Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:WanhaWetäjä
Alue:Kilpailut
Aihe:Soolo 603/604 äänestys
Aika:22.01.2023 20:27
Vesa423 - Blues tyyppisella harmonialla ja pienillä lisukkeilla pääsee hyvin maaliin, rauhaisaa tunnelmointia hyvällä soundilla, myös se taitekohta menee sujuvasti jossa pentatonisella ois voinut mennä metsään.
2p
 
tjj2000 - Originaalia mukaellen ja vähän jopa rautalankaan päin, toimii se noinkin, ehkä molempia efekteja ois voinut hiukka lieventää, selkeyttäsi soundia, oikeen luonteva versiointi noinkin.
2p
 
Haeroe - Jazzimpaa menoa pääosin jees kuvioin, harmonisesti ollaan välillä näissä mistä oon puhunut eli "väärissä" laatikoissa joissa ei ole sinällään mitään väärää mutta kun tuntee originaalin melodian/harmonian niin siihen nähen hiukka eri moodissa, korostan että ei ole kyse väärinsoitosta sanan varsinaisessa merkityksessä.
1p
 
Big Papa
 
sonicliquer - Hiukka samoin aatoksin kuin yllä, lähestyminen enempi fuusiomainen jo soundinkin osalta, melko vapaaata harmoniaa, paikka paikoin hyvinkin taustaan istuen.
 
Jarkre - Alkuun originaalia sivuten, sitten enempi vapaata tulkintaa, kitara on aika kovalla joten joka kohdassa ei kuule sopiiko taustan kaa yhteen harmonisesti, arpeggioissa joku kohta on vähän ristiriidassa kun tietää miten originaali melodia/harmonia menee, pääosin ollaan kuitenkin hyvinkin tontilla.
1p
Copyright ©1999-2023, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=247215