Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:dbeatmod
Alue:Kitarat: kitarakamat
Aihe:Jazzmasterin kierteetön vibrakampi
Aika:18.02.2019 14:51
Peeg: Hankin ekan Jazzarin (Squier J. Mascis signature) ja mietin vibrakammen ns. ideologiaa kun siinä ei ole ollenkaan kierteitä. Itse tykkäilen piti sitä löysänä ettei ole tiellä kun tiukemmin sahailen. Se kuitenkin putoaa melko helposti pois lattialle kun kierteet puuttuvat. Tämä voi olla myös tottumiskysymys. Osaako joku avata mikä toteutuksen takana piilee?
 
En mene varmaksi vannomaan, mutta veikkaisin, että kammen vapaa liikkuvuus/säädettävyys on siinä ollut ideana. Kampihan pitää painaa pohjaan asti niin että se lukittuu siihen levyyn, ainakin silloin on itselläni pysynyt paikallaan ihan ongelmitta.
 
Omaan makuun se kampi on kuitenkin siellä aivan pohjassa vähän liian matalalla niin irroitin sitten tremololevyn, säädin sen kammen korkeuden sitten itselleni sopivaksi ja kiristin sitten hieman tremololevyn pohjasta sitä holkkia, mihin se kampi kiinnittyy, pysyy vähän paremmin paikoillaan eikä kuitenkaan estä liikkuvuutta. Ja jos putoileva kampi häiritsee niin voihan sitä holkkia kiristää muutenkin. Ainakin kovassa laukussa se kampi mahtuu olemaan kiinni kitarassa ilman mitään ongelmia.
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=15&t=239795