Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:rautapieru
Alue:Kilpailut
Aihe:Sooloskaba 452 äänestys
Aika:07.12.2019 16:47
Aloitetaan sitten tuomion lukeminen...
 
Vesa423
Tunnelmaa myötäilevä veto. Ehkä vähän terävä kitarasoundi.
 
2p Juhakki
Kun kuuntelin tämän ekan kerran, ajattelin että mitenkä sitä noin tuollaisia virhesointuja on mukaan päässyt. Joku tässä kuitenkin koukutti ja tokalla kuuntelulla tajusin, että eihän tässä mitään virheitä ole. Tässä oli ainakin yksi kohta joka oli jostain tuttu. Olen miettinyt mistä hitosta se oikein on enkä vieläkään ole keksinyt. Hienolta kuulostaa, hyvä soundi ja sopivassa määrin kaikkea. Vaati useita kuuntelukertoja ja parani joka kerralla. Draaman kaari toimi. Herkkää tulkintaa.
 
Jarkre
Minä kovasti nautin katsella näitä kitaravideoita. Se on jotenkin tuplanautinto, kun näkee miten se tehdään. Hienoa sooloilua, sormet toimii, pää toimii ja plekukäsi myös.
 
Hasako
Soundi hyvä. Alku mahtava. Hieno juoksutus yhdessä kohtaa.
 
3p WanhaWetäjä
Mietin mitä korusanoja tästä keksisi. Harmi vaan kun ei tarvitse mitään sanoa. Idioottikin tajuaa miten hyvä veto on kyseessä. On hienoa kun sinun ei tarvitse yrittää selviytyä, vaan voit keskittyä vaan fiilistelyyn ja tulkintaan. Tämä on niin kaukana omasta tasosta, etten kykene edes kateutta tuntemaan. Mahtava tuo saksofonilta kuulostava aloitus.
 
tjj2000
Sävelkulku oli mielestäni hyvin toimiva. Huiluäänistä plussaa. Jos toteutus olisi ollut parempi, tämä olisi voinut hyvin olla pisteillä.
 
kallle
Paljon hyviä elementtejä. Hienoja lickkejä. Soitto aika hyvin hanskassa. Ehkä ahdettu jopa liian täyteen kaikkea kivaa, josta kokonaisuus kärsi. Tukkoinen yleissoundi, vaikka kitara kuulostikin itsessään ihan hyvältä. Elikkäs hyvä, mutta tavallaan liian hyvä? Eli kaks plussaa on yks miinus, eiku vai miten se meni?
 
1p krk
Fraseeraus on kyllä mallikasta. On on.
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=241333