Muusikoiden.net
30.10.2020
 

Livetoiminta »

Keskustelualueet | Lisää kirjoitus aiheeseen | HakuSäännöt & Ohjeet | FAQ | Kirjaudu sisään | Rekisteröidy

Aihe: Langaton (wireless) IEM-järjestelmä, yleistietoa näistä?
1
LautaJaFoni
11.04.2020 19:41:48
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

5 hengen amatööribändin laulajana ja koskettelijana uskon tarvitsevani langattomat korvamonitorit. Löytyy Shure 215 kuulokkeet, mutta ei vielä mitään mikserin ja niiden väliin. Bändissä 2 muuta käyttää jo langattomia, lisää on ehkä tulossa. Ymmärrän langattomien in-ear-monitor -systeemien toimintaperiaatteen, mutta ei minkään näköistä hajua, miten näiden ostamista lähestyy..
Mikä toimii? Mikä missään nimessä ei toimi? Pitäiskö jotakin muuta tietää?
 
Nimim: Pihalla_ku_lumiukko
 
Kuhan kirjottelen, Elias
Eki C
11.04.2020 20:25:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

LautaJaFoni: 5 hengen amatööribändin laulajana ja koskettelijana uskon tarvitsevani langattomat korvamonitorit. Löytyy Shure 215 kuulokkeet, mutta ei vielä mitään mikserin ja niiden väliin. Bändissä 2 muuta käyttää jo langattomia, lisää on ehkä tulossa. Ymmärrän langattomien in-ear-monitor -systeemien toimintaperiaatteen, mutta ei minkään näköistä hajua, miten näiden ostamista lähestyy..
Mikä toimii? Mikä missään nimessä ei toimi? Pitäiskö jotakin muuta tietää?
 
Nimim: Pihalla_ku_lumiukko

 
Tällä samalla Livetoiminta-keskustelualueella on paljonkin juttua näistä. Ei tarvitse paljoa takaisin päin palstaa mennä, niin löydät valistuneita mielipiteitä.
 
Lyhyenä yhteenvetona noista ja myös omana kokemuksena on, että kunnon kamoja alkaa löytyä vasta tonnin hintaluokasta, esim. Sennheiser Ew IEM G4 ja Shure PSM300. Suomessa sinun suunnallasi asiantunteva myyjä on esim. St Pauls Sound (en ole liikkeen edustaja).
 
Vielä se, että kun kiipparistina ei ole yleensä tarvetta liikkua stagella, voi myös harkita langallisia, jolloin pääsee halvemmalla.
Noilla Shuren 215 kuulokkeilla pääsee pitkälle, itse olen huomannut merkittävää parannusta noihin vasta 535:ssa.
 
"Taking care of business, working at nothing all day"
rintapek
11.04.2020 21:47:36
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eki C:
Vielä se, että kun kiipparistina ei ole yleensä tarvetta liikkua stagella, voi myös harkita langallisia, jolloin pääsee halvemmalla.

 
Tämä on hyvä pointti. Olen itse huomannut, että langattomuus tai mielikuva siitä on jokin mystinen itseisarvo - ikäänkuin kaikki muut vaihtoehdot olisivat huonompia - koska ne ovat halvempia.
 
IEÄmmässä se langattomuus korvaa johdon. Yhden johdon. Itse rumpalina totesin aikanani, että kun istun kuin tatti jakkarallani niin en tarvitse langattomia korvanappeja, langatonta mikkiä enkä langattomia rumpuja. Kaikissa saa olla piuha. Sen sijaan "Madonna"-tyyppistä jumppaohjaajamikkiä harkitsin hyvinkin vakavasti. Niitä saa johdollakin - langallisella vyörasialla.
 
Langattomissa kannattaa tosiaan miettiä se tarveharkinta. Kuinka monta satasta tai tonnia on valmis maksamaan yhden piuhan korvikkeesta- ja montako niitä tarvitsee, että siitä on vastaavaa hyötyä? Instrumentti ja mikkikin pitäisi muuttaa langattomiksi että asiassa olisi jotain riemua.
 
Päivää ennen kuolemaani sävellän niin hyvän laulun, että se elättää minut koko loppuikäni.
LautaJaFoni
15.04.2020 08:19:13
      Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Eki C: Vielä se, että kun kiipparistina ei ole yleensä tarvetta liikkua stagella, voi myös harkita langallisia, jolloin pääsee halvemmalla
 
rintapek: Tämä on hyvä pointti. Instrumentti ja mikkikin pitäisi muuttaa langattomiksi että asiassa olisi jotain riemua.
 
Hyvä että tämä tuli mainittua. Kun tällä hetkellä vielä soittaa vain koskettimia niin luulis pärjäävän jollain Behringer Powerplay P1 tyyppisellä systeemillä, kun siinähän on se suojarajoitin?
Kiitoksia
 
Kuhan kirjottelen
pitk
19.04.2020 20:58:24
Kotisivu Musiikkinäyte       Linkitä kirjoitukseen Tulosta  

Taajuuskoordinaation helpottamiseksi, eli ongelmien välttämiseksi, suosittelen, että laitteet ovat saman valmistajan ja mieluummin samaa sarjaa. Radioiden kanssa saa aikamoisia hankaluuksia pahimmillaan aikaan.

Ja vielä kerran se., että halvimpia langattomia ei kannata hankkia. Ne ei vaan toimi. Varsinkaan WLAN-taajuudella operoivat.
 
Ryhdy roudariksi, näet maailmaa, sanoivat!
Kalkutan Konepaja ThE PhysicistS"
« edellinen sivu | seuraava sivu »
1

» Lisää uusi kirjoitus aiheeseen (Vaatii kirjautumisen)

Keskustelualueet «
Haku tästä aiheesta / Haku «
Säännöt «

Copyright ©1999-2020, Muusikoiden Net ry. Kaikki oikeudet pidätetään.
Palaute | Käyttöehdot | Rekisteriseloste | Netiketti | Mediakortti