Muusikoiden.net
21.04.2019
 

Etusivulle
Lue ilmoituksiaUusi ilmoitusHaku
Palaute

Wanted: Kitaristit


Ilmoitukset 1-15 (yhteensä 190)« edellinen | seuraava »


Orkesteri hakee: Komppikitaristia???
Lisätty: 21.04.2019
Voimassa: 31.05.2019
Ilmoittaja: sarvipää (#143638)Lähetä pikaviesti »
Haetaan hyvin komppaavaa kitaristia jolta taipuu Black Sabbath tyylinen riffittely. Sävellys- ja taustalaulutaito ISO +++.
Tällä hetkellä vedetty covereita, mutta tarkoitus olis alkaa omaan tuotantoon, joten hyvää riffittelijää kaivataan!
Et välttämättä tarvitse omaa vahvistinta. Kämpältä löytyy 30w 2x12 putkicombo, jota saa käyttää. Porukassa tällä hetkellä: Laulaja, rumpali, kitaristi ja basisti.
Ikähaarukka 28-40
P.s. Naiskitaristi olis ehkä kova juttu!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 20-50
Paikkakunta: Hämeenlinna (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0409349119
 


Orkesteri hakee: Naislaulajaa!!
Lisätty: 19.04.2019
Voimassa: 08.06.2019
Ilmoittaja: hedgehog (#117231)Lähetä pikaviesti »
Etsitään hyvää naislaulajaa joka laulaa korkealta ja kovaa!!
Tavotteet korkealla ja motivaatio huipussaan! Asumme lahdessa ja täällä meillä on treenis ym.
Genre on melodinen heavy metal rock!! Soittonäytteen saat kysymällä!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 20-40
Paikkakunta: Lahti (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: nojuuso1234@gmail.com
 


Muuta: Laulaja hakee soittajia
Lisätty: 19.04.2019
Voimassa: 19.05.2019
Ilmoittaja: Vetonaulat (#53487)Lähetä pikaviesti »
Haen hyvän soittotaidon / asenteen omaavia muusikoita! Uuteen pieneen kokoonpanoon. Duo / trio.. Esim: Kitara ja kiipparit tai Kitara ja digitaali-haitari.. Muitakin kokonaisuuksia huomioidaan. Keikoille kesäksi. Esitetään: "IRWIN" ja - ym,ta sen tyylistä Suomalaista menevää musiikkia.
Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 30-
Paikkakunta: Pori (Länsi-Suomen lääni)
Internet: https://www.petrilanne.fi/
 


Orkesteri hakee: SDM etsii kitaristia!
Lisätty: 19.04.2019
Voimassa: 06.07.2019
Ilmoittaja: Grillo (#178032)Lähetä pikaviesti »
Progemetalli tai jotain sinnepäin-bändi etsii kitaristia. Vanhan kitaristin kanssa meni viimeinkin sukset lopullisesti ristiin harjoittelun puutteen takia.

Muut bändin jäsenet ovat -03 ja -02 syntyneitä, joten ikähaarukka olisi niillä main. Voi olla myös nuorempi tai vanhempi, kuhan paikalle ei saavu jotain 11 tai yli 30-vuotiaita.

Treenis on Ihalassa ja treenejä pidetään kerran tai kaksi kertaa viikossa.

Instrumenttia pitää osata soittaa suhteellisen hyvin, koska musiikki ei ole kaikkein yksinkertaisinta, mutta ei tarvitse olla virtuoosi, kunhan harjoittelee osuutensa kunnolla ja on keikalla luotettava. Treenikselle tarvitsee tuoda oma vahvistin ja kitara, niitä ei tarvitse säilyttää siellä, mutta se on mahdollista ettei tarvitse kuljettaa niitä joka kerta mukanaan.

Pienen soittonäyteen lähetys ois plussaa, ja voin lähettää videon tai äänitteen jostain kappaleesta jos sen haluaa harjoitella näytettä varten.

Keikkoja olis nyt jo tiedossa ainakin pari kuukauden päähän ja lisää saa joidenkin suhteiden kautta sovittua. Tarkoituksena olisi saada aikaan bändi joka on tarpeeksi kasassa soittaakseen keikkoja aktiivisesti.

Bändin jäsenten musiikkimakuun kuuluvat Strapping Young Lad, Gojira, Mastodon, Stam1na ja moni muu.

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: ≈13-18
Paikkakunta: Raisio (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0445251665
 


Orkesteri hakee: Bändi etsii kitaristia!
Lisätty: 19.04.2019
Voimassa: 15.05.2019
Ilmoittaja: Melindanassling (#201274)Lähetä pikaviesti »
Hei! Etsitkö popbändiä? Etsimme bändimme riveihin kitaristia. Meidän porukkaan kuuluu; Laulaja, rumpali & kitaristi. Olemme bändi, jonka genreen kuuluu pääsääntöisesti pop, poprock,indiepop,indierock. Toimimme pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla. Tavoitteenamme on treenata ainakin kerran viikossa, meillä ei ole tällä hetkellä treenipaikkaa, mutta se on kokoajan hankinnassa. Tavoitteena on soittaa englanninkielisiä covereita aluksi, sitten lähteä tekemään omaa musiikkia ja keikkailla myös välissä. Haluamme muusikon ammatista täyspäiväisen työn, joten odotamme sinulta hyvää motivaatiota, malttia, innokkuutta. Sinun ei tarvitse olla mikään maailmanluokan mestari instrumenttisi kanssa, kunhan osaisit perusnuotit lukea. Olemme 19-20-20+ vuotiaita. Olemme rentoja, mukavia tyyppejä, joiden tarkoituksena on edistyä, ja kaikista tärkeintä, myös pitää hauskaa musiikin parissa. Olemme jo ehtineet bändinä treenailla about kuukauden treenikämpällä, joka sitten poistui käytöstämme basistin lähdettyä. (UUsi haussa).Toivomme myös sinulta, että olet mukava, motivoitunut, et pelkää tuoda esille ideoita/omia mielipiteitäsi, et omista esiintymiskammoa. Meidän coverlistaan kuuluu: Talking to the moon-Bruno Mars, ColdPlay-Fix you, Echosmith-cool kids, Magic!-rude, One Republic-Counting Stars, Ed Sheeran-Shape of you, John Mayer-Love on the weekend. Tarkoitus olisi lähteä keikkailemaan mahdollisimman pian/viimeistään kesällä. Jos kiinnostuit, ota ihmeessä yhteyttä joko pikaviestitse, tai sähköpostilla: Melindasophie.nassling@outlook.com
Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kuukauden
Ikä: 19-20+
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
Sähköposti: Melindasophie.nassling@outlook.com
 


Muusikko hakee: Kitara joutilaana
Lisätty: 19.04.2019
Voimassa: 17.05.2019
Ilmoittaja: heinovi1 (#14752)Lähetä pikaviesti »

Etsitkö rytmikitaraa bändiin, duoon, kaveriksi omien uusien biisiesi tekemiseen/sovittamiseen tai vaikka vain muutaman kitararaidan äänittämiseen.

Pysyn rytmissä, pidän soittimeni vireessä ja sovitan soittoni palvelemaan kokonaisuutta. Kitarasankarin rooli ei niinkään kiinnosta. Soittokokemusta pop/rock/funk/iskelmä/ genrestä yhtyeen kanssa löytyy usesmpia vuosia.

Kaikenlaiset projektit kiinnostaa.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 41
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Soittokaveria kasuaaliin hevin rimputteluun?
Lisätty: 18.04.2019
Voimassa: 14.10.2019
Ilmoittaja: tennediokisuum (#205309)Lähetä pikaviesti »
Olis hakusassa jonkinnäkönen porukka vähän rennompaan soitteluun.
Itsellä kitaransoittoa takana muutama vuosi, josta vuosi pari on tullut soiteltua kavereiden kanssa covereita mm. metallica, iron maiden, children of bodom yms.
Soittotaidon ei tarvitse olla aivan päätä huimaava, pääasia on soittaa ja pitää hauskaa.
Ei väliä oletko kitaristi, basisti, kiipparisti, tai vaikka rumpali, ota yhteyttä!

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Paikkakunta: Seinäjoki (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0400968267
 


Muusikko hakee: Groove-/industrial-/nu-metallia
Lisätty: 18.04.2019
Voimassa: 14.10.2019
Ilmoittaja: Apple tree (#138963)Lähetä pikaviesti »
Soitetaanko lakeuksilla muutakin kun dödis- tai rässijohdannaista metallia? Tähtäimessä olis aktiivinen omaa musiikkia tekevä bändi, joka parhaassa tapauksessa sotkee onnistuneesti yllämainittuja genrejä ja löytää tekemisiin jonkinlaisen persoonallisen, ehkä jopa tuoreen kulman. Omista mieltymyksistä mainittakoon vaikka Velcra, Otep, Static-X, Korn, vanhempi Soulfly, Sepulturan Roots ja Pain.

Tasapaino yksinkertaisen iskevien riffien, tarttuvuuden/melodioiden sekä tunnelmallisempien ja/tai kokeellisempien osien kesken olis enemmän kun mahtavaa! Hyvällä fiiliksellä ja tekemisen ilosta. Jos muutkin tykkää niin se on vaan plussaa, mutta ei anneta sen määrittää liikaa omia tekemisiä.

tapio.holappa2@gmail.com

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 27
Paikkakunta: Seinäjoki (Länsi-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: Sanity Scale etsii kitaristia!
Lisätty: 18.04.2019
Voimassa: 14.10.2019
Ilmoittaja: Bernando (#111119)Lähetä pikaviesti »

Sanity Scale on syksyllä 2018 perustamani Heavy Metal-yhtye, jonka debyyttialbumi on valmistumassa sessiomuusikoiden kera! Nyt etsin ympärilleni Tampereen alueelta ammattitaitoista soittoporukkaa, jolla olisi intohimoa lähteä tekemään tästä hommasta jotain hienoa ja ainutlaatuista. Itse toimin yhtyeessä laulajana. Materiaalia on jo valmiina muutaman levyllisen verran ja lisää tulee hyvää vauhtia. Sovituksellisia visioita pääsee toteuttamaan todella vapaasti (kaikki ideat toteutetaan periaatteella) ja jos omaat terävän sävellyskynän ja visiot kohtaavat, muidenkin biisit ovat enemmän kuin tervetulleita. Musiikkityylissä on todella paljon vaikutteita vanhasta brittihevistä, 80-luvun musiikista ja kauhuelokuva soundtrackeista, kumminkin soundit yms. tuotettuna nykypäivään. Kappaleiden teemat pyörivät myös kauhuteemojen ympärillä ja olisi hienoa, jos löytyy siltäkin saralta yhteisiä intressejä.

Lähtökohtaisesti etsin tällähetkellä kitaristikaksikkoa, koska more is more. Soolojen ja komppien pitää taittua (tai sitten tehdä kitaristien välillä selvä rajanveto) ja soittimen pitää pysyä hyvin käsissä. Laulutaidosta myös todella isoa plussaa. On myös tärkeää, että nautit lavalla olosta ja haluat esiintyä yleisölle rokkielkein ja luontevasti. Tavoite on saada hyvä porukka kasaan ja homma rullaamaan ennenkuin levy tulee joskus syksyllä mahdollisesti ulos, jotta sitä päästäisiin promoamaan keikoille.

Treenikämppää ei vielä ole, mutta sellainen luonnollisesti hommataan kun homma saadaan aluille. Levyn esituotantodemoja saa minulta sitten viestiä laittamalla joko täällä tai whatsappissa!

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli vuoden
Ikä: 18->
Paikkakunta: Tampere (Länsi-Suomen lääni)
Puhelin: 0445335590
 


Muusikko hakee: Nyt perkele punkrock-pumppu pystyy!
Lisätty: 17.04.2019
Voimassa: 13.10.2019
Ilmoittaja: Rock1988 (#205297)Lähetä pikaviesti »
Laitetaan nyt perkele kunnon asennepumppu pystyhy! Sellaane missä veretään tosissaan, mutta kuitenki löytyy sitä huumoria, eikä kasata turhia paineita! Teherään omia biisiä tosissaan ja panostetaan niihin, kuitenki unohtamatta muutamia kovia suamiklassikoota. Sellaasia on muunmuas parit ripsipiirakat, klamydia ja aknestikit mitä nyt äkkiseltään mieleen tulee. Mä hoiran "laulamisen" ja sä oot osa soittokuntaa! Pääpaino kuitenki omis biiseis.
Asenne ja omistautuminen on tärkeintä.
Heitä mulle viästiä, jos sun soittopelistäs löytyy saundia ja sen soittajasta motivaatiota.

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 30
Paikkakunta: Seinäjoki (Länsi-Suomen lääni)
 


Orkesteri hakee: -=Bilebändiin Soittajia=-
Lisätty: 16.04.2019
Voimassa: 12.10.2019
Ilmoittaja: Grimbe (#45346)Lähetä pikaviesti »

Rumpali ja naislaulaja etsii soittajia puoliammattimaiseen bilebändiin.

Konseptina olisi menevää musiikkia viideltä vuosikymmeneltä, kevyestä popista vanhempaan hard rockiin asti.
Soitto pääsaantöisesti niin kuin kappaleet menee, ja omat sovitukset olisi vahvemmin osana mahdollista akustista settiä.
Hyvistä ja toimivista kappaleista koostuva pohja löytyy, josta olisi helppo lähteä liikenteeseen.

Haussa olisi asiansa osaava basisti, kiipparisti ja kitaristi.
Treeniä olisi säännöllisesti kerran viikossa Savion aseman vieressä olevassa
bändikämpässä (30¤ kk/nuppi), josta löytyy kaikki soittokamat. Keikoille tarvittavat PA-kamat löytyvät myös.

Aikaa toiminnalle tulisi löytyä sen verran, että saat hoidettua oman tontin hyvin,
pääset treeneihin ja tuleville keikoille (tavoite n.1-2 kuukaudessa).
Päivätyötä ei tarvitse lopettaa, mutta sitoutumista ja omistautumista bändille tuli löytyä.

Yhteydenotot pikaviestillä tai sähköpostilla.

-Timo

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Ikä: 20+
Paikkakunta: Järvenpää (Etelä-Suomen lääni)
Puhelin: 0451092000
Sähköposti: timo.p@hotmail.fi
 


Muusikko hakee: Kitaristi hakee yhtyettä
Lisätty: 15.04.2019
Voimassa: 03.07.2019
Ilmoittaja: Moonlightguitar (#181720)Lähetä pikaviesti »
Hei!
Olen siis oululainen, 17- vuotias (kesällä 18-) kitaristi tällä hetkellä vailla bändiä. Päätyylilajina toimii rock- ja bluesmusiikki, mutta enemmän kuin mielelläni soittaisin julkaisuja myös muista genreistä. Olen soittanut paljon mm. Metallicaa, Iron Maidenia, Chuck Berryn, Eric Claptonin, Mike Sternin ja Jimi Hendrixin tuotantoa, Avenged Sevenfoldia, G'n'R:a, Nightwishia, Panteraa (hieman) yms. Tällä hetkellä harjoituksiini kuuluu erityisesti jazz- ja countrymusiikin kehittäminen improvisaatiossa sekä ylipäänsä musiikillisen ymmärtämisen kehittäminen kyseisissä genreissä, rock- ja bluesgenren lisäksi.
Pystyn harjoittelemaan (ja mielelläni harjoittelen) aktiivisesti mahdollisissa tulevissa bändeissä ja sitä tietenkin toivoisin myös muilta jäseniltä. Omat kamat pystyn tuomaan, mutta treenikämppää en kylläkään pystyisi järjestämään, minkä takia suht. valmis bändi treenikämppineen olisi ihanteellinen itselleni. Jos kiinnostuit, niin laita viestiä! (Sähköposteihin pystyn vastaamaan nopeiten)😊

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Yli kaksi vuotta
Ikä: 17
Paikkakunta: Oulu (Oulun lääni)
Sähköposti: katariinasiiri01@gmail.com
 


Muusikko hakee: Projekti hakusessa
Lisätty: 15.04.2019
Voimassa: 30.04.2019
Ilmoittaja: Tappajabanaani (#48726)Lähetä pikaviesti »
Moi!

Etsinnässä samanhenkinen ihminen tai samanhenkisiä ihmisiä musisoimaan karkeasti laatikoituna popmusiikin parissa. Soitan pääosin kitaraa, mutta työn alla on syntikka (ei siis piano), johon jo välineistö löytyy, mutta taitoa sitten vähemmän. Himasta löytyy myös kellopeliä, melodicaa ja muuta kilkutinta. Yhdessä orkesterissa soitan sähkökitaraa, mutta treenitahti on sen verran verkkainen, että mieluusti muutakin mahtuu tähän rinnalle.

Kiinnostuksina biisienkirjoittelu, pienimuotoiset keikat ja suomenkielinen musa, joka voisi olla jotain akselilta pop-indiesuhina-folk-rap-runonlausunta, jne. Mut saa kiinni pikaviestillä ja siitä voi luontevasti vaihtaa tarkempia yhteystietoja, jos meiningit ollenkaan natsaa.

-Ville

Kiinnostus: Harrastelija
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: 29
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Keikkailevaa bändiä??
Lisätty: 14.04.2019
Voimassa: 10.10.2019
Ilmoittaja: nils23 (#105932)Lähetä pikaviesti »
Nyt vapaana kova luu...
Soittoa takana vuosia ja monesta genrestä
Joku herrasmieskokoonpano haussa
jossa soitto kulkee.

Olisko blues
bluesrock nyt se karsina missä mentäis?

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Ei kokemusta
Ikä: >25
Paikkakunta: Helsinki (Etelä-Suomen lääni)
 


Muusikko hakee: Rautalankaa/beat-musiikkia
Lisätty: 14.04.2019
Voimassa: 10.10.2019
Ilmoittaja: KokkiRumpali (#714)Lähetä pikaviesti »
Eli etsin bändiä keski-suomesta, sädettä 100km. Itse soitan lyömäsoittimia ja myös laulu sujuu, tosin en ala kisaamaan jos vaikka laulaja/laulava kitaristi ilmottautuu ottamaan haastetta. Tällä kertaa ei haeta aloittelijatasoisia soittajia, siis treenit ei ole instrumentin opiskeluun vaan biisien soittamiseen/sovittamiseen. Itsellä kymmenien vuosien vuosien kokemus.

https://www.youtube.com/watch?v=d9WrFJWLMG0

Ota yhteyttä:

Kiinnostus: Puoliammattilainen
Soittokokemus orkestereissa: Yli kymmenen vuotta
Paikkakunta: Jyväskylä (Länsi-Suomen lääni)
Sähköposti: seppo@kokkirumpali.fi
Internet: http://www.kokkirumpali.fi
 


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13   « edellinen | seuraava »

Näytä

Lääni:tai
Maakunta:
Ilmoitustyyppi: 


Osastot

Basistit
147
Kitaristit
190
Kosketinsoittajat
67
Laulajat
272
Rumpalit
168
Soitonopettajat
189
Keikat
72
Muut
129
 
Kaikki osastot
 
1234

 Copyright ©1999-2019, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti