Muusikoiden.net
20.06.2024
 

Etusivulle
LevylistaJulkiset listatTop-listatUusi levylistaOhjeetHakuTaustakuvat
Palaute

Levylista: Ohjeet

Muusikoiden.net Levylista on apuväline, jolla voit ylläpitää listaa levyistäsi netissä. Levylistasi päivittäminen onnistuu miltä tahansa internetiin kytketyltä koneelta. Tarvittaessa levylistaasi pääsevät selaamaan myös muut sinun itsesi lisäksi.

Voit ylläpitää maksimissaan 10 erillistä listaa, joista jokainen voi sisältää jopa 100000 eri nimikettä. Esimerkiksi voit pitää erillistä listaa levyistä joista olisit halukas luopumaan tai levyistä joita olisit halukas ostamaan.

Levylistan luominen on helppoa. Valitse vasemmassa reunassa olevasta valikosta "Uusi levylista", täytä neljä kenttää sivun ohjeiden mukaan, ja sinulla on levylista levyjen lisäämistä varten.

Levyjen lisääminen listalle onnistuu myös helposti. Siirry ensin levylistojen pääsivulle ja valitse haluamasi levylista sivulla olevasta listasta. Tämän jälkeen uusien levyjen lisääminen onnistuu oikeassa reunassa olevan "Toiminnot" otsikon alta löytyvästä "Lisää uusi levy" linkistä.

Muusikoiden.netin ylläpito auttaa tarvittaessa. Kysy lisää palaute-lomakkeella.

.txt ja .cvs muoto?

Voit tarvittaessa tallentaa levylistasi .TXT ja .CSV muodossa. Tekstitiedosto on hyvä vaihtoehto jos haluat esimerkiksi tulostaa koko listasi tai lähettää sen ystävällesi sähköpostitse. CSV muoto on taulukkolaskentaohjelmia varten (esimerkiksi Microsoft Excel ja OpenOffice Spreadsheet).