Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:basisti1971
Alue:Livetoiminta
Aihe:RCF Art310a Mk??
Aika:06.09.2020 08:34
Moi.
 
Mahtaisikohan joltakulta mnettiläiseltä löytyä tietoa/näkemystä/kokemusta noiden eri sarjoja olevien RCF pikkupömpelien käytettävyydestä ja teknisistä eroavaisuuksista.
Art705:n kaveriksi jo tuossa käytetyn Mk4:n hankin, mutta tulevaisuudessa tulee luultavasti ainakin Mk? parin (tai vähintään toisen mk4) osto ajankohtaiseksi.
 
Sen verran netistä -tasoltaan vaihtelevista lähteistä- jäi käsitystä, että Mk1:stä kannattaa pysyä erossa.
Etenkin jos ovat alkupään tuotantoa koska lastentauteja muistan itsekin kuulleni vahvistinmodulissa olleen, vaikka tuolloin olinkin vielä vahvasti erillisjärjestelmien kannattaja.
Vanhoja ja väsyneitähän tuon ikäiset (pikku)kajarit jo alkavat olemaan muutenkin, oli sitten kyseessä aktiivi tai passiivi.
 
Lähinnä kiinnostaakin Mk2/Mk3/Mk4 vertailu.
 
Mk2:t tuntuvat olevan suhteessa varsin arvokkaita verrattuna näihin tuoreempiin, onko syynä jotain muutakin kuin neodyymimoottorin todellinen tai kuviteltu paremmuus verrattuna näiden nykyisten ferriittimoottoreihin?
Kakkosillakin kun alkaa kuitenkin olemaan palvelusvuosia takana vähintään 10?
Ovatko Mk3&4:t oikeasti käytännössä niin paljon huonompia että kannattaa mieluummin ostaa Mk2:t?
Tiedän toki että Mk1&2:t olivat julmasti kalliimpia uutena kuin mitä nämä tuoreemmat ovat, mutta mun kannalta on täysin yhdentekevää mitä joku on joskus jostain maksanut.
 
Ainakin omaan korvaan ja rajoittuneella musamaulla tuo 705 ja 310Mk4 yhdistelmä kaikaa varsin hienosti, eivätkä paina paljon (~1/6 verrattuna edelliseen PA:han ;)).
Mk4 kuulostaa yksinäänkin kohtuulliselta, mutta toisaalta edes likelle referenssit ovat vähissä ;).
 
Kiitoksia jo etukäteen.
 
T:Samuli
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=50&t=242946