Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Arkka
Alue:Studiotyöskentely
Aihe:Cakewalk ei toimi uusimman päivityksen jälkeen!
Aika:29.01.2021 11:01   (muokattu 29.01.2021 11:04)
Meikä kokeilis kanssa vanhempaa versiota, mutta tulipa sekin mieleen, että jos ohjelmasta on mahdollista saada kaksi erillistä instanssia auki yhtä aikaa (saattaa olla jonkin asetuksen takanakin), niin vois tietenkin yrittää kopioida safe modesta sisältöä uuteen projektiin.
 
Tai jos siinä on jonkinlainen exporttaus-mahdollisuus, niin sitäkin kannattaa kokeilla. Jotku dawit lykkää esim. xml-muodossa projektin ulos. Toiminee vaihtelevasti.
 
Tietämättä, miten Cakewalk toimii, niin varmuuskopiointi ennen kikkailua ei välttämättä ole huono idea.
 
Mulle on käynyt joskus niin, että vanha plugari on kaatanut uudemman version Cubasesta ilman minkäänlaista ilmoitusta, että mikä plugari oli kyseessä. Otin plugarikansiosta kopion ja sit jäljitin ongelmallisen plugarin poistelemalla ja lisäilemällä plugareita varsinaisessa kansiossa aina puolet kerrallaan. Tuli vaan mieleen, koska kolmannen osapuolen plugarihommat on niitä muuttujia, joita devit ei pystyne läpikotaisin testaamaan.
 
Ja sit toki kannattaa lukea, mikäli se tekee jonkin crash login. Se voi olla ihan hepreaa tai hyvällä tuurilla siellä on joku ihmisen luettavissa oleva virhe.
Copyright ©1999-2021, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=16&t=243815