Muusikoiden.net
30.05.2024
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Sooloskaba 628 äänestys
1
Vesa423
19.07.2023 21:00:09
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Äänestysaikaa pe 21.7. klo 22 asti.
 
-----------------------------------------------------------------------------------------------
OSALLISTUMINEN:

- Laadi annetun taustan päälle solistinen osuus valitsemallasi instrumentilla
- Lataa tuotoksesi sopivaan paikkaan internetissä, esim maihnnousu, google drive, dropbox tai youtube
- Laita linkki tuotokseesi tähän ketjuun
- Älä rölötä ketjuun mitään muuta. Rölötystä varten on olemassa jälkipyykki-ketju:
https://muusikoiden.net/keskustelu/posts.php?c=58&t=246287

ÄÄNESTYS:

- kuka tahansa voi äänestää kerran per/kisa, mutta SKABAN ULKOPUOLISTEN ON KOMMENTOITAVA antamansa pisteet (vaatii kirjautumisen)
- äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
alle 15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä

Pisteet voi jakaa niin kuin kukin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa maksimissaan 3 pistettä.
- äänestys on voimassa noin 3 päivää
- itseään ei saa äänestää
- osallistuminen skabaan ei velvoita äänestämään, mutta mikäli osallistuja ei äänestä, hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa

VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)

Jos sama kilpailija voittaa kaksi kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.

Seuraava kilpailu olisi suotavaa aloittaa noin viikon kuluessa edellisestä skabasta, ettei kilpailijat / raati hermostu.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vesa423: https://maihinnousu.net/s/32973
tjj2000: https://maihinnousu.net/s/32975
Haeroe: https://maihinnousu.net/s/32977
John Longs: https://maihinnousu.net/s/32994
sirdickyj: https://maihinnousu.net/s/32997
 
Vesa423
19.07.2023 21:00:24
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

1p tjj2000: Voimakkaalla soundilla rauhassa edeten mennään. Vedon edetessä kivasti lisää runtua ja b-osan alkuun toimiva intensiteetin nosto.
2p Haeroe: Hyvällä soundilla ja herkällä tatsilla hillitty alku. Ok kehittelyä ja b-osan alkuun kivasti puhtia.
2p John Longs: Hyvällä soundilla hillityn tyylikkäästi liikkeelle. Oktaavijutuista uutta vaihdetta pitkähköön alkuosaan. Loppupätkällä jänniä espanjalaistyylisiäkin sävyjä. Hyvä kokonaisuus.
1p sirdickyj: Rauhassa vedetyillä melodioilla liikkeelle. Kivasti lisää intensiteettiä kehittelyssä. Loppupätkään onnistunut huipennus soololle.
 
sirdickyj
20.07.2023 12:54:23
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taas tulee oltua liian kärkäs näissä arvosteluissa, mutta ihan ekana on sanottava, että kaikki, ennenkaikkea minä itse, soittivat liikaa tavaraa tähän taustaan, ja liian vähän harkittua, ruokaisaa melodiaa. Vaikea laji. Ja uskon että kaikki tämän myös tietävät.
 
Vesku; bluesilla sisään, haikeaa kaihoisaa tunnelmaa, hyvä yritys soittaa tarpeeksi vähän ja taustaa mukaillen, sointukierto on haastava. Variointia hyvällä soundilla, kuivin jaloin maaliin, ulkokohtaiseksi soitteluksi kuitenkin menee, niinkuin ehkä ihan jokaisella, ennekaikkea itselläni.
 
TJJ; raju soundi, kuitenkin jotenkin sopiva. Tässäkin sopiva yritys sittaa vähän asioita. Tämä sointukierto olis kuitenkin ehkä vaatinut sävellettyä sooloa, en tiiä. Samoin kuin edellinen, on kuivin jaloin maaliin menevää soittelua haastavan sointukierron päälle.
 
Haeroe; lähdössä idistä, josta voi vain kasvaa....tokalla rundilla hyvä jatkuu....kolmannella jo nopeilla aioilla paikataan flown puuttumista, samoin myöhemmin. Vaikea laji. Lopussa maalailu hajoaa, aijai. Miksi et, mies, pohtinut ;-) Soundi on hyvä ja soitto taitavaa, kyllä. Sama kuin aiemmissa, vaikean kierron päälle n.s. soittelua. Kuten siis myös itselläni.
 
Pitkä-Jussi; hassuttelua alussa, diu diutakin. Tekniikka ja skillsit riittäis monenlaiseen, luulisin. Vähän turhanpäiväistä nopeutta laitettu kyytiin. Meno rauhottuu parin rundin jälkeen ollakseen erinomaista b-osaan saapuessa. Nites tää...on mietitty, on. Soundikin on hyvä.
 
Vaikea pisteyttää, kun kaikki hassuttelivat tai jättivät riskit ottamatta. Tausta oli tosi vaikea, ja olis vaatinut ilman muuta sävelletyn soolon että homma olis kantanut, tai edes kasvanut. Iteltä ei onnistunut alkuunkaan. Mutta laitetaan sillee että....
 
Vesku 1p
TJJ 1p
Haeroe 2p
Pitkä-Jussi 2p
 
Noi kakkoset siksi kun noissa hommaa koitettiin kasvattaa, ei oikein muuta perustetta keksi.
 
Pahoittelut vielä kerran jyrkistä sanankäänteistä, mutta jos tää biisi tulis radiosta, ja siinä olis ihan mikä tahansa näistä sooloista, niin ihmettelisin, että miksi on tämmöseen biisiin päästetty tällanen soolo, kun harkintaakin voisi käyttää.
 
Tämä siis kuluttajan näkökulmasta. Tai tuottajan.
 
Hyvin te kaikki soitatte Todella.
 
John Longs
20.07.2023 13:24:27
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vesa423: Vahva alku, diggasin parista jutusta tosi paljon, 0.07 likki tosi hyvä, samoin 0.32, jota vähän mukaillaan myöhemminkin. Fiksusti löytää kuulijakin punaista lankaa pienen toiston ja variaation avulla. Soundi kuulostaa siltä, että Les Paulissa sustaini soi edelleen. Hyvä kasvatus loppuun myös.
 
tjj2000: Diggasin tuosta ihan alun länkkärimenosta kaikuisa soundi toimii siinä. Tuo jäi niin hyvin mieleen, että kun teemaa ei jatkettu enää, niin jäi vähän kahtiajakoiset fiilikset. Aivan kelpo soittoa silti loputkin, ei vaan ehkä löytynyt niitä koukkuja yhtä paljon.
 
Haeroe: Tässäkin alku on tosi hyvin mukaansavetävä, nopeimmissa jutuissa homma vähän hajoaa, hitaammat fiilistelyt toimivat mainiosti. Soundi on kyllä hyvä, ja muutamissa bendeissä on sellaista itseä ihastuttavaa ärhäkkyyttä ja energiaa.
 
sirdickyj: Hyviä rytmisiä juttuja, tässäkin kivasti haettu toistolla vähän temaattista jatkumoa, idikset eivät ehkä ihan pärjää kierroksen parhaille kuitenkaan.
 
Meniskö pisteet sitten näin:
 
Vesa423: 3p
sirdickyj: 1p
Haeroe: 1p
tjj2000: 1p
 
Haeroe
20.07.2023 20:49:20
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

- Vesa - alkuun mollibluussia, kuten asiaan kuuluu. Hienoa melodista hommaa, vaikka menee kuten kaikilla muillakin soittelun puolelle. B-osa lähtee hienosti liikkeelle agressiivempaan tunnelmaan. Toimii.
 
- tjj - alun murina on hienoo kuin mikä. Muutenkin saundi on jännän "ulkona", mutta jostain syystä se putoo ainakin allekirjoittaneelle. Turhan paljon tulee ruskeita nuotteja, jotta olis parasta tjj:tä, mutta perustaso riittää. Jaksoin kuunnella ja keskittyä.
 
- John Longs - hienoja yksityiskohtia heti alussa (reikkausta, esivenytyksiä etc.). Kitara jää vähän jalkoihin, mutta se ei menoa haittaa kuin nimeksi. Al Di Meolaa viimeiseen fraasiin ja homma maaliin. Toimii tämäkin.
 
- sir - basson teeman mukailu toimii heti. Tässä on lähestytty classic rock -meiningillä. Jotenkin tässä yhdistyvät Eagles, AC/DC ja Tseppeliini oikein hyvällä tavalla. Tykkäsin.
 
##
 
Kuten sir sanoo omissa arvioissaan, tausta on liian pitkä fundeeraamattomaan sooloon levyllä. Livenä kaikkia kuulisi mielikseen ja vaikka pidempäänkin.
 
- Joni ja sir - 2 pistettä / artisti
- tjj ja Vesa - 1 piste / miesoletettu
 
Minkä tahansa piisin voi soittaa miten tahansa.
tjj2000
21.07.2023 06:45:19
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Vesa423: mallikasta ja monipuolista soitantaa 1 p
Haeroe: ilmavaa tulkintaa 2 p
John Longs: hieno teemallinen lähestyminen 2 p
sirdickyj: hyvin osuu tämäkin 1 p
 
All I hear is Hellhounds...
Vesa423
21.07.2023 18:06:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Pisteet:
 
8p John Longs
7p Haeroe
6p Vesa423
5p sirdickyj
4p tjj2000
 
Onnittelut voitosta John Longs:lle! vetovuoro sinne.
 
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «