusta. Tosin aikaisemmista opinnoista on aika lailla hyötyä, koska eteenpäin mennään nopeasti.
 
Soittajien taso vähän vaihtelee. On tosi hyviä ja sitten vähän huonompia. Aika vähän on hakijoita, joten pääseminen ei liene kovin hankalaa. Jos opistomeiningistä tykkää niin tämä on varmasti hyvä paikka opiskella "muusikoksi" Mua ei henkilökohtaisesti opistomeininki niin paljoa nappaa. Harjoitustilat ovat ihan asiallisia. (Joistain luokista on merinäköalakin) Niissä saattaa olla toisinaan hieman ruuhkaa. Yksi miinus on mielestäni studion puuttuminen. Studio on mielestäni aika oleellinen apuväline asia musiikin opiskelussa/ tekemisessa. Mutta suosittelen kyllä koulua muuten. Tulet varmasti viihtymään, jos tämä koulutusvaihtoehto on sitä, mitä haet.

 
eikös tonne tarvii lähettää mitään soittonäytettä kuten joihinkin konsiksiin?.
 
badcompany
04.12.2008 14:05:21
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaivelin kovasti vastaavaa ketjua ja jotain vastauksia jo löytyikin, mutta parempi varmaan kun kysyn ihan suoraan.
 
Ajattelin haeskella opiskelemaan muusikoksi jossain päin Suomea (Lukio on takana ja vähän korkeakouluopiskeluakin). Olisi kuitenkin mukava tietää, että millaisiin paikkoihin kannattaa hakea, kun näitä opistoja kuitenkin tuntuu olevan melkoisesti. Kitaran soitto itseäni nyt kiinnostaa, joten erityisesti jos on näistä opettajista kokemuksia, niin tarinoikaa pois vain. :)
 
Mitä nyt ite oon koonnu listaa, niin ilmeisesti näillä paikkakunnilla olisi mahdollista opiskella (laitoin linkitkin kiinnostuneita varten):
 
HELSINKI
Helsingin Pop&Jazz Konservatorio
http://www.popjazz.fi/
 
ESPOO
Espoon pop/jazzopisto Ebeli
http://www.ebeli.info/
 
TURKU
Turun Konservatorio
http://www.turunkonservatorio.fi/
 
KOTKA
Etelä-Kymenlaakson ammattiopisto
http://www.ekami.fi/
 
TAMPERE
Tampereen Konservatorio
http://www.tampereenkonservatorio.fi/
 
PORI
Palmgren Konservatorio
http://www.pori.fi/palmgren/
 
JYVÄSKYLÄ
Jyväskylän Ammattiopisto
http://www.jao.fi/?deptid=11018
 
JOENSUU
Joensuun Konservatorio
http://www.konservatorio.jns.fi/
 
KUOPIO
Kuopion Konservatorio
http://www.kuopionkonservatorio.fi/
 
KOKKOLA
Keski-Pohjanmaan Konservatorio
http://www.kpkonsa.fi/
 
KAJAANI
Kainuun Ammattiopisto (Konservatorio)
http://www.kao.fi/?deptid=11402
 
OULU
Oulun Konservatorio
http://www.oulunkonservatorio.fi/popjazz/
 
TORNIO
Pop & Jazz Konservatorio Lappia
http://konservatorio.lappia.fi/index.php
 
Oulussa asustelen tällä hetkellä itse ja luultavasti tämä Oulun konservatorio on yksi paikka, jonne keväällä haen, ihan vain siksi että kaupunki on jo entuudestaan tuttu. Pohjoisemmaksi tuskin lähden, että tuo Tornio on varmaankin jo poissa listoilta, mutta kertokaa ihmeessä siellä käyneet siitäkin, jos tästä ketjusta olisi vaikkapa hyötyä muillekin.
 
Niin ja kertokaa myös että millaisia kaupunkeja nämä ovat opiskella, millaista asutusta tai asumismahdollisuuksia löytyy opistojen läheisyydestä ja muutenkin vähän että onko paikkakunnalla kuinka kuollutta tms.
 
En siis tässä hae nyt mitään apuja hakemiseen tai kysele pääsykokeista tai mitään sellaista, vaan ihan sitä että millanen meininki missäkin opistossa on. Mielellään jos just sais niitä plussia ja miinuksia niin tulis sellanen realistinen kuva. Edellisestä opistosta (tietojenkäsittelyä) jäi vähän vaivaamaan ammattitaidottomat opettajat, joten juuri opettajista olisi ainakin mukava kuulla jotain. :)
 
Kiitosta jo etukäteen.

 
espoosta löytyy tämmönenkin
http://www.arlainst.fi/index.php?k=12032
 
Jucciz
04.12.2008 15:11:47
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos haluat soittaa kevyttä musiikkia, unohda ainakin Tampereen konservatorio. Periaatteessa AMK-tasolla voi päästä sinne opiskelemaan musiikkiteknologiaa tai teatterimusiikkia pääaineenaan jokin kevyen musiikin soitin, mutta käytännössä hommasta ei tule yhtään mitään. Tampereen konservatorio on umpiklassinen ja kapeakatseinen musiikkioppilaitos - ja kaiken lisäksi hiton ylpeä siitä.
 
Aiheesta lisää avautumista täällä: http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=171832&o=80
 
Ianuarius
04.12.2008 17:10:31 (muokattu 04.12.2008 17:18:37)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Jos haluat soittaa kevyttä musiikkia, unohda ainakin Tampereen konservatorio. Periaatteessa AMK-tasolla voi päästä sinne opiskelemaan musiikkiteknologiaa tai teatterimusiikkia pääaineenaan jokin kevyen musiikin soitin, mutta käytännössä hommasta ei tule yhtään mitään. Tampereen konservatorio on umpiklassinen ja kapeakatseinen musiikkioppilaitos - ja kaiken lisäksi hiton ylpeä siitä.
 
Aiheesta lisää avautumista täällä: http://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=38&t=171832&o=80

 
Jep, huomasin tuon itsekin kun selailin tuossa joku päivä sitten heidän nettisivujaan tarkemmin. Sinne en siis ole ainakaan hakemassa.
 
E: Tää on just mun mielestä hyvä, että täällä nousee esille tällasia juttuja, kuin että jossain opistoissa vastustetaan kevyttä musiikkia. Jotkut ei varmaan hakiessaan hirveän tarkkaan kato, että millaseen kouluun on menossa. Enpä itsekään katsonut, kun viimeksi hain 2005. Noh, hyvin kävi silloin, mutta en haluais riskeerata turhaan.
 
Yksi isän soittokaveri on käyny tuo Tampereen opiston läpi ja kehui sitä maasta taivaaseen. Siksi ajattelin itsekin hakea sinne, mutta nyt kun olen hieman perehtynyt asiaan, niin enpä taidakaan.
 
Animate-Inanimate
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti