Muusikoiden.net
27.04.2018
 

Kilpailut »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Raskaan musiikin sooloskaba 39 äänestys
1
ooidort
23.01.2011 21:03:31 (muokattu 23.01.2011 21:04:37)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Äänestysaikaa 27.01.2011 klo 21:00 asti.

6 pistettä per äänestäjä jaossa!
 
ÄÄNESTYS :
Osallistujat voivat halutessaan kommentoida antamansa pisteet.
Myös muut äänestämiään sooloja kommentoivat voivat äänestää, vaatii kirjautumisen Mnettiin.
_
PISTEET :
Äänestyksessä jokaisella äänestäjällä on jaettavanaan pisteitä seuraavasti:
3-4 osallistujaa: 5 pistettä
5-15 osallistujaa: 6 pistettä
15 - 25 osallistujaa: 8 pistettä
yli 25 osallistujaa: 10 pistettä
Pisteet voi jakaa niin kuin itse haluaa, kuitenkin niin, että yhdelle kilpailijalle voit antaa max 3 pistettä. Puolikkaita pisteitä ei jaeta.
_
KILPAILU- JA ÄÄNESTYSAIKA SEKÄ MUUT EHDOT :
Äänestys on voimassa 5-7 päivää.
Taustan maksimikesto 1 minuutti.
Itseään ei saa äänestää.
Osallistuminen skabaan velvoittaa myös äänestämään.
Jos osallistuja ei äänestä hänen mahdollisesti saamiaan pisteitä ei lasketa.
 
SOOLOTIEDOSTON NIMEÄMINEN :
Nimeä soolotiedostosi siten, että käyttäjätunnuksesi on siitä selvästi havaittavissa.
_
SOOLOSKABAN KOMMENTIT :
Kaikki äänestysketjuun kuulumattomat kommentit Raskaan musiikin sooloskabojen jälkipyykki -threadiin, ei äänestyshreadiin.
_
VOITTAJALLE:
Skaban voittaja valitsee seuraavan taustan ja vie seuraavan kisan läpi.
(Skaban aloitusthread, äänestysthread, voittajan ilmoittaminen sekä pikaviestin lähettäminen, jossa pyydetään aloittamaan seuraava skaba.)
Jos sama kilpailija voittaa 2 kertaa peräkkäin, toiseksi sijoittunut saa päättää seuraavan taustan. Tällä rajoitetaan mahdollisia "taustan tekijän" voittoputkia.
_
Nämä säännöt tulee laittaa jokaisen Raskaan musiikin sooloskaban aloitusketjuun.
 
-----------------------
ooidort http://maihinnousu.net/s/10585
Tonski http://maihinnousu.net/s/10584
aalataur http://maihinnousu.net/s/10592
nypdjaz http://maihinnousu.net/s/10594
Krice http://koti.mbnet.fi/paulkp/guitar/mp3/Krice_heavy39.mp3
Vladi http://maihinnousu.net/s/10637
sympxgtr http://maihinnousu.net/s/10623
hevikukko http://maihinnousu.net/s/10639
juusoputti http://maihinnousu.net/s/10705
 
www.mikseri.net/osqvalitut
Vladi
23.01.2011 22:28:20
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Meikäläinen aloitaa:
 
Ooidort: Sinänsä hieman "huijausta", kun tää on sun oma biisi johon oot saanu miettiä sooloa viimesen 15v. ;) Ei vaan todella tasokas veto, niin soundillisesti kuin soitannollisesti. Ehkä sitä jotain olisin tähän vielä kaivannu, jotenkin tuli sellainen olo että perusvarmaa kamaa sulta. Ei huono todellakaan, mutta luulen että pystyt parempaan! 1P
 
Tonski: Alun efektijuttu todella hyvänkuuloinen, mikä ihme toi on? Huomaa että oot Kupiaisen soittoa kuunnellu, tuli nimittäin heti mieleen kyseinen herra. Liekö sitten tuo D-soinnun päälle menevän juoksutuksen ansiota vai mitä. Kisan parhaimpia kitarasoundeja mielestäni. Loppupuolella tuntui hieman loppuvan idea kesken. 3P
 
Aalataur: Tuli vähän semmoinen olo, ku sammuttais paloautolla kynttilää. Eli ehkä vähän vähemmän tilua ja jotain melodiaa kehiin? Ei sillä että omassa vedossani olis mitään järkevää logiikkaa, mutta tää kaipais jonkun punaisen langan. Sun tekniikka on edelleen jotain niin älytöntä... :D
 
nypdjaz: Kuten itsekin sanoit, niin Ynkkähän tästä tulee mieleen! Hyvässä mielessä onneks. Sulla vähän samaa ku Aalataurilla ja itselläni, punainen lanka hieman hukassa. Soittotaito ja soundi erittäin kohdallaan. :)
 
Krice: Erilainen, laid back-henkinen soolo. Mielestäni näin rytmisessä taustassa voisi hieman enemmän kikkailla rytmin kanssa. Näin soitto tuntui hieman laiskalta. Soundi oli varsin mainio.
 
sympxgtr: Ärsyttävän pro tatsi sulla, pistää suorastaan vihaks. Ei vaan hauska duuri-alku ja muutenkin tykkäsin tuplauksista paljon. Selvästi on Petruccit kuunneltu. ;) Hyvästä vibratosta plussaa! Kisan parhaimmistoa. 2P
 
Hevikukko: Vähän meinaa soitto hukkua taustaan, vielä kun on delayta noin paljon soolosoundissa. Tyylikästä wahin käyttöä, kans Petruccia kuunneltu. ;) Kuten monella muullakin, tää ei ollut ihan ehjä kokonaisuus. :/
 
juusoputti: Hyvä soundi ja soittotatsi muutenkin. Toistan itseäni, mutta tässäkään ei ollu ihan koko vedon läpi kantavaa ideaa. Mutta oo ihmeessä jatkossakin mukana, taitoa näköjään löytyis vaikka muille jakaa! :)
 
Pisteet meni siis seuraavasti:
 
Tonski 3p
sympxgtr 2p
Ooidort 1p
 
Pienestä lopun lässähtämisestä jostain syytä tuo Tonskin veto miellyti selvästi eniten, jotain siinä oli. Jos joku kokee mielestään suurta vääryyttä pisteytyksen osalta, kertokoon hän sen.
Tonski
24.01.2011 00:03:36
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ooidort - Hyvä soundi ja ihan kovaa perusmeininkiä, semmonen kunnon koukkaisu kautta yliote jäi ehkä uupumaan tästä vedosta. Tekniikka pelaa, mut ennen lopun kiinnilyöntejä tulleet molliarpeggiot eivät mun mielestä oikein sopineet paikalleen taustaan nähden. 1p
 
aalataur - Hajosin alulle aika pahasti hyvällä tavalla:D Fade in the ultimate tilu!! Heti asiaan! Melodiapuolta olis voinut olla enemmän, mutta pisteen veto tämäkin. 1p
 
nypdjaz - Tässä olis kans ehkä voinut panostaa siihen enemmän, että noi likit ja linjat tähtäävät johonkin eli niillä on jokin tarkoitus olla siinä, missä ne on. Ihan ok veto kuitenkin, muttei kolahtanut pahemmin.
 
Krice - Jotenkin tasapaksu veto ehkä.. Kontrastina olisi saanut olla enemmän nopeita likkejä! Mikään ei oikein iskeny tässä rykäisyssä.
 
Vladi - Alun pentatoniset jutut eivät oikein sopineet taustaan, keskivaiheilla tuli aikas hienoakin tiputtelua. Ihan perusvarma veto, enemmän harkintaa muutamiin kohtiin ja taustan seuraamiselle aikaa niin tulee hienompaa settiä! 1p
 
sympxgtr - JP on ylpeä tästä :D Vaikka noi duurijutut on loistavalla tekniikalla ja godsoundilla vedetyt, niin eivät mun mielestäni istu kuitenkaan taustaan, aika jees kokeilu silti. A Rite of Passaget viuhuu, mut soolo olisi saanut olla enemmän taustan harmoniaan sidonnainen. 1p
 
Hevikukko - Tässäkään eivät oikein pentatoniset jutut istuneet taustaan, mutta veto on aika hyvä! Taustassa ollaan sopivasti kiinni lähes läpi koko tempauksen, ja tekniikkahan tuo tuntuu pelaavan. 1p
 
juusoputti - Tää veto menee ainakin taustan kanssa yksiin, eipä oo sen kanssa ongelmia! Ehkä välillä tilun keskellä olis kaivannu jotain ideaa, eli kiintopistettä minne ne likit tähtäävät.. Ainut konkreettinen esimerkki tästä tuntuis olevan noiden juoksuttelujen päättyminen lopun kiinnilyönteihin, enemmän näkemystä peliin niin sun tekniikastas sais ihan homohyviä sooloja:D Btw, lopussa oli liian vähän dimiä.. 1p
 
Eli..
ooidort 1p
aalataur 1p
Vladi 1p
sympxgtr 1p
Hevikukko 1p
juusoputti 1p
 
nypdjaz
24.01.2011 17:21:28 (muokattu 24.01.2011 17:22:32)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ooidort
 
Sekä sävellyksenä että soittosuorituksena oikein onnistunut soolo, omaan makuun ehkä sopi taustaan liiankin hyvin, ei ollut yllätyksellisyyttä ja vaaran tunnetta :D
 
Tonski
 
Kovia likkejä lähtee kunhan pääsee vauhtiin, helvetin tarkasti soitettu kyllä
 
aalataur
 
Heti alussa kova dimi (?) likki ja muutenki melkosia monsteritilutuksia välissä.
 
Krice
 
Tulee hyvä egyptimeininki mieleen tyyliin Nile. Tosin tää on kyllä parempi kuin useimmat Nilen soolot
 
Vladi
 
Jotenki ei osunu mun mielestä taustaan kaikki skaala/nuottivalinnat, plussaa bendailusta ja vibrasta
 
sympxgtr
 
Alku aivan huippu, tulee Steve Vai kovasti mieleen. Melodinen sisältö tässä mielestäni kisan paras
 
hevikukko
 
Tästä tulee mieleen, että vois olla jonkun kasari-thrash metal bändin soolo, Testament, Exodus tms. Wahista plussaa
 
juusoputti
 
Alku on jotenki turhan oloinen, mutta tilutusosiot toimii oikein hyvin, ei taida olla metronomi ja pikkaustreenit tälle soittajalle tuntematon juttu!
 

 
sympxgtr 2p
aalataur 2p
juusoputti 2p
 
aalataur
24.01.2011 17:49:37 (muokattu 24.01.2011 17:52:51)
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ooidort: Oli kyllä puhdasta soittoa tuo Yngwie-patterni alussa, ja tuo breikkikohta (iskut) oli tosi hyvä. Keskivaiheen melodia ei jotenkin ihan kympillä minulle toiminut.
 
Tonski: Tuo alkusoundi jotenkin muistutti Meshuggahia, hyvällä tavalla. Seuraava osio oli oivaltava vaikka yksinkertainen olikin. Tuo alas siirtyvä ääni siis toimi ko. kuviossa. Sitten tuli oikeen näpsäkkää tilua. Tykkään kun pystyt soittamaan puhtaasti noita juttuja missä ei ole pelkästään 3 ääntä per kieli systemaattisesti. Breikkikohta oli hyvä kanssa, tuo lopun kaksiääninen isku toimi etenkin.
 
nypdjaz: En ole Ynkän levyjä pitkään aikaan kuunnellut, mutta soundi oli muistikuvani mukaan hyvin ynkkämäinen. Siis myös sormista lähtevä soundi. Oli aika ennakkoluulottamasti välillä kokeiltu säveliä, hyvä juttu. Välillä joku kohta siellä joukossa kuulosti vähän hassulta.
 
Krice: Alku oli vähän jäsähtänyttä. Noin hitaalla soitolla pitäisi olla sitten jo aika kuolematonta melodiaa. Rytmitys oli jotenkin tylsä. Lopussa parani meininki.
 
Vladi: Ei sinänsä mitenkään paha. Harmonizer-kohdat oli vähän liian ehkä happoisia :D Täpyti täpit meni ihan hienosti.
 
Sympxgtr: On se kova. Vaivattoman kuuloinen tatsi, aina se vaan kuulostaa ammattimaisemmalta vaikkei soolo olisi näinkään kekseliäs. Jotkut sävelvalinnat nyt meni vähän kokeelliseksi mutta kyllä kokonaisuus oli aikas vahva.
 
Hevikukko: Vähän maan alle jäi soundi. Harmi, hyvän kuuloista matskua, paljon tuli asiaa eikä siitä olisi tarvinnut karsiakaan.
 
Juusoputti: Hyvä ajatus oli lähteä leikkimään rytmiikalla, mutta vielä enemmän siinä olisi voinut saada taustan nykivää meininkiä hyödynnettyä. Tekniikka on jätkällä kohdillaan kyllä, hienoa. Jatkossa vaan hieman enemmän mietintää säveliin niin tulee loistavaa vielä. Hieno debyytti, toivottavasti kuullaan sun soittoa tässä skabassa myös jatkossa.
 
Eli seuraaville 1 piste:
 
Juusoputti
Ooidort
Hevikukko
Tonski
Nypdjaz
Sympxgtr
 
Vladi ja Krice jäi nyt ilman kun oli sen verran kovaa tilupetteriä liikenteessä tällä kertaa, ja tää (Symphony X -henkinen?) tausta kaipasi ehkä aika teknistä matskua kun itse tausta jo sisälsi aika pahaa kuviointia. Parhaaksi nimeäisin Tonskin ja Sympxgtrin soolot, mutta pisteitä oli vain 6 joten näin nyt tällä kertaa tasapäistettiin.
 
http://hikipedia.info/wiki/Tilutus
juusoputti
24.01.2011 19:48:42
Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Ooidort: Hyvä veto, eheä kokonaisuus, lopun molli-16-osat ei ehkä niin hyvin sopinu taustaan. Tausta itsessään oli kyllä mainio kuten koko muu biisikin. Siitä propsit!
 
Tonski: Hyvä, ettei heti ala ihan sata lasissa, mutta sitten kun sen aika tulee, tilutus on huippuluokkaa. Lopetusta olis voinu vielä hioa...
 
Aalataur: Alun wholetonet oli parasta soolossa, muuten vähän sekavaa. Liikaa säätöä ja rakenne oli puutteellinen. Whammya olisi voinut hyödyntää paremmin.
 
Nypdjaz: Tosi hyviä fraaseja ronskilla Ynkkä-saundilla (ei mitään midiräpläystä). Tossa d-pohjaisessa kohdassa olis voinu olla vähän mielikuvituksellisempi.
 
Krice: Hieman turhan pitkäksi venytettyjä nuotteja. Harmonisesti hyviä nuottivalintoja, mutta soolosta puuttui kliimaksi.
 
Vladi: Lähtee vähän holtittomasti liikkeelle ja harmoniassa olisi parantamisen varaa. Meininki kuitenkin kova.
 
Sympxgtr: Alun symphony x-harmoniat heti erottaa tän vedon muista sooloista. Mielenkiintoisia nuottivalintoja ja Petrucci-tilut iskee kovempaa ku Chris Brown Rihannaa. Kaiken kaikkiaan loistava veto!
 
Hevikukko: Tilua ei tässä säästelty, eikä myöskään wahia. Hyvä mystinen aloitus, lopussa menee vähän liian yliampuvaksi.
 
Sympxgtr: 3p
Ooidort: 1p
Tonski: 1p
Nypdjaz: 1p
 
hevikukko
26.01.2011 01:09:16 (muokattu 26.01.2011 18:49:16)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ooidort: Varmaa ja rauhallista aloitusta. Hyvät tilut alussa ja pehmennykset kauttaaltaan. Keskellä soitto alkoi menemään lähinnä sointupainotteisesti ja olisi saanut hiukan enemmän repästä loppuun sekoilua. Soitto oli teknisesti todella siistiä ja mahtavaa soittoa. Soundista +
 
Tonski: Alku on hieno ja niin syvälle luotsaava psyykkinen lipaisu, että jää päähän soimaan. Keskellä upeeta pomppimista kielillä ja terhakkaat lickit. Taustaa on seurattu selvästi ja tarkasti. Loppu puolisko oli kruunattu hienoilla dimmeillä. Oh My xD 2P
 
aalataur: Heh mikä alku. En ehtinyt edes nojata tuoliin kun ekat kipinät lenteli jo otelaudasta. Alussa hienot nuotit. Keskellä aloitit sekoilee kunnolla ja pistit kaikkee menee, mutta nuotitus oli tosi sun stylee. Lopussa kammetusta ja tärinää tuutin täydeltä. Alku oli kipein koko soolossa. Soundi jees =) 1P
 
nypdjaz: Hieno puinen soundi. Aloitus on loistava ja päättyy mystisesti kunnes jatkuu kunnon Ynkkätyyliin. Lopussa oli makiat lickit ja kokonaisuutena homma oli hienosti hanskassa. 1P
 
Krice: Melkoisen pehmee alku ja nuotitus kyllä toimii. Keskivaiheen alussa homma jatkuu hiukan pirteempänä, mutta ei ihan anna kaikkea ulos. Loppu oli kuin rattiin nukahtaminen. Ei ihan tällä kertaa jatkoon, mutta soolo oli silti uniikki.
 
Vladi: Riemukas tiluosuus alkuun. Pikkaus hiukan kärsii mutta ei pahasti ja ajoitus on vain se ratkaisu.. Tuplaäänet keskellä oli aika kipeet ja sitä seuraava lickki. Loppu oli hienosti feidattu ja sopi kuin naula kantaan. =)
 
sympxgtr: Ovela soundi. Hienot lickit todellakin alussa. Keskellä ihan utopististä menoa kunnes tulee ratkiriemukas pudotus alas pikaten JP tyyliin. Loppu oli kuin katsoisi kiikareilla eri suuntiin. :D Hienoa soittoa! Taustaa on seurattu ja modattu erikoiseksi kokonaisuudeksi tilulle. 1P
 
juusoputti: Alku on hiukan vaisu mutta tehokas. Keskellä oikeen hieno kiemurointi ja nuotitus. Loppu oli feidattu kuten Tonskilla erinomaisesti. Tatsi kuulosti todella maukkaalta. Keskiosio oli parasta koko soolossa. Hienoa!! 1P
 
Mikä Boogie? ... No Mesa Boogie tietenkin! Hahahaa
sympxgtr
27.01.2011 00:28:37 (muokattu 27.01.2011 10:02:23)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

ooidort :Hyvä soundi ja tatsi. Ekan osan triolitilut oli vähän ykspuolisia, siihen olis kaivannu ehkä enemmän monipuolisuutta/ennalta-arvaamattomuutta. Diggasin väliosan ja lopun melodioista, deehen siirryttäessä tausta vielä mukavasti harmonisoi melodian toista säveltä. Hieno kokonaisuus, mutta olisi kaivannu ehkä aavistuksen monipuolisuutta.

Tonski: hyvä tatsi, diggasin keskiosan melodian liidin vaihdosta.
 
aalataur: Kaasua kyllä löytyy! Vähän falskin kuuloinen välillä, en tiiä oliko sitten tarkoituksella haettu itämaista sitaria matkivaa tyyliä :) Päälimmäisenä tunteena on, ettei soolosta jää oikeen mieleen muuta kuin että siinä on helevetisti nuotteja. Paras osa meikän korvaan alkoi harmillisesti vasta soolon jo feidatessa, hieno kuvio siinä ihan lopussa
 
nypdjaz : ynkkä-tatsi toimii, tilut toimii. Hieman kun saat sooloon järjestelmällisyyttä, niin toimii pelottavan hyvin.
 
Krice Tiluttomin soolo, mikä ei meinaa ollenkaan huonointa. Tällä kertaa nuottivalinnat eivät kuitenkaan iskeneet.
 
Vladi: Hiemasen epävarman kuuloista menoa. Oliko melkein puhdasta improa? Parhaiten iski lopun makia harmonianosio.
 
hevikukko: Soundi on aivan helevetin hyvä. Ideaa löytyy välilssä, välissä ei. Koko soolona olisi kaivannu enemmän rakennetta. Jää nyt melko hajanaiseksi.
 
juusoputti Ensimmäinen puolisko oli hyvä, jossain vaiheessa alkoi mieleinkiinto kuitenkin hiipua, alussa erittäin mielenkiintoisia likkejä.Pitää se vielä mainita, että tässä soolossa löytyy ehdottomasti skaban paras tatsi. Vielä kun saat vuosia lisää soittoon, niin tulosta tulee jo pakosta :)
 
juusoputti: 2p
Tonski: 1p
aalataur: 1p
ooidort: 1p
nypdjaz : 1p
 
sympxgtr
27.01.2011 00:30:35 (muokattu 27.01.2011 09:32:24)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaljan voimalla tulikin pari viestiä
 
sympxgtr
27.01.2011 09:40:46 (muokattu 27.01.2011 09:50:23)
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

.. ja sen lisäks aamulla vielä perseilin tänne kolmannen viestin...
 
Krice
27.01.2011 18:59:20
Kotisivu       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

3p: juusoputti
2p: sympxgtr
1p: ooidort
 
ooidort
27.01.2011 20:49:38 (muokattu 27.01.2011 20:53:25)
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Kaikki pisteen arvoisia mutta muutama ylitse muiden:
 
Sympxgtr 2p
-Polkaisee yllättävästi duurissa, mukailee myös mukavasti taustaa, varsinkin alussa.
 
Tonski 2p
-Alku tosiaan kuulostaa hiukkasen flanger/phaser/chorus tyyliseltä efektiltä vaikkei sitä olekkaan. Puhdasta pikkausta, tykkään varsinki noista puolen sävelaskeleen bendeistä tuossa "nostatuksessa".
 
juusoputti 2p
-Hyvä soundi, ehkä vähän nasaali mutta sehän sopii taustaan kuin nenä naamaan. Hurjaa täppinkiä lopussa, voi kun osais itekkin. :D
 
Aalataurille sen verta palautetta että tilut kyllä lähtee komeasti, ja oon sinulta kuullukkin ihan sairasta settiä noissa omissa biiseissäs. Kannattaa kuitenkin painaa vähän jarrua ja keskittyä enemmän semmoiseen soolon "teemoitukseen", vähänniinkuin että se olisi biisi biisin sisällä. ...tai sitte mä oon vaan kateellinen ku ei iteltä irtoo tuommoset...
 
www.mikseri.net/osqvalitut
ooidort
27.01.2011 21:05:03
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

sympxgtr 14p
juusoputti 12p
Tonski 10p
ooidort 6p
aalataur 5p
nypjdaz 4p
hevikukko 2p
Vladi 1p
Krice 0p
 
Eli minun laskupään mukaan sympxgtr olisi voittaja. Onnittelut hänelle!
 
www.mikseri.net/osqvalitut
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2018, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti