Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Sotakoira Musti
Alue:Keikkapaikat
Aihe:Keikkapaikat Helsinki / kesä 2018
Aika:21.07.2018 13:39
Objectif Lune: Ootkos käynyt Mendocinossa? Siellä on ainakin rumpusetti pystyssä nurkassa.
 
(Itse oon kyl tosi tyytyväinen, että on paikkoja kuten Lepakkomies, jotka on nimenomaan oman musan veivaamiseen keskittyviä. Niitä paikkoja ei myöskään oo liikaa.)

 
Jep, been there. En kyllä suosittele kenellekään. Rumpalin vieressä oli lappu jossa sanottiin soita vain vispilöillä. No ei soitettu. Menimme siis soittamaan open stagelle Beatlesia/vast. Settilista oli _muistaakseni_ Hey bulldog, Wah wah, While my guitar gently weeps, joku neljäs ja Sgt Peppers (reprise). Ennen ensimmäistäkään säveltä illan hosti kävi hokemassa ainakin 10 kertaa keep it down guys. Kitaravahvarit ihan paskat, tone perseestä. Ja kun soitimme, osa yleisöstä laittoi sormet korviin kun oli muka liian lujalla. Sitten piti pudottaa volaa niin ettei rumpujen takaa kuulunut mitään. Ja lava oli niin ahdas, että basistin piti seisoa käytävällä ja blokata asiakkaiden pääsy vessaan :)
 
Eli oli kyllä niin absurdi kokemus, että ei enää koskaan. Toista olisi jos ei soittaisi räimerokkia, vaan jostain eteeristä jatsia tai bluesia ja hyvin hyvin hiljaa.
 
Tämä siis mun näkemys asiasta, jengi saa vapaasti olla eri mieltä :)
 
Musti
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=45&t=238267