Muusikoiden.net
21.06.2018
 

Tanssimusiikki »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: TES, totta vai tarua..
1 2 3 4 5
WanhaWetäjä
13.02.2013 12:03:35
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ansaitsee ilmeisesti ja edelleen ihan oman topicin..
 
isojussi: Monikos on perinyt ja jos ei, niin miksi?
 
Hoho..sinähän melkoinen vitsiniekka olet. Mä en tunne ketään joka keikkailisi jatkuvasti ja edelleen ja saisi JOKAISESTA tekemästään keikasta kaikki tessiin liittyvät jutut kuten ylityöt, ylimääräset roudaukset, sunnutailisät, arkipyhät, aatot yms SAATI että olis perinyt noita jälkikäteen.
Ite oon veemäisenä vanhana urpona tuuminut usein että pitäskö marssia toimistoon matkalaskun kanssa ENNEN kun lähtee Lappiin. TAI kysyä toimistolta että "tulihan se liksa siitä ylimääräsestä roudauksesta?" TAI vaatia päiväraha/puolipäiväraha palkan PÄÄLLE kun ei ollutkaan ruokaa. Voisin hyvin tehdä tuon JOS oisin bandin liideri, sen verran k..piintynyt olen näihin kuvioihin. Ikää on sen verran että aivan sama vaikka kaikki keikat palais, siinä on vaan se että ne keikat vois palaa monelta muultakin jos pistäis liiton miehen asialle.
 
Yhden liiderin erittäin kuvaava kommentti tästä asiasta oli "tehdään nyt vaan nää keikat mitä vielä saadaan"..eli T. Jutilan sanoin "Ollaan hiljaa, saadaan kalaa".
Liiton miehen kommentti oli samansuuntainen eli "kyllä sä ne liksat saat perittyä mutta tiedät varmasti mitä sitten tapahtuu".
Kiinostais tietää onko tästä ennakkotapauksia, epäilen että ei. Tai jos on niin mitä siitä on seurananut..
 
He joilla on firma/toiminimi tms voivat tehdä joidenkin paikkojen kanssa SUORAN sopimuksen tai laskuttavat toimistoa könttänä ja maksavat sitten bandin jäsenille ihan miten vaan herrat haluaa..oliskohon heillä peiliin katsomisen paikka jotka näin tekevät??Varmasti mennään reilusti alle tessin joissain kohtaa, ainakin mitä tulee bruttopalkkoihin.Mutta jos ja kun kerran verottaja/Kela tän systeemin hyväksyy niin ei kai siinä sillon ole mitään väärää saati laitonta? Varsinkaan jos ei kuulu littoon.
Ja jokuhan nämä "sopimukset" on neuvotellut ja hyväksynyt,miksei niitä sitten noudateta?

Tää on kuoleva kuvio, monet mestat pyörii ihan yleisönpalvelu pohjalta, tosin näissäkin triokuviot on loppuneet jo aika monista, eivät takuulla pyörisi enää ollenkaan jos olisivat yksityisen omistuksessa, bisnes ei todellakaan tuota mitään, eli siinä mielessä ihan merkityksetöntä höpötystä eikä täällä edes pyöri enää näitä vetoja tekeviä.
Oikeesti sylettää nää kuviot, ei niinkään soitto, vaan tää kun ketään ei kiinnosta pätkääkään mikään muu kun se että ne omat keikat ei vaan mene, aivan sama miten hommat hoidetaan.
 
Lavakeikat ja solistikuviot on ihan oma juttunsa, niitäkin tehneenä tiedän että aivan yhtä kirjavaa touhua noissa on ja jos tekee keikat ilman kikkailuja niin ei ne brutot noissakaan paljo tessistä eroa.
Mutta se on joko tai, teet keikat tai sitten et, yksittäisellä soittajalla/bandilla ei ole hevon veen merkitystä tässä viidakossa.
 
EP
13.02.2013 12:14:36 (muokattu 13.02.2013 12:18:24)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

WanhaWetäjä:
 
..Hoho..sinähän melkoinen vitsiniekka olet. Mä en tunne ketään joka keikkailisi jatkuvasti ja edelleen ja saisi JOKAISESTA tekemästään keikasta kaikki tessiin liittyvät jutut kuten ylityöt, ylimääräset roudaukset, sunnutailisät, arkipyhät, aatot yms SAATI että olis perinyt noita jälkikäteen.

 
Jep, sitähän se IJ just tarkottikin.
 
..Kiinostais tietää onko tästä ennakkotapauksia, epäilen että ei. Tai jos on niin mitä siitä on seurananut..
 
On, tiedän vähän vastaavan.. ja juttu meni ihan oikeusistuimiin asti.
Kaveri oli ulkomaalainen ja joskus 80 -luvulla tapahtui.
Rahat muistaakseni tuli ja keikat lähes loppui siihen niin kun arvata saattaa.
No fiksuna kaverina aloitti oman yrityksen musiikkialalla, että siinä mielessä onni onnettomuudessa. : )
 
E: Riiteleminen ei kannata.
 
1. "Musiikissa nimenomaan laatu ratkaisee, eikä määrä." (Lasse Mårtenson)
markus16
13.02.2013 13:58:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Semmoinen tuli mieleen, että kuinka pitkältä ajalta noita saamatta jääneitä maksuja voi karhuta jälkikäteen? Vuoden vai viis?
Jos olisin soittohommiin kyrpiintynyt ja aikeissa lopettaa, niin viimeisenä tekona karhuaisin kaikki mahdolliset liksat ja lähtisin kanarialle suomibaariin juomaan lapinkultaa. Tämähän ei tilanne omalla kohdalla ole, mutta ihan mielenkiinnosta...
 
Kirka saatana!
baron
13.02.2013 15:12:50
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Mä tein aikoinaan, tosin ihan eri alan keikkahommia jonnekin landelle, tein sitä aika monta vuottakin. Olin periaatteessa työsuhteessa, työnantaja teki ennakonpidätyksen ja maksoi sotut.
Vasta kun lopetin, aloin riidellä maksamatta jätetyistä lomakorvauksista, tosin hävisin.
 
You can play any note on any chord. If it sounds "right", then it is (Mark Levine)
hvinnamo
13.02.2013 16:11:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ihan mielenkiinnosta kyselen, kuinka isoista summista tuon Tessin yhteydessä puhutaan, kun tuntuu että siitä on jauhettu jo vuosia? Puhutaanko nyt kymmenien vai jopa satojen eurojen menetyksistä/tuloista, suuntaan tai toiseen?
 
Ukko
13.02.2013 16:29:07
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hvinnamo: Ihan mielenkiinnosta kyselen, kuinka isoista summista tuon Tessin yhteydessä puhutaan, kun tuntuu että siitä on jauhettu jo vuosia? Puhutaanko nyt kymmenien vai jopa satojen eurojen menetyksistä/tuloista, suuntaan tai toiseen?
 
Kyllähän ne kympit muuttuvat äkkiä tonneiksi kun annetaan siimaa sen mitä maksaja itselleen vetää.
 
COVS jäsen nro 6
rintapek
13.02.2013 19:56:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hvinnamo: Ihan mielenkiinnosta kyselen, kuinka isoista summista tuon Tessin yhteydessä puhutaan, kun tuntuu että siitä on jauhettu jo vuosia? Puhutaanko nyt kymmenien vai jopa satojen eurojen menetyksistä/tuloista, suuntaan tai toiseen?
 
Rahastahan tossa puhutaan. Ja mitä pienipalkkaisemmasta hommasta on kyse, niin suhteessa pienemmilläkin summilla on suurempi merkitys.
 
Kun TESsisä puhutaan, niin siinä on (työsuhteinen) työntekijä ja työnantaja. Työnantaja ei saa myydä työntekijänsä työsuoritetta hinnalla, joka ei kata duunarin liksaa + kuluja. Tai saa, mut se tarkoittaa työnantajalle persnettoa.
 
Meikäläinenkin kun aikanaan vielä reissas, niin vaikkapa viikko Brysselissä tarkoitti 1500 lentoihin, 200/yö hotelleihin, satanen taksiin + 5x 60E ulkomaanpäiväraha. Minunko noi olis pitäny maksaa?
Tai jos työnantaja sanois, et asiakas ei maksa keikasta kuin kaks tonnia, josta työnantaja ottaa ittelleen ensin 500 ja 1500 on summa jolla mun pitää hoitaa itteni tonne, elää viikko ja miettiä et jääkö mulle tältä viikolta liksaakin?
 
Jos ny vaikkapa Tampereelta lähtee bändi Sprintterillä viikoksi lappiin, ni paikallisista äijistä kokoonraavittuun bändiin verrattuna tos syntyy lisäkuluja Sprintterin kilsakorvauksen ja päivärahojen verran. Sanotaan tasaraha tonni. Eli bändi on parisataa/päivä kalliimpi tilaajalle. Jos tilaaja ei ole tota halukas maksamaan, niin ottakoon sen paikallisten äijien bändin.
 
Tossa on Anssi Kelan mietteitä jokusen vuoden takaa:
http://www.anssikela.com/2010/08/15/lisays-liksajupakkaan/
 
Olkoonkin et genre on eri ja tohon maailmanaikaan vallan suosittu, mut siit huolimatta ohjelmatsto on osannu myydä siten, et rahaa jää lentopiletteihin, bussivuokriin, PA- vuokriin, teknikoiden palkkoihin (jotka on yllättävän alhaiset) siten, et noiden yms kulujen kuittaamisen jälkeen soittajille jää liksaakin. Ilmankos AK ei ole ollu verottajan kanssa ongelmissa.
Muistaakseni kyl jossain haastattelussa taannoin sanoi, et vielä olis ehkäpä pari vuotta varaa yrittää elättää ittensä musiikilla, mut jos ei uusi nousu ala, niin sit pitää keksiä jotain muuta.
 
One kind of music only - the good kind
isojussi
13.02.2013 19:58:18
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ajattelin ensin, etten sano ... mutta sanon kumminkin; Saatanan munattomat reppahousut. Helvetin kovaa muusikkoo ollaan olevinaan ja muitten tekemisiä repostellaan, mutta omaa työtä ei arvosteta sen vertaa, että edes alan minimistä pidettäis kiinni. Ja mikä törkeintä: ette arvosta senkään vertaa niitä ihan oikeesti oikeita muusikoita, jotka on nää edut teille tissiposkille tapelleet.
 
Ja samanlaisia lampaita on koko liitto - kuittaavat asian olankohautuksella, vaikka liittyessä jokainen jäsen sitoutuu noudattamaan alan tariffeja.
 
Ja toikin oli kyllä loukkaus lampaita kohtaan.
 
Samanlaisia velisikiöitä koko sakki.
 
Humpan suurin sooloakti ja armoitettu artisti - pätevä kuin pänti, ylevä kuin yhtye, oiva kuin orkesteri ja taimissa kuin tanssimuusikko. Lisäksi lämmin käsi, suuri sydän ja iso pää.
KoskPaavo
13.02.2013 21:00:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Tähän oli pakko lainata tuo EP:n Edit: "E: Riiteleminen ei kannata."
 
"Quidquid Latine dictum sit, altum videtur."
Thefish
13.02.2013 21:15:40
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

isojussi: Ajattelin ensin, etten sano ... mutta sanon kumminkin; Saatanan munattomat reppahousut. Helvetin kovaa muusikkoo ollaan olevinaan ja muitten tekemisiä repostellaan, mutta omaa työtä ei arvosteta sen vertaa, että edes alan minimistä pidettäis kiinni. Ja mikä törkeintä: ette arvosta senkään vertaa niitä ihan oikeesti oikeita muusikoita, jotka on nää edut teille tissiposkille tapelleet.
 
Ja samanlaisia lampaita on koko liitto - kuittaavat asian olankohautuksella, vaikka liittyessä jokainen jäsen sitoutuu noudattamaan alan tariffeja.
 
Ja toikin oli kyllä loukkaus lampaita kohtaan.
 
Samanlaisia velisikiöitä koko sakki.

 
Kysynnän ja tarjonnan laki on riittänyt mulle.
 
Jos onpi hype, jääpi reilusti taskuun. Jos ei olla hype, jääpi vähemmän. Mihinkään Lapin erämaihin en oo lähtenyt tessillä, enkä lähe, ellei kyseessä oo joku lomareissun tapainen harrastusretki jossa soitellaan mitä huvittaa yleisön mielipiteistä välittämättä. Omalla kohdalla huonoimmaksikin laskemani liksa toistuvalla työnantajalla on sekin ollut yli tessin. Kysymyshän on puhtaasti oman työn arvon määrittämisestä itse eikä siitä että venttaillaan josko joku muu taho sen arvottaisi.
Jos pyydetään duuniin, pyytäjät tietää millä rahamäärällä ei pyydetä. Hyvin yksinkertaista.
 
Kuten aikaisemmissa väännöisssä on käynyt ilmi, toi tessiosasto on sikäli vanhentunut että sen piiriin kuuluvaa ammattikuntaa ei oikeastaan enää ole olemassa - parin viikon kuppilakiinnitykset on nykyisin aika harvinaisia.
 
"This motherfucker can play AND dance!" - Paul Jackson
hvinnamo
13.02.2013 22:55:14
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Joo, sen takia lopetin keikat lähes tyystin, kun ei niistä oikeesti makseta niin että sais edes normiduunarin palkkaa. Oltiin tossa putkifirman johtajan bileissä ja tuli mieleen että paljonkohan maksais 3 putkiukkoa lauantai-iltana klo 18- eteenpäin kun ne tilais duuniin vaikkapa Tampereelta? Ei taistais ihan 3000 euroa riittää sen "orkesterin" paikallesaamiseksi. Soittajissa on vaan niitä hölmöjä, joita saa liikkeelle muutamalla satasella. Toisaalta jos bändit rupeis oikeesti maksamaan sen 4000 euroa/ilta, niin saattais olla että aika harva enää tilais lainkaan ja loppuis ne huonotkin keikat? Sen olen edelleenkin huomannut, että kun ei raahaa sinkkiperäkärryä ja neljään jätkää ympäri Etelä-Suomea, harvase viikonloppu, niin rahaa on jäänyt huomattavasti enemmän säästöön, eikä autokaan ole ajettu loppuun + VAPAA-AIKAA on entisten keikkaviikonloppujen asemesta.
Ps. Lapissa on kerran käyty 2 kertaa keikalla , eka ja vika. Vieläkin harmittaa kun ei tullu tehtyä sitä mikä olis pitänyt. Kun ne ilmoitti Levihotellista että soittoaika on sitten 20:00-03:00 ,niin olis pitänyt kylmän viileesti lähtee samantien ajamaan kotio. Siinähän olisivat mulkut ihmetelleet että mihinkäs se bändi hävis. Siitä keikasta ei jääntyt kuin kilsat käteen, ei tullu TESSIÄ eikä KESSIÄ, käytiin sentään hiihtämässä murtsikkaa, kun oltiin kerran lapissa, saatana! :)
 
EP
13.02.2013 23:22:25
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

hvinnamo: Joo, sen takia lopetin keikat lähes tyystin, kun ei niistä oikeesti makseta niin että sais edes normiduunarin palkkaa. Oltiin tossa putkifirman johtajan bileissä ja tuli mieleen että paljonkohan maksais 3 putkiukkoa lauantai-iltana klo 18- eteenpäin kun ne tilais duuniin vaikkapa Tampereelta? Ei taistais ihan 3000 euroa riittää sen "orkesterin" paikallesaamiseksi..
 
Niin mikähän se putkimiehen Tes mahtaa olla?
 

 
Ps. Lapissa on kerran käyty 2 kertaa keikalla , eka ja vika. Vieläkin harmittaa kun ei tullu tehtyä sitä mikä olis pitänyt. Kun ne ilmoitti Levihotellista että soittoaika on sitten 20:00-03:00 ,niin olis pitänyt kylmän viileesti lähtee samantien ajamaan kotio. Siinähän olisivat mulkut ihmetelleet että mihinkäs se bändi hävis. Siitä keikasta ei jääntyt kuin kilsat käteen, ei tullu TESSIÄ eikä KESSIÄ, käytiin sentään hiihtämässä murtsikkaa, kun oltiin kerran lapissa, saatana! :)
 
Eikö niistä ennakkoon kerrottu?
 
1. "Musiikissa nimenomaan laatu ratkaisee, eikä määrä." (Lasse Mårtenson)
half
14.02.2013 08:41:35
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Thefish: Kysynnän ja tarjonnan laki on riittänyt mulle.
 
Jos onpi hype, jääpi reilusti taskuun. Jos ei olla hype, jääpi vähemmän. Mihinkään Lapin erämaihin en oo lähtenyt tessillä, enkä lähe, ellei kyseessä oo joku lomareissun tapainen harrastusretki jossa soitellaan mitä huvittaa yleisön mielipiteistä välittämättä. Omalla kohdalla huonoimmaksikin laskemani liksa toistuvalla työnantajalla on sekin ollut yli tessin. Kysymyshän on puhtaasti oman työn arvon määrittämisestä itse eikä siitä että venttaillaan josko joku muu taho sen arvottaisi.
Jos pyydetään duuniin, pyytäjät tietää millä rahamäärällä ei pyydetä. Hyvin yksinkertaista.
 
Kuten aikaisemmissa väännöisssä on käynyt ilmi, toi tessiosasto on sikäli vanhentunut että sen piiriin kuuluvaa ammattikuntaa ei oikeastaan enää ole olemassa - parin viikon kuppilakiinnitykset on nykyisin aika harvinaisia.

 
Tässähän tämä karu totuus tuli. On laivaradiosähköttäjilläkin työehtosopimus, mutta kun ei ole laivaradiosähköttäjiä.
 
http://www.youtube.com/watch?v=20pCwQC6pWw
hvinnamo
14.02.2013 10:10:37
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

EP: Niin mikähän se putkimiehen Tes mahtaa olla?
 
En tiedä, mutta lauantai-iltana aika helkatin suuri.
 

 
Eikö niistä ennakkoon kerrottu?

 
Ei tietenkään. Levillä on keikka silloin ja silloin...ei kun sinne sitten ajelemaan hölmöt soittajajänikset.
 
walttoni
16.02.2013 03:27:22 (muokattu 16.02.2013 03:39:09)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

markus16: Semmoinen tuli mieleen, että kuinka pitkältä ajalta noita saamatta jääneitä maksuja voi karhuta jälkikäteen? Vuoden vai viis?
Jos olisin soittohommiin kyrpiintynyt ja aikeissa lopettaa, niin viimeisenä tekona karhuaisin kaikki mahdolliset liksat ja lähtisin kanarialle suomibaariin juomaan lapinkultaa. Tämähän ei tilanne omalla kohdalla ole, mutta ihan mielenkiinnosta...

 
Palkkaturva on 3 kuukautta voimassa. Palkkaturvaa käytetään silloin kun palkkaa ei ole maksettu. Tämä on ihan hyvä vaihtoehto, siihen saa vielä odotusajan palkan päälle, eli 5 päivää.
 
2 vuotta taitaa olla se minkä voi takautuvasti hakea perittäväksi.
 
COVS2.
walttoni
16.02.2013 03:32:34 (muokattu 16.02.2013 03:50:46)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

isojussi: Ajattelin ensin, etten sano ... mutta sanon kumminkin; Saatanan munattomat reppahousut. Helvetin kovaa muusikkoo ollaan olevinaan ja muitten tekemisiä repostellaan, mutta omaa työtä ei arvosteta sen vertaa, että edes alan minimistä pidettäis kiinni. Ja mikä törkeintä: ette arvosta senkään vertaa niitä ihan oikeesti oikeita muusikoita, jotka on nää edut teille tissiposkille tapelleet.
 
Ja samanlaisia lampaita on koko liitto - kuittaavat asian olankohautuksella, vaikka liittyessä jokainen jäsen sitoutuu noudattamaan alan tariffeja.
 
Ja toikin oli kyllä loukkaus lampaita kohtaan.
 
Samanlaisia velisikiöitä koko sakki.

 
Sinäpä sen sanoit. Plussan pasautin. Olankohautus tosin ei ole se ele, mikä tulee tehtäväksi, kun joku laitonta palkkaa saanut muusikko tai bändi haluaa palkkansa maksettavaksi oikein.
 
Mä tunnen aika monta sellaista muusikkoa joka saa enempi palkkaa ravintolakeikoista, mitä liiton tariffeissa sanotaan. Ettekö te tunne? Ravintolamuusikon TES ei todellakaan ole tarua, sitä voi ja pitää käyttää ja minimitasoa noudattaa.
 
COVS2.
WanhaWetäjä
16.02.2013 11:36:44 (muokattu 16.02.2013 21:27:59)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

walttoni: Sinäpä sen sanoit. Plussan pasautin. Olankohautus tosin ei ole se ele, mikä tulee tehtäväksi, kun joku laitonta palkkaa saanut muusikko tai bändi haluaa palkkansa maksettavaksi oikein.
Vai oikeen plussan....ei se ihan noin mene, KAIKEN saa perittyä liiton kautta ja jos ei muuten niin oikeusteitse.
Vain murto-osa soittajista on liiton jäseniä, bandiliiderit sopii keikat ja miten mitäkin maksetaan, kirjallisia sopimuksia ei tehdä, keikoista tulee vain työmäärärys, tämäkin on sikkaa faktaa ja olisko jopa osittain ongelman "miksi maksaa enemmän kuin ei tarvi" syy. Mistään ei sovita eikä keskustella saati kysellä että MIKSI?
Ehkäpä vastaus mm siihen MIKSI kukaan ei kysele maksamattomien rahtikulujen yms perään on juurikin "tehdään nyt vaan nämä keikat mitä vielä saadaan"...pelko perseessä omista keikoista ja niiden palamisesta, siitähän tässä on kyse. Kuin myös osalla se että ei vaan kiinnosta nämä asiat TAI on se toiminimi/firma joka laskuttaa könttänä ja maksaa kullekkkin miten maksaa, tämäkin on nähty. Kaikki käy.
 
Mä tunnen aika monta sellaista muusikkoa joka saa enempi palkkaa ravintolakeikoista, mitä liiton tariffeissa sanotaan. Ettekö te tunne?
En tunne ainuttakaan ja tiedät varsin hyvin että mestat tekee vuosisopimuksia ja liksat on kaikilla samat, JOS puhumme samasta asiasta eli triokeikoista normimestoissa ja laivoilla. Poikkeuksena Viking XPRS joka Ruotsin lipun alla seilatessaan maksoi todella ok liksaa, 150€/päivä kun normi laivaliksat pyörii satasen kantissa verojen jälkeen.
 
Toki uskon vilpittömyyteesi kunhan laitat mulle pikaviestillä edes yhden liiderin yhteystiedot jolle itselleen ja bandille maksetaan joka keikasta KAIKKI tessin mukaan, haluan ehdottomasti keskustella tämän mulle vielä tuntemattoman taruhahmon kanssa...toki onhan näitä soittajia jotka toimivat keikkamyyjinä, myös näissä pohjoisen keikoissa, ja ovat usein, yllätys yllätys, itse pohjoisesta kotoisin. Ei pahalla mutta liioittelu ja totuuden värittäminen tuntuu olevan joidenkin p-suomalaisten perisynti...nimiä mainitsematta.
 
Ravintolamuusikon TES ei todellakaan ole tarua, sitä voi ja pitää käyttää ja minimitasoa noudattaa.
Totta se lienee ainoastaan paperilla, oikeassa elämässä se ei toteudu (juuri) kenenkään kohdalla, ja tämä on aivan silkkaa faktaa, teillä pohjoisen miehillä voi asiat olla toisin, teillähän on aina keikkaakin paljon enemmän kuin kellään muulla, ja paremmat liksat vaikka samoja mestoja tekisittekin, ainakin jos puheisiinne on uskomista.
 
sepisti
16.02.2013 20:19:14 (muokattu 16.02.2013 20:20:52)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Näitä juttuja kun täällä lukee, nii kukaan ei lähde keikalle alle 200:lla eurolla ja jotku saa OMB-keikoistakin yhtä paljon liksaa kun ravintola-triot :) Siksi on pakko ihmetellä, miten ravintolamuusikoiden tes on vaan tarinaa? Eikös tuolla parilla sadalla tessit täyty:)
Vai noihin kulukorvauksiinko se kaatuu?
 
walttoni
17.02.2013 03:24:47 (muokattu 17.02.2013 04:10:28)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Toteuutu se. Näyttää vahvasti siltä että aika monellakin. Muunlaista näyttöä ei ole esiintynyt.
 
Isojussille laitoin plussan ihan aiheesta. Sopimukset on neuvoteltu meidän eduksemme. Jos niitä ei halua noudattaa, syystä tai toisesta, niin kenen vika se on?
 
Laita sinä minulle faktaa pikaviestillä, että näin ei menetellä, niin vien asian eteenpäin.
 
COVS2.
rintapek
17.02.2013 04:17:53
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

walttoni: Toteuutu se. Näyttää vahvasti siltä että aika monellakin. Muunlaista näyttöä ei ole esiintynyt.
 
Isojussille laitoin plussan ihan aiheesta. Sopimukset on neuvoteltu meidän eduksemme. Jos niitä ei halua noudattaa, syystä tai toisesta, niin kenen vika se on?
 
Laita sinä minulle faktaa pikaviestillä, että näin ei menetellä, niin vien asian eteenpäin.

 
Ko mä en ammatikseni soita tai laula, ni mun ei tartte piitatata TESsistä pätkääkään. Voin vetää hyväntekeväisyyttä tappiolla ja saan rahastaa reippaasti yli TESsin, jos huvittaa, tai jos keikkaa sillä hinnalla saa.
 
One kind of music only - the good kind
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1 2 3 4 5

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti