Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:bluesmannen
Alue:Roots
Aihe:BOBBY RADCLIFF Down Home Kivi torstaina 8.5.14!
Aika:23.04.2014 10:13
Jukka Mäkinen & BluesLovers ylpeänä esittää:
 
BOBBY RADCLIFF (U.S.A)
 
Down Home Kivessä torstaina 8.5.14.
 
Vierailut blues-maailman huipulta jatkuvat jatkumistaan! Tällä kertaa ennen tulevaa kesätaukoa saamme nauttia todella kovasta kitaroinnista ja vokalisoinnista, nimittäin newyorkilaiskitaristi Bobby Radcliff saapuu Tampereelle aina oivalliseen ja intiimistä intiimipään Kulttuuriravintola Kiveen. Mies esiintyi viimeksi Kivessä 22.5.2008. Kaikki, jotka olivat paikalla silloin, muistavat kyllä ilmiömäisen keikan.
 
Radcliff tunnetaan erityisesti Chicagon West Side-tyylin mestarina ja hän on perehtynyt myös Chicago-bluesin soulimpaan tyyliin nuoruudenaikaisen ohjaaja-opettajansa, legendaarisen Magic Samin opastuksella. Radcliff hakeutui Samin oppiin jo 12-vuotiaana. Kyseisen maestron auttavalla opastuksella syntyi omintakeisen tunteikas soitto- ja laulutyyli, joka perustuu todella selkeään ja ytimekkääseen ilmaisuun. Muita soittotyyliin vaikuttaneita urbaaniblues-taitureita ovat mm. Buddy Guy ja Otis Rush. Bluesin ohella hänen vaikutteensa venyvät aina J.S. Bachista spagettiwesternin säveltäjään Ennio Morriconeen!
 
Vuosikymmenten kuluessa Radcliff on tehnyt useita erinomaisia levyjä, mm. Black Top Recordsille levyt Dresses too short, Theres a gold grave in your way. Vinyylinä ilmestynyt Early in the morning on keräilyharvinaisuus. Viimeisin levy Freaking me out! on vuodelta 2011.
 
Suomen kiertueella taustakokoonpanossa nähdään Suomi-bluesin AllStars-kermaa höystettynä pikantilla ruotsalaismausteella.
 
Kokoonpano:
 
Bobby Radcliff, laulu, kitarat Jonne Kulluvaara, kitara Magnus Lanshammar (SWE), basso Mikko Peltola, rummut
 
LINKIT
 
https://www.youtube.com/watch?v=K1D2hX7LZ9Y
https://www.youtube.com/watch?v=tAB3lLVbOE8
https://www.youtube.com/watch?v=ht13XR_xZkk
 
TERVETULOA!
 
Liput 20/15 € (BL-jäsenet). Hinnat sisältävät narikan.
 
Ovet klo 19.30. Showtime klo 21.00. KANNATTAA TULLA AJOISSA!
 
HUOM! Ennakkoliput voi varata joko yhdistyksen s-postin blueslovers.info@gmail.com tai BluesLovers Facebook-ryhmän kautta (vaatii kirjautumisen). Varatut liput pitää lunastaa nimeä vastaan viimeistään klo 20.30 mennessä Kiven lipunmyynnistä. Jos lippuja ei lunasteta määräaikaan mennessä, niin liput myydään seuraaville asiakkaille. Paikan päällä voi myös ilmoittautua jäseneksi. Jäsenalennuksen ja jäsenkortin saa heti paikan päällä. Uusien jäsenten ilmoittautumisen voi suorittaa myös osoitteessa www.blueslovers.org välilehdellä Info. Ko. välilehdellä on tarkat toimintaohjeet, sekä lueteltuna jäsenedut.
 
Kiva, kivempi, Kivi Heidi P. ;))
Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=10&t=222758