Muusikoiden.net
28.09.2022
 

Etusivulle
LinkkihakemistoOmat suosikitTop-ListatHakuIlmoita linkki
Palaute

Linkkihakemisto


LinkkihakemistoKoulutusKotimaiset


Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia
Musiikin suhteen Helsingin ammattikorkeakoulu Stadia on Suomen suurin ammattikorkeakoulu. Vahvuuksiamme ovat alansa huipuista koostuva opettajakunta ja monipuolinen koulutustarjonta. Samoissa tiloissa toimii Helsingin Konservatorio, jossa annetaan musiikkileikkikoulu- ja musiikkiopisto-opetusta, sekä musiikin toisen asteen ammatillista koulutusta.
http://www.stadia.fi/opiskelu/kulpa/musiikki/index.asp
 
Helsingin yliopiston musiikkitieteen laitos
http://www.music.helsinki.fi/
 
Ikaalisten käsi- ja taideteollisuusoppilaitos
Oppilaitoksessa musiikkiin liittyvät alat ovat: Kielisoitinrakennus ja Harmonikkarakennus
http://ikata.lpkky.fi/dynamic/1/27.html
 
Jademagia - Biisintekijävalmennus
Musiikintekijävalmennus, bändivalmennus, lauluntekijävalmennus. Musiikkialan perusteet, sanoituspajat, infoillat, tekstituotanto, demopalautteet, lyriikkakurssit, verkostoituminen yms. Musiikin harrastajasta musiikkialan ammattilaiseksi.
http://www.jademagia.fi
 
Jyväskylän ammattiopiston muusikonkoulutus
Tarjoamme muusikon koulutusta tavoitteena musiikkialan perustutkinto (pop/jazz ja klassinen). Meillä voit opiskella musiikkia nuorten koulutuksessa tai tehdä aikuisten näyttötutkinnon.
http://www.jao.fi/muusikko
 
Jyväskylän ammattiopiston taiteen perusopetus
Tarjoamme musiikin ja tanssin perusopetusta lapsille ja nuorille.
http://www.jao.fi/musiikkijatanssi
 
Kymen Korservatorio
Kymen Konservatorio on yksi Etelä-Kymenlaakson ammattiopiston (EKAMI) koulutusaloista.

Konservatorio tarjoaa toisen asteen koulutusta musiikkialan perustutkintoon johtavassa musiikin koulutusohjelmassa. Muusikon ammattiin valmistavaa koulutusta on järjestetty Kotkassa menestyksekkäästi vuodesta 1997 alkaen.

Kolmivuotinen koulutus tuottaa ammatilliset perusvalmiudet rytmimusiikin alalle sekä yleisen korkeakoulukelpoisuuden.
http://www.kymenkonservatorio.ekami.fi
 
Laulunopetus Anna Ilveskoski
Laulunopetusta ammattitaidolla Helsingin Pitäjänmäellä. Laulunopetuksen lähtökohtana on terve äänenkäyttö kaikissa musiikkityyleissä.
http://www.annailveskoski.com
 
Laulunopetus Ilona Rasa
Laulunopetus vuosien tuloksekkaalla kokemuksella.
http://www.singwithsingingvoice.com/Suomi/
 
Laulunopetus Ilona Rasa
Laulunopetusta aloittelijoista ammattilaisiin, klassisesta rockiin.
http://www.laulunopetus.com
 
Laulunopetus Piia Säilynoja
Ammattitaitoista pop/jazz-laulunopetusta Helsingin Vuosaaressa.
http://www.piiasailynoja.weebly.com
 
Laulunopetus.fi
Laulunopetusta pääkaupunkiseudulla.

Laulunopettaja Ville Laaksonen opettaa Complete Vocal Technique -metodilla, joka mahdollistaa kaikkien soundien - klassisesta heviörinään - laulamisen terveesti, ääntä rasittamatta.
http://www.laulunopetus.fi
 
Laulustudio Bianca
Laulunopetusta pop/jazzista klassiseen kokeneen ja pätevän laulunopettajan ohjauksessa Riihimäellä ja Helsingissä.
http://www.laulunopettaja.fi
 
Lifeline Productions
Rumputunnit, kitaratunnit, bassotunnit, laulutunnit, syntikkatunnit, sekä bändivalmennus.

Rock-painotteinen soittokoulu sijaitsee Turun keskustassa Maariankadulla. Opetussuunnitelmat ovat käytännönläheisiä ja joustavia. Sopii erityisesti bändisoittajille ja laulajille.

Uudistuneille nettisivuillemme on lisätty runsaasti informatiivista tekstisisältöä musiikin harrastamisen aihepiiristä, joten kannattaa käydä tsekkaamassa muutenkin, vaikka ei olisikaan kiinnostunut musiikkikoulusta.
http://www.lifeline.fi
 
Lifeline Productions -musiikkikoulu Turku
Musiikkikoulu (www.lifeline.fi) tarjoaa mm. rumputunnit, kitaratunnit, bassotunnit ja laulutunnit. Musiikkikoulu sijaitsee Turun keskustassa Maariankatu 8E

Olemme Rock-painotteinen musiikkikoulu ja pääkohderyhmämme ovat 7-30 vuotiaat bändisoittajat, tai bändisoitosta kiinnostuneet.

Käy tsekkaamassa kotisivujamme ja ota yhteyttä!
http://www.lifeline.fi
 
Magistra - Turun vanhan musiikin mestarikeskus
Laulunopetus, laulutunnit, kamarimusiikin ohjaus, lauluyhtyeet, nokkahuilun soitto, erikoisuutena keskiajan, renessanssin ja barokin ajan musiikin ohjaus.
Opettajana musiikin maisteri (SibA), diplomilaulaja Anneliina Koskinen. Osoite: Magistra, Nummenpuistokatu 5, 20540 Turku
Yhteydenotot: 0500-518376
http://www.myspace.com/anneliinakoskinen
 
Musiikkikoulu Joensuun Musa-Pekka
Musiikkikoulu Musa-Pekka on ensisijaisesti kevyen musiikin opetukseen suuntautuva musiikkikoulu, jonka oppilaaksi voi ilmoittautua ikään ja taitoihin katsomatta.
http://www.musapekka.fi
 
Musiikkileikkikoulu Laulava Lohikäärme
Laulava Lohikäärme järjestää muskareita Helsingissä ja Espoossa. Musiikkileikkikoulutoiminnan ohella annetaan myös huilutunteja kaikenikäisille ja -tasoisille soittajille.
http://www.laulavalohikaarme.fi
 
Oriveden Opiston musiikkikoulutus
http://www.orivedenopisto.fi/musiikkikoulutus/musiikkikoulutus1.html
 
Oulun konservatorio pop & jazz koulutus
Oulun konservatoriossa voit opiskella soittamisen alkeita ja perustaitoja harrastajille tarkoitetussa perusopetuksessa ja jatkaa opintoja II-asteen musiikkialan perustutkintoon johtavassa koulutuksessa, joka on pohjakoulutus ammattimuusikoksi tai jatko-opintoihin korkeakoulussa. Painopistealueitamme ovat instrumentti- ja bändisoitto sekä maassamme ainutlaatuinen yhteistyö alan ammattiartistien kanssa.
Opiskelijamme voivat suuntautua myös sävellysopintoihin.
http://www.oulunkonservatorio.fi/popjazz
 
Pohjois-Helsingin Bändikoulu
Pohjois-Helsingin Bändikoulu järjestää musiikin perusopetuksen yleisen oppimäärän vaatimusten mukaista musiikinopetusta. Musiikin perusopetus on lapsille ja nuorille tarkoitettua tavoitteellista ja tasolta toiselle etenevää opetusta. PHB järjestää opetusta myös aikuisille.

Bänditoiminnan lisäksi tarjoamme laadukasta yksityisopetusta bändi-instrumenteissa.
http://www.bandikoulu.fi
 
Pop&Jazz Konservatorio Lappia
Pop&Jazz Konservatorio Lappiassa voit opiskella muusikon tai musiikkiteknologin ammattiin. Opetus on maksutonta. Oppilaitos sijaitsee Torniossa.
http://konservatorio.lappia.fi
 
Rocklyriikka - vapaus vai vankila
Kolmipäiväisessä työpajassa opiskellaan rocklyriikoiden tekoa työstämällä ryhmissä uusia sanoituksia. Varsinais-Suomen kansanopistolla Paimiossa 9. - 11.6.2009. Vetäjänä muusikko Jussu Pöyhönen.
http://www.paimio.fi/kansanopisto/aforismi_2009.htm
 
Rockway-musiikkikoulu
Rockwayn oppiaineet ovat kitara, basso, rummut, äänitys ja vuonna 2009 avattava koskettimet. Palvelusta löytyy satoja oppitunteja alkeista virtuoosimaisiin osuuksiin asti. Oppitunnit on jaettu sekä vaikeusasteen että aiheen mukaisesti.

Käytössä on myös rumpukompit, taustanauhat, metronomi, viritin sekä ammattilaisten tekemät virtuaalibänditaustat (Rockway House Band).
http://www.rockway.fi
 
Savonia Rytmimusiikki
Savonia Rytmimusiikki kouluttaa ammattitaitoisia taiteilijapedagogeja.
Kuopion Musiikki- ja Tanssiakatemia on osa Pohjois-Savossa toimivaa monialaista Savonia-ammattikorkeakoulua. Koulutusyksiköstämme valmistutaan Musiikkipedagogeiksi (AMK) painottaen rytmimusiikkia.
Tavoitteenamme on kouluttaa huippuammattilaisia työelämän tarpeisiin.
http://www.myspace.com/savoniarytmimusiikki
 
Savonlinnan Kesäyliopisto
Savonlinnan Kesäyliopisto tunnetaan erityisesti avoimen yliopisto-opetuksen järjestäjänä.
Kesäyliopisto on myös vahvasti mukana Savonlinnan seudun kulttuuri- ja matkailuyhteistyössä.
Erityisesti kesän koulutustapahtumat ja seminaarit houkuttelevat osallistujia runsaasti myös muualta Suomesta ja ulkomailta.

Kesäyliopiston järjestämä koulutus on avointa kaikille opiskelusta kiinnostuneille - ikään tai pohjakoulutukseen katsomatta.
http://www.savonlinnankesayliopisto.com/
 
Sibelius-Akatemia
Sibelius-Akatemia on Suomen ainoa ja yksi Euroopan suurimmista musiikkiyliopistoista. Tehtävämme on vaalia ja uudistaa laaja-alaisesti musiikkikulttuuria. Sibelius-Akatemia toimii suomalaisena taideyliopistona kansainvälisessä ympäristössä. Se luo edellytykset korkeatasoiselle taiteelliselle toiminnalle, tutkimukselle ja niihin perustuvalle oppimiselle.
http://www.siba.fi/fi/
 
Stadin Musakoulu
Stadin Musakoulu tarjoaa pop- ja jazzmusiikin harmoniaan ja sävellykseen erikoistunutta opetusta. Kursseille ovat kaikki tervetulleita ilman pääsykokeita. Voit aloittaa vaikka ihan perusteista ja edetä vähitellen monimutkaisempiin konsepteihin.
http://www.stadinmusakoulu.fi
 
Turun konservatorio
Turun konservatorio on II asteen ammatillinen oppilaitos, jossa toimii myös musiikkiopisto. Konservatorio on yksityinen, opetusministeriön ja opetushallituksen alainen valtionosuutta saava oppilaitos, jonka toimintaa ylläpitää Turun konservatorion kannatusyhdistys - Garantiföreningen för Åbo Konservatorium r.y. Toimitilat sijaitsevat osoitteessa Linnankatu 60. Opiskelijoita konservatoriossa on n. 800, joista ammattiin opiskelevien osuus noin 90. Opettajia on noin 120. Hallintohenkilökuntaan kuuluu seitsemän, kiinteistönhoitohenkilökuntaan viisi henkilöä. Opetusta annetaan jousi-, puupuhallin-, vaski-, kosketin-, lyömä- ja kielisoittimista aina lauluun ja sähköisiin soittimiin. Turun konservatorio kouluttaa myös tanssijoita.
http://www.turunkonservatorio.fi/
 
UniikkiÄäni
Laulunopetusta pop/jazzista klassiseen jokaiselle oman lauluäänensä kehittämisestä kiinnostuneelle. Opi laulutekniikkaa, eri saundeja ja monipuolista äänenkäyttöä ammattitaitoisten opettajien opastamana. Laulutunnit Helsingissä, Riihimäellä ja Tampereella
http://www.uniikkiaani.fi
 
www.Bluespaja.fi
Opi soittamaan kitaraa!
http://www.bluespaja.fi
 
Ääniräätäli
Tehokasta ja mukavaa laulunopetusta vuosien kokemuksella Turun keskustassa!
http://www.aaniraatali.info
 

Puuttuva linkki?

Puuttuuko Linkkihakemistosta jokin sinun hyväksi havaitsema linkki? Ilmoita omat linkkisi ja auta hakemistoa kasvamaan Suomen parhaimmaksi ja kattavimmaksi.

 Copyright ©1999-2022, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.  
Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti