Muusikoiden.net - Keskustelu
Kirjoittaja:Tapio79
Alue:Konsertit, keikat, tapahtumat
Aihe:Vuonna 2012 nähdyt keikat
Aika:16.01.2012 13:38   (muokattu 22.12.2019 12:38)
Otetaanpa paikka tästä.
 
13.1. Freud Marx Engels & Jung Trio (Pelikenttä, Hyvinkää)
* Myllykoski, Pajukallio ja joku kolmas herra (viimeksi mainitun vastuulla koskettimet ja haitari) pienehkössä pubissa. Settilista oli oikein mieluisa, ne "itsestäänselvyydet" ja jonkin verran myös vähemmän tunnettuja viisuja kuultiin. Edulliselle lipulle sai myös oikein hyvin vastinetta, kun setin mittakin oli 2 x reilu tunti (tauko välissä). Erityispisteet Myllykosken skarpille esiintymiskunnolle, kontrasti edelliseen näkemääni keikkaan siinä mielessä oli todella silmäänpistävä ja vain positiiviseen suuntaan.
 
27.1. The Flaming Sideburns, Heavy Tiger (Tavastia, Helsinki)
* Lämmittelybändi Heavy Tiger koostui varsin nuorista ruotsalaisdaameista räimimässä melko moneen kertaan ennenkin kuultua perusrockia. Asenne kuitenkin korvasi paljon ja kehittyessään tästä bändistä voi tulla vaikka uusi Joan Jett & The Blackhearts, kitaristi-laulajatar kun oli jonkun verran nuoren Joanin näköinenkin :) Isot plussat siitä hurjaa pokeria vaativasta tempusta, että soittivat coverina Eppu Normaalin "Vanha kellarissa valittaa" suomeksi, vaikka suomen kielensä (ymmärrettävästi) vähän kummitusmaiselta kuulostikin. Fleimareiden koko keikka ei nyt ollut ihan pelkkää rokkenrollin juhlaa, vaikka osittain olikin sitä. Alkaakohan ikä näkyä vähän näissäkin ukoissa? Vokalisti Eduardo tosin ei ollut antanut iän purra, mies on edelleen ehdottomasti Suomen rock-kartan karismaattisimpia keulamiehiä ja melkoinen katseenvangitsija jopa heteromiehelle vaikka ei laulaisi edes. Eduardo nähtiin lavalla myös lämppäribändin kanssa yhden kappaleen ajan (luontevasti Fleimareiden "Heavy tiger".)
 
17.2. Paradise Lost, Swallow The Sun, Axegressor, Oldschool, Die Apokalyptischen Reiter (Finnish Metal Expo: Kaapelitehdas, Helsinki)
 
22.2. Amon Amarth, Profane Omen (Tavastia, Helsinki)
* Profane Omen lämmitti lauteet suht mukavasti, ensimmäistä kertaa näin yhtyeen livenä ja tämä todisti ettei bändin maine tiukkana livebändinä ole tuulesta temmattu. Sääli vain, että yhtyeen musiikki ei juuri puhuttele minua - palikat ovat toisaalta kohdallaan mutta bändin suhtautuminen musiikkiinsa on jotenkin rakennettu turhan moderneista aineksista, runttauksesta puuttuu sitä kuuluisaa alkuvoimaa jota hyvä metalli tarvitsee. Ne jotka tykkäsivät, tykkäsivät kuitenkin varmasti paljon. Ruotsin AA-kerholla sitten olikin sitä alkuvoimaa senkin edestä, ainoa vinkunan aihe voisi olla että 3 ekaa levyä jätettiin täysin paitsioon (olisi siltäkin aikakaudelta edes joku ralli ollut kiva kuulla), mutta muuten puhuttiin lähes täydellisyydestä. Fanipoika kiittää. (Tämä tapahtumahan oli myös legendaarisen Poklan viimeinen työvuoro ennen siirtymistä taivaan porttien portsariksi. RIP.)
 
29.2. M. A. Numminen & Pedro Hietanen, Pertti Kurikan Nimipäivät (Tavastia, Helsinki)
 
2.3. Bat & Ryyd (San Siro, Jyväskylä)
* Mitä tästä nyt voi sanoa. Sanattomaksi veti. Esiintyjät yhtä soseessa kuin yleisö. Pelottavinta on, että kuulin toisen näistä tyypeistä olleen mukana koko tämän duon yli 20-vuotisen uran ajan.
 
3.3. Herra Ylppö & Ihmiset, Nancy (Lutakko, Jyväskylä)
 
10.3. Asa-Noir, Thou Shell Of Death (Escape, Riihimäki)
 
30.3. Tumppi Varonen & Rane Raitsikka (Bulldog, Riihimäki)
* Punk-ikonien akustinen duokeikka pubissa. Sympaattinen ja ammattitaitoinen meininki kaikin puolin - jopa aika ajoin häiritsevän humalaisen yleisön käsittelyssä. Setissä pääasiassa Problems?-materiaalia, myös jokunen lainabiisi (Yölinjalla!) ja muutama Pelle Miljoonan kokoonpanojen nimiin levytetty kappale (Älä äiti itke, Vapaus on suuri vankila, Tahdon rakastella sinua).
 
13.4. Katri A (Vihreä talo, Riihimäki)
* Nainen ja piano kaverin 40-vuotissynttäreillä tunnelmallisessa vanhassa puutalossa. Veikkaisin että tästä ammattimuusikoksi opiskelevasta daamista kuullaan vielä, kunhan pahimmat Kate Bush-maneerit karsiutuvat pois ja tilalle saadaan enemmän omaa musiikillista ilmettä. Hienosti esiintyjä oli osannut valita tunnelmaan sopivia kappaleita ja asianmukaisen esitystavan.
 
14.4. Klamydia (Hopealyhty, Hyvinkää)
* Setti jotakuinkin oikein: Punk's not dead / Pohjanmaalla / Laiskat ja pulskeat / Ajolähtö / Kaunehin oot / Aku Ankka-laulu / Suomalainen tarina / Tango Delirium / Siittiöt sotapolulla / Pala rauhaa / Pelasta! / Narkkarirakkautta / Krapula tulee (minä määrään päivän) / Hassut esineet / Niilo Ahkio / Rujoa taidetta / Persealasti / Paras perse (of the universe) / Suomi on sun / E.V.V.K. / Pilke silmäkulmassa - - Pienen pojan elämää / Vaatteet pois (ja pylly tänne) / Himaan
 
19.4. Sólstafir, Hexvessel (Nosturi, Helsinki)
 
21.4. Cold Pupu Sauna, Ville Leinonen, Magyar Posse, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki (Jyrock: Ilokivi, Jyväskylä)
 
24.4. Räjäyttäjät, Pertti Kurikan Nimipäivät, Pää Kii, Kalevi Helvetti (Perttirock 2: Semifinal, Helsinki)
 
3.5. Freud Marx Engels & Jung, Huojuva Lato (Tavastia, Helsinki)
* Freukkareilla kaksiosainen setti, ensimmäiseksi debyyttilevy läpi "kannesta kanteen", sitten vartin tauko jonka jälkeen reilun tunnin hittikimara muuta tuotantoa. Freukkareiden livemeininki lienee useasti riippuvainen Myllykosken humalatilasta - nyt mies oli varsin skarppina kuten oli koko bändi muutenkin. Erityismainintana Pajukallion hurjan tyylitajuista kitarismia oli kiva seurata. Lämppäri Huojuva Lato edusti musiikillisesti aika lailla samaa kategoriaa kuin pääesiintyjä: lavalla vuorottelivat selkeästi oppipojat ja mestarit. Maanläheinen ja sympaattinen meininki kuitenkin myös näillä, vaikkeivät pääesiintyjän tasolle yltäneetkään (tosin laulajan ääni oli teknisesti komeampi kuin Myllykosken, karisma lähes samaa luokkaa).
 
18.5. Impaled Nazarene, A.R.G., Valoton (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
* A.R.G. korjasi näistä nähdyistä potin helposti, Valottoman kärsiessä päivänvalosta (!) ja Impaled Nazarene lievästä tasapaksuudesta (IN-asteikolla toki tosin vain) sekä siitä että soittivat liian vähän vanhoja biisejä.
 
19.5. The Crown, Sotajumala, Enochian Crescent, Sacrilegious Impalement, Corpsessed (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
* EC ja The Crown helevetin hyviä, muutkin mieluisia. 1999 - Revolution 666.
 
19.5. Torture Killer, Axegressor (Pelikenttä, Hyvinkää)
* Steelfest-jatkoklubi.
 
2.6. Risto (Pub Hopea Harakka, Riihimäki)
 
4.6. Metallica, Machine Head, Amorphis, Gojira (Sonisphere: Kalasatama, Helsinki)
 
29.6. Sleepy Sleepers, Klamydia, Happoradio, Pertti Kurikan Nimipäivät, Erin, Herra Ylppö & Ihmiset (Riihimäki Rock: Messupuisto, Riihimäki)
 
20.7. Martti Servo ja Napander (Alppipuisto, Helsinki)
* Tiukkaa soittoa, lyriikan juhlaa, huikeita välispiikkejä ja hyvää mieltä = siitä ne on Napander-keikat tehty niinkuin tämäkin.
 
31.7. Bruce Springsteen & The E Street Band (Olympiastadion, Helsinki)
* Ehkä elämäni nopeimmin kuluneet neljä tuntia. Mieletöntä.
 
4.8. Veeti Kallio (Rautatientori, Helsinki)
* Veeti esitti bändinsä kanssa covereita VR:n asematapahtumassa jossa itse olin työn merkeissä. Sen verran kiirettä piti etten koko aikaa ehtinyt keikkaa seuraamaan, mutta sen verran monta yksittäistä lyhyempää settiä kuului kuitenkin ohjelmaan että eiköhän tämä kokonaisuutena nähdyksi keikaksi lasketa :) Upea äänihän herralla on ja taipuu monenlaiseen.
 
21.8. Joose Keskitalo ja Kolmas Maailmanpalo (Art Goes Kapakka: Siltanen, Helsinki)
 
23.8. M. A. Numminen & Pedro Hietanen (Syysstober 2012: Rautatientori, Helsinki)
* Kovassa vedossahan vanhat äijät olivat, kuten viime aikoina on tuntunut tapana olleen. Ilahtuneena pistin merkille, että "Jenkka ulkosynnyttimistä" saa aikaan yleisössä edelleen joitakin tyrmistyneitä ilmeitä, jos kohta varmastikin paljon vähemmän kuin ensiesityksen aikaan 1960-luvun lopussa.
 
10.9. Sadistic Intent, Gorephilia (Club PRKL, Helsinki)
* Gorephilia oli ihan ookoo, tosin keikan ajankohta ja pönöttävä maanantaiyleisö latistivat varmasti myös bändin tunnelmaa hiukan. Mielenkiinnolla katselisin kyllä bändin toisenkin kerran jossain toisessa paikassa. SI olikin sitten ihan saakelin kova: parhaita death metal -keikkoja joita olen nähnyt vaikka yhtyeen materiaali ennalta ei ollutkaan kauhean tuttua. Morbid Angelin vanhaa tuotantoa läheltä liippaava musiikki miellyttää kovasti allekirjoittanutta. Erityismaininta hyvistä soundeista, olosuhteiden haasteellisuudesta huolimatta soundi oli jyräävä ja silti erotteleva. (edit: kai on mainittava aika erikoinen cover-valinta illan pääesiintyjältä, eli Darkthronen "Fuck off and die". Monet eivät tuntuneet arvostavan tätä biisiä osana settiä, mutta omasta mielestäni se istui illan ohjelmaan ihan hyvin.)
 
14.9. Tyranex, Forced Kill, Nuclear Omnicide (Vernissa, Vantaa)
* Ei ressiä, rässiä. Hyvät keikat kaikilta, erityismaininnan saakoon junioriosastoa edustanut Nuclear Omnicide, joka oli todella positiivinen yllätys. ArchiTorturehan tuolla myös esiintyi, mutta se jäi sosialisoimisen takia vähän taka-alalle. Seuraavan kerran sitten.
 
13.10. Remissions, Valium Kiharat, Nistikko, IDKFA (Ilokivi, Jyväskylä)
 
21.10. Steel Panther, Kobra And The Lotus (The Circus, Helsinki)
 
24.10. Shonen Knife, Pää Kii, Former Utopia (Tavastia, Helsinki)
* Lämppärit eivät oikein vakuuttaneet ainakaan tässä tilaisuudessa, mutta Shonen Knife loisti lavalla ja toi hyvän mielen tullessaan. Keikalta junalle kävellessä normaalisti niin kolkko Helsingin keskustakin näytti jotenkin ystävällisemmältä. "I'm ashamed of writing songs about love. That's why I write songs about cute animals and useful items instead." (Naoko Yamano)
 
3.11. Kauko Röyhkä & Narttu, Mikael Kosmos (Suisto, Hämeenlinna)
* Taitava bändi esittämässä hienoja biisejä loppuunmyydylle Suistolle. Setti oli melkoinen hittiparaati eli jokseenkin kaikki Kaukon Narttu-eran tunnetuimmat kappaleet kuultiin, tosin myös jokunen sellainen biisi joita kaltaiseni lähinnä Kaukon "mainstreamimpaa" tuotantoa toistaiseksi diggaillut kuulija ei aluksi tunnistanut. Lämppärinä toiminut Mikael Kosmos jäi omalla osuudellaan varsin kasvottomaksi, mutta loi nahkansa laulaessaan ekassa encoressa Nartun kanssa "Kotikaupunkini"-kappaleen.
 
16.11. Kari Peitsamo (Bulldog, Riihimäki)
 
4.12. Maantien Ritarit (Vihreä talo, Riihimäki)
 
18.12. Jarkko Martikainen (Teatteri Vanha Juko, Lahti)
* Mies ja kitara teatterin lavalla ohuehkossa valokeilassa: kun esiintyjän karisma ja esitettävät kappaleet ovat sitä luokkaa kuin mr. Martikaisella, tämä riittää erittäin hyvin. Reilu puolitoistatuntinen oli uskomattoman intensiivinen ja oli ohi hujauksessa, vaikka mies hiukan flunssaansa valittelikin. Itselleni iloisin yllätys oli viimeisenä soitettu Euthanasia-aikojen kappale "Lappiin, Lappiin": olen nähnyt Jarkon lavalla eri yhteyksissä yli 50 kertaa, mutta koskaan ennen ei näin vanhaa materiaalia ole kuultu niillä keikoilla joilla olen ollut.
 
29.12. Ne Luumäet, Me Wokkivihannekset (Klubi, Tampere)
 
*** 2013 ****
 
30.1. Risto, Jarkko Martikainen (Bar Loose, Helsinki)
 
9.2. Aino Venna (Lutakko, Jyväskylä)
 
11.2. Cannibal Corpse, DevilDriver, The Black Dahlia Murder, Hour Of Penance (Nosturi, Helsinki)
 
14.2. Pää Kii, The Splits (Nosturi, Helsinki)
 
7.3. Matti Halmeaho (Kaupunginkirjasto, Riihimäki)
* Veikko Lavin ja Tapio Rautavaaran lauluja. Ensinmainitulta tutumpia, jälkimmäiseltä vähemmän kuultuja.

9.3. Primordial, Absu, Behexen (Nosturi, Helsinki)
 
22.3. Pojat, Luonteri Surf (Tavastia, Helsinki)
* Molempien yhtyeiden agenda samantyyppinen: setin runkona debyyttilevy kokonaisuudessaan (Luontereilla alusta loppuun, Pojilla järjestys sekoitettuna), encoressa uudempia biisejä. Luontereille erityisplussa - harvalla rokkikeikalla on jaossa käsiohjelmia.
 
29.3. Jarkko Martikainen (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
5.4. Private Line (Klubi, Hyvinkää)
* Akustinen keikka triokokoonpanolla. Ihan ookoo, vaikka pääasiallinen syy tulla keikalle olikin se että tunnen yhden bändin jäsenistä.
 
12.4. The Crescent, Sawhill Sacrifice, Mörbid Vomit (Pub Katse, Jyväskylä)
* Steelfest warm-up.
 
17.4. Overkill, Lost Society (Pakkahuone, Tampere)
 
1.5. Maantien Ritarit (Granitin aukio, Riihimäki)
 
24.5. Horna, Goatmoon, The Crescent (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
25.5. Mayhem, Destruction, Tsjuder, National Napalm Syndicate, Flame, Mörbid Vomit, Tyranex (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
30.5. Abhorrence, Deathchain (Bar Loose, Helsinki)
* Abhorrencen paluukeikka yli 20 vuoden hiljaisuuden jälkeen. Kova oli meininki, vaikutti niinkuin tätä kahta vuosikymmentä ei olisi lainkaan ollut välissä.
 
19.6. Battle Beast, Brymir (Tavastia, Helsinki)
 
27.6. Talmud Beach, Folklore Brothers -> Syntinen Mies (Blueskatu, Järvenpää)
* Toinen yhtye vaihtoi nimeään kesken keikan: tulipa sellainenkin nähtyä ensimmäistä kertaa elämässään.
 
28.6. King Diamond, Amorphis, Torture Killer, Dreamtale (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
29.6. Urfaust, Kreator, Von, De Lirium's Order, Bloodred Hourglass, Ratface, Baltimor, Lost Society (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
30.6. Nightwish, Stratovarius, Battle Beast (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
21.7. Masters Band (M/S Baltic Princess, Turku-Tukholma)
 
27.7. Kake Randelin (Riutanharju, Riihimäki)
 
2.8. Embassy Of Silence (Jalostamo, Hyvinkää)
* Akustinen keikka.
 
7.9. Tragedy Inc., Del Calibration (Escape, Riihimäki)
 
14.9. Eva & Manu, Atlético Kumpula (Lutakko, Jyväskylä)
 
10.10. M. A. Nummisen Uusrahvaanomainen Jatsiorkesteri (Kerava-sali, Kerava)
 
11.10. Gallileous, 0 X Ķ S T (Papillon, Riihimäki)
 
15.10. The Slippers (Juttutupa, Helsinki)
 
26.10. Aino Venna (Musiikkimessut: Messukeskus, Helsinki)
 
1.11. Popeda (Tulisuudelma, Vantaa)
 
22.11. Kauko Röyhkä (Bulldog, Riihimäki)
 
4.12. Il Divo The Promise (M/S Silja Symphony, Helsinki-Tukholma)
 
9.12. Amon Amarth, Carcass, Hell (Kaapelitehdas, Helsinki)
 
14.12. Turisas, Ensiferum (Rytmikorjaamo, Seinäjoki)
 
27.12. Kari Peitsamo (Bulldog, Riihimäki)
 
***** 2014 *****
 
24.1. Speedtrap, Ranger, Forced Kill (On The Rocks, Helsinki)
 
30.1. Jarkko Martikainen (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
1.2. Ulver (Savoy, Helsinki)
 
22.2. Laulurastas (Lutakko, Jyväskylä)
 
6.3. Powerwolf (Tavastia, Helsinki)
 
14.3. Metsatöll, Kuolemanlaakso, Soul Thrower (On The Rocks, Helsinki)
 
22.3. Apus (Hogan's, Pietarsaari)
 
28.3. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet (Suisto, Hämeenlinna)
 
12.4. Freedom Call, Heavy Metal Perse (Lutakko, Jyväskylä)
 
18.4. Kauko Röyhkä (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
16.5. Deströyer 666, Nifelheim, Aura Noir, Maveth, Hautakammio (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
17.5. Vader, Desolate Shrine, Urfaust, Goatmoon, Alghazanth (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
28.5. Metallica, Slayer (Sonisphere: Hietaniemen ranta, Helsinki)
 
30.5. Impaled Nazarene, Ominous (Suisto, Hämeenlinna)
 
27.6. Carcass, Hamferš, Battle Beast, Philip H. Anselmo & The Illegals (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
28.6. Anthrax, Ranger, Tankard, Metal Church, Stone (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
29.6. Emperor, Satyricon, Orphaned Land, Diesear, Powerwolf (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
12.7. Apaches (Hotel Tourist, Cefalł, Sisilia)
- Cover-bändi, joka soitti niitä samoja rock- ja soul-standardeja kuin miljoona muutakin cover-bändiä maailmassa, ei erityisen paljon paremmin muttei erityisen paljon huonomminkaan.
 
19.8. Talmud Beach (Art Goes Kapakka: Siltanen, Helsinki)
 
6.9. Kari Rueslåtten (Semifinal, Helsinki)
 
18.9. Risto (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
24.9. Edguy, Freedom Call (Lutakko, Jyväskylä)
 
17.10. Mikko Alatalo (Bulldog, Riihimäki)
 
26.10. Aino Venna (Musiikkimessut: Messukeskus, Helsinki)
 
31.10. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet, Ehkä (LeBonk, Helsinki)
 
26.11. Mantar, Unkind (Kuudes linja, Helsinki)
 
16.12. Dying Fetus, Goatwhore (Nosturi, Helsinki)
 
***** 2015 *****
 
10.1. Terveet Kädet, Ranger, Tryer, Vivisektio (Puntala Winter Attack: Tullikamari, Tampere)
 
29.1. Anssi Känsälä & Tallari (Vihreä Talo, Riihimäki)
- Tapio Rautavaaran lauluja kansanmusiikkipohjaisina sovituksina.
 
10.2. Sólstafir, Jess And The Ancient Ones (Klubi, Tampere)
 
21.2. Jarkko Martikainen (Jalostamo, Hyvinkää)
 
6.3. 0 X Ķ S T, Serpenthia (Escape, Riihimäki)
 
13.3. Miljoonasade (Lutakko, Jyväskylä)
 
19.3. Jukka Nousiainen (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
1.4. Jukka Nousiainen, Pelle Miljoona (Kirjasto 10, Helsinki)
 
18.4. Francine, Melrose (Lutakko, Jyväskylä)
 
24.4. Pertti Kurikan Nimipäivät, Talmud Beach (Perttirock: Semifinal, Helsinki)
 
25.4. Maantien Ritarit (Kino Sampo, Riihimäki)
 
10.5. Kamarikuoro Gaudete! & Jarkko Martikainen (Matinsali, Riihimäki)
 
15.5. Dark Funeral, Temnozor, Mor Dagor, Satanic Warmaster (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
16.5. Nokturnal Mortum, Moonsorrow, Cosmic Church, Kawir, Torture Killer (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
28.5. Jarkko Martikainen, Trio Vimma, Greippi & Yogurtti, Babylonin Rattaat (Prime Mover Club: Red Hot, Riihimäki)
 
27.6. Abbath, Amorphis, Loudness, Einherjer, Ne Obliviscaris (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
28.6. Alice Cooper, Stratovarius, Strong Scene Collective, The Sirens, Mokoma, Kylmä Sota (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
12.7. The Jive (M/S Silja Serenade, Helsinki-Tukholma)
 
17.7. Keinuva Lahna, Ville Pirinen Combat School (On The Rocks, Helsinki)
 
22.7. AC/DC, Vintage Trouble, Santa Cruz (Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna)
 
1.8. Scorpions, Jonne Aaron, Paul Oxley's Unit (Keskuskenttä, Pietarsaari)
 
7.8. Maija Vilkkumaa, Stig (Olutfestarit: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
20.8. Jarkko Martikainen & Haaga Folk Machine (EtnoSpa: Allas, Helsinki)
 
26.8. Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Yhdentekevää (Tavastia, Helsinki)
 
28.8. The Crescent, Sacrilegious Impalement, Blood Red Fog, Devouring Star, Angelscourge (Tampere Death Mass: Yo-talo, Tampere)
 
24.9. Stratovarius (Lutakko, Jyväskylä)
 
13.10. Paradise Lost, Lucifer (The Circus, Helsinki)
 
17.10. Paha Apina, Dynamic Rockabilly Duo (Escape, Riihimäki)
 
22.10. Amorphis, At The Hollow (Pakkahuone, Tampere)
 
6.11. Moonspell, Dagoba, Jaded Star (Tavastia, Helsinki)
 
20.11. Martti Servo ja Napander (Virgin Oil Co., Helsinki)
 
18.12. Kari Peitsamo (Bulldog, Riihimäki)
 
**** 2016 ****
 
15.1. Jarkko Martikainen (Teatteri Vanha Juko, Lahti)
 
22.1. Jarkko Martikainen (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
19.2. Dave Lindholm (Bulldog, Riihimäki)
 
20.2. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet, Matti Johannes Koivu (Klubi, Tampere)
 
24.2. Backyard Babies, Junkstars (Lutakko, Jyväskylä)
 
1.3. Dirkschneider, Anvil (Tavastia, Helsinki)
* Dirkschneider-yhtyeen ohjelmistossa pelkästään Acceptin kappaleita.
 
14.3. Mads Clausen (M/S Silja Symphony, Helsinki-Tukholma-Helsinki)
* Huikea trubaduuri, useampi setti tuli katseltua.
 
25.3. The Valkyrians, Pää Kii (Nosturi, Helsinki)
 
22.4. M. A. Numminen & Pedro Hietanen, Maantien Ritarit (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
24.4. Kalevi Helvetti, Mustat Kalsarit, Jukka Nousiainen (Perttirock 6: Semifinal, Helsinki)
 
13.5. Sepi Kumpulainen (Bulldog, Riihimäki)
 
20.5. Blasphemy (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
21.5. Azaghal, Necromancer, Sawhill Sacrifice, Skyforger, Impaled Nazarene, Mörbid Vomit, Bat & Ryyd (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
10.6. Crazy Cavan and The Rhythm Rockers, Bull's Eye (Kerhotalo, Riihimäki)
 
29.6. Iron Maiden, Sabaton, Amon Amarth, Stratovarius (Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna)
 
3.7. Children Of Bodom, Gojira, Nervosa, Hatebreed, Nuclear Omnicide (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
13.7. Lasten Hautausmaa (Bar Loose, Helsinki)
 
22.7. Matchbox (Blackpool, Järvenpää)
 
28.7. Incantation, Depravity, Cadaveric Incubator (Nosturi, Helsinki)
 
10.8. Underground Rock Orchestra (Tavastia, Helsinki)
 
2.9. Aino Venna (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
10.9. Absoluuttinen Nollapiste, Sylvia Blah & Kodin Koneet (Musta Kynnys, Jyväskylä)
 
15.10. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet (Old Cock, Lappeenranta)
 
19.10. Powerwolf, Civil War (Nosturi, Helsinki)
 
28.10. Angelcorpse, Torture Killer, Mörbid Vomit, Pyre, Lie In Ruins (Nosturi, Helsinki)
 
12.11. Eläkeläiset (Lutakko, Jyväskylä)
 
9.12. Pertti Kurikan Nimipäivät, Rikoslaki (Suisto, Hämeenlinna)
 
***** 2017 *****
 
13.1. Thyrfing, Kalmah, Vorna (Gong 1, Turku)
 
14.1. Kumikameli, J.M.K.E., Lapin Helvetti (Tavastia, Helsinki)
 
20.1. Jarkko Martikainen & Anssi Salminen (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
17.2. Urfaust, Teloch, Kyy (Virgin Oil Co., Helsinki)
 
18.2. Abhorrence, Demilich (Bar Loose, Helsinki)
 
20.3. Tommi Liimatta (Pääkirjasto Metso, Tampere)
 
25.3. Jarkko Martikainen & Haaga Folk Machine (Red Neck, Jyväskylä)
 
15.4. Perturbator, K-X-P, Carpenter Brut, Abyssion, Laserdrift, King Satan (Tullikamari, Tampere)
 
21.4. Maantien Ritarit (Harlekiini, Hyvinkää)
 
27.4. Jussi & The Boys (Viking Gabriella, Tukholma-Helsinki)
 
13.5. Sotajumala, Torture Killer, Deathchain (Lutakko, Jyväskylä)
 
25.5. Power Trip, Scumripper, Yleiset Syyt (Kuudes linja, Helsinki)
 
30.5. Muuan Mies (Tenho, Helsinki)
 
30.6. Devin Townsend Project, Barathrum, Brujeria, Ratface, Anneke van Giersbergen's Vuur, Brother Firetribe, Rotten Sound (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
1.7. HIM, Triptykon, Amorphis, Lost Society, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Impaled Nazarene, Avatarium (Tuska Open Air: Suvilahti, Helsinki)
 
21.7. The Rockanites (Eikan Pub, Järvenpää)
 
29.7. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet (On The Rocks, Helsinki)
 
24.8. Martti Servo ja Napander (Taiteiden yö: Suomalainen Kirjakauppa, Helsinki)
 
7.9. Rajalla, Grin, ApeX (Bar Loose, Helsinki)
 
15.9. A.R.G., The Hirvi, Demonztrator (Nosturi, Helsinki)
 
19.9. Circle, Radiopuhelimet, Dr. Gunni, Kari Peitsamo (Tokasikaklubi: Tavastia, Helsinki)
 
29.9. W.A.S.P., Ember Falls (Rytmikorjaamo, Seinäjoki)
 
30.9. Dear Vävy (Black Sheep, Pietarsaari)
 
11.10. The Coverslaves plays Iron Maiden (MaidenFest: Klubi, Tampere)
 
28.10. Timo Rautiainen (Bulldog, Riihimäki)
 
14.11. Jarkko Martikainen (Kaupunginkirjasto, Kauniainen)
 
22.11. Wolves In The Throne Room, Caskets Open (Tavastia, Helsinki)
 
25.11. Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus (Tavastia, Helsinki)
 
30.11. Helloween (Black Box: Jäähalli, Helsinki)
 
**** 2018 ****
 
4.1. Tuomari Nurmio (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
5.1. Jarkko Martikainen (Korona, Järvenpää)
 
11.1. Eläkeläiset (Tavastia, Helsinki)
 
9.2. Lasten Hautausmaa, Jukka Nousiainen & Kumpp. (Tavastia, Helsinki)
 
28.2. Sepi Kumpulainen Duo (Neste, Riihimäki)
 
5.3. Mads Clausen (M/S Silja Symphony, Helsinki-Tukholma)
 
22.3. Viitasen Piia (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
24.3. Nest, Kalliomäki, Horizon Of The Mute (Main Street, Riihimäki)
 
31.3. Horna, Alghazanth, Blood Red Fog (Yo-talo, Tampere)
 
13.4. Maantien Ritarit, Sahansoittaja Nikander (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
11.5. Radiopuhelimet (G Livelab, Helsinki)
 
19.5. Necros Christos, Alghazanth, Demilich, Asagraum, Skogen (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
24.5. Risto (G Livelab, Helsinki)
 
7.6. Punainen Katulamppu (Kaupunginkirjasto, Riihimäki)
 
7.6. Judas Priest, Children Of Bodom, CMX, Beast In Black, Twilight Force (Rockfest: Lentokenttä, Hyvinkää)
 
16.7. Cannibal Corpse, Mörbid Vomit (Pakkahuone, Tampere)
 
4.8. Martti Servo ja Napander, Uriah Heep, Ile Kallio Big Rock Band (Holjat: Kauppatori, Forssa)
 
17.8. Hocico, King Satan, Evestus (On The Rocks, Helsinki)
 
1.9. Axeslaughter, Scumripper, Cadaveric Incubator (Lepakkomies, Helsinki)
 
5.9. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet (Tavastia, Helsinki)
 
12.9. Viitasen Piia (Vakiopaine, Jyväskylä)
 
14.9. Mikko Alatalo & Alatalo Bros, Sepi Kumpulainen Duo (On The Rocks, Helsinki)
 
15.9. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet (Tampere-talo, Tampere)
 
5.10. Tomb Of Finland, Amputory, Stygian Creations (Bar Zoom, Hyvinkää)
 
19.10. Muuan Mies, MÄSÄ (Freetime, Jyväskylä)
 
26.10. Muuan Mies, Arwi Of Lovers (G Livelab, Helsinki)
 
3.11. Maantien Ritarit (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
3.11. Kallomäki (Crafters, Hyvinkää)
 
26.11. Sólstafir, Įrstķšir, Louise Lemón (Lutakko, Jyväskylä)
 
5.12. Moonsorrow, Swallow The Sun Acoustic Quartet (Nosturi, Helsinki)
 
**** 2019 ****
 
10.1. Jarkko Martikainen, Tomi Puukko (On The Rocks, Helsinki)
 
17.1. Jasmine Wynants-Granfelt (Maltainen Metso, Vantaa)
 
18.1. Pelle Miljoona Oy, Pää Kii (Jäähalli, Helsinki)
 
9.2. Jarkko Martikainen, Liljankukka (Suisto, Hämeenlinna)
 
14.2. Therapy?, Huuto! (Lutakko, Jyväskylä)
 
20.2. Napalm Death, Rotten Sound, Kovaa Rasvaa (Nosturi, Helsinki)
 
2.3. Sargeist, Front, Morgal (Turku Saatanalle: Logomo, Turku)
 
8.3. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet (On The Rocks, Helsinki)
 
13.3. Laibach (The Circus, Helsinki)
 
12.4. The Queers, Tryer, Häiriköt (Kuudes linja, Helsinki)
 
12.4. Pää Kii, The Duplo! (Tavastia, Helsinki)
 
13.4. Sir Elwood Duo (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
20.4. The Rockanites (Red Hot, Riihimäki)
 
21.4. Beast In Black (Tavastia, Helsinki)
 
27.4. Aino Venna (Kaupunginkirjasto, Kerava)
 
17.5. Mysticum, Immolation, Horna, Vargrav, Evil, Antimateria, Arkhon Infaustus, Advent Sorrow (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
18.5. Marduk, Mgla, Asphyx, Kroda, Délétčre, ... and Oceans, Morgal (Steelfest: Wanha Villatehdas, Hyvinkää)
 
29.5. Neumann Unplugged Trio (Granitin aukio, Riihimäki)
 
9.6. Kiss, Def Leppard, Kotiteollisuus, Ugly Kid Joe, Lordi (Rockfest: Lentokenttä, Hyvinkää)
 
12.7. Whitesnake, Europe, Brother Firetribe (Pietarsaari Open Air: Keskuskenttä, Pietarsaari)
 
17.7. Ministry, Dying Fetus (Pakkahuone, Tampere)
 
17.7. Lasten Hautausmaa, Jukka Nousiainen & Kumpp. (Klubi, Tampere)
 
7.8. Ismo Alanko (Allas, Helsinki)
 
10.9. Vader, Hate, Thy Disease, Grimaze (Ilokivi, Jyväskylä)
 
13.9. Irreverent, Purtenance, Impaled Nazarene, Witchcraft, Satanic Torment (Vernissa Rot Fest: Vernissa, Vantaa)
 
2.10. Jarkko Martikainen (Teatteri Vanha Juko, Lahti)
 
12.10. Jarkko Martikainen & Luotetut Miehet, Viinamäki (Suisto, Hämeenlinna)
 
18.10. Mantar, Goatburner (On The Rocks, Helsinki)
 
31.10. Maustetytöt (Vihreä Talo, Riihimäki)
 
8.11. Barathrum, Black Beast (Nosturi, Helsinki)
 
9.11. Sodom, Ancient (Nosturi, Helsinki)
 
16.11. 22-Pistepirkko, Motelli Skronkle (Nosturi, Helsinki)
 
29.11. Moonspell, Rotting Christ, Silver Dust (Tavastia, Helsinki)
 
9.12. Amon Amarth, Arch Enemy, Hypocrisy (Black Box: Jäähalli, Helsinki)
 
19.12. Sólstafir (Tavastia, Helsinki)
Copyright ©1999-2024, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=28&t=206623