Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:iec
Alue:Tietokoneet ja musiikkiohjelmat
Aihe:Apua! Ongelmia äänikortin ja sovellusten kanssa
Aika:04.03.2020 22:48   (muokattu 04.03.2020 22:54)
isarem: Okei, kiitos vastauksista!
Asensin tuon Reaperin ja sillä pääsinkin alkuun, nyt kun sentään on ohjelma jolla äänittää. Tästä sitten vaan opettelemaan sujuvampaa osaamista :)
 
Vinkkejä saa edelleen antaa, ainakin Steinbergin latausten kanssa oon edelleen vähän pihalla, ja lisäksi mietin että miten efektit saadaan säädettyä? Voiko oman pedaalin kytkeä mukaan ja sitä kautta säätää vai riippuuko soundi ihan vaan softasta? Reaperilla kokeilin GuitarAmps Classicsin säröjä, mutta ei nyt vielä osunut ihan kohdilleen.

 
Aina voi omien pedaalien läpi äänittää, jos sieltä löytyy hyvät säröt ja muut efektit. Sinulla olisi hyvä olla jokin kohtuullisen laadukas vst-vahvistinplugari kaiutinmalleineen, jotta saat täyden ilon irti äänityksestä. Ilmeisesti yksi parhaista on tällä hetkellä Neural Networks (Plini, Nolly , Abasi yms eri plugarit) mutta ne ovat kalliita. Halvemmalla saa esim Mercuriallin vahvistin+kaappimalleja. SS-11x on halvin ja U530 on toiseksi halvin. Itse tykkäsin U530-versiosta, ja mulla onkin sen demoversio. Sillä voi koittaa onko niin hyvä, että kannattaa ostaa täysi versio.
 
https://neuraldsp.com/
 
https://mercuriall.com/cms/
 
Uskoisin että esim tuon Mercuriallin U530 kanssa saat melko hyvän cleanin ja särön ilman mitään pedaaleja.
 
Neuralin tuotteita voin suositella siinäkin mielessä, että ne on hyvin pitkälti made in Finland.
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=33&t=241915